Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Problemy s propojenim PC --- Hi-Fi
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 02/07/2005 :  11:04:55  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Predem se omlouvam , ze tento topic nema nic spolecneho s hrama , ale je lepsi se zeptat Vas tady , nez nekde na jinych forech , ktere bych musel hledat a nakonec by me mozna ani neporadili.(Ikdyz , kdo vi , jestli tady jo , ze ).
Zrejme kazdy z Vas ma doma nejakou tu vetsi aparaturu na zvuk k pocitaci. Ja mam treba Genius 5.1 sestavu , na kterou si nemuzu v zadnem pripade stezovat.
Hodne posloucham internetove radia a kdyz mam cas , pro jeste lepsi kvalitu zvuku si to pustim do vedlejsi mistnosti , kde ma otec vcelku nadupany komplet domaciho kina. A tady je muj technicky problem. Musim vypojit kabely od sveho Geniusu a pripojit do zvukarny ( SB live ) kabel od receiveru odvedle. Hudba hraje v pohode , ale je tam v pozadi slyset takovy neprijemny zvuk. Takove ruseni. Jako kdyz zapojujete kabel od repraku do zvukarny , ale pritom mate repraky uz zaple. Vite , co myslim. Takovy ten hukot na sekundu, nez zasunete ten kabel uplne dovnitr. Jde to slyset malo , hudba to prehlusi. Presto bych to tam nechtel. Jestli jste se s takovymto problemem nekdo nekdy setkali a vyresili ho , zkuste me prosim poradit.
Pro informaci dodavam , ze kabel je dlouhy cca 3-4 metry a kdyz stejnym kabelem zapojim zvuk z televize , k zadnemu ruseni nedochazi. Takze je to pocakem/ukostrenim. Ale nevim co s tim.

Dik aspon za nakou radu.

Edited by - Tragedy on 03/07/2005 11:40:12

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 02/07/2005 :  11:22:50  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Cau Bulway! To sem netusil ze se taky objevujes na tomhle foru.
O reseni tviho problemu nevim vubec nic, ale ty spis ocekavej ze tenhle topic bude zamknut, protoze do World of Warcraft - General se opravdu nehodi

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 02/07/2005 :  17:50:56  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

Cau Bulway! To sem netusil ze se taky objevujes na tomhle foru.
O reseni tviho problemu nevim vubec nic, ale ty spis ocekavej ze tenhle topic bude zamknut, protoze do World of Warcraft - General se opravdu nehodi

Imho.. nepouzivam sice takovy nadupany repraky, ale jen normalni dva repracky, ale veskera hudba v jinych hrach, mp3ky a pod. mi jedou nnormalne.. jen ve WoWku se mi casto, i po par minutach, ten zvuk zmeni k horsi kvalite diky uplnbe stejnymu sumeni ktery popisujes.. jelikoz nemam uz tak kvalitni repracky abych to mohl nejak vyrazne prehlusit, tak me to celkem sere... a taky jinak nevim kde je problem.. ovladace, directy, vse v poho.. imho proste vsude jinde vklidu, jen ve WoW se to sere..

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/07/2005 :  20:08:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gamca

Je to zásuvkovým okruhem, měl jsem ten samý problém (vlastně stále mám) máš to na jednom zásuvkovým okruhu a vznikají nějaký stupidní interference nebo jak se to jmenuje.
Já to vyřešil tím že jsem propojil domácí kino a PC optickým kabelem. Koupil jsem si kvůli tomu Hercules 7.1 Digifire kartu s opticalem ale dá se koupit i pouze solo optický výstup co se napojí na desku nebo kartu. Některý desky to dokonce i mají.
Každopádně je to paráda a napraosto čistý.
BTW: já to mám 10m optickým kabelem

Noe

Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 03/07/2005 :  04:18:22  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Aha , pekne , ale ja do zvukarny opticky kabel nedam. Nemam na to zasuvku vzadu. Mam jednu ze starsich SB live. Vzadu je jen zadek , predek , woofer ... co se tyce repro.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/07/2005 :  10:36:13  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Aha , pekne , ale ja do zvukarny opticky kabel nedam.

jasně však jsem psal že jde dokoupit optický výstup solo - kup si tohle stojí to jen stovku: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24243
a k tomu optický kabel a tím si propoj domácí kino a PC. Dostaneš naprosto čistej zvuk bez jakýchkoliv ruchů.

Noe

Edited by - Noe on 03/07/2005 10:37:59
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000