Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Poraďte s výběrem MMORPG
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Upir_Spike
Starting Member

11 Posts

Posted - 04/02/2005 :  02:55:28  Show Profile  Send Upir_Spike an ICQ Message Send Upir_Spike a Private Message  Reply with Quote
existuje nějaké free RPG , ve kterém se dá vlastnit třeb abarák , bo hrad bo osada??třeba topostavit, bo to dobýt a udržet a chránit to. +jde to ve WoW? poraďte pls

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/02/2005 :  08:18:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To netuším. Navíc když píšeš free (WoW není).
Zkus si projít v topic MMORPG List všechny popořadě a uvidíš. Musíš si to vyzkoušet sám.

Jinak postavit a dobíjet města šlo například v Shadowbane.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/02/2005 :  09:10:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mozna Risk Your Life a Knight Online. Nevim, ale v jake fazi jsou jednotlive verze (RYL NA je/bude v open beta); nebo treba Anarchy Online ('housing', 'towers').

A pak samozrejme vetsina mmorpg ma trialy, takze muzes po dobu treba 14 dni hrat zdarma (Meridian 59 (vlastnis uzemi (flags)), Dark Age of Camelot (keepy, housing, relicy), BladeMistress (guild keep), Shadowbane (mesta), Endless Ages (souboj o uzemi v novem datadisku + housing) atd. apod.), Bisofear/Savage Eden/Laghaim (castle siege), Lineage 1 (castle siege); World of Pirates (blizka budoucnost: staveni mest a mozna i dobijeni) atd. apod.).

Ve WoW "to" samozrejme nejde. WoW je pure hack&slash placana only.

Edited by - VT on 04/02/2005 09:16:11
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/02/2005 :  09:14:05  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
ultima

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/02/2005 :  09:17:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

ultima

Ultima Online je free nebo ma free trial?
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/02/2005 :  09:39:04  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van TasselUltima Online je free nebo ma free trial?

z jeho otazky usuzuju ze mu pravni vyklad je lhostejny, ze proste chce hrat a nechce platit. mozna jsem si to vylozil spatne.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/02/2005 :  09:56:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:
Originally posted by Van TasselUltima Online je free nebo ma free trial?

z jeho otazky usuzuju ze mu pravni vyklad je lhostejny, ze proste chce hrat a nechce platit. mozna jsem si to vylozil spatne.

Nemel by jsi automaticky predpokladat, ze je kazdy zlodejska spina :)

A hlavne mi zkus odpovedet na moje newbie otazky v SOR sekci ;).

Edited by - VT on 04/02/2005 09:57:05
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 04/02/2005 :  10:39:58  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
housing v ao se nejak zmenil nebo je to porad ta mistnost kam muzes nahazet nabytek a tim to konci ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/02/2005 :  13:39:23  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Nemel by jsi automaticky predpokladat, ze je kazdy zlodejska spina :)

A hlavne mi zkus odpovedet na moje newbie otazky v SOR sekci ;).

k soru:
bohuzel s mountem jsem jeste nezkousel experimentovat. nejsem z tech co jsou prilis bohati :)

jinak dej o sobe vedet az budes online ( Plaminek ), vezmem te s sebou at ti to rychleji leze.

Go to Top of Page

Upir_Spike
Starting Member

11 Posts

Posted - 04/02/2005 :  20:16:17  Show Profile  Send Upir_Spike an ICQ Message Send Upir_Spike a Private Message  Reply with Quote
jo vim že WoW je placeným proto jsem to oddělil...jen esli má cenu to měsíčně cálovat+díky za odpovědi, ten Knight online možná zkusim, když už sem ho sosnul...
2 Van Tassel ten RYL jde...tam se staví v pohodě..škoda že je ot beta ale asi to zkusím, díky za odpověď
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000