Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Nová utilita - dmg hack
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 08/07/2005 :  08:17:44  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Teď se u nás na PvP serveru pořád mluví o damage hacku, měl by to být program, díky kterému je možné zabít například danoše pomocí nekra během 15 sekund. Docela by mě zajímalo, jestli něco takovýho vůbec existuje nebo jestli to je jen nějakej výmysl.

Taky by mě zajímalo jestli existuje speed hack, ten ti dá speedu tak 2x rychlejší než by jsi měl s bard speedou + sprint.
Slyšel jsem taky o programu co umí autotargetovat enemy (to asi funguje jen na PvP servrech). Znáte někdo nějaký další programy a jak to vůbec funguje, to ten program hackne server, nebo prostě vysílá hacknutý packety přímo z vašeho počítače?

Jediný co vím na 100% že funguje, nebo fungovalo kdysi byl radar. Princip spočíval v tom, že client dostávala informace o lidech který jsou tak v 10K range (nevím přesně) a pomocí speciálního programu, který filtroval příchozí packety bylo možné vidět rozmístění a pohyb nepřátel v blízkém okolí. Nikdy jsem to nezkoušel, takže o tom bohužel nemůžu napsat víc. A myslím si, podle jednoho videa co jsem viděl, že na radaru nebyli vidět stealthnutí lidé.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 08/07/2005 :  09:44:22  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

Teď se u nás na PvP serveru pořád mluví o damage hacku, měl by to být program, díky kterému je možné zabít například danoše pomocí nekra během 15 sekund. Docela by mě zajímalo, jestli něco takovýho vůbec existuje nebo jestli to je jen nějakej výmysl.

Taky by mě zajímalo jestli existuje speed hack, ten ti dá speedu tak 2x rychlejší než by jsi měl s bard speedou + sprint.
Slyšel jsem taky o programu co umí autotargetovat enemy (to asi funguje jen na PvP servrech). Znáte někdo nějaký další programy a jak to vůbec funguje, to ten program hackne server, nebo prostě vysílá hacknutý packety přímo z vašeho počítače?

Jediný co vím na 100% že funguje, nebo fungovalo kdysi byl radar. Princip spočíval v tom, že client dostávala informace o lidech který jsou tak v 10K range (nevím přesně) a pomocí speciálního programu, který filtroval příchozí packety bylo možné vidět rozmístění a pohyb nepřátel v blízkém okolí. Nikdy jsem to nezkoušel, takže o tom bohužel nemůžu napsat víc. A myslím si, podle jednoho videa co jsem viděl, že na radaru nebyli vidět stealthnutí lidé.

ja jsem jen cetl o radaru a nova generace radaru nepracuje s paketama, ale pry si primo cte aplikacni data z pametoveho prostoru...
vsechno tohle vim jen z doslechu...

hacknuti serveru si moc predstavit nedovedu, cimz nerikam, ze to neni mozne... mozna nekdo zkousi podstrkovat falesny pakety a server kod si s tim neumi poradit...

no mmo
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/07/2005 :  10:03:38  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Danose jde zabít během 15 sekund, ale ne nekrem, alébrž teurgistama. (:
Radar funguje stále, najdou se jedinci, co ho používají i přes hrozbu bannu accountu. Lidi na Mordredu jsou z toho už tak paranoidní, že není dne, kdy našincům by nechodily sendy o tom, že máme radar.
Je to nejobvyklejší výmluva.

Přitom stačí používat "jakobyradar", který poskytuje hra samotná.
Lastattacker makro má hodně slušný rádius.
A když do toho vypnu precaching modelů, stačí pak pozorovat podezřelé hrabání disků, kteréžto se děje v okamžiku, kdy jsou na range enemy a hra loaduje jejich výbavu.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/07/2005 :  10:16:32  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
na zacatku mythic nijak nesifroval komunikaci mezi serverem a klientem, byla to nedbalost mythiku a jeden z programatoru ktery udelal aplikaci postavenou na sniffovani paketu po siti na to primo mythik upozornil, zejmena v kontextu s tim ze slo pres tohleto napr poslouchat i cislo vasi kreditky a login info pri zadavani

takze jsis na druhej komp nainstaloval tento sniffer a renderovaci engine do ktereho se dali naladovat i napr. mapy a mel jsi "radar" na ktery neslo nijak prijit

po pul roce (mozna to bylo dele) se mythik konecne rozhoupal tusim ze pote co utrzil nejakou ostudu kuli tem kreditkam tak pridali sifrovani do spojeni (bylo to par mesicu po release ToA)

lidi presedlali na jinou aplikaci nejznamejsi byl XU (xunleashed) coz je balik programu "radaru" pro asi 10 ruznejch her napr SWG atd..
tento program se primo pripoji do pameti kde jsou jiz rozsifrovana data z provozu (klient hry si je musi nekde rozsifrovat aby s nima mohl vubec pracovat) a na zaklade toho poskytuje "radar"
bohuzel s timhle toho moc nenadelaji bo to je problem microsoftu, v longhornu by jiz mel byt udajne implementovan memory management s kontrolou pristupu (pravama)

jelikoz ale program bezi na stejnem systemu jako bezi samotna hra tak je pro autory hry moznost program detekovat a to se take deje, autor programu ho ruzne maskuje a mythic vzdy po case udela zmenu a zabanuje par lidi, jinak receno kdo radaruje riskuje account

celej princip je v tom ze klient vidi o kousek dal nez ukazuje, je to z toho duvodu ze kdyz se proti sobe riti 2 grupy aby se nacetli vsechny modely jeste predtim nez se opravdu "uvidi"

pokud si vypnes models precaching v options a budes pouzivat last attacker klavesu (ktera funguje na plnou range tj. jako radar) tak ver tomu ze radar nepotrebujes :)
pokud mas aspon trochu slyset disk tak pri vypnutem models precaching ti zacne disk hrabat kdyz se budou blizit lidi (nacitani textur)

za celou dobu co hraju daoc jsem se zatim nesetkal s zadnym dmg hackem ci speed hackem, dmg hack me prijde divnej bo vypocty dmg se delaji na serveru, speedhack jsem videl jen na videu z jineho serveru
radar me nevzrusuje aspon nemusime ty enemy tak dlouho hledat :)
celkove jsem spokojenej se stavem v jakem to je i kdyz net code je samozrejme uz dost starej na dnesni pomery a nebylo by od veci kdyz by to trosku potunovali ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 08/07/2005 10:18:33
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/07/2005 :  10:33:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Se speedhackem jsem se setkal. V kombinaci s radarem je to nejvetsi mozna prasarna. Pred pul rokem jsem expoval warlocka a shamana sel za nama do POCu jeden hrac. Byli jsme celkem pekne hluboko, nicmene od momentu co enternul POC (byl v moji grupe) a co se objevil u nas ubehlo asi 20 sekund. Imho si myslim, ze speed hack neni jenom speed hack, ale zaroven dokaze prochazet skrz veskere "geometrie hry".

Edited by - VT on 08/07/2005 10:46:47
Go to Top of Page

querb
New Member

drzka

125 Posts

Posted - 08/07/2005 :  13:56:27  Show Profile  Send querb an ICQ Message Send querb a Private Message  Reply with Quote
http://www.autokiller.com/

Ticho leci
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 11/07/2005 :  11:32:08  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Nastesti jsem se stim nikdy nesetkal, ale kazdopadne mi pripadne dost hloupi ryskovat acc jenom abych zabil o neco vic lidi.Navic bych z toho necitil zadne uspokojeni.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/07/2005 :  12:23:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Staci si pozriet rozluckove video od Gunnory ktore bolo na corwinovom webe, neviem ci tam este je. Tam je vidno radar priamo v akcii. Potom dostal bann acountu myslim
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 12/07/2005 :  01:10:18  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Obcas jsem mel pocit ze protivnici maji radar ci neco podobnyho.Taky se mi stalo ze jsem byl v grupe a leader asi radar mel.Sam aktivne bych neco takovyho nepouzil.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/07/2005 :  14:18:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Obcas jsem mel pocit ze protivnici maji radar ci neco podobnyho.Taky se mi stalo ze jsem byl v grupe a leader asi radar mel.Sam aktivne bych neco takovyho nepouzil.

na pvp serveru to nepoznas
my jsme byly naprosto jasne usvedceni za radarovani pote co nam napraskal stealther kempujici u portu ze jakasi grupa zazonovala dovnitr a sla se bufnout do vezicky pobliz ;) toz nabehli sme to tam checknout a byly sme razem radaristi...
nerikam ze to neni problem, jiste to nekdo pouziva ale v drtive vetsine pripadu to jsou jen vyhovorky

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000