Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 00:47:34
|
quote: Originally posted by Yennefer pokracujem i dnes ;) momentalne jsme u demawenda doma, mame tu hosta z nemecka (clena MdK) :)
Demawend prave usnul ( :)) a pokracujeme uz jen v sestave Corwin/Yennefer, Kallath, Trinia, Apophisa/Sachmet a moje malickost.
Trochu se mi zaviraji po 10 pivech oci a tresou se mi prsty, ale stale jsem up!!
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 00:56:28
|
zavzpominal jsem na vas pratele a lituju ze nejsem s vama hehe. No snad se skalime priste. Az se to zvire demawend Sloupoobeh probere naperte mu rovnou do zil rum, to ho probere 
Par rad pro vas pozustale na parbe... Veldo nepij slivovici! Kallathe ani s clausthalerem to neradno prehanet! Corwine nezlob nebo pujdes na lod! Trin pozdravuj deti  Apo tebe neznam ale taky to neprehanej, cesky pivo je cesky pivo!    |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
Edited by - Dorlas on 21/11/2004 01:06:15 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 01:13:56
|
quote: Originally posted by Dorlas
zavzpominal jsem na vas pratele a lituju ze nejsem s vama hehe. No snad se skalime priste. Az se to zvire demawend Sloupoobeh probere naperte mu rovnou do zil rum, to ho probere 
Par rad pro vas pozustale na parbe... Veldo nepij slivovici! Kallathe ani s clausthalerem to neradno prehanet! Corwine nezlob nebo pujdes na lod! Trin pozdravuj deti  Apo tebe neznam ale taky to neprehanej, cesky pivo je cesky pivo!   
Demu jsem na chvili vzbudil kdyz jsem sel pro piva na balkon, ale uz zase haja :)
Apophisa/Sachmet je nejlepsi nightshade/mercenary z DAOC Mordredu, prijel z Nemecka :)
Uvidime se snad na pristim teamingu/meetingu Dorle, slibuju ze poskytneme lepsi informace . |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 23:51:10
|
quote: Originally posted by Demawend
Tak ted uz jen zbyva prvni cech ML10 RR10
Jdu spat, ale Trinia stale zustava online. Smazej uz dve hodiny zaverecnyho ML10 moba.
Takze pocitam do hodiny je tady prvni cech co vyhral DAOC :)
RR10 ML10 Trinia !!! |
Edited by - VT on 05/12/2004 23:53:14 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 07:01:02
|
Tak sa mi zda ze teraz uz moze vyhrat az ako RR12  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 07:02:23
|
. |
Edited by - VT on 06/12/2004 07:29:20 |
 |
|
Maghor
Starting Member
27 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 15:07:14
|
quote: Originally posted by Van Tassel Takze pocitam do hodiny je tady prvni cech co vyhral DAOC :)
RR10 ML10 Trinia !!!
Tahle hra nema konec a hrac jako ty, by to mel davno vedet.....  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 15:28:39
|
quote: Originally posted by Maghor
quote: Originally posted by Van Tassel Takze pocitam do hodiny je tady prvni cech co vyhral DAOC :)
RR10 ML10 Trinia !!!
Tahle hra nema konec a hrac jako ty, by to mel davno vedet..... 
Nepovidej.
Nicmene z tech. hlediska tu konec je. Trinia je veskrza capla (cast. speed, heal effectivness, atd. atd., vsechny support staty, rezisty atd.) a pokud by ted po dingu ML10 reachnula RR hard cap na 8.2 mil rpts - dal by se jeji char nemohl vylepsovat a to se da povazovat za technicke "dohrani" hry a zaroven i za selhani hry (to si myslim, alespon ja).
Ale za 20 hodin tu budou Catacombs co nam zvednou rpts cap na brutalnich 23 milionu ... Takze nam "konec" hry zase trosku oddali. |
Edited by - VT on 06/12/2004 15:35:32 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 09:50:16
|
By mne zajímalo, jestli Triniii ten klerik: - stále a bezmezně baví - jej bere jako ztělesněni jistoty a klidu (zadne starosti kolem, hotovka) - chce už kratší/delší dobu změnu ale ono "to prostě nejde" - tak trochu štve, tak trochu nudí, tak trochu straší ve snech a tohle finale je světlo na konci tunelu, které s katakombami zase jak na sviňu zhaslo (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Maghor
Starting Member
27 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 10:09:49
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Maghor
RR10 ML10 Trinia !!!
Tahle hra nema konec a hrac jako ty, by to mel davno vedet..... 
Nepovidej.
Nicmene z tech. hlediska tu konec je. Trinia je veskrza capla (cast. speed, heal effectivness, atd. atd., vsechny support staty, rezisty atd.) a pokud by ted po dingu ML10 reachnula RR hard cap na 8.2 mil rpts - dal by se jeji char nemohl vylepsovat a to se da povazovat za technicke "dohrani" hry a zaroven i za selhani hry (to si myslim, alespon ja).
Ale za 20 hodin tu budou Catacombs co nam zvednou rpts cap na brutalnich 23 milionu ... Takze nam "konec" hry zase trosku oddali.
No jelikoz hra nabizi mnoho jinych charu, ktere Trinia nema jeste caple, a navic ty proklate catacomby, ze?  |
 |
|
Trinia
Starting Member
60 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 10:08:57
|
quote: Originally posted by Nat
By mne zajímalo, jestli Triniii ten klerik: - stále a bezmezně baví - jej bere jako ztělesněni jistoty a klidu (zadne starosti kolem, hotovka) - chce už kratší/delší dobu změnu ale ono "to prostě nejde" - tak trochu štve, tak trochu nudí, tak trochu straší ve snech a tohle finale je světlo na konci tunelu, které s katakombami zase jak na sviňu zhaslo (:
hehe sorry ja to tu moc nectu, akorat sem si vsimla tohohle od nathala )
Trinia me porad bavi, je proste dokonala! Ja jsem se snazila o zmenu, viz moje pokusy o minstrela a theurga, abych nevypadala jako blazen, ktery hraje porad jeden char! Ale zkratka vzdycky vidim, jak bych v boji s klerikem udelala vic. A vzdycky me desne nastve, kdyz me nikdo nehealuje, tak proste musim relognout, a je to zase ok :p
Tehdy jsme meli malou grupu s Alderym a Mikulasem, a ja mela theurga, umreli jsme, kam jsme vlezli, asi 4x hehe. Pak jsem vzala klerika, a my jsme zabijeli full grupy! (trosku socialnejsi, ale stejne full:p)
Tenhle vikend Hyst expoval svyho warlocka. S necrem jsme byli zalezly v PoC dungu, a delali tak obrovsky pully, 15-20 red/purple mobu naraz..no takovou drinu jsem jeste nezazila! Tohle uhealovat bylo fakt o nervy, ale desne zabavny! Taky jsem objevila svuj dosud neznamy heal (ehm jsme porad noob:p), ktery stoji malo many, healuje slusne, sice trochu pomalu, ale porad ok. Doted jsem ho nepouzivala, protoze na pve jsem mela vzdycky ty nejmensi healy, ale u necra neagruje zadny heal, takze tenhle vetsi je pro to ok. Do pvp neni, ponevadz se kasti dlouho.
Takze pro Nathal: vubec me Trinia nenudi, je porad stejne skvela jako na zacatku. Nudi me akorat, kdyz neni co zabijet, a to cloveka nudi kazdy char )
PS. A diky za gratulace ) |
Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
|
Edited by - Trinia on 13/12/2004 10:11:48 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 10:27:44
|
quote: Originally posted by Trinia Tenhle vikend Hyst expoval svyho warlocka. S necrem jsme byli zalezly v PoC dungu, a delali tak obrovsky pully, 15-20 red/purple mobu naraz..no takovou drinu jsem jeste nezazila!
Ty nejbrutalnejsi pully byly 25 - 30 red/purple mobu najednou (acid to minimalne dvakrat z logu pocital). Musel jsem spreadovat i se svym warlockem :) (warlock mi zatim spreduje kolem 330 - 380, samozrejme bez many). |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 16:26:37
|
quote: Originally posted by Trinia Trinia me porad bavi, je proste dokonala!
Tož to rád čtu. Zřejmě pokud si hráčka najde ten svůj "herní ideál", tak u něj věrně zůstává, mnohem věrněji než hráč. Sleduji to také na své sestře, té mohu dodávat sebelepší a nejnovější hry, stejně bude furt dokola drtit starého Quake. Žeby pravidlo? (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 16:42:00
|
Ide o to ako sa na to pozeras.
Niekdo to moze brat ako dobru vlastnost ze su trpezlive a vytrvale, niekdo ako zlu ze sa nevedia prisposobit inym situaciam a konaju ako stroje 
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 16:51:09
|
quote: Originally posted by Pepo
Ide o to ako sa na to pozeras.
Niekdo to moze brat ako dobru vlastnost ze su trpezlive a vytrvale, niekdo ako zlu ze sa nevedia prisposobit inym situaciam a konaju ako stroje 
Je to presne naopak. Ten kdo se nedokaze prizpusobit zmenam, adaptovat v novem prostredi, ten zkousi novy char. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 17:31:27
|
Na pohlaví hráče asi záležet nebude. Prostě když člověk najde to své, tak jej neopouští. A to "své" může být 1 char, 2 chary, styl hraní (někdo rád kouzelníky, jiný zas bojovníky), množství možností a variabilita atd .. někdo to najde hned, jiný musí hledat. Ono "přizpůsobování a adaptace" podle mne v zábavě moc nefunguje, bo to znamená dělat kompromisy, smíření se s něčím, co zcela nevyhovuje. Nejsem si tak jist, jestli lze k sobě párovat kompromis a zábavu, když těch možností, jak se bavit bezkompromisně, je taková spousta ... |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 14/12/2004 : 04:06:59
|
Chtel jsem jen dodat, ze Trinii obdivuju,ziskat 6.5M RPS s klerdou,to je uctyhodny(i kdyz ziskat rr10 s jakymkoliv classem je vykon).Ted totiz zjistuju jak hrat heal class je nesnadny(rozjel jsem zkusmo klerdu na blue serveru,na mordu bych si netroufl ).Ovsem Trinia ma kliku ze neni v random grp s kretenama jako byvam ja. Ale presto vsechno me to chytlo a bavi me to jak kdyz jsem hru poprve nainstaloval i kdyz se u toho desne vztekam div ze klavesnice neleti z wokna . IMO heal classy jsou nejstresovejsi,i kdyz se to snazim brat s nadhledem. |
Edited by - Diblajz on 14/12/2004 06:58:14 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 09:55:30
|
quote: Originally posted by Diblajz
Chtel jsem jen dodat, ze Trinii obdivuju,ziskat 6.5M RPS s klerdou,to je uctyhodny(i kdyz ziskat rr10 s jakymkoliv classem je vykon).
Stay tunned. Za nekolik desitek hodin (max jednotek dnu) budeme mit prvniho ceskeho RR11 hrace. Lady (novy RR11 alb titul Lord/Lady) Trinia :) |
Edited by - VT on 19/04/2005 09:59:08 |
 |
|
Bradac
Starting Member
53 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:23:13
|
Chtel jsem jen dodat, ze Trinii obdivuju,ziskat 6.5M RPS s klerdou,to je uctyhodny(i kdyz ziskat rr10 s jakymkoliv classem je vykon).Ted totiz zjistuju jak hrat heal class je nesnadny(rozjel jsem zkusmo klerdu na blue serveru,na mordu bych si netroufl ).Ovsem Trinia ma kliku ze neni v random grp s kretenama jako byvam ja. Ale presto vsechno me to chytlo a bavi me to jak kdyz jsem hru poprve nainstaloval i kdyz se u toho desne vztekam div ze klavesnice neleti z wokna . IMO heal classy jsou nejstresovejsi,i kdyz se to snazim brat s nadhledem.
zkus shamika, to se teprv budes vztekat lol :) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 17:34:40
|
quote: Originally posted by Bradac
Chtel jsem jen dodat, ze Trinii obdivuju,ziskat 6.5M RPS s klerdou,to je uctyhodny(i kdyz ziskat rr10 s jakymkoliv classem je vykon).Ted totiz zjistuju jak hrat heal class je nesnadny(rozjel jsem zkusmo klerdu na blue serveru,na mordu bych si netroufl ).Ovsem Trinia ma kliku ze neni v random grp s kretenama jako byvam ja. Ale presto vsechno me to chytlo a bavi me to jak kdyz jsem hru poprve nainstaloval i kdyz se u toho desne vztekam div ze klavesnice neleti z wokna . IMO heal classy jsou nejstresovejsi,i kdyz se to snazim brat s nadhledem.
zkus shamika, to se teprv budes vztekat lol :)
No, ze to rikas zrovna ty... 10 minut buffujes, pak to navic musis predelavat, protoze zjistis, ze casterovi se STR nebuffuje a tanci ji nemaji, no a v boji si stale sticknutej na nejakeho tanka, aby mel endu (pokud mu ji ovsem predtim nezapomenes nabuffovat).  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 20:08:59
|
Říká člověk, kdo nedokáže dělat MA bez červeného acuity buffu  |
Arokh Estarioll |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 12:13:23
|
quote: Originally posted by Diblajz At se dari jak dotedka a doufame ze brzo budeme mit prvniho cecha rr12 
Nejdriv tak za ctyri pet let. Na RR12 potrebujes 3x tolik rpts nez na RR11 :) |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 23/04/2005 : 04:04:56
|
To je fakt,23.3M RPS je hodne.Ale verim tomu,ze Trini vydrzi dalsich par let,prece jenom,kdo by nechtel dosahnout "absolutniho capu"  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2005 : 08:22:21
|
To je fakt,23.3M RPS je hodne.Ale verim tomu,ze Trini vydrzi dalsich par let,prece jenom,kdo by nechtel dosahnout "absolutniho capu" 
Obavam se, ze RR12 je tzv. soft cap. Hard cap muze byt RR12L9 ci "pseudo" RR13 (tedy priblizne stejna situace, jako kdyz byl driv maximalni rank 10). A to uz muze byt dost brutalni cislo :)
edit: Nejblize k RR12 na US serverech ma Mistwraith. Na EU uz snad jsou dva nebo tri hraci pres RR12 (ale od te doby co gamescape prestal sledovat EU GOA servery, tak uz nemam prehled). |
Edited by - VT on 23/04/2005 08:26:47 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 24/04/2005 : 15:31:10
|
Gratulace (co jiného taky, že...) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 09:58:44
|
Gratzzz, ty jo, jak dlouho denne hraje? A co grupy, jede casto v FG nebo mensi grupy prevazne, u nas na EU je PvP ( jak uz se kdesi psalo ) mrtvy, ted jsme zacali na Excalibru, kde chystaji spojit RvR ( jen rvr zony na PvP ) spolu s Prydwenem, tak by to mohlo vypadat pekne.
Jen pro info : na EU DAoC je : 1x ENG PvP server Camlann 2x ENG RvR servery Excalibur ( pt 1500-1800 lidi ) a Prydwen ( pt max 1200 lidi )
Zbytek jsou nemecke, francouzske, ...RvR servery, treba Avalon ( nemecky RvR, kde je nejvetsi populace ), ale pro ty co umi jen CZE/ Eng je kdyz se logne in - game a vse je v nemeckem jazyce : nazvy itemu, NPC, totalne vse prelozene, takze pro lidi se znalosti anglickeho jazyka nemaji tyto servery cenu.
|
Edited by - Pramen on 25/04/2005 09:59:51 |
 |
|
Trinia
Starting Member
60 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 13:21:18
|
quote: Originally posted by Pramen
Gratzzz, ty jo, jak dlouho denne hraje? A co grupy, jede casto v FG nebo mensi grupy prevazne
Hraju od 20 do 24 hod, takze ty 4 hodiny denne +/-. Ted uz jenom male grupy, Mordred je na full grupy mrtvy, jestli potkas jednu za vecer, tak je to az az. A jeste ji vetsinou zabijem v par lidech, nema smysl delat fg.
Postupne jsme se presunuli na RvR (Merlin), kde o boje neni nouze, ale frontiery nic moc..porad se jezdi na lodi...a ty lagujici keepy a mosty (ja zrovna boje o keepy nemusim)...a anonymita mezi enemy, bojovat s highlandrem/lurikeenem...no Mordred vetsine z nas chybi :p |
Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 13:35:06
|
A ja cekam az Mythic releasne novy invazni server bez TOA nesmyslu (viz. Mythic pool z 21.4), pak se do DAOCu vratim :)
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 14:58:05
|
A ja cekam az Mythic releasne novy invazni server bez TOA nesmyslu (viz. Mythic pool z 21.4), pak se do DAOCu vratim :)
to ze se "vratis" uz to parkrat bylo ... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 19:02:39
|
quote: Originally posted by Yennefer
to ze se "vratis" uz to parkrat bylo ...
A jeste nekolikrat bude :)
(parkrat jsem se i vratil - treba na kompletni dodelani (dokonce i TOA) noveho catacomb classu Warlock, ci jen pro placani na rvr serverech) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 22:31:03
|
Jo, na to se těším taky. Ale asi nějaké alespoň trochu bližší info, kdy by to mohlo být není, co? Alespoň která část roku a možná i kterého :)... (nebo by nemusel být špatný kdesi navrhovaný /charcopy na blue servery). To by bylo potom comebacků  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 01:21:39
|
pokud to bude bez toa bude to imo problem kuli RA, dnesni RA jsou udelany tak aby doplnily ML/arti ability, respektive navzajem se drzi nejaka jakas takas rovnovaha, takze by to znamenalo jen dalsi "mordred" like server ? tj. se specifickejma problemama ktere by se odkladali bo by to byl server "vedlejsi kolej" ? |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 08:50:18
|
pokud to bude bez toa bude to imo problem kuli RA, dnesni RA jsou udelany tak aby doplnily ML/arti ability, respektive navzajem se drzi nejaka jakas takas rovnovaha, takze by to znamenalo jen dalsi "mordred" like server ? tj. se specifickejma problemama ktere by se odkladali bo by to byl server "vedlejsi kolej" ?
Mohli by dat ML jako RA nebo tak neco.
Mne prekvapilo jake mnozstvi lidi by se vratilo kdyby Mythic udelal non TOA server (a kdyby byl invazni bylo by to super) - viz. VNboardy.
Ja predpokladam, ze vysledek poolu Mythic zverejni tak do mesice a do konce roku (imho mozna uz nekdy kolem zari) by mohl novy server releasnout. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 09:40:35
|
Invazní server a bez ToA byly dvě jiné volby. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 09:48:06
|
quote: Originally posted by Aramir
Invazní server a bez ToA byly dvě jiné volby.
No jiste :)
Ale za non TOA serverem je alespon podle poolu na VNboardech tesne v zavesu invazni server (v popularite). A prave proto vsude mluvim o non TOA invaznim serveru, coz by byla super varianta. |
Edited by - VT on 28/04/2005 09:55:18 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 10:59:43
|
Mě by spíš zajímalo, jak by ten home invasion server vypadal. Mythic by s tím určitě nechtěl mít moc práce, tak by udělal dobývatelné frontier brány (kde by se musela vyřešit otázka zónování) a jinak by s tím nic neudělal = další zbytečný server, který by měl ještě méně lidí než Mordred. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 11:26:13
|
Mě by spíš zajímalo, jak by ten home invasion server vypadal. Mythic by s tím určitě nechtěl mít moc práce, tak by udělal dobývatelné frontier brány (kde by se musela vyřešit otázka zónování) a jinak by s tím nic neudělal = další zbytečný server, který by měl ještě méně lidí než Mordred.
Pro mne by byl asi idealni nasledujici server:
- stary frontier (eliminoval by zonovani mezi frontierem a mainlandem) - zadna toa - pouze si + catacombs - ml jako ra - invazni server si predstavuji neco jako wow pvp server (s nejakym omezenim - treba, ze se nemuzes odlogovat na uzemi nepritele dele nez na hodinu, pak to to vrati k bindu apod. - invaze by byla mozna pouze v 3+ fg, aby hraci prosli pres guardy ve frontier keepech apod.)
Jestli bude zbytecny a s low populaci jako dnesni Mordred, to bych asi nepredjimal. Pokud by se vratilo xk hracu urcite to nebude zbytecna investice. |
Edited by - VT on 28/04/2005 11:29:08 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 11:27:50
|
jelikoz jsem predpokladal ze kazdy bude votit invazni server, kde jsem mohl votoval jsem pro server bez toa hehe :)
i tak si myslim ze invazni server bude akorat slabej odvar toho jak to funguje ve wow a bude to fungovat imo spatne protoze na to mapa/system neni delanej, kdyz by potunovali mordred imo by to bohate stacilo |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 11:31:41
|
jelikoz jsem predpokladal ze kazdy bude votit invazni server, kde jsem mohl votoval jsem pro server bez toa hehe :)
Co vim, tak vetsina hracu votovalo pro server bez TOA, tesne v zavesu je invazni server. Ale vse muze byt jinak (pooly na vnboardech nemusi odpovidat Mythic poolu). |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 12:43:36
|
Problém je v tom, že se třeba na invazní může vrátit dost lidí, co má stoplé accounty, ale po několika raidech do území nepřítele přijdou na to, že je to naprosto zbytečné tam útočit, protože z toho mají prd a znovu odejdou. Tím server ztratí třeba 60% populace a Mythic ho po několika měsících zruší. Chtělo by to dát na home teritoria něco, kvůli čemu tam chodit. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 12:53:45
|
Chtělo by to dát na home teritoria něco, kvůli čemu tam chodit.
kuli cemu invaduje horda do ali home zony a killuje npc, hrace ... ? |
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 13:30:13
|
Narozdíl od WoW máš do homelandu přístup pouze dvěma body(které jsou ještě více omezené nutností Loadu), kde se bude prvních pár týdnů/měsíců odehrávat celé dění. Postupem času to lidi přestane bavit (snažit se prolomit přes haldu NPC stráží a hráčů) a vrátí se k dobývání keepů s pokusem o průlom do home teritoria jednou za týden/měsíc. Takže to skončí jako WoW a občasné dobývání hlavních měst.
Jediné, proč se dělají raidy na Alliance/Horde teritoria, jsou hlavní Města (pokud nepočítáme high level ubožáky, kteří zabíjejí low lvl NPC, což je teď postihováno Dishonorable killama, které by měly ovlivňovat CP v budoucnu). V těchto zónách nemůžeš zaútočit na nepřítele, dokud si nezapne pvp flag. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 11:53:05
|
nepochopil jsi otazku ;) skusim to prirovnat... ehm proc lidi porad chodej znovu a znovu v jedne mape proti sobe se zabijet a pokladat bombu napr v counter-strike ? |
|
 |
|
Maghor
Starting Member
27 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 13:18:29
|
nepochopil jsi otazku ;) skusim to prirovnat... ehm proc lidi porad chodej znovu a znovu v jedne mape proti sobe se zabijet a pokladat bombu napr v counter-strike ?
...... protoze je to "vzruso" :o) |
 |
|
Topic  |
|