Author |
Topic  |
|
Gyo
Starting Member
11 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 09:25:04
|
Zdravim,
jak tento trial plz funguje? Vyzkousim ho na ctrnact dni a pak jen zadam platebni kartu a mohu jet dal bez nakupu krabice? (samozrejme pokud mi staci jen SI) Myslim, ze to tak fungovalo u puvodniho trialu Classic. Kamaradovi to ale po ctrnacti dnech ted nebere kartu. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
|
Czarni, Runemaster, Member of Rohatec Guild on Mordred Bjarni, lvl (more than) 200 :-) Battlemage on Frostfell (Asheron´s Call) |
|
| |
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 16:59:51
|
quote: Originally posted by Gyo
Zdravim,
jak tento trial plz funguje? Vyzkousim ho na ctrnact dni a pak jen zadam platebni kartu a mohu jet dal bez nakupu krabice? (samozrejme pokud mi staci jen SI) Myslim, ze to tak fungovalo u puvodniho trialu Classic. Kamaradovi to ale po ctrnacti dnech ted nebere kartu. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Mno s clasicem to fungovalo normalne, s SI bych rekl ze by to melo frcet taky stejne |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 17:02:29
|
Akorat si prover kolik ti mythic nauctuje za hru po tech 14ti dnech... nebyvalo to nejvyhodnejsi a na netu se da koupit daoc+si+toa za 25$ jestli se nepletu ;-) (na cdromshop napr.) samozrejme s 1 mesicem hrani zaplacenym. Nevyhoda by asi byla ze bys to musel zalozit jako novy account a teda by si ztratil ten co jsi 14 dni expil.
|
no mmo
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 04/01/2005 : 14:34:32
|
kdyz zacinas, tak za 14 dni bez znamych a mensi ci vetsi podpory toho moc nenaexpis. A veci se daji prehodit, a mam takovy pocit ze i za mensi uplatu se da char zkopirovat na novy Acc (ale s tim zadne zkusenosti nemam, jen jsem cosi slysel minule od starsich harcovniku, ale jelikoz mluvili napul italsky, tak jsem jim moc nerozumnel). |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 04/01/2005 : 14:54:32
|
Heh ja cetl na strankach mythicu o kopirovani charu mezi accountama za lidovou cenu... jestli se nepletu 40$...
mam pocit ze to snad slo i crossserverove, ale to uz jen hadam... |
no mmo
|
 |
|
|
Topic  |
|