Author |
Topic  |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 11:04:55
|
Predem se omlouvam , ze tento topic nema nic spolecneho s hrama , ale je lepsi se zeptat Vas tady , nez nekde na jinych forech , ktere bych musel hledat a nakonec by me mozna ani neporadili.(Ikdyz , kdo vi , jestli tady jo , ze ). Zrejme kazdy z Vas ma doma nejakou tu vetsi aparaturu na zvuk k pocitaci. Ja mam treba Genius 5.1 sestavu , na kterou si nemuzu v zadnem pripade stezovat. Hodne posloucham internetove radia a kdyz mam cas , pro jeste lepsi kvalitu zvuku si to pustim do vedlejsi mistnosti , kde ma otec vcelku nadupany komplet domaciho kina. A tady je muj technicky problem. Musim vypojit kabely od sveho Geniusu a pripojit do zvukarny ( SB live ) kabel od receiveru odvedle. Hudba hraje v pohode , ale je tam v pozadi slyset takovy neprijemny zvuk. Takove ruseni. Jako kdyz zapojujete kabel od repraku do zvukarny , ale pritom mate repraky uz zaple. Vite , co myslim. Takovy ten hukot na sekundu, nez zasunete ten kabel uplne dovnitr. Jde to slyset malo , hudba to prehlusi. Presto bych to tam nechtel. Jestli jste se s takovymto problemem nekdo nekdy setkali a vyresili ho , zkuste me prosim poradit. Pro informaci dodavam , ze kabel je dlouhy cca 3-4 metry a kdyz stejnym kabelem zapojim zvuk z televize , k zadnemu ruseni nedochazi. Takze je to pocakem/ukostrenim. Ale nevim co s tim.
Dik aspon za nakou radu.
|
Edited by - Tragedy on 03/07/2005 11:40:12
|
|
| |
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 11:22:50
|
Cau Bulway! To sem netusil ze se taky objevujes na tomhle foru. O reseni tviho problemu nevim vubec nic, ale ty spis ocekavej ze tenhle topic bude zamknut, protoze do World of Warcraft - General se opravdu nehodi |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 17:50:56
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Cau Bulway! To sem netusil ze se taky objevujes na tomhle foru. O reseni tviho problemu nevim vubec nic, ale ty spis ocekavej ze tenhle topic bude zamknut, protoze do World of Warcraft - General se opravdu nehodi
Imho.. nepouzivam sice takovy nadupany repraky, ale jen normalni dva repracky, ale veskera hudba v jinych hrach, mp3ky a pod. mi jedou nnormalne.. jen ve WoWku se mi casto, i po par minutach, ten zvuk zmeni k horsi kvalite diky uplnbe stejnymu sumeni ktery popisujes.. jelikoz nemam uz tak kvalitni repracky abych to mohl nejak vyrazne prehlusit, tak me to celkem sere... a taky jinak nevim kde je problem.. ovladace, directy, vse v poho.. imho proste vsude jinde vklidu, jen ve WoW se to sere..  |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 20:08:15
|
quote: Originally posted by Gamca
Je to zásuvkovým okruhem, měl jsem ten samý problém (vlastně stále mám) máš to na jednom zásuvkovým okruhu a vznikají nějaký stupidní interference nebo jak se to jmenuje. Já to vyřešil tím že jsem propojil domácí kino a PC optickým kabelem. Koupil jsem si kvůli tomu Hercules 7.1 Digifire kartu s opticalem ale dá se koupit i pouze solo optický výstup co se napojí na desku nebo kartu. Některý desky to dokonce i mají. Každopádně je to paráda a napraosto čistý. BTW: já to mám 10m optickým kabelem |
Noe
|
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 04:18:22
|
Aha , pekne , ale ja do zvukarny opticky kabel nedam. Nemam na to zasuvku vzadu. Mam jednu ze starsich SB live. Vzadu je jen zadek , predek , woofer ... co se tyce repro.
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 10:36:13
|
quote: Originally posted by Bulway
Aha , pekne , ale ja do zvukarny opticky kabel nedam.
jasně však jsem psal že jde dokoupit optický výstup solo - kup si tohle stojí to jen stovku: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24243 a k tomu optický kabel a tím si propoj domácí kino a PC. Dostaneš naprosto čistej zvuk bez jakýchkoliv ruchů. |
Noe
|
Edited by - Noe on 03/07/2005 10:37:59 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|