Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Mesíční poplatek jen 299,- Kč
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/01/2005 :  10:24:44  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Vyjádření Playman:

Dobrý den,
předplatitelské karty jsou skladem - Game Card.
Pokud máte zájem objednat si předplatné u nás, postup je následující:

1. Poslat objednávku, na které bude uvedeno:

Počet objednávaných kusů
Příjmení a jméno
Ulice, č.p.
PSČ, Město

2. E-mailem obdržíte fakturu.
3. Úhrada
4. Na základě uhrazené faktury Vám elektronicky zašleme kod na dalších 30 dní.

posílá se na Playman s.r.o

PC, PS3, iPad

vali
Starting Member

32 Posts

Posted - 07/01/2005 :  13:04:32  Show Profile  Send vali an ICQ Message Send vali a Private Message  Reply with Quote
Ještě takový dodatek. Cena 299 Kč je pouze zaváděcí. Jak jsem se dnes přímo z Playmanu dozvěděl, zhruba za 2 - 3 měsíce se zvíší o 100 - 200 Kč. Cena v korunách by však neměla přesáhnout cenu v eurech...

WoW: Kopytko - Chrocht, Thunderhorn, Druid
EQ2: Nobras - Mor do Kulí, Runnyeye, Wizard (retired)
SWG: Nobras Vali - BoH, Eclipse (retired)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/01/2005 :  13:13:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No pokud jí zvýší o 100, tak je to mimo mísu.

Při 3 měsíčním předplatné mi strhli 1150,- Kč, tzn. 384,- Kč.

Takže pokud se dostanou přes tuto cenu, je to bezpředmětné.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 17/01/2005 :  12:42:00  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Hoja,máte s těma game cardama zkušenost?Mě neprošla platba kreditkou a tak jsem si od playmana prozatím jednu objednal.Jde mi o to,že kód mi už přišel,ale při zadávání k opětovné aktivaci accountu je ten kód odmítanej.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 17/01/2005 :  12:56:59  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
mluvil sem s nima telefonem a paninka rikala ze to musi normalne fachat... neco rikala o pomlckach mezi cisly, ze s tim sou obcas problemy ale pry je to vyzkousene a musi to fungovat. zkus jim primo zavolat tel: 495 260 769

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 17/01/2005 :  13:01:19  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
to Dorlas: dikec,paninka odepsala a problém byl fakt v pomlčkách mezi kódy,konec absťáku a hurá na to

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/01/2005 :  13:02:59  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nemám

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 18/01/2005 :  13:01:15  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Jo, problém je v pomlčkách, ale když jsem paní z Playmena psal že kód který mi poslali nefunguje tak se mi vůbec neozvala.

Stačí to zadat bez pomlček a je to ok.

Mimochodem jsou to pěkný vykukové. Podlě mně jim Sony posílá kódy s tim, že si zaplatěj tisk na karty atd. (tedy stírací karty tak jak to prodává Sony) Oni to ale prodávaj mailem a vydělaj na tom jak standardní sony marži, tak i to co by jinak museli dát za tisk atd.
Pokud to zdražej tak je fakt že to nemá cenu dál u nich kupovat.
Uvidíme.

Btw. na dotaz mi paní z Playmenu taky řekla, že po domluvě mi můžou každej měsíc (na domluvenou dobu) posílat automaticky novej kód a já ale musim předem platit na dajnej VS. To by to mohlo vyřešit - pokud se v takovýhle objednávce zavážou k nějaký fixní ceně...
Nebo si prostě nakoupit těch karet (kódů) balík.

No, pokud si někdo vzpomínáte na případ "překlad Morrowindu do češtiny" tak už asi chápete kdo to Playman je ;)

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 18/01/2005 :  16:13:41  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtmar6n

Jo, problém je v pomlčkách, ale když jsem paní z Playmena psal že kód který mi poslali nefunguje tak se mi vůbec neozvala.

Stačí to zadat bez pomlček a je to ok.

Mimochodem jsou to pěkný vykukové. Podlě mně jim Sony posílá kódy s tim, že si zaplatěj tisk na karty atd. (tedy stírací karty tak jak to prodává Sony) Oni to ale prodávaj mailem a vydělaj na tom jak standardní sony marži, tak i to co by jinak museli dát za tisk atd.
Pokud to zdražej tak je fakt že to nemá cenu dál u nich kupovat.
Uvidíme.

Btw. na dotaz mi paní z Playmenu taky řekla, že po domluvě mi můžou každej měsíc (na domluvenou dobu) posílat automaticky novej kód a já ale musim předem platit na dajnej VS. To by to mohlo vyřešit - pokud se v takovýhle objednávce zavážou k nějaký fixní ceně...
Nebo si prostě nakoupit těch karet (kódů) balík.

No, pokud si někdo vzpomínáte na případ "překlad Morrowindu do češtiny" tak už asi chápete kdo to Playman je ;)

ROFL preklad morrowindu :) no jo, kamos si to zahral teprve nedavno, protoze neumi EN

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 19/01/2005 :  15:36:25  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Error consuming game card: This is not a valid game card.

zajimave tohle mi to pise i kdyz to pisu bez pomlcek...

edit este pro jistotu se zeptam rozhoduji mala velka pismena?
ma to vypadat napsane asi takto? AAAA1111AAAA1111AAAA
billing day mam az 22. ledna tak doufam, ze problem je tam nerad bych se s paninkou dohadoval ze me poslali shit .)

Dorlas
EQ2

Edited by - Dorlas on 19/01/2005 15:47:54
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 20/01/2005 :  10:37:37  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Jo, to mi to psalo taky, eště mám screenshot kterej sem jim rozpálenej doruda posílal do Playmau...
Už si to moc nepamatuju, myslim že sem dal cut and paste z toho mailu a vyházel sem pomlčky. Ale pokud ani to nepude, tak bych to zkusil i malejma. Fakt už nevim.
Vzalo mi to až na třetí poksu (první dva pokusy s pomlčkama a poslední bez pomlček) potom to řeklo že ok a
Next Subscription Plan:
se změnil na
SOE Game Card - 30 day, Choose from EverQuest or PlanetSide or EverQuest II
obrací se mi to 24. ledna tak uvidíme ;)

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 20/01/2005 :  13:09:27  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
Ehm,ze sem tak smelej, kolik ze stoji ta game card a kolik se plati bezne $ kdyz se to sosa prez creditku? a kolik ze je momentalni kurz $ ? je v tom vazne takovej rozdil? Ja myslim ze tak max rozdil jednech cigar a ze se to za ten vorpuz nevyplati, kdyz slysim ty problemi...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/01/2005 :  13:58:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Viz výše můj post

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 20/01/2005 :  14:05:58  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
no karta stojí 299,- na 30 dní
30 dní od Sony stojí 14.99 (nebudu to srovnávat s platbou na 3 měsíce předem)
to je plus 17% daň za skvělou Evropskou Unii a 23.140 za dolar
se rovná ... tadá .... cca 406Kč

zatim to teda zato stojí...
Pokud zdražej kartu o 100,- tak
S platbou Sony na 3 měsíce dopředu to vyjde na cca 380Kč (teda přesně to co platí Kostěj) a to už bude za dolárky levnější.... a papá Playmane.

Edited by - vtmar6n on 20/01/2005 14:18:45
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 25/01/2005 :  10:55:24  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

Error consuming game card: This is not a valid game card.

zajimave tohle mi to pise i kdyz to pisu bez pomlcek...

edit este pro jistotu se zeptam rozhoduji mala velka pismena?
ma to vypadat napsane asi takto? AAAA1111AAAA1111AAAA
billing day mam az 22. ledna tak doufam, ze problem je tam nerad bych se s paninkou dohadoval ze me poslali shit .)

Tak jak to dopadlo? povedlo se to nakonec? Rád bychs i koupil další tak chci vědět jestli s tim nejsou nějaký neznámý problémy.

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 25/01/2005 :  11:34:19  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
dopadlo to spatne kartu sem nerozhejbal a dokonce sem ji zkousel tolikrat az me ji SOE stopnuli Takze ted musim emailovat SOE at mi ji odbloknou a potom panince at mi to nejak zfunkcni protoze to proste neslo zadnym zpusobem zadat. Takze sem si to nechal aktivnout kolegou ze hry.

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 25/01/2005 :  11:49:07  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Jo, už jsem slyšel... to je škoda :(

Já zatim nevim, protože den D je dneska, takže až se to (pokud vůbec) přehoupne tak Vám budu referovat a zkusim objednat další kousek (kousky).

Edit:
Tak už se to otočilo a vypadá to takhle:

Account Status: Non-Recurring Billing Method or Cancelled*
....
Account Open Until: February XY, 2005
Next Billing Date: February XY, 2005
Next Subscription Plan: EverQuest II Subscription, 1-month

To znamená že to funguje, du objednat další

Jen pro informaci. Koupil jsem nové kódy (3) za tu samou cenu a pani z Playmenu napsala:
kód je třeba zadávat bez pomlček. Vzhledem k tomu, že jsme zatím žádné reklamace neřešili, věřím, že bude vše v pořádku.

Zadal jsem kód a funguje. Stačí ho nakopírovat z mailu co vám příjde do toho okýnka pro zadání kódu a vykostit všechny pomlčky. (kód je UPPERCASE)

Oveřeno.

Po zadání kódu to vypadá znovu takhle:

Account Status: Active
.....
Account Open Until: February XZ, 2005
Next Billing Date: February XZ, 2005
Next Subscription Plan: SOE Game Card - 30 day, Choose from EverQuest or PlanetSide or EverQuest II

Edited by - vtmar6n on 26/01/2005 15:53:42
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/01/2005 :  12:20:24  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

dopadlo to spatne kartu sem nerozhejbal a dokonce sem ji zkousel tolikrat az me ji SOE stopnuli Takze ted musim emailovat SOE at mi ji odbloknou a potom panince at mi to nejak zfunkcni protoze to proste neslo zadnym zpusobem zadat. Takze sem si to nechal aktivnout kolegou ze hry.

Si propil vsechny kreditky ?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 27/01/2005 :  11:47:10  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Jen pro informaci: pokud platíte EQ2 předplacenou kartou, tak už nemáte možnost aktiovat si dodatečné služby jako advanced player profiles apod. Ten butonek už tam nebude :)

Stejně si myslim, že sou to bambulové protože taková věc by měla bejt součástí hry - alespoň tahle jedna, když už 1000 ostatních ne.

Go to Top of Page

Hendryk
Starting Member

6 Posts

Posted - 29/01/2005 :  21:06:39  Show Profile  Send Hendryk an ICQ Message Send Hendryk a Private Message  Reply with Quote
Jak dlouho vam trvalo, nez z Playmana zareagovali na objednavku? Ja jim psal ve ctvrtek a v patek stale nic... :-(
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 30/01/2005 :  14:21:28  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsechny...Vcera sem si koupil Everquest 2 a hned sem si ho chtel zahrat,jenze nemam k dispozici kreditku,s kterou muzu platit.Myslel sem si,ze prvnich 30 dni je zdarma,a taky ze je,jenze bud se tam musi zadat kreditka a nebo cislo gamekuponu.Jenze ja zatim nemam ani jedno,takze sem si hned u playmana objednal gamekupon.Nevite kdy by mi mohla prjit ta faktura na mail,kdyz sem jim psal dneska(v nedeli)???Jo a jeste kdyz tam zadam to cislo kuponu,tak kolik budu mit zaplacenejch dnu?30 nebo 60?A v pripade,ze budu mit jen 30,tak to budou ty co sou zdarma,ze jo???dik
Go to Top of Page

Hendryk
Starting Member

6 Posts

Posted - 30/01/2005 :  14:31:12  Show Profile  Send Hendryk an ICQ Message Send Hendryk a Private Message  Reply with Quote
Zadej tam jakekoliv cislo kreditky, nemusi to fungovat a na mesic si zahrajes hned. Kdykoliv to pak muzes zmwenit. Jinak jeden kupon je na 30 dni.
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 30/01/2005 :  15:02:03  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hendryk

Zadej tam jakekoliv cislo kreditky, nemusi to fungovat a na mesic si zahrajes hned. Kdykoliv to pak muzes zmwenit. Jinak jeden kupon je na 30 dni.

Hmmm to sem zkousel a nefunguje to.Je mozny ze sem delal neco spatne,ale zadal sem tam treba cislo 1111111111111 meno treba ccccccc a tak podobne ale proste mi to tam furt pise ze to odmita kartu...Ma tohle nekdo odzkouseny?Popripade co sem udelal spatne?dik
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/01/2005 :  15:50:53  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já mám mastercard a moje číslo je ve formátu XXXX XXXX XXXX XXXX jen čísla, k tomu méno bez diakritiky a datum vypršení (expiration) je například 03/06.

Takže zkus zadat mastercard a číslo 1234 1234 1234 1234 a ostatní si taky vymysli. Případně si zisti první a poslední čtyřčíslí který by mělo vyjadřovat od jaký je to banky a z jaký země, protože podle toho to třeba kontroluje esi ta kreditka vůbec může existovat, i když eště přímo neodečítaj peníze z toho konta.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 30/01/2005 :  16:11:35  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ghostcz

quote:

Hmmm to sem zkousel a nefunguje to.Je mozny ze sem delal neco spatne,ale zadal sem tam treba cislo 1111111111111 meno treba ccccccc a tak podobne ale proste mi to tam furt pise ze to odmita kartu...Ma tohle nekdo odzkouseny?Popripade co sem udelal spatne?dik

můžeš tam zadat i číslo obyčejný kreditky na vybírání z bankomatu, mělo by to kontrolovat jen jestli je teoreticky možný že taková kreditka existuje (nevim jakou přesně metodou, ale je to asi něco ve stylu že každý rodný číslo je dělitelný 11 beze zbytku)

Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 30/01/2005 :  16:29:33  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:
Originally posted by ghostcz

quote:

můžeš tam zadat i číslo obyčejný kreditky na vybírání z bankomatu, mělo by to kontrolovat jen jestli je teoreticky možný že taková kreditka existuje (nevim jakou přesně metodou, ale je to asi něco ve stylu že každý rodný číslo je dělitelný 11 beze zbytku)

Zkusim to...Ted mi to pro zmenu napsalo,ze mi neco vyprselo a musim neco znovu zaktivovat...Uz je to v normalu...dal sem platit kreditkou a proklikal sem se az tam kde se zadavaj udaje o kreditce...zadavam tam neexistujici udaje,cislo karty 1234...napsalo mi to ze sem nezadal nakej zip,takze ho tam zadavam...credit card denied...nejde to.Jen tak mimochodem,vim ze je to asi blby a nikdo mi na to neodpovi,ale neni tady nekdo kdo by sem dal posledni 4cisli jeho karty???jen tak na vyzkouseni...
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 30/01/2005 :  18:05:01  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
Tak sem to snad nak vyresil,i kdyz jeste newim...daval sem tam cisla tech kreditek az mi to napsalo,ze si musim aktivovat ucet...kliknul sem na to a nak me to nechtelo pustit dal,tak sem to vypnul a ten launcher se mi zacal patchovat(asi to bude jeste tak 2-3 hodky trvat)...Na mail mi prisla zprava ze se mi zaktivoval account a ze mych 30 dni zdarma zacne,jekmile se lognu do hry...Takze ted pockam az se mi to patchne a pak to zkusim...Doufam ze to pude,protoze sem na to strasne natesenej...
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:23:15  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak dlouho vam trvalo, nez z Playmana zareagovali na objednavku? Ja jim psal ve ctvrtek a v patek stale nic... :-(

Mne reagovali na objednavku cca za den. (Podruhe uz jen za dve hodiny)
Podle mne se to to tam stara jedna jedina zenska a ta kdyz si odskoci na nakup tak proste karty nejsou :)

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:31:30  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
no,
urcite nepomuze jakykoliv cislo / musi to splnovat nejake modulo (pravdepodobne vazene), takze spis si sehnat generator, nebo od nekoho (bohatsi pribuzny, rodice, pritelkyne) pujcit cislo :)

Pokud jsi ho jenom tak vysmahnul a vzalo ti ho to, tak se jeste modli aby ses netrefil do existujici kreditky. Jestli to nebudes platit gamecardem a nekomu zacnes uctovat na jeho kreditku tak pokud si toho vsimne - panbuh s tebou :)

Jinak s tim Playmanem to chce:
a) trpelivost
b) rovnou tam zavolat, protoze potom se to teprve zacne hejbat ...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000