Author |
Topic  |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 26/06/2005 : 19:01:50
|
Ahoj, poradi mi nekdo jakej LCD display si mam koupit? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30566 tenhle jsem videl v datartu nazivo a docela se mi libil. Celkem cisty barvy, ostrej obraz, ale trochu moc svitil. Jde mi o to, aby byl max za 10k a byla to 17, nebo 19ka... pokud mate nekdo nejakej tip, prosim napiste. Trochu zalezi i na vzhledu, jsem hroznej estet.
|
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
|
| |
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 08:58:37
|
mam: http://www.vltava2000.cz/vasepc/goodsdetail.asp?strGoodsID=MFSC%20T19-1 je to 19" .. slusna. existuji samozrejme mnohem lepsi, ale zaroven drazsi. pokud budes kupovat, tak spis koukej po 19" .. ja osobne mam k fujitsu siemens znacce slabost, takze mozna nejsem objektivni .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 09:07:39
|
quote: Originally posted by elidor
mam: http://www.vltava2000.cz/vasepc/goodsdetail.asp?strGoodsID=MFSC%20T19-1 je to 19" .. slusna. existuji samozrejme mnohem lepsi, ale zaroven drazsi. pokud budes kupovat, tak spis koukej po 19" .. ja osobne mam k fujitsu siemens znacce slabost, takze mozna nejsem objektivni ..
Nemusim mit 19". Ted mam notebook s 15", takze i tak to bude pro me vylepseni. A ten tvuj display je moc drahej. Ale diky samozrejme za zajem. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 09:29:35
|
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=DAH0235BA - je to za ty prachy uplně vychytaný monitor. Má DVI, integrovaný speakers a USB Hub a velmi hezký design - koupil jsem ho do práce na zkoušku a hnedle jak jsem ho otestil jsem dokoupil další tři. Obraz naprosto super.
Mají i 19% verzi za cca 10k. Nicméně 17" LCD je podle mě ideální a uplně stačí. |
Noe
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 11:22:59
|
quote: Originally posted by Noe
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=DAH0235BA - je to za ty prachy uplně vychytaný monitor. Má DVI, integrovaný speakers a USB Hub a velmi hezký design - koupil jsem ho do práce na zkoušku a hnedle jak jsem ho otestil jsem dokoupil další tři. Obraz naprosto super.
Mají i 19% verzi za cca 10k. Nicméně 17" LCD je podle mě ideální a uplně stačí.
Jo jeste jsem zapomel napsat, ze bez bednicek. Mam 2.1 uplne novy, takze jsou mi ty na displayi nanic. Ale tenhle model co doporucujes vypada dobre, akorat ma trosku slabsi parametry, ale za tu cenu by se to dalo cekat. Jde o to, jesli stiha v nejaky ty hre, ale to v praci asi nevyzkousis. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 16:13:16
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik Jo jeste jsem zapomel napsat, ze bez bednicek. Mam 2.1 uplne novy, takze jsou mi ty na displayi nanic. Ale tenhle model co doporucujes vypada dobre, akorat ma trosku slabsi parametry, ale za tu cenu by se to dalo cekat. Jde o to, jesli stiha v nejaky ty hre, ale to v praci asi nevyzkousis.
Repráky pochopitelně nemusíš zapojovat v práci jsem za ně ale moc rád díky ušetřenému místu na stole. Neovo monitory používám již několik let a nikdy mě nesklamaly obrazem vždy mě přišel super. Hry nevyzkouším nicméně nikdy jsem ani na staršít typech neova neměl sebemenší problémy. Zřejmě nehraju hry na kterých se to pozná. |
Noe
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 08:48:42
|
Acer nebo BenQ se dá sehnat za méně peněz a s lepšími parametry (lepší contrast ratio, nižší response time...) než ten Neovo imho. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 08:37:53
|
quote: Originally posted by Nat
Acer nebo BenQ se dá sehnat za méně peněz a s lepšími parametry (lepší contrast ratio, nižší response time...) než ten Neovo imho.
Nekde jsem tu myslim psal, ze mi neni uplne fuk design toho displaye. A zrovna tyhle 2 znacky jsou hnusnej hranatej plast. Je to sice to uplne posledni na co koukam, ale rasi si litr priplatim, abych se na to nemusel na stole koukat. .:d |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 09:37:56
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
quote: Originally posted by Nat
Acer nebo BenQ...
Nekde jsem tu myslim psal, ze mi neni uplne fuk design toho displaye. A zrovna tyhle 2 znacky jsou hnusnej hranatej plast. Je to sice to uplne posledni na co koukam, ale rasi si litr priplatim, abych se na to nemusel na stole koukat. .:d
Obě značky mají možnost výběru ... buďto úplně klasický LCD za co nejméně peněz, nebo nějaký echtovní černy/stříbrný/vyleštěný/polepený za víc. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 11:44:58
|
Acer 1722 si teď koupil kolega a vypadá i ukazuje fakt hezky Jiný kolega má na stole Sony HS75PS sXBlack technologií a super obraz. Na tom aceru jsem viděl i pohyblivé věci a super, na spony jsem viděl jen statické obrázky (ale má taky papírově 8ms). Barvy na Sony fakt super. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 21:40:58
|
quote: Originally posted by Khostri
Acer 1722 si teď koupil kolega a vypadá i ukazuje fakt hezky Jiný kolega má na stole Sony HS75PS sXBlack technologií a super obraz. Na tom aceru jsem viděl i pohyblivé věci a super, na spony jsem viděl jen statické obrázky (ale má taky papírově 8ms). Barvy na Sony fakt super.
Do toho Sony asi pujdu. Je tu nekdo kdo s nim ma spatne zkusenosti? Videl jsem ho na krame a ukazuje vazne hezky a myslim, ze bude i prijemnej na oci. U her travim minimum casu a vzhledem k tomu, ze stejne hraju jen strategie a RPG, tak by asi stalo i 25 ms. :-) Diky Khostri. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 21:53:18
|
quote: Originally posted by Khostri
Acer 1722 si teď koupil kolega a vypadá i ukazuje fakt hezky Jiný kolega má na stole Sony HS75PS sXBlack technologií a super obraz. Na tom aceru jsem viděl i pohyblivé věci a super, na spony jsem viděl jen statické obrázky (ale má taky papírově 8ms). Barvy na Sony fakt super.
Mam Taky Acer 1722 a jsem spokojen.Kdyz jsme presel z CRT na LCD tak se mi malem vypalily oci z te ostrosti oproti memu uz rozmazanemu CRT  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 20/08/2005 : 11:29:35
|
quote: Originally posted by sword Mam Taky Acer 1722 a jsem spokojen.Kdyz jsme presel z CRT na LCD tak se mi malem vypalily oci z te ostrosti oproti memu uz rozmazanemu CRT 
ja si musel na LCD zvyknout .. na zacatku mi to neprislo moc idealni |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 25/08/2005 : 20:58:07
|
quote: Originally posted by elidor
quote: Originally posted by sword Mam Taky Acer 1722 a jsem spokojen.Kdyz jsme presel z CRT na LCD tak se mi malem vypalily oci z te ostrosti oproti memu uz rozmazanemu CRT 
ja si musel na LCD zvyknout .. na zacatku mi to neprislo moc idealni
Souhlasim, bylo to *jine*, ale jakmile jsem si zvykl uz bych se k CRT nevracel.(Uspora mista+ lepsi obraz), i kdyz jak v cem samozrejme.Urcite CRT sou lepsi nez LCD.Ale na to my smrtelnici nemame  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
|
Topic  |
|