Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Pokus o spojení guild na RE
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 21/04/2005 :  12:21:45  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Myslím, že by stálo za pokus probrat možnosti spojení tří existujících guild na Runnyeye. Za tímto účelem se pokusím dnes večer kontaktovat zástupce vedení RL a SW. MDK má v tomto jasno a rádo by uvítalo členy zmíněných guild ve svých řadách. Mohla by vzniknout velká Česká guilda, která by dokázala zdolat end game raidy a questy (To Speak As a Dragon+Fire and Ice+Deception - lvl50 Hallmark). Podbrobnosti návrhu bych probral v uzavřeném chat kanále ve hře dnes večer.

Pokud má k tomuto tématu některý kompetentní zástupce zmíněných guild zásadní výhrady nechť je uvede zde.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 21/04/2005 :  13:29:13  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
Pevne verim, ze jednani neztroskotaji na detailech jako je pocet a jmena leaderu, teoreticke definice cilu a pravidel guildy (v praxi mi prijde ze vsichny ceske guildy maji k hrani temer stejny pristup) nebo dokonce na osobnich sporech.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/04/2005 :  13:53:55  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k duchu ve kterem probihala nedavna diskuze zde na tema spojeni mdk+sw si myslim, ze je jakakoliv diskuze zbytecna.

Edit:
Diskuzi se nebranim, jen skutecne nevidim jak realne spojit ideje o fungovani, o prijmani/vyhazovani lidi o tam kdo kdy musi/nemusi na akce, o tom ze nebude vic GL a podobne.

Kazdy z nas kdo zakladal gildu ma sve predstavy jak by veci meli fungovat a taky jak by fungovat nemeli. Ja osobne stejne jako i dalsi davaji prednost pohode a moznosti ovlivnit svuj zivot ve hre pred hmotnymy statky ve hre.

Spoluprace pri raidech jak se ukazuje funguje. Nevidim duvod proc by to nemelo funovat i nadale.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 21/04/2005 15:01:11
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 21/04/2005 :  14:29:29  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Nevzdávej to dopředu, pls.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/04/2005 :  14:42:48  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Vzhledem k duchu ve kterem probihala nedavna diskuze zde na tema spojeni mdk+sw si myslim, ze je jakakoliv diskuze zbytecna.

A nestalo by za to si aspon poslechnout co ti chteji rict, nez to takhle rovnou pohrbit?

Ja jsem diskuzi o spojeni mdk+sw moc nesledoval, protoze se po par prispevcich zvrhla do nesmyslne osobni flame, ktera ve me, jako nahodnem prihlizejicim (jsem MMORPG noob), zanechala pocit ze se nekteri lide/skupiny lidi nemaji "prilis v lasce". Na druhou stranu pokud nekdo chce tuhle hru brat aspon trosku vazne tak driv nebo pozdeji musi skoncit na raidech a ty ani jedna guilda zatim neni schopna sestavit (my urcite ne, SW asi taky ne, MdK mozna s problemama za cas). Proto by IMHO bylo docela skoda, kdyby tahle iniciativa skoncila pouhym konstatovanim, ze jakakoliv diskuze je zbytecna.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 21/04/2005 :  14:43:32  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Nevzdávej to dopředu, pls.

pri vsi uscte, kdyz se nesnesou GL jdnotlivyhc seskupeni, tak je slucovani realne jako snehova vanice na sahare.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 21/04/2005 :  14:45:03  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

pri vsi uscte, kdyz se nesnesou GL jdnotlivyhc seskupeni, tak je slucovani realne jako snehova vanice na sahare.
Myslíš, že na vztazích pár lidí by mělo padnout něco z čeho by (snad) mohli profitovat všichni?
Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 21/04/2005 :  14:58:38  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
Jako řadový člen SW bych to velmi uvítal a připadá mi to velmi smysluplné.

Pouze by mne zajímalo, zdali stále platí striktní omezení národnosti na CZ/SK?
Podle mého soudu je to zásadní věc (v mých očích oněkolik řádů zásadnější než počty a jména GL), protože SW už dnes není ryze česká guilda, mame v ní několik nečesky mluvících hráčů a několik čechů kteří nechtěli být v čistě české guilde. Jsou to vsechno slušný hráči a pohodoví lidé a současný lvl SW je z nezanedbatelné části i jejich práce.
Osobně by mi situace, kdy by tito playeři byli ponecháni v torze guildy (s lvl o min 10 nižším nez je teď a prakticky bez možnosti, že to vlastníma silama nějak výrazně změní) byla extrémně nepříjemná.

EQ2: Gunhead, Patmat
EVE: Firelash
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/04/2005 :  15:03:23  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevis o cem mluvis, nejde o averzi vuci lidem (i kdyz tu treba neco malo je). Kdybych mel vuci nekomu averzi nebudu se s nim nomalne bavit nebo chodit na akce.

Edited by - Atronach on 21/04/2005 15:04:33
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 21/04/2005 :  15:11:21  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Děkujem Kuriku za tvůj oduševnělý názor,ale myslím že jsi nečetl úvodní post Duseie celý viz.
quote:
Originally posted by Berserk

Pokud má k tomuto tématu některý kompetentní zástupce zmíněných guild zásadní výhrady nechť je uvede zde.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/04/2005 :  15:39:08  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi
Proto by IMHO bylo docela skoda, kdyby tahle iniciativa skoncila pouhym konstatovanim, ze jakakoliv diskuze je zbytecna.
Tato iniciativa je o spojeni gild. O spojeni ruznych gild s ruznym nazorem na jejich zivot a jajich fungovani.

To nema nic spolecneho s raidy. Raid pro CZ komunitu NEPOTREBUJI byt pro jednu gildu.

Pro me osobne ma naopak kouzlo o spolupraci i to, ze se na 1 raidu sejdou lide z 3 ceskych gild a ten raid funguje.

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:04:28  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Krasny den vsem,

jakozto jediny pritomny cesky GL ze SW se rad diskuse zucastnim. Akorat zrovna dnes si nejsem jist, kdy mi RL dovoli se do EQ lognout.

Jenom dopredu bych rad upozornil na to, ze SW neni ryze ceska guilda a ze je pro me, a doufam i pro vsechny dalsi cleny SW, naprosto neprijatelne, aby ceska cast guildy ze SW odesla, a nechala ty ostatni, aby se placali sami v guilde, kde by naraz zmizla podstatna cast lidi a zasadne poklesl GL. To bych bral vuci nim jako podraz. Navic mam ty lidi rad a moc rad s nima hraju. A cenim si toho, ze jsem je poznal.

Myslim si, ze jsme otevreni jakemukoliv navrhu. Ja osobne nemam zadne osobni problemy s kymkoliv, koho jsem z cechu ve hre potkal. A doufam ze nikdo nema nejake zavazne problemy se mnou.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:10:11  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tato iniciativa je o spojeni gild. O spojeni ruznych gild s ruznym nazorem na jejich zivot a jajich fungovani.

Nazory na to, jak by mela guilda zit a fungovat jsou odlisne. V praxi si ale myslim ze vsechny guildy funguji stejne - na zaklade zakladnich pravidel slusnosti a vzajene pomoci. A cil? Taky stejnej. Budovat silnou a respektovanou guildu. Nevim o tom, ze by v praxi nekdo neco "musel". Dokonce i spoluprace jak v adventure casti, tak i v craft casti funguje mezi guildami jako by byly jedna.

Vysledkem je, ze maji cesi a slovaci na serveru 3 pomerne vyznamne guildy, jejihz cleny ve smes nezajima, jestli maji pod jmenem napsane MdK, RL nebo SW. Muj nazor je ze je to zbytecne a skoda pro vsechny.

EDIT: Ale neberte moje nazory vazne. Nejsem kompetentni zastupce guildy Jen jsem chtel rict svuj nazor.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired

Edited by - Raady on 21/04/2005 16:14:18
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:32:12  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady
Nevim o tom, ze by v praxi nekdo neco "musel".

Jeste nevis jakej desatek se musi z kazdeho lootu odvadet Jarisovym twinkum . Staci kdyz se podivas na parse z raidu, tam mel sebou dokonce dva neviditelny, nejakyho Taffoa a Sandru .

EDIT: btw sorry za zlehcovani tematu, ale ja to porad beru jen jako hru a tudiz hlavne jako zabavu a srandu.

Edited by - Bambi on 21/04/2005 16:34:38
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 21/04/2005 :  17:32:47  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Jako clen SW se mi tento navrh libi, ale skutecnost zamereni SW, kterou pospsal Gun a Gen muze vec komplikovat. Dale bych zkusil zjisti, jestli SOE do budoucna neplanuje moznost prevodu SP pri mergu guild, protoze nase SP dohromady delaji 1 883 756 a to neni maly cislo.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 22/04/2005 :  18:25:58  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Rytiri Lva navrh odmitli.
Jednani s vedenim Shadow Wind pokracuje.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)

Edited by - Berserk on 22/04/2005 18:26:50
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 23/04/2005 :  08:24:22  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
No jo ono se tezko spojuje kdyz uz konkretni guilda neceho dosahla a melo by to prijit vnivec ...
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 23/04/2005 :  09:04:31  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
To je jasný, otázka je jestli spojení není jediná šance jak se dostat někam dál.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 23/04/2005 :  14:07:01  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

No jo ono se tezko spojuje kdyz uz konkretni guilda neceho dosahla a melo by to prijit vnivec ...

Napriklad? Co tak hrozne vzacnyho prijde vnivec? ( Krome postu GL , krerej je samozrejme pro nekoho hrozne moc dulezitej)...

Edit: Kdyby bylo po mym, udelal bych jednoduse 3 GL ( z kazde guildy jednoho) a byl by pokoj. Jedinej problem bych videl v situovani guildy v FP ale podle vlastnich zkusenosti se da v FP prohanet jako nic (zkuste si sabotage mise, nauci vas perfektne se orientovat v "nepratelskem" meste)
Edit 2: Taky jsem ohledne mergovani skeptik, chtelo by to do dat do hry moznost utvareni alianci.
Fungovalo by to nasledovne: 2 guildy by se spojili, vytvoril by se tzv aliancni pool SP, tj. hraci obou guild by do tohoto poolu prispivali spolecne (paralelne s tim by se SP guild prislusniku danych guild pocitali do poolu prislusne guildy jako obvykle) a navrsoval by se relativni(aliancni)pool obou guild, kterej by zvysoval podle levlu aliancniho poolu guild level obou guild. Po zruseni aliance by se tenhle pool vymazal a zustal by jen klasickej guild SP pool... Jedinej problem bych videl ze takhle by se relativne mala guilda mohla vysplhat dost vysoko, jedna guilda by makala na druhou. Reseni by bylo ale jednoduchy, nejit proste s "priveskem" do aliance...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 23/04/2005 14:51:58
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/04/2005 :  18:32:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus
Napriklad? Co tak hrozne vzacnyho prijde vnivec? ( Krome postu GL , krerej je samozrejme pro nekoho hrozne moc dulezitej)...

Krome ty jsi hlavne solar, nebo alespon jsi v RL byl. Deni v gilde te moc nezajimalo, takze chapu ze hodnotis gildu pouze jako misto kde si nekdo libuje v tom jak je cool ze je GL...

To neber jako snahu te nejak nasrat, ale jako muj nazor. Proste kazdy na te hre vidi neco jineho. Proto si myslim, ze pro tebe je daleko jednodussi "prevleci kabat" a jit jinam - protoze koukas hlavne na svuj level.

Pro me je (a zdaleka nejen pro me) dulezite ze jsem nektere veci udelal sam. A dam prednost vlastni ceste i kdyz treba delsi k nejakemu cili, pokud vim ze jsem se o to zaslouzil.

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 23/04/2005 :  19:02:53  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Krome ty jsi hlavne solar, nebo alespon jsi v RL byl. Deni v gilde te moc nezajimalo, takze chapu ze hodnotis gildu pouze jako misto kde si nekdo libuje v tom jak je cool ze je GL...

To neber jako snahu te nejak nasrat, ale jako muj nazor. Proste kazdy na te hre vidi neco jineho. Proto si myslim, ze pro tebe je daleko jednodussi "prevleci kabat" a jit jinam - protoze koukas hlavne na svuj level.

Pro me je (a zdaleka nejen pro me) dulezite ze jsem nektere veci udelal sam. A dam prednost vlastni ceste i kdyz treba delsi k nejakemu cili, pokud vim ze jsem se o to zaslouzil.

Ne, myslis se, neslo vubec o level, slo o to dosahnout neco vic.
To ze ty beres (mozna)jako uspech dosahnuti neceho co je uplne trivialni a pred tebou to dosahlo x lidi je v mem meritku nezajimave a bohuzel s RL bych nikdy nebyl tam kde jsem ted (Taky to neber jako snahu te nasrat). Jsem hlavne achiever a od toho se odviji muj herni styl. Prave proto mi MdK poskytlo to co by mi RL nikdy poskytnout nemohlo.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 23/04/2005 19:11:35
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/04/2005 :  00:23:45  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
No muj nazor na jakekoliv spojovani je takovej, ze k tomu nedojde z jednoho prosteho duvodu.

Zadny z GL (ktery zalozil vlastni guildu) by nikdy nesel do jine G. Muzeme probirat milion duvodu proc jako ne ... ale tenhle je ten jedinej hlavni :) Reci typu no ja bych do toho klidne sel kdyz to bude vyhodne pro vsechny sou jen omacka okolo ... ale vzdycky se najde dost veci (ty ketry se rikaji pro verejnost) aby to spojit neslo :) Tim nechci rict, ze to je spatna vec .. to ne ... jen to proste tak je.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 24/04/2005 :  00:38:16  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Zadny z GL (ktery zalozil vlastni guildu) by nikdy nesel do jine G

Ja nevim. My jsme uz jsme se se dvema guildama spojili, takze to jde.

Co se tyce me, tak jediny co je pro me smerodatny je, jak se budou lidi obou guildach s tim kterym mergem citit spokojeny ci nespokojeny.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/04/2005 :  02:16:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus
Jsem hlavne achiever a od toho se odviji muj herni styl. Prave proto mi MdK poskytlo to co by mi RL nikdy poskytnout nemohlo.
Ja to chapu. Hrat podobne tj. chit mit vse hned co nejrychleji asi byt to delal stejne - sel tam, kde je nejrychlejsi rust.

Me nevadi ze se nekam dostaneme o mesic, dva pozdeji. Nevadi mi ani to kdyz se posmevacci posmivaji ze nic nedokazeme a proto se nam 'jako' libi - jak pomalu leze nase gilda, nase levely. Nechci hrat hru stylem, ze se budu v noci hruzou probouzet, ze nas nekdo predbehl ve world discoveries, nebo v poctu raidu

Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 24/04/2005 :  08:11:24  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message  Reply with Quote
Osobne si myslím že na spojenie guild MdK a SW je už neskoro alebo presnejšie nie je na to z pohľadu SW vhodný čas.
SW je momentálne viacmenej medzinárodna guilda.V guildchate a na guildovných fórach SW sa piše anglicky čo by podla mňa v MdK asi všetci neakceptovali.
Za druhé by sme asi ťažko vysvetľovali našim "internacionálom" v guilde že 3 týždne po ich príchode do guildy sa musia opäť sťahovať a znova pridu o status pointy / ktoré možno nie sú pre niekoho dôležité ale človek má aspoň hmatateľný pocit že pre guildu niečo urobil /.
Do budúcna by som ale merge nevylučoval, s luďmi s RL a MdK sa hraje dobre sme stále v dobrom kontakte cez CZ kanal, zorganizovat raid či full grupu nie je veľký problém.Chce to iba čas,všetko sa ešte vykryštalizuje.....

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion

Edited by - Popbob on 24/04/2005 08:25:50
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 25/04/2005 :  09:35:07  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Chapu RL v tom, ze chteji svoji guildu udrzet i SW, ze nechteji opoustet nove cleny, pravda vsak neni takova, ze je zcela jedno, zda jsou lide v guilde ci ne.

Dnes se samozrejme na raid dostane kazdy kdo chce, ale pokud dorostou lide, co se pomalu blizi zezadu (asi 12 lidi, kteri jsou 35 az 40), situace se muze zmenit (neni to jiste a zalezi to i na dnesnich levlech 50, jak se zachovaji). V ten okamzik samozrejme misto na raidu maji prednostne lide z MdK (viz pravidla) a predpokladam, ze napr. pro lidi z RL (kterych je proste opravdu malo) se to muze stat znacne frustrujici zalezitosti.

U SW je pravda, ze po slouceni s 2 dalsimi guildami je situace zcela jina a osobne si myslim, ze s puvodni guildou to uz nema nic spolecneho.

Osobne nechci nikoho premlouvat, jen nevim, zda neni prime slouceni lepsi nez to, aby postupne prechazeli hraci po jednom kuse...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/04/2005 :  10:01:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Chapu RL v tom, ze chteji svoji guildu udrzet i SW, ze nechteji

napr. pro lidi z RL (kterych je proste opravdu malo) se to muze stat znacne frustrujici zalezitosti.
Pokud se tak stane, a mdk nebude mit o lidi z rl zajem, bude se situace resit.

Zaplatit za 'jistotu' raidovani rozcupovanim vseho co jsme doposud vytvorili (ano pro nekoho to muze byt nic) je priliz vysoka cena.

V okamziku, kdy nebude misto u vas zacne se hledat misto jinde - sw, jine gildy... mozna to nektere lidi znechuti, ja nevim - nedokazi to predpovedet.

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 25/04/2005 :  10:09:34  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
To co jsi napsal ma jeden zasadni problem. Fluktuace po ruznych raid guildach zpusobuje jen jedno - silenou stagnaci, nebot guilda, ktera nove potrebuje cleny na raid odjinud pravdepodobne s raidy zacina a proto lide, co toto udelaji nebudou postupne chodit na stale tezsi raidy a ziskavat lepsi loot, ale budou defacto neustale zacinat s prvotnimi raidy dokolecka. To je fakt, ktery osobne moc dobre znam.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page