quote:Originally posted by Mistral Von nabral popelnice? To jeste ze tech pul toku nedolil brzdovou kapalinu?
Brzdovou, to nevim, to asi ani nevi kde se dolejva. :-) Ale uz prej nasel vicko od nadrzky s chladici kapalinou. Bylo by dobry ho pochvalit, je precejen sikovnej.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Když manželům dospíval syn, řekla jednou manželka svému muži: ˝Ty Franto, podívej se, zanedlouho bude mít náš kluk patnáct, tak bys mu měl vysvětlit ty choulostivé věci o milování. Třeba jak to dělají motýli. Však chlap chlapovi lépe rozumí!˝ Otec si tedy jednoho dne vzal syna stranou a povídá: ˝Vzpomínáš si chlapče na loňskou dovolenou? No, jak jsem přeřízl tu hezkou paničku vedle ve stanu a ty tu její dceru?˝ ˝No jasně, bylo to perfektní!˝ ˝No tak chlapce, tak nějak to dělají motýli, víš?˝
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Todle mi preposla kamoska ze cetla nekde na netu jako zarucenou a nejlepsi masturbaci pro holky a ze se nestacila divit :) sem to rpecet a je to síla...posudte sami
Lehněte si na břicho a umístěte tenisák mezi své nohy tak, aby stimuloval váš poštěváček. Vaše nohy spolu překřižte u kotníků. Pak začněte mačkat vaše vnitřní stehna k sobě a zpracovávejte míček šoustacímy pohyby, aby se správně třel o váš klitoris. Toto je velmi rychlý způsob jak se udělat.
S takhle zpracovanym mičkem bych na tenis nešel :)
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
mozna nez to opravi: na obrazku je krom spousty jinych politiku, Klaus a Bush v rozhovoru. Pod obrazkem je text: President George W. Bush speaks with Slovakian President Ivan Gasparovic as world leaders take their place for the official NATO photo at the NATO Headquarters in Brussels Tuesday, Feb. 22, 2005. White House photo by Eric Draper
nejen spatne mapy ..
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Jednoznacne ta zenska :) toho kluka obdivuju... na me nekdo takhle rvat, tak mu to povesim po deseti sekundach. Hlavne ho nikdy ani nenechala domluvit :) no prste masakr... tu bych chtel mit doma. A nejparadoxnejsi je, ze slo uplne vo hovno.
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!"
Jednoznacne ta zenska :) toho kluka obdivuju... na me nekdo takhle rvat, tak mu to povesim po deseti sekundach. Hlavne ho nikdy ani nenechala domluvit :) no prste masakr... tu bych chtel mit doma. A nejparadoxnejsi je, ze slo uplne vo hovno.
Neslo, ona chvatala, protoze nemela cas Kazdopadne sem nepobral, proc se ohanela tim, ze je novinarka a z Ceske televize
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Knez a australsky strihac ovci jsou v posledenim kole televizní souteze, na body nerozhodne, o vitezi ma rozhodnout basen kterou slozi během 5ti minut s rymem na slovo "Timbuktu" (znalci doplni ze jde o jmeno hlavniho mesta kteresi africke zeme ).
Po 5 minutach vystoupil kazatel: > I was a father all my life, > I had no children, had no wife, > I read the bible through and through > on my way to Timbuktu.
Publikum aplaudovalo a byl povazovan za viteze, ale pouze nez vystoupil nas strihac :
> When Tim and I to Brisbane went, > we met three ladies cheap to rent. > They were three and we were two, > so I booked one and Tim booked two.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].