Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Pripojeni 2PC na internet
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 13/04/2005 :  21:48:14  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych si se sousedem propojit 2 PC na internet(i kvuli jinym vecem), ale nejsem si vubec jisty co vse k tomu potrebuji.PC jako router se mi delat nechce.Je nejaka jina moznost? treba nejaky hw router ci jina vecicka?Nebo treba nejaka moznost bezdratu?Sam mam pripojeni bezdratove.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 13/04/2005 21:56:11

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/04/2005 :  12:05:45  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Pokud k tomu sousedovi seš schopnej bez problémů dotáhnout kabel, tak normální ethernet router, který umí klonovat MAC adresu (většinou ten poskytovatel inetu, ke kterému jsi připojen má povolenu jen jednu).
Mrkni sem a seřad si to podle ceny
http://www.autocont.cz/products.aspx?dept=--LAN_SMEROVACE&parent=--SITE_KOMUNIKACE&parname=S%EDt%EC%20a%20komunikace
Ten Robotics i SMC to umí. Doma mám 3Com, který to taky umí, ale 3Com to přestal dělat a dělá jen bezdrátové.
Beztrátově spojení se sousedem bys měl složitější, protože bys musel koupit nějaký AP, kterým budeš vysílat svojí malou síť do okolí a navíc takový, který stejně tu MAC adresu umí naklonovat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 14/04/2005 :  18:39:42  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Co myslis tim jen povolena 1 mac adresa?Pokud vim tak kazda sitovka ma svou MAC adresu, ktera se kdykoliv zmenit.A nemyslim si, ze mam povolenu jen jednu mac adresu na sitovku, nebot muzu vlozit do PC jakoukoliv sitovku a net mi jede.

V druhem pripade nevim co mas na mysli.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 14/04/2005 :  20:33:01  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Kup si domu AP, ktere umi kliensky rezim. Vetsinou ma v sobe i malej hub.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,03 seconds. on eygor Snitz Forums 2000