Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Prodej DaoC
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Krutak
Starting Member

1 Posts

Posted - 19/11/2004 :  16:12:07  Show Profile  Send Krutak an ICQ Message Send Krutak a Private Message  Reply with Quote
Prodám Daoc gold(základní hra + SI)US originál a ToA přepálený s origo klíčem (nechal jsem si poslat jen klíč) Tel: 776599454, nebo icq: 142211060

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 06/12/2004 :  23:41:12  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
Prodávám DAoC acc US lvl 50 zerk na mordu a ostatni chary aktivovane SI+ToA spěchá cena 1300 Kc vse orig. cd secret world mam
tel. 724 263 404
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 22/05/2005 :  19:55:04  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Prodavam 2 EVROPSKE DAoC:
-Jeden je aktivovany, vsechny datadisky a 25.5.2005 tam zacina platba na 3 mesice, pokud mi to goa nezrusi, tak by se cena pohybovala max 1500 Kc.
-Druhy acc je nerozbaleny Complete Box (taky vsechny datadisky); cena 1000 Kc.

Kontaktovat muzete na:
ICQ 321626567, e-mail: adam.skamrala@seznam.cz nebo tel: 777 211 087.

Edited by - Pramen on 22/05/2005 19:56:32
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  06:59:12  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
mno uz vsech MMROPG, kdyz pozadas o zastaveni platbvy, ktera ma teprve zacit, tak se jim na to spatne odpovida. Osobne cekam, ze se ozvou az platba zacne a ze uz to nejde zastavit.
EDIT: tento post byl reakci na predesly post, ktery nekdo smazal :P

Edited by - Pramen on 23/05/2005 20:13:11
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/05/2005 :  11:02:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
2 Pramen : Teda neviem, ale ja vidim od teba kazdy druhy mesiac ze nieco predavas, co ty robis s tymi accountama ?
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:29:43  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

2 Pramen : Teda neviem, ale ja vidim od teba kazdy druhy mesiac ze nieco predavas, co ty robis s tymi accountama ?

Za prve, toto je muj prvni prodej meho accountu na tomto foru, mel jsem tu 1x US, ale to jsem stahl, takze nevim, kde beres takove blamy Pepo. Co s tim delam? Jeden je muj, chtel jsem joinout starou partu, se kterou se mi hravalo na PvP good, nezdarilo se, druhy acc neni muj.

Mimochodem v patek 20.5.2005 jsem skoncoval s MMORPG jobem a siglovky me neba, takze prodam compa a vystarano ;)

Edit: compa neprodam (zert), ten nemam jen na hrani, jako nekteri ^^

Edited by - Pramen on 24/05/2005 19:53:32
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:56:25  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen
Mimochodem v patek 20.5.2005 jsem skoncoval s MMORPG jobem a siglovky me neba, takze prodam compa a vystarano ;)

Haleluja...

Mimochodem taky se mi zda, ze jsi prodaval/kupoval account uz tak minimalne 5x (nebo tvuj bracha?).

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:02:38  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:
Originally posted by Pramen

Haleluja...

Mimochodem taky se mi zda, ze jsi prodaval/kupoval account uz tak minimalne 5x (nebo tvuj bracha?).

Muze se ti to zdat, ale pravda to neni.. a co ty Deime tu pises takove off topicy jako Pepo... bez +1, jak vzdy rikas, tady se jen oznamuje, kupci se ozvou, na nejake reakce neni nikdo zvedavej...

Edited by - Pramen on 23/05/2005 16:03:03
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:22:09  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Pramen

tady v Diskuzním klub hráčů online her se jen oznamuje ? Od kdy?

Ja jsem reagoval na to, ze koncis s MMORPG. :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:26:53  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aarbal

Ahoj, mam na prodej US account vcetne vsech datadisku. Ozvat se mi muzete na ICQ: 321626567 nebo na mobil: 777211087.

Todle je co ?

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:29:11  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Aarbal

Ahoj, mam na prodej US account vcetne vsech datadisku. Ozvat se mi muzete na ICQ: 321626567 nebo na mobil: 777211087.

Todle je co ?

Ten acc furt mam
Rikam, ze jsem ho stahl, jsem myslel, ze jsem tam dal edit, ma chyba.

Edited by - Pramen on 23/05/2005 16:30:22
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:35:52  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Pramene

Jsi neuveritelny lhar.

Staci si precist jeden z topicu kde pise tvuj bratr a je hned jasno, kolikrat jsi vymenil/koupil/prodal ucet....

Napr.

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:36:16  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ Pramen

tady v Diskuzním klub hráčů online her se jen oznamuje ? Od kdy?

Ja jsem reagoval na to, ze koncis s MMORPG. :)

Jo v topicech o Prodejich accountu se oznamuje, kdo ma zajem, ma toho dotycneho zkontaktovat privatni cestou.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:41:35  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ Pramene

Jsi neuveritelny lhar.

Staci si precist jeden z topicu kde pise tvuj bratr a je hned jasno, kolikrat jsi vymenil/koupil/prodal ucet....

Napr.

Deime neni to jedno? V te dobe jsem uz byl jakysi cas na EU, muj acc se shamanem asi pouzival bracha nevim a co ma clovek rict, kdyz se mu dari na EU, dela rps, hraje se skelymi lidmi a pak se me zepta, budes chcit jeste na US nebo ne, tak samozrejme reknu ne, klidne to dej pryc, stejne jsem mu ho tusim dal, takze tim je to vyreseno. A uz toho nech decko hledani/pomlouvani a hadani, jestli se timto bavis, tak to bez delat in game nejakemu svemu spoluhracovi a ne mne!

A pls mej 15 let, nekdy kapesny a nekdy ne, kdybych vydelaval, jako kazdy tady, tak bych mel 2 accounty US a EU, ale na to prechazeni vzdy potrebujes penizky a ty se vzdy hodi z prodeje z predchazejiciho, je to takovy kolovrat :P

Edited by - Pramen on 23/05/2005 16:43:49
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:48:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Pramen

Decko ? Mno, od tebe to vazne sedi. :)

Prestan lhat a vsechno bude dobry.

PS: Pomlouvani Pramene je neco jinyho. To si pletes. Jedina tva obrana je, zda se, utok.

EDIT: A btw. Je mi uplne putna, kolikrat si vymenil ucet a proc, kolik mas let, jestli mas kapesne ci nikoliv. Je mi i uplne jedno, ze koncis.

Edited by - Deimnia on 23/05/2005 16:51:43
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  18:50:36  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ Pramen

Decko ? Mno, od tebe to vazne sedi. :)

Prestan lhat a vsechno bude dobry.

PS: Pomlouvani Pramene je neco jinyho. To si pletes. Jedina tva obrana je, zda se, utok.

EDIT: A btw. Je mi uplne putna, kolikrat si vymenil ucet a proc, kolik mas let, jestli mas kapesne ci nikoliv. Je mi i uplne jedno, ze koncis.

Kdyz je ti to vsechno jedno, tak co maji znamenat ty predchazejici posty? Kdyby ti to bylo jedno, toto vse co jsi tu napsalz by tu nebylo, ale tobe to jedno neni, ocividne jsi decko, ktere do lidi rado rype.

Edited by - Pramen on 23/05/2005 18:50:50
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:12:21  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Pramen

Ne. Nemam rad, kdyz nekdo lze a nevidi si do huby.

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:46:10  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Bulway

co to placas....
prodavajici nastavi cenu , kupujici se rozhodne jestli ano , ci ne
vase komenty ( pokud nechcete koupit ) by jste si meli nechat pro sebe

--------------------------------------------------------------------------------

Deimnia:

Souhlasim s tebou Bulle.

Nesmis se temdle "podivnym" postum divit... vetsinou to lidi pisou jen protoze nemaji co delat. (+1 etc...)

Pramen:

Edited by - Pramen on 23/05/2005 19:47:48
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:57:59  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Pramen

My god... diskutovat s tebou, to je jak vrazet hlavou do zdi... Ale ja ti to vysvetlim.

Bull narazel na lidi, co komentuji cenu a rikaji, ze je vysoka. A ja jsem s nim souhlasil, ze by se komentare (okolo ceny) meli sprostit.

Tudiz jsi vedle jako vzdy.

/over and out

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 23/05/2005 :  20:07:14  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ Pramen

My god... diskutovat s tebou, to je jak vrazet hlavou do zdi... Ale ja ti to vysvetlim.

Bull narazel na lidi, co komentuji cenu a rikaji, ze je vysoka. A ja jsem s nim souhlasil, ze by se komentare (okolo ceny) meli sprostit.

Tudiz jsi vedle jako vzdy.

/over and out

lol a tady clovek napise na prodej a vy tady pisete o hovadinach, ktere nemaji s funkcnosti tohoto postu nic spolecnyho, toto je me vysvetleni.

edit: nej by bylo, kdybys to promazal, kde to zacina s Pepem, aby lidi, co maji zajem o acc, listovali jen nabidkama s cenou a adresou dotycneho prodavajiciho a nechcou tu urcite cist jakesi smysleniny, ktere jim nic nerekaji.

Edited by - Pramen on 23/05/2005 20:09:25
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 23/05/2005 :  21:52:40  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
http://forum.nexus-camlann.com/viewtopic.php?t=906

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/05/2005 :  03:05:50  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
adam = pramen?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/05/2005 :  06:51:47  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

adam = pramen?

Jo...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: