Author |
Topic  |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 14:24:29
|
Moje dosavadni mys (genius netscroll) zacina vypovidat sluzbu. Jakou mys byste doporucili? Pokoukavam po logitechu MX510, ale nebylo by lepsi koupit nejakou bezdratovku? Ma s tim nekdo zkusenosti? Nechci to na progaming, ale na bezne pouzivani. Nicmene bych ocenil alespon nadprumernou citlivost a presnost :)
|
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
| |
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 15:08:05
|
dle meho soukromeho nazoru jsou tri veci kde si clovek proste musi sam vybrat a osahat si nez zaplati: - monitor (mam fujitsu siemens a budu mit tuto znacku i priste) - klavesnice (mel jsem BTC, bohuzel stejna ci podobna se jiz nevyrabi, takze Genius) - mys (vzdy jsem mel doma genius, poprve jsem sahl po a4tech a spokojenost) vse ostatni bych klidne koupil dotycnemu dle hrubych navrhu. doma mam a4tech (1800kc) v praci genius powerscroll eye (+-400kc) obe fajn. dneska uz bych asi vic jak 500kc za mys nedal bo mi prijdou temer stejne. bezdratovou jsem nikdy nemel .. bojim se ze bych ji neumel zapojit :) |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 15:20:24
|
hlavně musí padnou do ruky :) |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 15:33:02
|
Bezdrátovky jsem zkoušel, BenQ, Microsoft, Genius, od každého dva až tři typy. Čoveče nechápal jsem, co se děje - žádná z nich, ani ta majkrosoftí nejdražší potažená kůží (kdoví z jakého chorého potkana) se nedala srovnat s klasikou do PS2 a to teď nemyslím na nějaký progaming... prostě na práci, třeba na blbnutí v photoshopu. U všech byl nepřesný pohyb kurzoru, pořád více či méně ulítával, přímá úměra vzhledem k ceně, jednu levnou myš od BenQ jsem ani nepřipojil, prostě se nekonektla i když jsem ji měl milimetr od přijímače. Tím nechci říct že jsou k prdu, ale doporučuji před koupí vyzkoušet. Osobně mám problémy i s wireless klávesnicemi.. asi můj kancl stojí na bývalém indiánském pohřebišti...
Teď používám stříbrný ms intelliexplorer 3.0 usb, ten ještě namá to zmršené kolečko jako ty novinky ... spokojenost, snad jen více tlačítek bych uvítal, 4 jsou na DAoC málo (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 17:27:03
|
S myší od Microsoftu neuděláš rozhodně špatný rozhodnutí ať bezdrátovou nebo drátovou. Doporučuji drátovou Microsoft Intellimouse Explorer oproti geniusu to je neuvěřitelnej kvalitativní rozdíl. Microsoftí myši padnou hlavně skvěle do ruky a přesnost je taky super.
edit: jo a Microsoft Intellimouse Explorer sice uvádějí jako USB ale má ve standartní výbavě i redukci pro PS2 (já používám PS2) |
Noe
|
Edited by - Noe on 07/02/2005 17:30:19 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 17:44:58
|
Nat + Noe: No vsude uz prodavaji Microsoft im. 4.0... v cem je to kolecko horsi? |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 19:16:51
|
quote: Originally posted by Tragedy
Nat + Noe: No vsude uz prodavaji Microsoft im. 4.0... v cem je to kolecko horsi?
No o zmršeným kolečku nic nevím já mám ještě Microsoft IE 1.0 a nevyměnil bych jí za nic. Mám ale taky bezdrátovou Microsoft Wireless optical a ta má kolečko co se naklápí (scroluje) i do stran ... to asi myslí Nat. Že by mi to kolečko ale dělalo problémy rozhodně nemůžu říct, přijde mi v poho. Mimochodem i ta Wireless Optical je super ale ta IE líp sedí v ruce protože je větší. Proto radím drátovou Microsoft IE a na číslu podle mě nezáleží. |
Noe
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 20:36:15
|
Ja mam cosi od logitechu za svyho casu (2 roky?) 1500... naprosto presna, perfektni. ale bezdrat bych nebral, nikdy, stve me ta moznost ze prijdu ke kompu a ono to bude vybity :) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 20:37:01
|
quote: Originally posted by Nat
Čoveče nechápal jsem, co se děje - žádná z nich, ani ta majkrosoftí nejdražší potažená kůží (kdoví z jakého chorého potkana) se nedala srovnat s klasikou do PS2 a to teď nemyslím na nějaký progaming... prostě na práci, třeba na blbnutí v photoshopu. U všech byl nepřesný pohyb kurzoru, pořád více či méně ulítával, přímá úměra vzhledem k ceně, jednu levnou myš od BenQ jsem ani nepřipojil, prostě se nekonektla i když jsem ji měl milimetr od přijímače. Tím nechci říct že jsou k prdu, ale doporučuji před koupí vyzkoušet. Osobně mám problémy i s wireless klávesnicemi.. asi můj kancl stojí na bývalém indiánském pohřebišti...
ROFL    |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 21:05:24
|
Tragedy: pokud rad hrajes hry, tak se muze stat, ze genius mys ti bude delat problemy.Me aspon obcas delala (automaticke uhybani kurzoru atd..) obcas si proste delala co chtela.A to jsem vyzkousel vice typu od Geniusu.
Pro praci je to jedno.
Jako Octopuss bych doporucil Logitech.Nikdy me tato znacka nezklamala. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 21:34:25
|
quote: Originally posted by Octopuss
Ja mam cosi od logitechu za svyho casu (2 roky?) 1500... naprosto presna, perfektni. ale bezdrat bych nebral, nikdy, stve me ta moznost ze prijdu ke kompu a ono to bude vybity :)
já se spíš bojim, že bych přišel ke kompu a myš by tam nebyla :)
jinak já preferuju microsoft, skvěle mi sedí do ruky, líp jak logitech |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 21:37:48
|
Tak sem nakonec objednal tu MX510, precet sem par recenzi a vicemene ji vsichni doporucuji. Stoji sice 1200,- ale aspon budu mit jednou v zivote poradnyho hlodavce :) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 23:05:35
|
quote: Originally posted by Octopuss ...ale bezdrat bych nebral, nikdy, stve me ta moznost ze prijdu ke kompu a ono to bude vybity :)
To chodis ke kompu jednou za pul roku ?
Btw: osobne preferuji MS mysky a ten chory hlodavec ma celkem sametovy kozisek uz mu asi rok hladim kozisek a momentalne bych nemenil. |
Black |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 08:11:19
|
Tak sem nakonec objednal tu MX510, precet sem par recenzi a vicemene ji vsichni doporucuji. Stoji sice 1200,- ale aspon budu mit jednou v zivote poradnyho hlodavce :)
Udelal jsi dobre . Logitech ma nejlepsi mysi. Osobne pouzivam snad vice jak 2 roky MX500 a ani jednou jsem nemel problem. Super mys. Kdyby delali dratovou MX1000, jdu do ni hned. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 09:38:18
|
quote: Originally posted by Nat
Bezdrátovky jsem zkoušel, BenQ, Microsoft, Genius, od každého dva až tři typy. Čoveče nechápal jsem, co se děje - žádná z nich, ani ta majkrosoftí nejdražší potažená kůží (kdoví z jakého chorého potkana) se nedala srovnat s klasikou do PS2 a to teď nemyslím na nějaký progaming... prostě na práci, třeba na blbnutí v photoshopu. U všech byl nepřesný pohyb kurzoru, pořád více či méně ulítával, přímá úměra vzhledem k ceně, jednu levnou myš od BenQ jsem ani nepřipojil, prostě se nekonektla i když jsem ji měl milimetr od přijímače. Tím nechci říct že jsou k prdu, ale doporučuji před koupí vyzkoušet. Osobně mám problémy i s wireless klávesnicemi.. asi můj kancl stojí na bývalém indiánském pohřebišti...
Teď používám stříbrný ms intelliexplorer 3.0 usb, ten ještě namá to zmršené kolečko jako ty novinky ... spokojenost, snad jen více tlačítek bych uvítal, 4 jsou na DAoC málo (:
pres dva roky pouzivam logitech mx700 (opticka bezdratova) a zadnej problem ;)
|
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 11:15:54
|
Nat + Noe: No vsude uz prodavaji Microsoft im. 4.0... v cem je to kolecko horsi?
Horší řešení dle mého názoru, zjevně zvyk. Osobně hodně používám stisk kolečka jako další button (browsování, hry) a kolečko u nových ms myší je řešeno tou jejich kolébkou, což je problem, bo stiskout tohle kolébací kolečko jako button vyžaduje značné úsilí, při mé muskulatůře abych to mačkal palcem seshora s rozběhem (: A ono se točí volně, bez sebemenší známky dorazů, což mi nevyhovuje. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 13:18:26
|
Tak sem nakonec objednal tu MX510, precet sem par recenzi a vicemene ji vsichni doporucuji. Stoji sice 1200,- ale aspon budu mit jednou v zivote poradnyho hlodavce :)
udelal jsi dobre |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 17:52:12
|
Mam uz nejakou dobu MX500 a je skvela. Padne mi vyborne do ruky a je i presna. |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 19:41:29
|
quote:
Udelal jsi dobre . Logitech ma nejlepsi mysi. Osobne pouzivam snad vice jak 2 roky MX500 a ani jednou jsem nemel problem. Super mys. Kdyby delali dratovou MX1000, jdu do ni hned.
Ale ona se bezdratova mx1000 prodava. |
|
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 19:45:06
|
quote: Originally posted by sword
quote:
Udelal jsi dobre . Logitech ma nejlepsi mysi. Osobne pouzivam snad vice jak 2 roky MX500 a ani jednou jsem nemel problem. Super mys. Kdyby delali dratovou MX1000, jdu do ni hned.
Ale ona se bezdratova mx1000 prodava.
kdyby jsi si to dobre precetl tak pise o dratove MX1000 |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:50:01
|
quote: Originally posted by Sir Lukas
quote: Originally posted by sword
quote:
Ale ona se bezdratova mx1000 prodava.
kdyby jsi si to dobre precetl tak pise o dratove MX1000
aha tak to promin, sem si nevsim :] |
|
 |
|
|
Topic  |
|