Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 RR12
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/05/2005 :  16:34:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Prvni RR12 na US serverech:

http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=347620

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/05/2005 :  16:46:32  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Realm Points Earned This Week: 631,782 A to se ani moc nesnažil asi... Kolik má played, nevíš?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 20/05/2005 :  19:58:21  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Mozno tomu nebudete verit ale Mistwraith je dokonca zena (aj ked Trinia je zena tiez ;) ). Tu je moje foto s nou. Zo mna je vidiet len hlavu :
http://www.daoc.szm.sk/pics/mistw.jpg

Asi drti dost pretoze ked som vecer chodil spat tak uz tam pobehovala a ked som sa rano zobudzal este stale bola online :) Dobry leader aj ked trochu arogantna. Ale kdo z vyssich RR nie je ? Od minuleho roka hrala WoW a az nedavno (asi 2 mesiace dozadu) sa vratila naspat do DAoC. Bez nej bola Hibernia na Lancelote uplne bezradna. Pre mna je legendou DAoC.

Edit: Este nieco z jej pohladu: http://home.comcast.net/~mistwraith/sshot090.jpg

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 20/05/2005 21:28:06
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/05/2005 :  13:41:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Albion 10,246

Toto je pekne
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/05/2005 :  18:05:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Albion 10,246

Toto je pekne

Midgard - 6,905 je taky supr... +1

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/05/2005 :  11:23:30  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
no statistiky mordredu take odjakziva vedly zeny ;) slli je take zenskeho pohlavi (nebo muzskej po nehode - soudim podle hlasu z voice comm.)

p.s. s tema +1 jdete nekam, mozna nevite ze vasemu post countu to nepomuze ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 23/05/2005 11:25:16
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:35:43  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

no statistiky mordredu take odjakziva vedly zeny ;) slli je take zenskeho pohlavi (nebo muzskej po nehode - soudim podle hlasu z voice comm.)

p.s. s tema +1 jdete nekam, mozna nevite ze vasemu post countu to nepomuze ;)

No ja si sve hloupe a nic nerikajici posty aspon oznacim - narozdil od jinych. Stvou me lidi, kteri si ani neprectou, co druzi rikaji a hned neco placnou.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/05/2005 :  15:15:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Plác! (+1 zomgz!)
Slli je fakt ženská? Z kama on(a) je? US? Já jsem proti němu třeba moc nehrál, spíš mi utkvěl v paměti Sivii, než on(a)...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/05/2005 :  15:28:45  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Plác! (+1 zomgz!)
Spíš mi utkvěl v paměti Sivii, než on(a)...

Vetsinou to tak je, ze si pomatujes jmeno cloveka co te nookuje za 900+ a ne jmeno shamana, ktery mu stoji za zady. :)

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/05/2005 :  17:28:05  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Plác! (+1 zomgz!)
Spíš mi utkvěl v paměti Sivii, než on(a)...

Vetsinou to tak je, ze si pomatujes jmeno cloveka co te nookuje za 900+ a ne jmeno shamana, ktery mu stoji za zady. :)

Myslíš třeba jako Hnup? Eeek, sry, to bylo za 90, ne 900...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/05/2005 :  18:37:44  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Plác! (+1 zomgz!)
Slli je fakt ženská? Z kama on(a) je? US? Já jsem proti němu třeba moc nehrál, spíš mi utkvěl v paměti Sivii, než on(a)...

sivii je z elysium, s dizzy zacal hrat po rozpadu/odchodu elysium z mordredu
se slli jsem hral a byly jsme na ventrilu byl to zensky hlas a mela k dispozici vice kompu na ovladani proste paranka se vsim vsudy ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000