Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Paladin
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 02/05/2005 :  23:28:13  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, zacal sem nedavno hrat a tak nejak se tim prokousavam, de to, ale hodne to dre.. a mam pra dotazu k paladinovi. jednak sem si dal par bodiku do ostrejch zbrani a nechapu tam fintu CROSS SLASH. jak to funguje co to ma delat ?? sem to zkousel a nejak to nechapu, je tam napsano ze mam jit z boku nebo ze zadu k prisere, ale copak to de, kdyz se porad obracej na me ? :) mozna sem to jen spatne pochopil..

dalsi sou kouzla primo paladina: nechapu jak fungujou, aura protection je jasna, prida neco do obrany a trva to asi 20minut, aura endrurance my pridava za magii enduranci (nejak se my i jednou povedlo ze to bezelo strasne dlouho a ne jen par sekund) ale ty dalsi kouzla aura minor refreshment a battle fervor nechapu vubec.. co to ma delat a jak to funguje ???
na dalsi kouzla sem se nedostal. takze dalsi rady bych taky uvital :)

a taky sem si koupil krouzkovku, pac sem si precetl ze sem jedine povolani ktere muze nosit vsecky druhy brneni, ale nenasadim ho :( cim to ? nekde musim nejak zvednout nejakou abilitu ? jestli jo tak jak..

mam 6lvl a hraju to prvne, tak prosim trochu schovivavosti a nepiste moc skratky a divny zazity slova, bych vam pak taky nerozumel :)
predem dik za par rad..

Spite - UO Moria - Ranger
Dyshar WoW SM - DarkPriest

querb
New Member

drzka

125 Posts

Posted - 03/05/2005 :  03:43:48  Show Profile  Send querb an ICQ Message Send querb a Private Message  Reply with Quote
Zkusim Ti amigo par veci vysvetlit.

1. zacnu cross slashem...pokud je u nejakeho stylu( bude jich vice )napsano ze je behind target no tak holt za ten target budes muset jit. Jinak se ten styl proste nepovede. Vyuziti je nasledujici:
a) tankuje nekdo jiny (rozumej agro bere nekdo jiny) tudiz potvora utoci na nej, ty mas sanci jit za potvoru a pouzit cross slash
b) potvora je mezla, stunla
c) potvora neni agresivni tudiz se neotaci za tebou tudiz muzes cross slash pouzit (pokud to jde) jako open specku

2.Chain armor (krouzkova zbroj ) je pro paladina pristupna na levelu 10. (dostanes ji za darmo dokkonce od trenera) Plate armor na levelu 20

3. Paladin ma jeden self buff kterej zvysuje Armor Factor v tvem pripade to je asi Aura of deflection (doba trvani 10 minut hadam )
to ostatni jsou chanty ktere funguji trochu jinak...jsou to aury ktere ti posili AF nebo damage nebo te trochu vyleci ci doplni enduranci. Damge a heal aura a funguji jen v kombatu, endurance nepretrzite Af aura asi take. Ale je mozne a je to dokonce schvalne tak udelane ze paladin muze mit na raz vsechny aury
Jedna aura druhou prepisuje ale puvodni aura funguje jeste po prepsani 7 sec tudiz jak jiste chapes zmacknes vsechny 4 rychle po sobe a vsechny 4 mas 7 sec "nahozene" za 8 sec provedes to same a tak porad do kola ( v kombatu)

Doufam ze sem ti to trocha vysvetlil na vic dnes nemam silu
lofu zdar

Ticho leci
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:48:59  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
mno ja nevim, treba tu auru na leceni, tak kdyz ji zakouzlim, tak nic nedela.. a ta na damage taky ne. i kdyz animacky to ma pekny..

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 03/05/2005 :  16:20:19  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ghrrr

mno ja nevim, treba tu auru na leceni, tak kdyz ji zakouzlim, tak nic nedela.. a ta na damage taky ne. i kdyz animacky to ma pekny..

No, mozna je to proto, ze nehrajes na palcenem camelotu :) Na free shardech holt nejake veci nefunguji, i kdyz podle toho, co jsem slysel, se velmi zdokonaluji :)

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 03/05/2005 :  16:52:41  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
hraju na placenem servru :)

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 03/05/2005 :  17:09:23  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
Ha, tak jsem to asi spatne vycetl :)

No, kazdopadne se dobre podivej, ja si donedavna taky myslel, ze nektere veci u savage jsou nepodstatne a nefunguji, ale vyzkousel jsem si to a opak je pravdou. Muzu ti rict, ze chant na af, heal i dmg funguje :)

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 04/05/2005 :  16:28:23  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ghrrr

paladin ma chanty + self buff (af), chant je kouzlo ktere se periodicky obnovuje pricemz si veme trocha many, u chantu se sleduje jakou ma dobu "pulzu"

heal chant funguje jen v combatu, combat otevres ty tim ze zautocis nebo kdyz na tebe mob/hrac zautoci a trva dokud neskoncis bojovat + 10sekund

af chant ti pridava af navrch k tomu co mas v armoru a self af bufu (ten je na 20minut), ovlivnuje jakou dmg dostanes kdyz te nekdo prasti, cim mas af vice tim lepe pro tebe

dmg add chant se projevuje tak ze kdyz prastis tak se ti k uspesnemu utoku pricte bonus, kdyz se netrefis nema to efekt

endurance chant ti doplnuje kazdi "pulz" enduranci, enduranci potrebujes k tomu aby jsi mohl pouzivat spec utoky nebo sprintovat

vsechny 4 chanty jsou GROUP, cela grupa ma z nich bonus

paladinovy chanty se neprepisuji takze muzes mit vsechny 4 najednou ale jeden paladin muze hrat jen 1 chant, vyuziva se toho ze delka pulzu je celkem dlouha takze muzes tzv. twistovat - poustet vice chantu najednou ale musis to mackat jak magor ;) je dobre si uvedomit co v dane situaci potrebujes a nesnazit se hrat za kazdou cenu vzdy vse ci hrat jen heal chant kdyz mate tank grupu a potrebujete enduranci na mlaceni ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 04/05/2005 16:30:53
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 17/05/2005 :  07:06:04  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Jednodusse, kazda alb rvr grupa bere palata jako jejich jediny zdroj end regenu, v caster taky, ale tam uz vice ten af, ale vetsina to jen spamuje... poridi si Nostromo, udelaj macra a jdou afk

Ale nemuselo by byt spatny, potkat pekne 4 fg - podprumerny alb zerg, v kazde z nich palat, hrajici kazdy jiny chant a mit croc ring ( prej to propousti ), kde by kazda grupa mela endu, af, dmg add a heal chant... ale zatim jsem nepotkal.

A Ghrr, vidim ze jedes na Mordredu, jestli chces byt dmg dealer, urcite ne palat, pokud chces davat endu, etc... 1000000x je lepsi shaman, na PvP serrverech palati imo vysli z mody.

Dmg dealer Trol zerk (jedno jestli specnes 50 axe, hammer, sword - WS ze STR, 50 LA,l rest parry) vse nacpat do STR, pri tvorbe charu, udelat si template se STR a QUI charem a budes spokojenej, pri dobrem SC 25 str cap a s buffy budes mit bez aug str pres 400 str, coz cini pekny WS a super dmg.
Dale jsou Half Ogre mercenary (crush/slash - WS ze STR, taky maser nebo firbolg BM (blunt/blades - WS ze STR). U obou doporucuji tupe zbrane.

Jestli chces castera a hrat v grupe/solo, plne doporucuji Air/earth theurga, super nuky, 10 sec pbt, lvl 37 earth petky, ktere maji trvani 1:00 min, ktere jen interruptuji, air petky, ktere davaji stun, super na solo a low durat AOE mezz a ma speed.

Dale tu je mana enchanter, speed, stun, pbaoe, pet, debuffy na tve base dd v light line.

A tak dale, doufam, ze si z toho neco vyberes, jestli jsi od nekoho slysel, ze paladin je overpowered char, tak to musi byt z WoW, na DAoC je to smudla a pokud mas spec 2h, tak jsi mensi smudla co rychleji umre, hodne stesti.

Edited by - Pramen on 17/05/2005 07:26:36
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 17/05/2005 :  11:46:43  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Paladin ma chantu hned 12(AF,Endo,Heal,DA,6xsingle ressist,2x3Adv. ressist(Fire,Cold,Matter a Spirit,Energy,Body)). Ressisty a AF se v grupe vsak nepouzivaji protoze prepisuji ostatni(castene) buffy.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 11:04:01
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 17/05/2005 :  11:53:22  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
supr je kdyz jsou v grupe 2 stitovy chary, to je pak nemusis ani healovat

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 11:05:22
Go to Top of Page

Bradac
Starting Member

53 Posts

Posted - 17/05/2005 :  12:51:44  Show Profile  Send Bradac an ICQ Message Send Bradac a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevim, asi sem to pochopil spatne, bavime se o PVP???? tam ty stity jsou totoiz desne dulezity :P s nima te totiz caster unukuje uplne stejne jako kdyz je nemas.... a rekni kdo nejcastejc v PvP zabiji tanky? asi treba cleric, ze? ... mno nic, vysvetlovat ti asi, ze lezt ven v grupe bez rezistovejch charu nema vubec cenu je asi zbytecny .... takze viva smajlik bez podpisu ...
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:32:36  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bradac

quote:

nevim, asi sem to pochopil spatne, bavime se o PVP???? tam ty stity jsou totoiz desne dulezity :P s nima te totiz caster unukuje uplne stejne jako kdyz je nemas.... a rekni kdo nejcastejc v PvP zabiji tanky? asi treba cleric, ze? ... mno nic, vysvetlovat ti asi, ze lezt ven v grupe bez rezistovejch charu nema vubec cenu je asi zbytecny .... takze viva smajlik bez podpisu ...

V caster groupe je shield tank k nezaplaceni, protoze co maji delat casteri kdyz maji MA na sobe? MOC dole, rm a sorc rr5 dole, pockaji si na sveho shield tanka co jim da BG a je to v klidu, kdyz ho dostanou od DW tanka, tak ten je hned mrtvej, chce to shield, tanka ktery ma stit a chain ( alb plate) armor.

Jo i support vse zabije, aug nebo 3 spec healer, normalni cleric na heal/buff nebo druid s combine speckou s nature ( kde je pet, aoe rooty, insta rooty, dotky) nebo kdyz ma Trators dagger.

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 11:12:28
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/05/2005 :  11:09:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
trosku promazano

predpokladal jsem ze je jasne proc jsem popisoval JEN 4 zakladni chanty, rezist chanty jsou nepouzitelne v praxi (rvr/pvp), jelikoz bylo cilem pomoct novackovi tj. zbytecne mu nemotat hlavu nejakejma rezistama ktery pak stejnak nebude pouzivat

jinak celkove je tech chantu samozrejme 12 nikoliv 6 jak tvrdi pan smajlik02

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 18:57:54
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/05/2005 :  11:11:35  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

toto je mitus ktery vladl rvr serverum asi rok od startu daocu ;)
bodyguarda muze delat i dmg tank

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/05/2005 :  11:18:30  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

V caster groupe je shield tank k nezaplaceni, protoze co maji delat casteri kdyz maji MA na sobe? MOC dole, rm a sorc rr5 dole, pockaji si na sveho shield tanka co jim da BG a je to v klidu, kdyz ho dostanou od DW tanka, tak ten je hned mrtvej, chce to shield, tanka ktery ma stit a chain ( alb plate) armor.

povazuji se celkem za zkuseneho BG shield tanka (hero R7L5) a musim ti rict ze nemas pravdu, shield tank jde dolu stejne rychle jako kazdej jinej pokud se ho nekdo nesnazi solovat samozrejme ;) mimochodem BM je take dobrej BG bo jeho RR5 > shield

v caster grupe pokud je dobre zahrana se tank k casterovi nedostane, inteligentni caster prekituje a jedine co je potreba resit jsou charge tankove kteri umrou kdyz se nechaji pulnout

quote:

Jo i support vse zabije, aug nebo 3 spec healer, normalni cleric na heal/buff nebo druid s combine speckou s nature ( kde je pet, aoe rooty, insta rooty, dotky) nebo kdyz ma Trators dagger.

aug healer ma hlavni dmg boost v dmg shieldu, jako kaster bych do nej nemlatil tyckou ale snazil se kouzlit..
kastr ma na rozdil od supportu quickcast takze ja osobne s healerem bych to neskousel (solovat kastra) :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/05/2005 :  11:27:18  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Stejne tak Merc s jeho "Fumble RR5" je dobrej BG... Zerker ma zase ABS buff... Savage buffy ze savagery line...

Presto vsechno je imho nejlepsi BG Hero/War, kvuli "jelenovy" a "testudu".

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 18:51:15
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 19/05/2005 :  11:59:54  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

povazuji se celkem za zkuseneho BG shield tanka (hero R7L5) a musim ti rict ze nemas pravdu, shield tank jde dolu stejne rychle jako kazdej jinej pokud se ho nekdo nesnazi solovat samozrejme ;) mimochodem BM je take dobrej BG bo jeho RR5 > shield

Doporucuju shlednou DH video...hero se slamem > BM
a btw lurikeen jako hero je useless... LW 100% Celtic spear 100% jen mid spear je STR/DEX a Lurieen te str moc neda, takze je to maly low dmg dealer a tech hp taky moc nepochytal. Ma jen high qui tak sekas rychle, ale je to smudla. Dneska jsem si stahl jedno video s rr9 bardem a hero luri rr5 a totalni smudla a mel full ToA equip.

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 18:55:59
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/05/2005 :  14:41:20  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doporucuju shlednou DH video...hero se slamem > BM

toz pust si DH znovu a mrkni na to co ten hero konkretne dela, zjistis ze slamuje nesnazi se o zadnej guard ci bodyguard, samozrejme jednou za cas nakou ranu blokne, skusil jsi nekdy "branit" pouhym guardem castra v grupe proti DW tank trainu ? take zjistis ze vetsina jeho slamu jde do timeru... jeho utilita v tom boji je tak za pul charu imo

v mem postu hodnotim BG tanka, doporucuji kouknout treba na nejake Aegis videa s vereskem (battlemaster BM)

quote:

a btw lurikeen jako hero je useless... LW 100% Celtic spear 100% jen mid spear je STR/DEX a Lurieen te str moc neda, takze je to maly low dmg dealer a tech hp taky moc nepochytal. Ma jen high qui tak sekas rychle, ale je to smudla. Dneska jsem si stahl jedno video s rr9 bardem a hero luri rr5 a totalni smudla a mel full ToA equip.

me 400 str staci cece, nedelal jsem ho na dmg ale na defenzy, kdyz bych chtel top dmg char jedu firbolga 50 LW a nebo bych spise sahnul po zerkovi ci savage/warrior ;)

aby jsi snazeji pochopil co tim chci rict http://daoc.baf.cz/sllash_wtf_bg.jpg
lurikeen je bezkonkurencne nejmensi a to je velka vyhoda v pvp/rvr

mimochodem dex ovlivnuje defenzivni skilly coz se u BG pocita ;) ja jsem s luri-herem maximalne spokojen - splnuje to na co jsem ho delal, ale mas pravdu ze takovej Blanel dela o 20% vetsi dmg

edit: video s LW luri hero snazici se delat dmg: http://www.maximumoc.com/~ccg/daoc/r3z.amigos.divx.640x480.zip ze statusu targetu se da soudit jakou dmg dela, ja jsem s dmg spearu pri tech 400 str celkem spokojen, hero jako klas ma vysokej weapon skill rany bez stylu za 200-300 se stylem 400-500 bez crit s 250qui povazuji za velmi slusne :)

Edited by - Yennefer on 19/05/2005 14:47:35
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 25/05/2005 :  21:48:20  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bradac

quote:

mno nevim jestli jsi to videl, nez to bylo promazany,
Ale v podpisu nic nemam, protoze ted nic aktivne nehraju. DAoC jsem zabalil pred 3, mozna uz 4 mesici.

2Yennefer: plz toto mi nemaz, at uz se me nikdo nepta, proc nemam nic v podpisu

-1

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 25/05/2005 :  23:23:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
-1 = 2-3 , zejo ? A nehrajes presneji 3 nebo 4 mesice ? Ja mam v podpisu moje chary, protoze hraju daoc. A taky mi to 2Yennefer nemaz, jo ? At mi lidi nerikaji, ze paladin je dobrej do grupy. Aaaa zapomnel jsem jeste napsat PLZZZZ! ted jsem vic l33t a muzu udelat 8m (slovy osUm) smajliku02.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2005 :  23:31:51  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
nemam duvod mazat posty ktere nejsou v rozporu s pravidly

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 25/05/2005 :  23:32:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

nemam duvod mazat posty ktere nejsou v rozporu s pravidly

Jezismarja dekuju, fakt dekuju.

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 26/05/2005 :  00:04:10  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

-1 = 2-3 , zejo ? A nehrajes presneji 3 nebo 4 mesice ? Ja mam v podpisu moje chary, protoze hraju daoc. A taky mi to 2Yennefer nemaz, jo ? At mi lidi nerikaji, ze paladin je dobrej do grupy. Aaaa zapomnel jsem jeste napsat PLZZZZ! ted jsem vic l33t a muzu udelat 8m (slovy osUm) smajliku02.

ooo promin, zalezi na tom hodne jak dlouho nehraju 2,3,4 mesice. me je to putna. pro me je to uzavrena zalezitost. musel bych se podivat, kdy jsem naposledy calnul account.

to ze jsem napsal at mi to nemaze jsem myslel post, podpis jsem si samozrejme smazal sam. Promin jestli jsem to napsal pro tebe nesrozumitelne, ale asi si zabednenej hnup, kdyz jsi to nepochopil, v postech co byly promazly, jsem to vysvetloval.

BTW jak ty muzes vedet jak dlouho nehraju, kdyz jsi se mnou mozna ani nikdy nehral. ach jo ja zapomnel ty jsi Vseved a Vsudybyl. Proc nehraju je moje vec, to tu nebudu rozebirat. Proc ted nic nehraju je taky moje vec. ja se ti taky nerejpu co zrvna paris, a ani me to nezajima.

nevim jestli jsi arogantni jen tady na foru, ale nehral bych s tebou ani kulicky u piskoviste.

tadyyydaaa Thats all folks

Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 26/05/2005 :  01:04:24  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote

"nevim jestli jsi arogantni jen tady na foru, ale nehral bych s tebou ani kulicky u piskoviste"

tak tak nic s nim radsej nehrat ....

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,

Edited by - Yurrk on 26/05/2005 01:05:03
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 26/05/2005 :  01:17:15  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Deimnia

ooo promin, zalezi na tom hodne jak dlouho nehraju 2,3,4 mesice. me je to putna. pro me je to uzavrena zalezitost. musel bych se podivat, kdy jsem naposledy calnul account.

to ze jsem napsal at mi to nemaze jsem myslel post, podpis jsem si samozrejme smazal sam. Promin jestli jsem to napsal pro tebe nesrozumitelne, ale asi si zabednenej hnup, kdyz jsi to nepochopil, v postech co byly promazly, jsem to vysvetloval.

BTW jak ty muzes vedet jak dlouho nehraju, kdyz jsi se mnou mozna ani nikdy nehral. ach jo ja zapomnel ty jsi Vseved a Vsudybyl. Proc nehraju je moje vec, to tu nebudu rozebirat. Proc ted nic nehraju je taky moje vec. ja se ti taky nerejpu co zrvna paris, a ani me to nezajima.

nevim jestli jsi arogantni jen tady na foru, ale nehral bych s tebou ani kulicky u piskoviste.

tadyyydaaa Thats all folks

Ja myslim, ze ne.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 26/05/2005 :  01:47:14  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Osobně bych paladina nehrál, je to velice nevděčné povolání imho.

quote:
2 Deim čoveče ten Tě úplně zwtfpwnoval!

Pozn. wtfpwned
Example: a group of 8 adult human's gang up on 1 small child and take the child's candy, in a short matter of time.
They Wtfpwned him!

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 26/05/2005 :  02:25:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Deim čoveče ten Tě úplně zwtfpwnoval!

Ja vim. Citim se uplne zwtfpwnovany a znechuceny... Rekl bych, ze me uplne zhnusil hru a donutil odlogovat. :) (H.O.G.G guild moto -pro nezasvetcene).

EDIT: Zapomnel jsem dodat

Edited by - Deimnia on 26/05/2005 02:26:29
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000