Author |
Topic  |
|
Dragonaud
Starting Member
31 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 14:11:18
|
Prestehoval jsem se na Mordred a zalozil minstrela. Uz mam nejakejch 6 rlm skill bodu a tak se chci zeptat do ceho je vrazit jako prvni? Nechci je dat nekam kde mi budou nanic.
|
Hunt or be hunted |
|
| |
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 20:19:51
|
Myslim ze Purge a SOS su prve minstrelovaske ability. |
 |
|
Dragonaud
Starting Member
31 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 22:16:29
|
dik a jak je to s tim ze to ignoruje i root atd? je to pravda? |
Hunt or be hunted |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 06/01/2004 : 20:00:52
|
jo SOS |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 14:20:09
|
sos funguje tak ze mas ty + tvoje grupa speed ktery ignoruje stav "in combat" a CC na 30sec, tento speed je neco mezi "caster speedem" a nejvyssim speedem (5), sos ti neumozni se zbavit cc jedinej root nema efekt protoze pokud jsi v rootu stale muzes kastit/mlatit jen se nemuzes pohybovat coz neguje sos, pokud jsi meznutej nebo stun v sosu nemuzes nic krome pohybu delat
sos se pouziva defensivne - nema moc efekt obcas se to povede vetsinou ale stejnak nekdo z grupy nestihne zareagovat a umre po sosu
nebo ofenzivne - tanci nemaji zadnou brzdu (pokud purgnou pripadnej mez), muzou si vybrat jakykoliv cil, ktery jim neutece ani kdyz maji disease/snare
je to jedna z nejsilnejsich RA |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 19:40:56
|
A SOS je aj v tom dobry, ze minst je vlastne nezabitelny skoro, proste ked ma problemy hodi sos a zdrha  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 19:56:18
|
quote: Originally posted by Pepo
A SOS je aj v tom dobry, ze minst je vlastne nezabitelny skoro, proste ked ma problemy hodi sos a zdrha 
Klasicke fg neuteces ani kdyby jsi mel SOSu deset. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 22:10:05
|
Jezis, vsak hej, ale ked uz ta raz napadne klasicka FG uz nestihas ani ten SOS hodit nie este rozmyslat o uteku. Hovorim boje malych grup popripade solo. |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 07:51:56
|
tak ted hraju minstrela
mam už sos1 a ted mi vypad nazev ale to healovani grupy taky na jednicce (melodic neco), co si mam dat dalsiho? purge a nebo pockat na to healovani 2. Pak by me zajimalo jak se specnout instrument na 50 a pak dal? sem nejak poznal ze na melee sem k nicemu a tak me napadlo jestli nemam stealth dat taky na 50. a posledni je ML mam na vyber warlorda a sojunera a nevim co si vzit warlord vypada hezky ze ma ty ruzny podpory, ale pac moc neumim anglicky tak nevim jestli to ej i podpora grupy a sojuner mi pripada divnej pac ma sami teelportovani nekam k bindu coz mi pride k prdu. |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 08:54:28
|
quote: Originally posted by Gotrek Gurnirson
tak ted hraju minstrela
mam už sos1 a ted mi vypad nazev ale to healovani grupy taky na jednicce (melodic neco), co si mam dat dalsiho? purge a nebo pockat na to healovani 2. Pak by me zajimalo jak se specnout instrument na 50 a pak dal? sem nejak poznal ze na melee sem k nicemu a tak me napadlo jestli nemam stealth dat taky na 50. a posledni je ML mam na vyber warlorda a sojunera a nevim co si vzit warlord vypada hezky ze ma ty ruzny podpory, ale pac moc neumim anglicky tak nevim jestli to ej i podpora grupy a sojuner mi pripada divnej pac ma sami teelportovani nekam k bindu coz mi pride k prdu.
Krys naco ti bude stealth ? urcite do stealth bych zbytecne body nedaval . |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 13:00:43
|
quote: Originally posted by mates-swg
tak ted hraju minstrela
mam už sos1 a ted mi vypad nazev ale to healovani grupy taky na jednicce (melodic neco), co si mam dat dalsiho? purge a nebo pockat na to healovani 2. Pak by me zajimalo jak se specnout instrument na 50 a pak dal? sem nejak poznal ze na melee sem k nicemu a tak me napadlo jestli nemam stealth dat taky na 50. a posledni je ML mam na vyber warlorda a sojunera a nevim co si vzit warlord vypada hezky ze ma ty ruzny podpory, ale pac moc neumim anglicky tak nevim jestli to ej i podpora grupy a sojuner mi pripada divnej pac ma sami teelportovani nekam k bindu coz mi pride k prdu.
Krys naco ti bude stealth ? urcite do stealth bych zbytecne body nedaval .
A uz vobec nie 50. 50 stealth (bez itemov a RR) nemaju ani infiltratori nie to este minstrel. Uplne ti staci 30 ako som ti vravel (+11 z itemov + RR10 a mas realnych 50 :)) pokial neplanujes behat so stealth grupami. Otazne je ci sa oplati mat stealth okolo tych 30 a okolo 30 zbran alebo stealth este znizit a zvysit zbran. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 21:59:01
|
ja spis chtel aby mi k tomu rek neco nekdo jinej:))) ale kdyz budu behat s vama tak stejne nebudu sekat zbrani a kdyz budu mit 50 stealth a +11 s itemu tak uvidim kazdyho infika co se k nam priblizi:)
bo a behat se stealth grupama by bylo taky dobry:)) vy si stejne ty svi rangeri a infiky udelate:) (teda scouty) |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
Edited by - Gotrek Gurnirson on 06/01/2005 22:00:26 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 22:36:45
|
ja spis chtel aby mi k tomu rek neco nekdo jinej:))) ale kdyz budu behat s vama tak stejne nebudu sekat zbrani a kdyz budu mit 50 stealth a +11 s itemu tak uvidim kazdyho infika co se k nam priblizi:)
bo a behat se stealth grupama by bylo taky dobry:)) vy si stejne ty svi rangeri a infiky udelate:) (teda scouty)
pokud by si nahodou mel 50+11 ve stinu,bylo by ti to prd platny.Proste to co mas ve skillu(at uz z veci nebo RR) a prevysuje 50,ma nulovej efekt. Ja osobne bych jel spec 43song(Na posledni speed),39zbran,31stealth a zbydou 4 body,respektive 44song(posledni instant dmg),39zbran,29stealth a zbyde 21 bodu,pokud nejedes autotrenerem.Ale Minstrela jsem hral asi tyden,takze me neber moc vazne  |
Edited by - Diblajz on 06/01/2005 22:37:40 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 08:34:25
|
bo a behat se stealth grupama by bylo taky dobry:)) vy si stejne ty svi rangeri a infiky udelate:) (teda scouty)
Je mi jasne ze si chcel odpoved od niekoho ineho ale ked sa k tomu nikdo nemal nemohol som ta nechat cakat Navyse 50 stealth je taka blbost ze som to nemohol nechat bez povsimnutia. Pochybujem ze vobec aspon na 1 servery v celej hre je niekdo kdo ma 50 stealth skill (bez itemov a bonusov). Ja uz stealthera bez bota robit nemienim. Za ten strateny cas si radsej spravim lepsie krafty Sorry za spamm  |
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 11:13:43
|
minstrel jednoznacne 50 instruments, 29+ slash (na amethyst) zbytek stealth (nedulezitej pro minstrela) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 07/01/2005 11:14:14 |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 08/01/2005 : 21:48:33
|
quote: Originally posted by Yennefer
minstrel jednoznacne 50 instruments, 29+ slash (na amethyst) zbytek stealth (nedulezitej pro minstrela)
no 50 inst pojedu to ej jasny a kdyz hold neni rozdil nad 50 tak na stealth asi prdim jinak jedu thrust, ale ono ja stejen do nikoho moc nepicham sem mirumilovnej a radsi do neho jedu instantama:) |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 07:47:22
|
jeste dotaz k cemu mi je instrument na 50 a k tomu +11 co se zlepci? |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 09:56:59
|
Na 50 instrument máš poslední group abilitu která pohlcuje meele dmg. Já bych jel minstrela klasicky, 50instr. 29 slash asi 30 stealth a nebo můžeš ještě dát 44instr. a body co ti zbudou dát do slash, ale slyšel jsem, že rozdíl v dmg je skoro neznatelnej, páč máš 1h a stejně používáš jen jednu specku a to amethys slash.
Ale jak říká můj kámoš Tristaver, proč jet mincera když skald má stejný RA a ještě k tomu dělá mnohem lepší dmg, protože skald nepatří do stealth tabulky jako mincer a má 2h zbraň a taky mnohem víc HP. Jediný co mincer má od skalda je mezz (skald ma insta mezz), má insta stun a demezz, ale to je asi tak všechno. Mincer je super na interruptování, ale jako dmg dealer úplně na nic. |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:15:08
|
skald a minstrel maji odlisne role v pvp, minstrel je predevsim interrupt skald je dmg, chcit od minstrela dmg je nesmysl a neefektivni, chtit od skalda interrupt 3 enemy najednou take moc nefunguje ;) |
|
 |
|
Khazrak
Starting Member
83 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:26:49
|
Nej spec je cookie cutter specka 50 instruments ( pokud budes charmovat moby je treba mit co nejvyssi efektivni instruments [50+11+RR]), 29 slash (ametyst slash je asi nej anytime style, 31 stealth. Neni pravda ze stealth je na prd. Pokud nekde stojis jako poleno a jeste se snaziz vycastit AE mez (casting time 5s) , nemas prakticky sanci to vycastit. Pokud jsi ve stealthu,sance se zvysuje.Nez si te nekdo vsimne,ze jsi popnul a mavas tam rukama, je uz vetsinou pozde(pro dotycneho).
Minstrel je super i s petem. Se salamandrem nebo s centaur warriorem se da delat hodne veci - SoM,Scalars atd. Na RR4+11+50 instruments mi salamander neresistoval skoro vubec.V prumeru tak jednou za hodinu. |
Aldery - teh gimpest minstrel |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 12:47:36
|
quote: Originally posted by katzz
Ale jak říká můj kámoš Tristaver, proč jet mincera když skald má stejný RA a ještě k tomu dělá mnohem lepší dmg, protože skald nepatří do stealth tabulky jako mincer a má 2h zbraň a taky mnohem víc HP. Jediný co mincer má od skalda je mezz (skald ma insta mezz), má insta stun a demezz, ale to je asi tak všechno. Mincer je super na interruptování, ale jako dmg dealer úplně na nic.
Asi preto ze Krysicka robi minstrela na Merline co je RvR server  |
|
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 17:44:17
|
No ja jen potreboval kvuli templatu tak jestli ma instrument +11 smysl a kdyz tak jakej, tak zatim to vypada ze jen an ovladnuti zvere, ja teda planuju ze template budu mit hotovej az budu mit vsechny artiky a tim padem vlastne nebudu uz charm potrebovat ne? a ma to vliv i na neco jinyho? Jinak na 50 mam abrorb abilitu? uz ted mam to shield melody cerveny tak jestli bude dalsi barvicka supr. Jinak ten uder jak se bavite to je slash? ja jedu totiz thrust pac sem saracenka:) a jako zbran pro thrust se mi zda dobra golden sper pac ma dobry rezisty |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 08:02:19
|
Tak sem udelal template
Stats
Str: 79 Int: 0 Hits: 320 Con: 78 Pie: 0 Power: 0 Dex: 84 Cha: 15 Qui: 15 Emp: 0
Resists
Body: 31 Energy: 26 Crush: 27 Cold: 26 Matter: 26 Thrust: 29 (3) Heat: 31 (5)Spirit: 26 Slash: 28 (2)
Skills
3 Stealth
Focus
Cap Increases
10 Dex
120 Hits
5 Str
5 Con
Other Bonuses
4 Melee Damage Bonus
8 Style Damage Bonus
2 Casting Speed Bonus
9 Melee Speed Bonus
11 Fatigue
45 AF Bonus
Piece Listing
Chest Name: Guard of Valor Level: 51 Quality: 100 AF: Bonus: 35 Effect 1: 40 Hits Effect 2: 18 Strength Effect 3: 5 Strength Cap Increase Effect 4: 15 Dexterity Effect 5: 5 Dexterity Cap Increase Effect 6: 4 Melee Damage Bonus Effect 7: 4 Style Damage Bonus Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 32.00
Arms Imbue Points: 32.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: None Gem 1: 9 Heat Resist - 99 polished Heated Shielding Gem 2: 7 Energy Resist - 99 imperfect Light Shielding Gem 3: 52 Hits - 99 faceted Blood Essence Gem 4: 5 Spirit Resist - 99 flawed Vapor Shielding Utility: 55.00
Head Imbue Points: 32.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: None Gem 1: 9 Energy Resist - 99 polished Light Shielding Gem 2: 9 Matter Resist - 99 polished Earthen Shielding Gem 3: 60 Hits - 99 precious Blood Essence Gem 4: 2 Heat Resist - 99 uncut Heated Shielding Utility: 55.00
Legs Name: Wings dive Level: 51 Quality: 100 AF: Bonus: 35 Effect 1: 6 Body Resist Effect 2: 6 Spirit Resist Effect 3: 6 Energy Resist Effect 4: 40 Hits Cap Increase Effect 5: 12 AF Bonus Effect 6: 6 Fatigue Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 36.00
Hands Imbue Points: 32.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: None Gem 1: 52 Hits - 99 faceted Blood Essence Gem 2: 25 Constitution - 99 flawless Earthen Essence Gem 3: 25 Dexterity - 99 flawless Vapor Essence Gem 4: 1 Cold Resist - 99 raw Icy Shielding Utility: 48.33
Feet Imbue Points: 32.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: None Gem 1: 28 Constitution - 99 perfect Earthen Essence Gem 2: 22 Strength - 99 precious Fiery Essence Gem 3: 3 Slash Resist - 99 rough Watery Shielding Gem 4: 10 Dexterity - 99 flawed Vapor Essence Utility: 46.00
Right Hand Name: The Golden Spear Level: 51 Quality: 100 DPS: 16,5 Bonus: 35 Effect 1: 4 Melee Speed Bonus Effect 2: 12 Strength Effect 3: 12 Dexterity Effect 4: 7 Crush Resist Effect 5: 7 Slash Resist Effect 6: 7 Thrust Resist Effect 7: 4 Style Damage Bonus Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 58.00
Left Hand Imbue Points: 32.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: None Gem 1: 13 Constitution - 99 imperfect Earthen Essence Gem 2: 22 Dexterity - 99 precious Vapor Essence Gem 3: 76 Hits - 99 perfect Blood Essence Gem 4: 2 Matter Resist - 99 uncut Earthen Shielding Utility: 46.33
Two Handed Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None Gem 1: Empty - Gem 2: Empty - Gem 3: Empty - Gem 4: Empty - Utility: 0.00
Ranged Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None Gem 1: Empty - Gem 2: Empty - Gem 3: Empty - Gem 4: Empty - Utility: 0.00
Neck Name: Ancient Copper Neklace Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 10 Body Resist Effect 2: 10 Thrust Resist Effect 3: 10 Spirit Resist Effect 4: 10 Crush Resist Effect 5: Empty Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 80.00
Cloak Name: Shades of mist Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 3 Stealth Effect 2: 15 Strength Effect 3: 15 Quickness Effect 4: 10 AF Bonus Effect 5: 5 Melee Speed Bonus Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 35.00
Jewel Name: Dream sphere Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 5 Fatigue Effect 2: 15 AF Bonus Effect 3: 40 Hits Effect 4: 40 Hits Cap Increase Effect 5: 5 Matter Resist Effect 6: 5 Spirit Resist Effect 7: 5 Body Resist Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 40.00
Belt Name: Traldor's Belt Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 6 Crush Resist Effect 2: 6 Slash Resist Effect 3: 5 Thrust Resist Effect 4: 5 Heat Resist Effect 5: 5 Cold Resist Effect 6: 2 Casting Speed Bonus Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 54.00
Right Ring Name: Infernal Black Diamond Ring Level: 1 Quality: Bonus: 0 Effect 1: 12 Strength Effect 2: 12 Constitution Effect 3: 10 Cold Resist Effect 4: Empty Effect 5: Empty Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 36.00
Left Ring Name: Crock Tears Ring Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 4 Heat Resist Effect 2: 4 Cold Resist Effect 3: 4 Energy Resist Effect 4: 4 Matter Resist Effect 5: 4 Body Resist Effect 6: 15 Charisma Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 50.00
Right Wrist Name: Snatcher's Tale Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 40 Hits Cap Increase Effect 2: 5 Constitution Cap Increase Effect 3: 5 Dexterity Cap Increase Effect 4: 4 Crush Resist Effect 5: 4 Slash Resist Effect 6: 4 Thrust Resist Effect 7: 8 AF Bonus Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 24.00
Left Wrist Name: ebon hide bracer Level: 51 Quality: 100 Bonus: 35 Effect 1: 6 Body Resist Effect 2: 6 Cold Resist Effect 3: 6 Heat Resist Effect 4: 6 Slash Resist Effect 5: 6 Matter Resist Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 60.00 |
 |
|
Khazrak
Starting Member
83 Posts |
Posted - 14/01/2005 : 12:39:56
|
Hodne stesti. GoV,SoM,GS...mas co delat. Za GoV se na Mordredu plati radove v desitkach platin, SoM je porad kempnuta,GS je taky celkem hard encounter. Nechci kazit radost,ale ja bych pro zacatek volil trosku jiny template..trosku vic blizici se realite. No a pokud hrajes na Mordredu (nejsem si jisty) tak bych si nebral croc ring. Ma sice uber utilitu,ale hrat vsem okolo (i enemy) speed kdyz je honis nebo ablativ kdyz do nich sekas je vec pekna,ale spis pro ty enemy. Rikin by po vcerejsim hrani se mnou mohl vykladat :D
|
Aldery - teh gimpest minstrel |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 15/01/2005 : 01:55:35
|
Krysicka hraje na Merlinu :-) |
 |
|