Author |
Topic  |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 14:28:43
|
Da se nejak na eBay hledat i podle toho, jestli dotycny posila "internationaly"? Nebavi me projizdet milion nabiidek, kde pak zjistuju ze "Delivery - UK Only" apod..
|
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
| |
Mendax
Starting Member
55 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 21:40:16
|
Je to tam niekde v advnaced search (na lavom boku), ale myslim, ze to nebolo velmi spolahlive... |
http://bf2s.com/player/kormi/ |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 10:46:06
|
este, ze si to sem dal, nekdo by si toho bejval nemusel v topiku "paypal" vsimnout .. |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Scorpiondra
Starting Member
18 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 12:25:08
|
quote: Originally posted by Cawyr
este, ze si to sem dal, nekdo by si toho bejval nemusel v topiku "paypal" vsimnout ..
 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 15:13:29
|
Mám drobný problém, vyhrál jsem na Ebay aukci ale maník nemá paypal ale chce to uhradit převodem na jeho účet což se nechce mě bo vysoké poplatky. Netušíte hrozí mi postih když prostě platbu neuskutečním? |
Noe
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 15:18:47
|
quote: Originally posted by Noe
Mám drobný problém, vyhrál jsem na Ebay aukci ale maník nemá paypal ale chce to uhradit převodem na jeho účet což se nechce mě bo vysoké poplatky. Netušíte hrozí mi postih když prostě platbu neuskutečním?
Záleží, co měl napsáno v aukci předtím. Pokud tam měl napsáno, že Paypal nevede a že bere platbu jedině převodem, tak ti postih hrozí, protože sis nepřečetl aukci. Pokud tam má že bere cokoliv, tak ne - nanejvíš ti může napsat špatné hodnocení, že sis věc nevyzvedl a ty mu můžeš odpovědět, že nepřijal jím ohlášený způsob paltby a proto jsi nemohl. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 15:22:43
|
Mám drobný problém, vyhrál jsem na Ebay aukci ale maník nemá paypal ale chce to uhradit převodem na jeho účet což se nechce mě bo vysoké poplatky. Netušíte hrozí mi postih když prostě platbu neuskutečním?
na todle téma má docela dobrou příhodu Pacient, platil někomu peníze na účet, Pacient zaplatil velký prachy za poplatky a ten člověk nakonec taky, víc než dostal od Pacienta 
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 21:52:16
|
quote: Originally posted by Khostri Záleží, co měl napsáno v aukci předtím.
Bylo to na německý ebai takže i kdyby to tam měl verzálkama v boldu stejně bych netušil co píše :)) No snad to přežiju a nic se nestane, napsal jsem mu mail že akceptuji pouze paypal takže doufám že to pochopí.
Nicméně myslel jsem, že hodnocení dává pouze kupující a ne prodávající. |
Noe
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 21:57:34
|
Noe: Podle meho hodnoceni davaji oba vzajemne. |
 |
|
Mendax
Starting Member
55 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 22:02:17
|
quote: Originally posted by Khostri Záleží, co měl napsáno v aukci předtím.
Bylo to na německý ebai takže i kdyby to tam měl verzálkama v boldu stejně bych netušil co píše :)) No snad to přežiju a nic se nestane, napsal jsem mu mail že akceptuji pouze paypal takže doufám že to pochopí.
Nicméně myslel jsem, že hodnocení dává pouze kupující a ne prodávající.
Hodnotenie davaju obaja, ale realne to pre teba nic neznamena. Teoreticky to, ze si nespolahlivy kupujuci, a v buducnosti ludia od teba nebudu prijimat bidy, ak sa ti taketo nieco bude stavat prilis casto. Ale potom si stale mozes zalozit novy account s cistym stitom (nie, ze by som to podporoval...) |
http://bf2s.com/player/kormi/ |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 22:28:01
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15616 Jeste je tu jedna moznost. Osobne, az treti topic me nakopnul.  
overlolz,pwnt |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 07:31:27
|
Tak vcera jsem vyhral svou prvni aukci a uspesne zaplatil. TEd sem zvedavej, jestli neco dorazi :) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 08:45:30
|
funguje to dobre, mam za sebou dve v minulem tydnu vcetne doruceni  |
Black |
 |
|