Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 UK - ML3 (Mordred)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/01/2005 :  17:01:12  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
O vikendu planujeme s guildou udelat ML3, nebo alespon cast.

Pokud by mel nekdo zajem, necht mi napise zde nebo in game.

Pojedeme pres nekra, takze heal classy jsou vitany, ale neni to podminkou.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 14/01/2005 :  00:45:33  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Půjdu minimálně s berserkem, příp. ještě něco navíc.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/01/2005 :  12:44:40  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Pokud potrebujete power song bota,pujdu s vami taky.Mohl bych vzit i Barbuchu na buffy/healing.

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/01/2005 :  15:44:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, ja na mercovy potrebujem len Kepu a medusu, takze neviem, necche sa mi robit 10 hodinovy raid cely od znovu
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 14/01/2005 :  16:33:47  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No, ja na mercovy potrebujem len Kepu a medusu, takze neviem, necche sa mi robit 10 hodinovy raid cely od znovu

Klidne muzes prijit, ale minule jsi Pepo nastval Macka, tak nevim jestli bude skakat radosti. :)

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/01/2005 :  13:51:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Sak uvidime ... Toz ale na hovno ze na dneska mam program na cely den az do ,,rana,, takze neviem, a bohvie kedy budete robit kepu, ako hovorim nechce sa mi robit cely raid zbytocne ked potrebujem len 2 stepy.
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 15/01/2005 :  19:48:51  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sak uvidime ... Toz ale na hovno ze na dneska mam program na cely den az do ,,rana,, takze neviem, a bohvie kedy budete robit kepu, ako hovorim nechce sa mi robit cely raid zbytocne ked potrebujem len 2 stepy.

Neboj Pepo, s tim, ze mas program na cely den neni problem, protoze te stejne nikdo nepozval :)
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 16/01/2005 :  09:03:40  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Tak jak se vam povedl?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/01/2005 :  11:32:03  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

quote:

Neboj Pepo, s tim, ze mas program na cely den neni problem, protoze te stejne nikdo nepozval :)

ROFL
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000