Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Problemy s Ge-Force FX 5600
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

n.a.s.s.o
Starting Member

1 Posts

Posted - 28/12/2004 :  12:53:13  Show Profile  Send n.a.s.s.o an ICQ Message Send n.a.s.s.o a Private Message  Reply with Quote
Mam MSi Ge-Force FX 5600 128MB TD a jaksi taksi mam problem s ovladacema. ten problem je nasledovny: Kdysi (asi tak rok) jsem jeste hraval Vice City a stahnul si (tehdy) aktualni ovladace. jenze tyhle ovladace mi "kapku" nefungovali, tak jak by meli. Kdyz jsem chvili hral tak se mi hra trhla a pak mi zacli objekty "prosvitat" (http://hrej.cz/img/discussion/69/1103999069-0697fa7f2c.jpeg - ze hry vampire the masquerade - bloodlines) tak jsem si nainstaloval ovladace predchozi (53.04 nebo tak nejak) a hral dal.
Nedavno jsem si nainstaloval jiz zminovane Vampire The Masquerade: Bloodlines a ty stare ovladace zacali "blbnout" (http://hrej.cz/img/discussion/93/1103997293-8d4b6fcb78.jpeg) a tak jsem nainstaloval ovladace nove (66.93) ovsem ty bezeli zase s jinou chybou (stejnou jako u vice city) a tak jsem hledal a hledal na internetu jako divej a na strankach MSi psali posledni "oficialni" ovladace na moji (presne na muj typ ;)) kartu 61.21, tak jsem nevahal a stahnul je! Cekal jsem co bude, ale nebylo nic ;)
Ted pouzivam ovladace 56.72 z Gamestar CD 62 (kveten 2004!) a tyhle ovladace sice hru bezproblemu graficky zvladnou, ale po kazdym ukonceni naky 3D hry musim restartovat comp (zasek a modra obrazovka kde mi to pise chybky s ovladacema abych je preinstaloval - to neudelam, pac si chci hrat :D)
Takze bych chtel poprosit osoby znale v tomto problemu nebo chapajici lepe nez ja aby mi poradili jak to mam resit, uz sem vazne v koncich imho zas tolik tomu nerozumim tak necekejte zazraky :D

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 28/12/2004 :  13:20:21  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Chyby v obraze = v drtivé většině případů přehřívající se nebo vadné paměti/core.
Šel bych po kontrole, zda-li údaje u core/mem odpovídají typu gk.
Posléze něco dočasně udělal s větráním kejsu - třeba otevřít a postavit k tomu puštěný stolní větrák - jestli to pomůže.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 31/12/2004 :  07:07:22  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
na nic necekej a jestli je karta jeste v zaruce tak to vrat

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000