Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 McDonald je proste ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 23/02/2005 :  16:44:38  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
...shit. Ted jsem tak trochu křižoval evropou a taky sem pred dobou navstivil nase mile amiky, ale nikde absolutne nikde se mi nestalo, ze bych musel platit za kecup nebo zachody. Vsude kecup toci do kelimku lidi podle libosti nebo jim je daji zadarmo na pozadani, tak sakra nechapu proc jenom u nas se za to musi platit...kdyz sem se vracel z Britanie a v letadle spolecnosti easyjet nasel letak o Ceske Rpeublice kde primo upozornovali Brity, ze se nemaji divit kdyz tady za kecup u mekace budou platit...krom toho tam samozrejme bylo ze tu lidi kradou jak straky a co me dostalo nejvic, podstatna informace ze mame druhou nejvysi umrtnost lidi na svete...tak aby si davali pozor nebo co...

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Edited by - Rebel on 24/02/2005 00:57:45

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/02/2005 :  17:35:12  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
to bych blil
Navic vsude jinde nez u nas je "mekac" na urovni levnyho bufetu, kde se kazdej rychle a levne nazere. Jen u nas aby si tam lidi chodili na "nedeln obed". Kdyz teda pominu fakt, ze tema jejich blafama se nenajim... (jakkoli mi vetsina chutna)
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 23/02/2005 :  22:59:14  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
smutny je spis ze co funguje vsade ve svete, u nas ne. ale ne ve smyslu ze provozovatel je ten kdo je ten spatny.

v italii a japonsku sjem videl kasicky pro zebraky, .. neco jako u nas je kasicka pro nadace, tak tam je krabka do ktere lidi hazi drobne, obcas prijde zebrak, sam si do krabky sahne, veme si nejakou castku, koupi si hambac a zas de dal. jak by to dopadlo u nas? .. mcdonald neni ten na koho by se melo nadavat. nase natura stylu hamty hamty ..

stejne tak obecne vsechny veci zdarma .. piti v teladle .. vsichni lidi si za ten 16h let vemou par kafi/caju .. obcas neco k jidlu, ne tak cesi .. ojedinely? ne ..
v japonsku jsou restarace kde zaplatite drobny pausal a muzete si vzit co hrdlo raci .. nu kazdy pochopi ze si vezme porci, aby se najedl, ne tak cesi .. takovou ostudu jsem v zivote nezazil, vsichni jak kdyby to melo byt posledni jidlo ... hlavne kdyz to je "zadarmo"

.. somracka natura

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 23/02/2005 23:02:38
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 24/02/2005 :  00:56:14  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

smutny je spis ze co funguje vsade ve svete, u nas ne. ale ne ve smyslu ze provozovatel je ten kdo je ten spatny.

v italii a japonsku sjem videl kasicky pro zebraky, .. neco jako u nas je kasicka pro nadace, tak tam je krabka do ktere lidi hazi drobne, obcas prijde zebrak, sam si do krabky sahne, veme si nejakou castku, koupi si hambac a zas de dal. jak by to dopadlo u nas? .. mcdonald neni ten na koho by se melo nadavat. nase natura stylu hamty hamty ..

stejne tak obecne vsechny veci zdarma .. piti v teladle .. vsichni lidi si za ten 16h let vemou par kafi/caju .. obcas neco k jidlu, ne tak cesi .. ojedinely? ne ..
v japonsku jsou restarace kde zaplatite drobny pausal a muzete si vzit co hrdlo raci .. nu kazdy pochopi ze si vezme porci, aby se najedl, ne tak cesi .. takovou ostudu jsem v zivote nezazil, vsichni jak kdyby to melo byt posledni jidlo ... hlavne kdyz to je "zadarmo"

.. somracka natura

mno je fakt ze cesi jsou takovi, ale doufam ze ne vsichni... krom toho kdyby ten kecup davali k hranolkam zadarmo na pozadani tak bych nerekl ani popel, ale platit za to...?
Jinak nemusis jezdit do Japonska abys videl to co rikas...uplne klasicky pripad jsou Cesi u svedskych stolu kdekoliv...nejlepe nabrat do tasek...
nj doufam ze tahle komunisticka predstava co je doma to se pocita uz brzo chcipne i se vsema komousema

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Edited by - Rebel on 24/02/2005 00:56:34
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 24/02/2005 :  09:22:06  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Tohle vsechno obecne plati pro vychodni blok. Casem to prejde.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/02/2005 :  09:25:41  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Bohužel je to tak. Myslel jsem si, že to dělá akorát starší generace odchovvaná komunisty, ale asi ne. Stačí se podívat na Standíka ...

Mě by třeba bylo trapně si cpát kvanta něčeho do tašky jen proto, že je to zadarmo. Ale znám spoustu takových.

Jeden příklad (ještě z mého mládí). Jezdívali jsme po světě po závodech, když jsem ještě závodně běhal orienťák. Například v Německu v tramvaji - automat na lístky měl takovou velkou páku. Zezhora se hodily nějaké drobné, zatáhnlo se za páku a vyjel lístek.

Jak nakupuje Němec - přišel k přístroji, hodil nahoře drobné, zatáhl za páku, vyjel lístek, vzal si lístek.

Jak nakupoval dospělý čech (my byli mladí kluci ještě). Přišel k automatu a zatáhl za páku. Zjistil, že lístek vyjede zadarmo i bez hození drobných. Zatáhl ještě 20x.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:31:04  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Tak ja mel asi docela stesti a jsem velky optimista.Z nicim takovim jsem se nesetkal ze strany Cechu.Asi jsem mel stesti, ale co treba komunikuju z americanama co zde studujou.Tak ti jsou zase uchvaceny tim jak beztarostne jsi tu zijem, ze nechapou jak se nektery lidi muzou uplne ozrat a jine veci a druhy den jit do prace, ze zkratka nic neresime.
Je to takove cechacstvi, ale co chceme dit nekolik let jsme tu takove veci nemeli a lidi se snazili pro svoji rodinu sehnat ty nejlepsi veci za jakoukoliv cenu.A rek bych, ze jedna mlada generace ponich do nezachrani, budeme si muset jeste pockat.Ale toho se vecina znas asi nedozije.A ostatni zeme taky nejsou nic zupa, jen si vemte cizince unas, chovaji se nekteri jako prasata.Ale to je mozna tim, ze maji pocit ze tu muzou cokoliv.
Coz je castecne pravda, protoze pro policajti u nas je velmi tezke stim neco udelat a prinejmensim to pro ne znamena strasne moc papirovani.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 24/02/2005 :  20:13:01  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
teda vy máte problémy :)

někdy bych se taky chtěl zabejvat cenou kečupu u mc donalds :)
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 24/02/2005 :  20:14:35  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Já myslim, že každá země má svý problémy a 'národní rysy' (uvozovky záměrně, kdyby chtěl někdo_elidor zase slovíčkařit), akorát že se s nima logicky nikde moc nechlubí a tudíž se o nich tolik neví..

Češi se sice chovaj často jako nedomrlý dobytci, ale zase ČR jako taková má taky něco do sebe. Vim minimálně o třech rodinách ze států, který tu zakotvily a o návratů domů v žádnym případě neuvažujou (a ne, že by nemohli :p )

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 25/02/2005 :  14:11:50  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
No, buh vi, co je horsi, jestli narodni rysy, nebo maly penysy.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 25/02/2005 :  15:57:31  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Co ty mas furt stema ptakama.Bud jsi ornitolog nebo mas seredne maly nadobi a mas z toho k omplexi

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:04:47  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No většinou to tak bývá. Vzhledem k frekvenci, se kterou to tu Mistral prezentuje a jak je tím zaujatej asi bude mít nějakej problém. Ale to je spíš záležitost odborníků.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/02/2005 :  17:04:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mozna mu pripada, ze je to vtYpny...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/02/2005 :  18:09:16  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Mozna mu pripada, ze je to vtYpny...

Nebo má radší ptáky tvrdÝ, a né měkkÍ

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 26/02/2005 :  02:16:47  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
... a co me dostalo nejvic, podstatna informace ze mame druhou nejvysi umrtnost lidi na svete...tak aby si davali pozor nebo co...

Mimochodem tu první maj buď němčouři, maďaři nebo poláci. Takže fakt informace jak stehno

Že se češi chovaj jako dobytci ? Ne! Nikdy jsem neviděl, že by češi v zahraničí pořvávali, kouřili v metru, dělali brajgl všude kde se objevěj.
Stačí se podívat na ty party debílků co občas jezděj metrem - řvou na sebe jeden přes druhýho v domění, že jim nikdo nerozumí. Nebo holadani, dáni a němci na sjezdovkách - to je fakt strašný. házej odpadky pod lanovku, sou hlučný (obzvláště výživný je to ve frontách když jeden řve přes hlavy 30 lidí na druhýho kterej mu odpovídá. Fakt gzblití. (mimochodem nesetkal jsem se s tímhle chováním například u nich v Alpách - buď tam ty burani nejezděj protože na to nemaj, nebo si "u svejch" bordel dělat nedovolej)

Ne, češi se v zahraničí nechovaj jak hovada.

Spíš bych řek, že to bude podobný - burani jezděj tam, kde je to pro ně nejlevnější - německý, dánský a holandský burani k nám do Krkonoš a český burani zase na sever Itálie a Chorvatska.
->To možná jsou ty týpci co si naberou ze švédskýho stolu na dva dny a ještě do tašek...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)

Edited by - Kolik on 26/02/2005 16:06:49
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 26/02/2005 :  22:49:17  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

quote:

Co ty mas furt stema ptakama.Bud jsi ornitolog nebo mas seredne maly nadobi a mas z toho k omplexi

Spise ujetej...
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:37:58  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ardeth

quote:
Originally posted by Speh

quote:

Spise ujetej...

to je u nej normalni
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:51:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik
Že se češi chovaj jako dobytci ? Ne! Nikdy jsem neviděl, že by češi v zahraničí pořvávali, kouřili v metru, dělali brajgl všude kde se objevěj.
Stačí se podívat na ty party debílků co občas jezděj metrem - řvou na sebe jeden přes druhýho v domění, že jim nikdo nerozumí. Nebo holadani, dáni a němci na sjezdovkách - to je fakt strašný. házej odpadky pod lanovku, sou hlučný (obzvláště výživný je to ve frontách když jeden řve přes hlavy 30 lidí na druhýho kterej mu odpovídá. Fakt gzblití. (mimochodem nesetkal jsem se s tímhle chováním například u nich v Alpách - buď tam ty burani nejezděj protože na to nemaj, nebo si "u svejch" bordel dělat nedovolej)

Ne, češi se v zahraničí nechovaj jak hovada.

No ja se na ShM wow serveru presvedcil o pravem opaku. Dnes a denne vidim jak cesi na sebe rvou v general chatu cesky a posilal anglicky mluvici hrace do prdele, kdyz ti je prosi, aby mluvili anglicky.

Btw po prvnich 2 minutach ve wow (v prvni den spusteni evropy) jsem byl "vojetej" nadavkama od nejakeho cecha - nechtel jsem s nim grupovat (na lvl 1):

Willik_vulgarni cech ze Zdechliny gildy dava invite do grupy VT (oba jsou level 1). VT declinuje invite.

Willik: kurvo
VT: sorry?
Willik: nessoruj
VT: sorry I dont understand you :)
...
dalsich asi pet sendu
...
Willik: tak si polib prdel

Nicmene v UO (DP) bylo podobnych troubu mnohem vic. Fakt je, ze mi prijde, ze podobne incidenty (vykriky v generalu, vulgarity apod.) jsou cim dal tim mene caste. Cesti wow hraci asi zacinaji chapat, ze uz nejsou doma na free shardu.

Edited by - VT on 03/03/2005 16:56:23
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2005 :  17:17:03  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Khostri: no ja myslim, ze urcite nejsem z rodiny, kde by museli (kdyz jedu do zahranici) to co je zadarmo, hned pokrast do tasek.

V zahranici jsem nekolikrat byl a nevim proc bych to delal.

A to si myslim, ze moje rodina je z te generace co pises.A v zivote bych to o nich nerekl.

Osobne jsem byl mesic v Italii (Sicilie- Catania) a reknu ti, ze pravda je v tom, ze v obchodech bylo napsano Cesi nekradte.Trosku sem se citil trapne.Nebot ja tohle zasadne nedelam.Stala se nam mensi nehoda.
Maminka nechala tasku nekde u trznice a zapomela , ze ji nema.Po par minutach si vzpomela, ze nema tasku.Vratili sme se asi na misto, kde asi by mohla byt a ona tam byla.Nemyslim si teda, ze Zrovna tam, kde jsem byl jsou lide nejak extra zli ci svine :]

Osobne co jsem byl na Sicilii tak sem si tam vubec nestezoval.Lide mili, byla s nima zabava a taky pomohli, kdyz mohli.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/03/2005 :  17:30:35  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já to také nechtěl vztahovat na všechny. Jen musíš uznat, že to, co se ti stalo s taškou na sicílii by se ti u nás nestalo a když, tak s hrozně malou pravděpodobností.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 03/03/2005 :  21:45:24  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
ja sem teba zapomel batoh v nejakym baru (nevypadal zrovna na petihvezdickovej :), a druhej den sem si tam dosel a oni mi ho normos vratili, dokonce s veskerym obsahem :)

a vubec, proste to prehanite :)

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/03/2005 :  08:38:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
S čechama mám v zahraničí vcelku dobré zkušenosti. Jsou čistotní, slušní, ohleduplní a přátelský. Rozhodně třeba proti uřvaným Italům či němcům a už vůbec německým dětem jsou nesrovnatelně pohodovější.
Ale jsou bohužel velice znát sociální rozdíly mezi čechy.
Na levných dovolených ala Last minut Egypt za 7000 Kč kam občas rád vypadnu za ty prachy je někdy šílenost některé čechy pozorovat jak se chovají u švédských stolů a nebo jak se snaží vypít a sníst za mnohem víc než je stál příplatek All inclusive jen aby měli pocit že ochcali ty blbý hoteliéry.
Naproti tomu na dovolených kam je už třeba hlouběji šáhnout do kapsy Maledivy, Thajsko, Kambodža, Sri Lanka, atd... jsem se nikdy s tímhle fenomenem doopravdy nesetkal a na čechy při nejhorší vůli nemůžu říct jediný špatný slovo.

Noe

Edited by - Noe on 04/03/2005 08:39:44
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 04/03/2005 :  14:11:41  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

ja sem teba zapomel batoh v nejakym baru (nevypadal zrovna na petihvezdickovej :), a druhej den sem si tam dosel a oni mi ho normos vratili, dokonce s veskerym obsahem :)

a vubec, proste to prehanite :)

kdyz si nekdo z mojeho okoli nechal batoh v hospe v praze ( cca 3 pripady), pokazde tam druhej den byl

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 04/03/2005 :  17:48:45  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
To já šel jednou s Bulterem do hospody v bundě a odcházel sem bez bundy.. Skull krade!

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 06/03/2005 :  16:09:16  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Aaaaahaaa .... no ja se divil rano ze mam nejaku lepsi bundu ! :)
Holt ten svuj spinavej houmlesackej kabat sem jednou musel vystridat.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000