Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Minstrel
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dragonaud
Starting Member

31 Posts

Posted - 02/01/2004 :  14:11:18  Show Profile  Send Dragonaud an ICQ Message Send Dragonaud a Private Message  Reply with Quote
Prestehoval jsem se na Mordred a zalozil minstrela. Uz mam nejakejch 6 rlm skill bodu a tak se chci zeptat do ceho je vrazit jako prvni? Nechci je dat nekam kde mi budou nanic.

Hunt or be hunted

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/01/2004 :  20:19:51  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze Purge a SOS su prve minstrelovaske ability.
Go to Top of Page

Dragonaud
Starting Member

31 Posts

Posted - 02/01/2004 :  22:16:29  Show Profile  Send Dragonaud an ICQ Message Send Dragonaud a Private Message  Reply with Quote
dik a jak je to s tim ze to ignoruje i root atd? je to pravda?

Hunt or be hunted
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/01/2004 :  20:00:52  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jo SOS
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 07/01/2004 :  14:20:09  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
sos funguje tak ze mas ty + tvoje grupa speed ktery ignoruje stav "in combat" a CC na 30sec, tento speed je neco mezi "caster speedem" a nejvyssim speedem (5), sos ti neumozni se zbavit cc jedinej root nema efekt protoze pokud jsi v rootu stale muzes kastit/mlatit jen se nemuzes pohybovat coz neguje sos, pokud jsi meznutej nebo stun v sosu nemuzes nic krome pohybu delat

sos se pouziva defensivne - nema moc efekt obcas se to povede vetsinou ale stejnak nekdo z grupy nestihne zareagovat a umre po sosu

nebo ofenzivne - tanci nemaji zadnou brzdu (pokud purgnou pripadnej mez), muzou si vybrat jakykoliv cil, ktery jim neutece ani kdyz maji disease/snare

je to jedna z nejsilnejsich RA

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/01/2004 :  19:40:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A SOS je aj v tom dobry, ze minst je vlastne nezabitelny skoro, proste ked ma problemy hodi sos a zdrha
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/01/2004 :  19:56:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

A SOS je aj v tom dobry, ze minst je vlastne nezabitelny skoro, proste ked ma problemy hodi sos a zdrha

Klasicke fg neuteces ani kdyby jsi mel SOSu deset.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/01/2004 :  22:10:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jezis, vsak hej, ale ked uz ta raz napadne klasicka FG uz nestihas ani ten SOS hodit nie este rozmyslat o uteku. Hovorim boje malych grup popripade solo.
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 06/01/2005 :  07:51:56  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
tak ted hraju minstrela

mam už sos1 a ted mi vypad nazev ale to healovani grupy taky na jednicce (melodic neco), co si mam dat dalsiho? purge a nebo pockat na to healovani 2.
Pak by me zajimalo jak se specnout instrument na 50 a pak dal? sem nejak poznal ze na melee sem k nicemu a tak me napadlo jestli nemam stealth dat taky na 50.
a posledni je ML mam na vyber warlorda a sojunera a nevim co si vzit warlord vypada hezky ze ma ty ruzny podpory, ale pac moc neumim anglicky tak nevim jestli to ej i podpora grupy a sojuner mi pripada divnej pac ma sami teelportovani nekam k bindu coz mi pride k prdu.

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 06/01/2005 :  08:54:28  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

tak ted hraju minstrela

mam už sos1 a ted mi vypad nazev ale to healovani grupy taky na jednicce (melodic neco), co si mam dat dalsiho? purge a nebo pockat na to healovani 2.
Pak by me zajimalo jak se specnout instrument na 50 a pak dal? sem nejak poznal ze na melee sem k nicemu a tak me napadlo jestli nemam stealth dat taky na 50.
a posledni je ML mam na vyber warlorda a sojunera a nevim co si vzit warlord vypada hezky ze ma ty ruzny podpory, ale pac moc neumim anglicky tak nevim jestli to ej i podpora grupy a sojuner mi pripada divnej pac ma sami teelportovani nekam k bindu coz mi pride k prdu.

Krys naco ti bude stealth ? urcite do stealth bych zbytecne body nedaval .
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 06/01/2005 :  13:00:43  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mates-swg

quote:

tak ted hraju minstrela

Krys naco ti bude stealth ? urcite do stealth bych zbytecne body nedaval .

A uz vobec nie 50. 50 stealth (bez itemov a RR) nemaju ani infiltratori nie to este minstrel. Uplne ti staci 30 ako som ti vravel (+11 z itemov + RR10 a mas realnych 50 :)) pokial neplanujes behat so stealth grupami. Otazne je ci sa oplati mat stealth okolo tych 30 a okolo 30 zbran alebo stealth este znizit a zvysit zbran.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 06/01/2005 :  21:59:01  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
ja spis chtel aby mi k tomu rek neco nekdo jinej:)))
ale kdyz budu behat s vama tak stejne nebudu sekat zbrani a kdyz budu mit 50 stealth a +11 s itemu tak uvidim kazdyho infika co se k nam priblizi:)

bo a behat se stealth grupama by bylo taky dobry:)) vy si stejne ty svi rangeri a infiky udelate:) (teda scouty)

Edited by - Gotrek Gurnirson on 06/01/2005 22:00:26
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 06/01/2005 :  22:36:45  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale kdyz budu behat s vama tak stejne nebudu sekat zbrani a kdyz budu mit 50 stealth a +11 s itemu tak uvidim kazdyho infika co se k nam priblizi:)

bo a behat se stealth grupama by bylo taky dobry:)) vy si stejne ty svi rangeri a infiky udelate:) (teda scouty)

pokud by si nahodou mel 50+11 ve stinu,bylo by ti to prd platny.Proste to co mas ve skillu(at uz z veci nebo RR) a prevysuje 50,ma nulovej efekt.
Ja osobne bych jel spec 43song(Na posledni speed),39zbran,31stealth a zbydou 4 body,respektive 44song(posledni instant dmg),39zbran,29stealth a zbyde 21 bodu,pokud nejedes autotrenerem.Ale Minstrela jsem hral asi tyden,takze me neber moc vazne

Edited by - Diblajz on 06/01/2005 22:37:40
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 07/01/2005 :  08:34:25  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je mi jasne ze si chcel odpoved od niekoho ineho ale ked sa k tomu nikdo nemal nemohol som ta nechat cakat Navyse 50 stealth je taka blbost ze som to nemohol nechat bez povsimnutia. Pochybujem ze vobec aspon na 1 servery v celej hre je niekdo kdo ma 50 stealth skill (bez itemov a bonusov). Ja uz stealthera bez bota robit nemienim. Za ten strateny cas si radsej spravim lepsie krafty
Sorry za spamm

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 07/01/2005 :  11:13:43  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
minstrel jednoznacne 50 instruments, 29+ slash (na amethyst) zbytek stealth (nedulezitej pro minstrela)

Edited by - Yennefer on 07/01/2005 11:14:14
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 08/01/2005 :  21:48:33  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

minstrel jednoznacne 50 instruments, 29+ slash (na amethyst) zbytek stealth (nedulezitej pro minstrela)

no 50 inst pojedu to ej jasny a kdyz hold neni rozdil nad 50 tak na stealth asi prdim jinak jedu thrust, ale ono ja stejen do nikoho moc nepicham sem mirumilovnej a radsi do neho jedu instantama:)

Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 12/01/2005 :  07:47:22  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
jeste dotaz k cemu mi je instrument na 50 a k tomu +11 co se zlepci?

Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 12/01/2005 :  09:56:59  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Na 50 instrument máš poslední group abilitu která pohlcuje meele dmg.
Já bych jel minstrela klasicky, 50instr. 29 slash asi 30 stealth a nebo můžeš ještě dát 44instr. a body co ti zbudou dát do slash, ale slyšel jsem, že rozdíl v dmg je skoro neznatelnej, páč máš 1h a stejně používáš jen jednu specku a to amethys slash.

Ale jak říká můj kámoš Tristaver, proč jet mincera když skald má stejný RA a ještě k tomu dělá mnohem lepší dmg, protože skald nepatří do stealth tabulky jako mincer a má 2h zbraň a taky mnohem víc HP. Jediný co mincer má od skalda je mezz (skald ma insta mezz), má insta stun a demezz, ale to je asi tak všechno.
Mincer je super na interruptování, ale jako dmg dealer úplně na nic.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/01/2005 :  11:15:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
skald a minstrel maji odlisne role v pvp, minstrel je predevsim interrupt skald je dmg, chcit od minstrela dmg je nesmysl a neefektivni, chtit od skalda interrupt 3 enemy najednou take moc nefunguje ;)

Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 12/01/2005 :  11:26:49  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Nej spec je cookie cutter specka 50 instruments ( pokud budes charmovat moby je treba mit co nejvyssi efektivni instruments [50+11+RR]), 29 slash (ametyst slash je asi nej anytime style, 31 stealth. Neni pravda ze stealth je na prd. Pokud nekde stojis jako poleno a jeste se snaziz vycastit AE mez (casting time 5s) , nemas prakticky sanci to vycastit. Pokud jsi ve stealthu,sance se zvysuje.Nez si te nekdo vsimne,ze jsi popnul a mavas tam rukama, je uz vetsinou pozde(pro dotycneho).

Minstrel je super i s petem. Se salamandrem nebo s centaur warriorem se da delat hodne veci - SoM,Scalars atd. Na RR4+11+50 instruments mi salamander neresistoval skoro vubec.V prumeru tak jednou za hodinu.

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 12/01/2005 :  12:47:36  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

Ale jak říká můj kámoš Tristaver, proč jet mincera když skald má stejný RA a ještě k tomu dělá mnohem lepší dmg, protože skald nepatří do stealth tabulky jako mincer a má 2h zbraň a taky mnohem víc HP. Jediný co mincer má od skalda je mezz (skald ma insta mezz), má insta stun a demezz, ale to je asi tak všechno.
Mincer je super na interruptování, ale jako dmg dealer úplně na nic.

Asi preto ze Krysicka robi minstrela na Merline co je RvR server

Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 12/01/2005 :  17:44:17  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
No ja jen potreboval kvuli templatu tak jestli ma instrument +11 smysl a kdyz tak jakej, tak zatim to vypada ze jen an ovladnuti zvere, ja teda planuju ze template budu mit hotovej az budu mit vsechny artiky a tim padem vlastne nebudu uz charm potrebovat ne? a ma to vliv i na neco jinyho?
Jinak na 50 mam abrorb abilitu? uz ted mam to shield melody cerveny tak jestli bude dalsi barvicka supr.
Jinak ten uder jak se bavite to je slash? ja jedu totiz thrust pac sem saracenka:) a jako zbran pro thrust se mi zda dobra golden sper pac ma dobry rezisty

Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 14/01/2005 :  08:02:19  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Tak sem udelal template

Stats

Str: 79 Int: 0 Hits: 320
Con: 78 Pie: 0 Power: 0
Dex: 84 Cha: 15
Qui: 15 Emp: 0

Resists

Body: 31 Energy: 26 Crush: 27
Cold: 26 Matter: 26 Thrust: 29 (3)
Heat: 31 (5)Spirit: 26 Slash: 28 (2)

Skills

3 Stealth

Focus

Cap Increases

10 Dex

120 Hits

5 Str

5 Con

Other Bonuses

4 Melee Damage Bonus

8 Style Damage Bonus

2 Casting Speed Bonus

9 Melee Speed Bonus

11 Fatigue

45 AF Bonus

Piece Listing

Chest
Name: Guard of Valor
Level: 51 Quality: 100
AF: Bonus: 35
Effect 1: 40 Hits
Effect 2: 18 Strength
Effect 3: 5 Strength Cap Increase
Effect 4: 15 Dexterity
Effect 5: 5 Dexterity Cap Increase
Effect 6: 4 Melee Damage Bonus
Effect 7: 4 Style Damage Bonus
Effect 8: Empty
Effect 9: Empty
Effect 10: Empty
Utility: 32.00

Arms
Imbue Points: 32.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: None
Gem 1: 9 Heat Resist - 99 polished Heated Shielding
Gem 2: 7 Energy Resist - 99 imperfect Light Shielding
Gem 3: 52 Hits - 99 faceted Blood Essence
Gem 4: 5 Spirit Resist - 99 flawed Vapor Shielding
Utility: 55.00

Head
Gem 1: 9 Energy Resist - 99 polished Light Shielding
Gem 2: 9 Matter Resist - 99 polished Earthen Shielding
Gem 3: 60 Hits - 99 precious Blood Essence
Gem 4: 2 Heat Resist - 99 uncut Heated Shielding
Utility: 55.00

Legs
Name: Wings dive
AF: Bonus: 35
Effect 1: 6 Body Resist
Effect 2: 6 Spirit Resist
Effect 3: 6 Energy Resist
Effect 4: 40 Hits Cap Increase
Effect 5: 12 AF Bonus
Effect 6: 6 Fatigue
Effect 7: Empty
Utility: 36.00

Hands
Gem 1: 52 Hits - 99 faceted Blood Essence
Gem 2: 25 Constitution - 99 flawless Earthen Essence
Gem 3: 25 Dexterity - 99 flawless Vapor Essence
Gem 4: 1 Cold Resist - 99 raw Icy Shielding
Utility: 48.33

Feet
Imbue Points: 32.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: None
Gem 1: 28 Constitution - 99 perfect Earthen Essence
Gem 2: 22 Strength - 99 precious Fiery Essence
Gem 3: 3 Slash Resist - 99 rough Watery Shielding
Gem 4: 10 Dexterity - 99 flawed Vapor Essence
Utility: 46.00

Right Hand
Name: The Golden Spear
DPS: 16,5 Bonus: 35
Effect 1: 4 Melee Speed Bonus
Effect 2: 12 Strength
Effect 3: 12 Dexterity
Effect 4: 7 Crush Resist
Effect 5: 7 Slash Resist
Effect 6: 7 Thrust Resist
Effect 7: 4 Style Damage Bonus
Utility: 58.00

Left Hand
Imbue Points: 32.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: None
Gem 1: 13 Constitution - 99 imperfect Earthen Essence
Gem 2: 22 Dexterity - 99 precious Vapor Essence
Gem 3: 76 Hits - 99 perfect Blood Essence
Gem 4: 2 Matter Resist - 99 uncut Earthen Shielding
Utility: 46.33

Two Handed
Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None
Gem 1: Empty -
Gem 2: Empty -
Gem 3: Empty -
Gem 4: Empty -
Utility: 0.00

Ranged
Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None
Gem 1: Empty -
Gem 2: Empty -
Gem 3: Empty -
Gem 4: Empty -
Utility: 0.00

Neck
Name: Ancient Copper Neklace
Bonus: 35
Effect 1: 10 Body Resist
Effect 2: 10 Thrust Resist
Effect 3: 10 Spirit Resist
Effect 4: 10 Crush Resist
Effect 5: Empty
Effect 6: Empty
Utility: 80.00

Cloak
Name: Shades of mist
Effect 1: 3 Stealth
Effect 2: 15 Strength
Effect 3: 15 Quickness
Effect 4: 10 AF Bonus
Effect 5: 5 Melee Speed Bonus
Utility: 35.00

Jewel
Name: Dream sphere
Effect 1: 5 Fatigue
Effect 2: 15 AF Bonus
Effect 3: 40 Hits
Effect 4: 40 Hits Cap Increase
Effect 5: 5 Matter Resist
Effect 6: 5 Spirit Resist
Effect 7: 5 Body Resist
Utility: 40.00

Belt
Name: Traldor's Belt
Effect 1: 6 Crush Resist
Effect 2: 6 Slash Resist
Effect 3: 5 Thrust Resist
Effect 4: 5 Heat Resist
Effect 5: 5 Cold Resist
Effect 6: 2 Casting Speed Bonus
Utility: 54.00

Right Ring
Name: Infernal Black Diamond Ring
Level: 1 Quality:
Bonus: 0
Effect 1: 12 Strength
Effect 2: 12 Constitution
Effect 3: 10 Cold Resist
Effect 4: Empty
Effect 5: Empty
Utility: 36.00

Left Ring
Name: Crock Tears Ring
Effect 1: 4 Heat Resist
Effect 2: 4 Cold Resist
Effect 3: 4 Energy Resist
Effect 4: 4 Matter Resist
Effect 5: 4 Body Resist
Effect 6: 15 Charisma
Utility: 50.00

Right Wrist
Name: Snatcher's Tale
Effect 1: 40 Hits Cap Increase
Effect 2: 5 Constitution Cap Increase
Effect 3: 5 Dexterity Cap Increase
Effect 4: 4 Crush Resist
Effect 5: 4 Slash Resist
Effect 6: 4 Thrust Resist
Effect 7: 8 AF Bonus
Utility: 24.00

Left Wrist
Name: ebon hide bracer
Effect 1: 6 Body Resist
Effect 2: 6 Cold Resist
Effect 3: 6 Heat Resist
Effect 4: 6 Slash Resist
Effect 5: 6 Matter Resist
Utility: 60.00

Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/01/2005 :  12:39:56  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Hodne stesti. GoV,SoM,GS...mas co delat. Za GoV se na Mordredu plati radove v desitkach platin, SoM je porad kempnuta,GS je taky celkem hard encounter. Nechci kazit radost,ale ja bych pro zacatek volil trosku jiny template..trosku vic blizici se realite.
No a pokud hrajes na Mordredu (nejsem si jisty) tak bych si nebral croc ring. Ma sice uber utilitu,ale hrat vsem okolo (i enemy) speed kdyz je honis nebo ablativ kdyz do nich sekas je vec pekna,ale spis pro ty enemy. Rikin by po vcerejsim hrani se mnou mohl vykladat :D

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 15/01/2005 :  01:55:35  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Krysicka hraje na Merlinu :-)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000