Author |
Topic  |
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 09:29:08
|
To ze sme si mi dvaja nerozumeli neznamena, ze moje prispevky neboli k veci. Chcel som vyjadrit moj nazor na crafting vo WoWe a v EQ2. Ty si ma zacal chytat za slova a lolovat, tvoja odpoved sice mala hlavu a patu ale zosmiesnovat ma, si si mohol odpustit. Inak rady by som videl tvoj midlevel char ktory ma vacsinu craftenych modrych veci, ktore su lepsie ako drop. Ja mam 37, 42 a 60 nejak mi to nejde do hlavy. Viac ako 2 - 3 modre kraftene veci som nikdy nenosil. V end game je to s epickymi receptami tiez vselijake (rozumej drviva vacsina dropu je lepsia), kazdopadne je to riesenie pre ludi co nemaju moznost chodit MC, Onyxiu ci BWL ako sa dostat k nejakej ten fialovej farbe. No ale rad by som pocul co sa zmenilo v craftingu v EQ2 od toho februara, to tu nikto nenapisal. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 09:38:54
|
quote: Originally posted by ripptor
To ze sme si mi dvaja nerozumeli neznamena, ze moje prispevky neboli k veci. Chcel som vyjadrit moj nazor na crafting vo WoWe a v EQ2. Ty si ma zacal chytat za slova a lolovat, tvoja odpoved sice mala hlavu a patu ale zosmiesnovat ma, si si mohol odpustit. Inak rady by som videl tvoj midlevel char ktory ma vacsinu craftenych modrych veci, ktore su lepsie ako drop. Ja mam 37, 42 a 60 nejak mi to nejde do hlavy. Viac ako 2 - 3 modre kraftene veci som nikdy nenosil. V end game je to s epickymi receptami tiez vselijake (rozumej drviva vacsina dropu je lepsia), kazdopadne je to riesenie pre ludi co nemaju moznost chodit MC, Onyxiu ci BWL ako sa dostat k nejakej ten fialovej farbe. No ale rad by som pocul co sa zmenilo v craftingu v EQ2 od toho februara, to tu nikto nenapisal.
Pravděpodobně jsi zbytečně paraniodní, já tam zesměšňování nevidím. To je poměrně vážné slovo a nemělo by se užívat jen tak...
LOL je na fórech způsob jak zkratkou vyjádřit své pobavení nad věcí. Ať opravdové nebo mírně ironické. |
 |
|
Topic  |
|
|
|