Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:52:06
|
quote: Originally posted by Jaris Ja nechci filtrovat cizi ci jine nazory, ale chci odfiltrovat veci, ktere AKTIVNI HRACE EQ2 (a pro ty je tento topik urcen) proste nezajimaji. Pochopis tohle?
Je mi lito, ale na tohle nemas pravo. Nemas pravo filtrovat veci, ktere tebe nebo Kuzmu nezajimaji (berlicku s dovolavanim se na eq2 hrace opravdu neberu). Nemuzes podobnym souvetim odpalkovat jine nazory (ktere jsou k danemu tematu) a to ani toho, kdo nehraje eq2 na fulltime.
Naopak nejsem sem, kdo vidi, ze je to spise vase snaha filtrovat "nepohodlne posty".
|
Edited by - VT on 17/03/2005 12:53:05 |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:52:22
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Toto na tebe presne sedi:
@Reyden:
z mych zkusenosti pokud se clovek v debate zacne priklanet k nadavkam a sprostym slovum tak uz mu dochazeji argumenty a jenom kouse naslepo kolem sebe. jakakoliv dalsi debata je uz bezpredmetna .. [/quote] Jasne.. to je tvuj nazor, mozna nazor Raydena a toho koho citoval, ale ja si to nemyslim. A i kdybch s tim souhlasil, tak mi jen prosimte rekni, ktere ze slov ignorant, chudacek a flamer je nadavka ci sproste slovo?
Ignorant - clovek neschopny prijmout argumentaci jinych Chudacek - zdrobnelina slovo chudak (napr. chudy duchem, nemajetny, osoba nad kterou mame litost) Flamer - ten kdo se umyslne svymi posty snazi o hadku a nesmyslne debaty
Ani jedno neni nadavka, ale charakteristika osobnosti... vsechno na tebe sedi. Ovsem ty zrejme povazujes i jine charakteristiky jako treba extrovert, sovinista atp. za nadavky. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:52:23
|
2 Reyden : srovnavaci topiky jsou k nicemu, pokud nesrovnavas hru stejenho zamereni - coz WoW a EQ2 rozhodne nejsou.
A ano, "kastuju" lidi dle her, nebot u lidi, co aktivne hru hraji, mam alespon nejakou sanci na seriozni fakta. U lidi, co hru nehraji, se o hre opravdu nic seriozniho nedovim. Vlastne omyl, mohou postnout link na post developera/moderatora v oficialnim foru, to je seriozni podklad.
Nebo si snad myslis, ze pokud ted pujdu neco zvatlat do WoW fora o WoW, bude to mit uroven? Jakou? Na zaklade jakych znalosti tam budu postovat? To postovani do mist, kde o tematu nic nevim mi prijde dost typicke pro urcitou sortu lidi (ne WoW nebo EQ2 ), kteri se musi vyjadrit s genialnim nazorem proste ke vsemu...
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:55:09
|
quote: Originally posted by Jaris
2 Reyden : srovnavaci topiky jsou k nicemu, pokud nesrovnavas hru stejenho zamereni - coz WoW a EQ2 rozhodne nejsou.
Myslim, ze s timto tvrzenim by se dalo s uspechem polemizovat. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:55:16
|
quote: Originally posted by Jaris Nebo si snad myslis, ze pokud ted pujdu neco zvatlat do WoW fora o WoW, bude to mit uroven? Jakou? Na zaklade jakych znalosti tam budu postovat?
Opet mne nutis abych se opakoval:
Tedy:
Nemusim mit v eq2 level 50, abych dokazal poznat, ze obe mail UI jsou si podobne jako vejce vejci. |
Edited by - VT on 17/03/2005 12:56:04 |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:57:11
|
Promin, pozadam Tibora o pridelani prava moderatora tohoto fora. Pak jiste uznas, ze pravo filtrace nevhodnym postu mit budu 
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:00:12
|
quote: Originally posted by Jaris Nebo si snad myslis, ze pokud ted pujdu neco zvatlat do WoW fora o WoW, bude to mit uroven? Jakou? Na zaklade jakych znalosti tam budu postovat?
Opet mne nutis abych se opakoval:
Tedy:
Nemusim mit v eq2 level 50, abych dokazal poznat, ze obe mail UI jsou si podobne jako vejce vejci.
No v tom se prave velice mylis. Nemluvim sice o levlu 50, ale o delsi aktivni hre - tak treba clovek pozna prostredi a UI a je schopen rict, zda dana vec koresponduje se stavajicimi vecmi ci nikoliv. I kdyz ja vim, ze ty si udelas nazor i bez potrebnych znalosti hehe
|

|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:01:41
|
Je mi lito, ale na tohle nemas pravo. Nemas pravo filtrovat veci, ktere tebe nebo Kuzmu nezajimaji (berlicku s dovolavanim se na eq2 hrace opravdu neberu). Nemuzes podobnym souvetim odpalkovat jine nazory (ktere jsou k danemu tematu) a to ani toho, kdo nehraje eq2 na fulltime.
Naopak nejsem sem, kdo vidi, ze je to spise vase snaha filtrovat "nepohodlne posty".
Tohle forum je myšleno jako místo, kde si lidi hrající EQ2 předávají svoje zkušenosti nebo případný nováček načerpá informace. Flamewar o tom jestli někdo něco ukrald je sice velmi zajímavý, ale prostoru už tu měl IMHO dost. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:02:52
|
No v tom se prave velice mylis. Nemluvim sice o levlu 50, ale o delsi aktivni hre - tak treba clovek pozna prostredi a UI a je schopen rict, zda dana vec koresponduje se stavajicimi vecmi ci nikoliv. I kdyz ja vim, ze ty si udelas nazor i bez potrebnych znalosti hehe
E2 jsem hral 3 mesice (od spusteni porad az posledni mesic mam vypadek) wow mesic .. jsem zpusobili psat do tohoto topicu? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:03:51
|
quote: Originally posted by Jaris No v tom se prave velice mylis. Nemluvim sice o levlu 50, ale o delsi aktivni hre - tak treba clovek pozna prostredi a UI a je schopen rict, zda dana vec koresponduje se stavajicimi vecmi ci nikoliv. I kdyz ja vim, ze ty si udelas nazor i bez potrebnych znalosti hehe
???
Na podobne tema jsem jiz odpovidal:
A proc bych srovnaval [nejake dve] EQ2 UI? Proc bych to vlastne mel delat? Ja se tady nesnazim o nejakou exaktni vedeckou praci na tema EQ2 a WOW UI.
Proste jen srovnavam dva screenshoty a na zaklade toto tvrdim, ze SOE kopiruje WoW.
Znovu se zopakuji specialne pro tebe:
Proste "selskym pohledem" se jedna o kopii. A na tom imho nezmeni nic ani "zverejneni" jinych casti UI EQ2. Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.
Btw uz je to asi po desate co narazim na to, ze jsem nucena odpovidat na podobne ci primo stejne veci, dejte si prosim praci a snazte se neopakovat. |
Edited by - VT on 17/03/2005 13:04:29 |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:04:03
|
quote: Originally posted by Rahman
Myslim, ze s timto tvrzenim by se dalo s uspechem polemizovat.
WoW a EQ2 jsou stejne zamerene? PvP vs PvE, solo based vs. group based (toto neznamena, ze v jednom solo nebo group nejdou, ale co je primarni zamereni), rychly vyvoj charu vs. pomaly vyvoj. To jsou preci zcela rozdilne hry ne? Napsal bych i CP vs. HC, ale VT by mi oponoval (jak jiz jednou v tomto topiku), ze EQ2 neni HC, ono delat 6 hodin v kuse raid asi neni dost HC 
|

|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:06:08
|
btw se mi libil postreh jednoho kolegy z guildy (bohuzel si nepamatuji kdo to byl :) kdo rekl na dotaz jestli cetl tu nebo tu debatu na foru: "ja uz tam nelezu, vzdy jednou za pul roku tam prijdu, neco napisu, nekdo mi odpovi, ja se naseru a zase tam pul roku nejdu" :)
taky si rikam ze se uz tady bavime o h...e ;-) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:08:08
|
quote: Originally posted by Tibor Flamewar o tom jestli někdo něco ukrald je sice velmi zajímavý, ale prostoru už tu měl IMHO dost.
To je predpokladam mysleno na vsechny ucastniky. |
Edited by - VT on 17/03/2005 13:08:51 |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:08:37
|
Tak a jsem moderator a mam pravo filtrovat 
A tento topik jako plny offtopiku locknu hehe
A posledni myslenka: VT uvazujes zcela stejne, jako by jsi rekl, ze vynalezci hromosvodu (byli 2 ze?) museli jeden od druheho vec okopirovat. Bez zmalosti pozadi to reknes, se znalostmi se vsak vi, ze to neni pravda - oba to vymysleli nezavisle na sobe. A proto je dulezite, sbirat informace okolo, protoze jinak se clovek dopousti nespravnych a mylnych zaveru..
|

|
 |
|
Topic  |
|
|
|