Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Zmeny v EQ2 od ledna do ted?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:29:08  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
To ze sme si mi dvaja nerozumeli neznamena, ze moje prispevky neboli k veci. Chcel som vyjadrit moj nazor na crafting vo WoWe a v EQ2. Ty si ma zacal chytat za slova a lolovat, tvoja odpoved sice mala hlavu a patu ale zosmiesnovat ma, si si mohol odpustit.
Inak rady by som videl tvoj midlevel char ktory ma vacsinu craftenych modrych veci, ktore su lepsie ako drop. Ja mam 37, 42 a 60 nejak mi to nejde do hlavy. Viac ako 2 - 3 modre kraftene veci som nikdy nenosil. V end game je to s epickymi receptami tiez vselijake (rozumej drviva vacsina dropu je lepsia), kazdopadne je to riesenie pre ludi co nemaju moznost chodit MC, Onyxiu ci BWL ako sa dostat k nejakej ten fialovej farbe.
No ale rad by som pocul co sa zmenilo v craftingu v EQ2 od toho februara, to tu nikto nenapisal.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:38:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

To ze sme si mi dvaja nerozumeli neznamena, ze moje prispevky neboli k veci. Chcel som vyjadrit moj nazor na crafting vo WoWe a v EQ2. Ty si ma zacal chytat za slova a lolovat, tvoja odpoved sice mala hlavu a patu ale zosmiesnovat ma, si si mohol odpustit.
Inak rady by som videl tvoj midlevel char ktory ma vacsinu craftenych modrych veci, ktore su lepsie ako drop. Ja mam 37, 42 a 60 nejak mi to nejde do hlavy. Viac ako 2 - 3 modre kraftene veci som nikdy nenosil. V end game je to s epickymi receptami tiez vselijake (rozumej drviva vacsina dropu je lepsia), kazdopadne je to riesenie pre ludi co nemaju moznost chodit MC, Onyxiu ci BWL ako sa dostat k nejakej ten fialovej farbe.
No ale rad by som pocul co sa zmenilo v craftingu v EQ2 od toho februara, to tu nikto nenapisal.

Pravděpodobně jsi zbytečně paraniodní, já tam zesměšňování nevidím. To je poměrně vážné slovo a nemělo by se užívat jen tak...

LOL je na fórech způsob jak zkratkou vyjádřit své pobavení nad věcí. Ať opravdové nebo mírně ironické.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000