Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Neco pro zasmani.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 21/12/2004 :  12:21:28  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Studentky mali napisat esej, ktora by pojednavala o nabozenstve, sexe a tajomstve. Najkratsia praca mala len jednu vetu:

Boze, som tehotna, ale s kym?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 21/12/2004 :  14:46:38  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Snowmen (19:25) :
Ahoj muzu se na neco zeptat? myslis ze jsou gm neomylni a hraci jen blby loutky co se nechaj vodit?
Snowmen (19:25) :
Teda spatne jsem to rekl... jestli bys nekoho shanel do GM tymu na Questy s Axis umim delat :o(

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 21/12/2004 :  15:52:48  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
pokud si myslite ze umite matiku a logika vam neni cizi ...
http://www.makoshark.tk

jen krasna ukazka:
//
Nejprve uvedme toto tvrzeni vyjadritelne jazykem aritmetiky: ~Ex Dok(x, F (y,17,y))
Jeji pravdivosti, nepravdivosti, dokazatelnosti, nedokazatelnosti se nebudeme zabyvat, bude nas zajimat jen to, ze tato formule (ci tvrzeni) ma nejake cislo, ktere mu muzeme priradit vyse uvedenym postupem. Pocitat ho nemusime, jeho presna hodnota pro nas neni dulezita, staci, kdyz vime, ze ho z principu vypocitat umime (sice jsme nepriradili zadne cislo relaci Dok a funkci F, a ale to neni nic zavazneho, prirazovani cisel bylo jenom, abychom vedeli, jak to z principu udelat, cisla si muze kazdy priradit podle libosti- jedine zivotne!! dulezite je vedet, ze cislo pro y je 17). Oznacme toto cislo treba g.
Nyni vytvorime podobne tvrzeni, ale nektere symboly v nem nahradime: ~Ex Dok(x, F(g,17,g))
To je, jak jsme uvedli, matematicke aritmeticke tvrzeni, ale ma take svou metamatematickou interpretaci, ta je: neexistuje dukaz tvrzeni s cislem F(g,17,g). A jakeze tvrzeni ma toto cislo? To je Goedeluv dukaz, toto cislo patri tvrzeni ~Ex Dok(x, F (y,17,y)) , tedy tvrzeni, ktere prave o tomto tvrzeni (tedy samo o sobe) tvrdi, ze je nedokazatelne. Na zaver tedy jeste ukazeme, jak je mozne, ze F(g,17,g) oznacuje cislo onoho autoreferncniho (samo o sobe tvrdiciho) tvrzeni. F(g,17,g) je tvrzeni, ktere dostaneme z tvrzeni o cisle g, dosazenim exponentu g za vyskyty exponentu 17 (coz oznacuje i promennou y). Ale kdyz se podivame na tvrzeni ~Ex Dok(x, F(g,17,g)) , tak vidime, ze jsme ho dostali z tvrzeni o cisle g prave nahrazenim vyskytu exponentu 17 exponenty g (ta tvrzeni se lisi v tom, ze jedno obsahuje funkci F(y,17,y), druhe F (g,17,g), tedy nahrazeni g za y, ale to je presne to, co dela F(g,17,g)), tedy se nam podarilo vytvorit tvrzeni, ono ~Ex Dok(x, F(g,17,g)), ktere samo o sobe rika, ze je nedokazatelne.

Uznavam, ze posledni radky nejsou zatim zpracovany uplne optimalne, a asi neni uplne lehke to, pro toho, co o tom nikdy neslysel, pochopit. Budu se snazit text dale vylepsovat.

.... velmi zkraceno
//

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 22/12/2004 :  00:18:06  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
No matematickou logiku fakt nikomu nepřeju.
Dotyčnej makoshark je zřejmě docela entuziastickej jedinec, když se tomuhle věnuje už na gymplu (a z vlastní vůle)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 22/12/2004 :  00:37:25  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
no ale hlavne ze sme se u toho zasmali

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 22/12/2004 :  14:18:14  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

pokud si myslite ze umite matiku a logika vam neni cizi ...
http://www.makoshark.tk

jen krasna ukazka:
//
Nejprve uvedme toto tvrzeni vyjadritelne jazykem aritmetiky: ~Ex Dok(x, F (y,17,y))
Jeji pravdivosti, nepravdivosti, dokazatelnosti, nedokazatelnosti se nebudeme zabyvat, bude nas zajimat jen to, ze tato formule (ci tvrzeni) ma nejake cislo, ktere mu muzeme priradit vyse uvedenym postupem. Pocitat ho nemusime, jeho presna hodnota pro nas neni dulezita, staci, kdyz vime, ze ho z principu vypocitat umime (sice jsme nepriradili zadne cislo relaci Dok a funkci F, a ale to neni nic zavazneho, prirazovani cisel bylo jenom, abychom vedeli, jak to z principu udelat, cisla si muze kazdy priradit podle libosti- jedine zivotne!! dulezite je vedet, ze cislo pro y je 17). Oznacme toto cislo treba g.
Nyni vytvorime podobne tvrzeni, ale nektere symboly v nem nahradime: ~Ex Dok(x, F(g,17,g))
To je, jak jsme uvedli, matematicke aritmeticke tvrzeni, ale ma take svou metamatematickou interpretaci, ta je: neexistuje dukaz tvrzeni s cislem F(g,17,g). A jakeze tvrzeni ma toto cislo? To je Goedeluv dukaz, toto cislo patri tvrzeni ~Ex Dok(x, F (y,17,y)) , tedy tvrzeni, ktere prave o tomto tvrzeni (tedy samo o sobe) tvrdi, ze je nedokazatelne. Na zaver tedy jeste ukazeme, jak je mozne, ze F(g,17,g) oznacuje cislo onoho autoreferncniho (samo o sobe tvrdiciho) tvrzeni. F(g,17,g) je tvrzeni, ktere dostaneme z tvrzeni o cisle g, dosazenim exponentu g za vyskyty exponentu 17 (coz oznacuje i promennou y). Ale kdyz se podivame na tvrzeni ~Ex Dok(x, F(g,17,g)) , tak vidime, ze jsme ho dostali z tvrzeni o cisle g prave nahrazenim vyskytu exponentu 17 exponenty g (ta tvrzeni se lisi v tom, ze jedno obsahuje funkci F(y,17,y), druhe F (g,17,g), tedy nahrazeni g za y, ale to je presne to, co dela F(g,17,g)), tedy se nam podarilo vytvorit tvrzeni, ono ~Ex Dok(x, F(g,17,g)), ktere samo o sobe rika, ze je nedokazatelne.

Uznavam, ze posledni radky nejsou zatim zpracovany uplne optimalne, a asi neni uplne lehke to, pro toho, co o tom nikdy neslysel, pochopit. Budu se snazit text dale vylepsovat.

.... velmi zkraceno
//

To my pripomina:www.vesmirnilide.cz

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/12/2004 :  14:04:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pro zasmani to urcite neni, ale jiny vhodny thread tu neni.

Hledal jsem nejake informace o Strakovi, ktereho prave pustili na svobodu a narazil jsem na:

Muzeum zla
http://www.spsmvbr.cz/cesky/os_stranky/jedlicka/muzeumzla/prehled.htm

Edited by - VT on 23/12/2004 14:05:38
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 23/12/2004 :  14:14:22  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
Petice za zrušení strašidel (498). (Přijal Ivo A. Benda.) 16:40-17:05 hodin. 24.10.2004.
Místo: Česká Lípa

PETICE !

ZRUŠENÍ STRAŠIDEL

Milí lidé,

Opět je načase dát signál všem těm DÁLKOVĚ ŘÍZENÝM STRAŠIDLŮM, že jejich čas se krátí, a že v nejbližší době budou přesunuty do odpovídajících temných světů zóny vymístění – tohoto černého vesmíru. Jsou to entity zasídlené hlavně v MÉDIÍCH, POLITICE a STÁTNÍ SPRÁVĚ, ale i jinde, které soustavně a vytrvale převážně za peníze daňových poplatníků STRAŠÍ LIDI této země české, naší milé. Tyto entity stále bez přestání vysílají přes poměrně zdařilé technické prostředky STRAŠIDELNÉ HRUBOVIBRAČNÍ ENERGIE, kterými zaplavují miliony nevědomých lidí – jejich těla, a ponižují jim jejich vibrace. Ale nejen to. My již víme, že to jsou umně dálkově řízené loutky na 95 % VLNAMI (antény na Měsíci, podobně jako mobily, rádio, TV) z podzemních děr TEMNÝCH SVĚTŮ za pomocí STROJE, DATASYSTÉMU – automatické ovládání, dále individuálního ovládání POČÍTAČI, a to ještírky a další ovládací pyramidou, na jejímž vrcholu stojí PSEUDOTVŮRCI – aktivátoři negativního stavu v zóně vymístění po stamiliony let. Dále víme, že tyto pozemské negativní entity – strašidla – si tuto pseudopráci vybraly již před svým zrozením v daných temných světech, vyškolili se tam na ni a jsou v ní takto nyní mocně podporovány jejich učiteli. Nyní mají velmi oblíbenou ČERNOU, ŠEDOU a další TMAVÉ BARVY.

Co se týče MÉDIÍ, LZE ZDE SNADNO ROZPOZNAT ENTITY BEZ DOBRA, LÁSKY, MOUDROSTI A PRAVDY, KTERÉ MAJÍ POUZE ZNALOSTI PROVÁDĚT UMNĚ TYTO LŽI, NEPRAVDY, HLOUPOSTI A ZLA, TJ. STRAŠENÍ A OVLÁDÁNÍ LIDÍ. Aby nebyla mýlka, o koho se jedná, jde o pracovníky např. těchto médií (centrální média, ale nejen ta): ČTK, ČESKÁ TELEVIZE, TV NOVA, TV PRIMA, ČESKÝ ROZHLAS, MF DNES, BLESK, PRÁVO, LIDOVÉ NOVINY, DENÍKY BOHEMIA, HOSPODÁŘSKÉ NOVINY, ABC a jim podobná všechna další média.

Život nás, lidí, NENÍ Z 90 % NEGATIVNÍ, JAK TO STÁLE DOKOLA HUSTÍ MÉDIA S DOVOLENÍM VLÁDY ČR a jeho ministra “kultury”. My, slušní, skuteční a láskyplní lidé, kteří se žádných strašidel nebojíme, ODMÍTÁME TAKOVOU PEKELNOU KULTURU a nazýváme ji PSEUDOKULTUROU Z TEMNOT. Tato strašidla se cvičí v ovládání milionů lidí a v upoutávání jejich pozornosti – okrádání a vysávání o jejich energie a hlavně jim rafinovaně a násilně ZAVÁDÍ STÁLE NOVÉ – ZLEJŠÍ A PODLEJŠÍ PRAPODIVNÉ OVLÁDACÍ PROGRAMY – VZORCE PSEUDOCHOVÁNÍ Z TEMNÝCH SVĚTŮ zvaných PEKLA.

Dálkové ovládání lidstva je podrobně popsáno na www.vesmirni-lide.cz , sdělení 1761 – Ovládání fyzických těl pomocí individuálního ovládacího systému, sdělení 1925 – Úrovně ovládacích programů, sdělení 1985 – Lidský svět, schémata obr. 688, 692, 793, 811. Dále rozsáhle v 7 knihách NOVÉ ZJEVENÍ od PÁNA JEŽÍŠE KRISTA a v 8 dílech knih ROZHOVORY S POUČENÍM OD MÝCH PŘÁTEL Z VESMÍRU.

Vy, co se nebojíte strašidel a SOUHLASÍTE SE ZRUŠENÍM JEJICH ČINNOSTI zde na této naší krásné milé planetě Zemi, vyjádřete svůj hlas pod PETICI ZA ZRUŠENÍ STRAŠIDEL, také na www.vesmirni-lide.cz , a pošlete na adresu: Ing. IVO A. BENDA, P.O. BOX 51, 470 06 ČESKÁ LÍPA 6.

JSEM ZA ZRUŠENÍ STRAŠIDEL

Jméno a přímení:

Trvalé bydliště:

(ulice, obec, PSČ)

Podpis:

Prosím, pište ČITELNĚ, TISKACÍM PÍSMEM, aby Váš hlas byl platný. Petici můžete organizovat i v jiných zemích.

K petici si můžete vyžádat formulář se 30 řádky na podpisy. Petice platí stále.

PŘEDEJTE PETICI PROSÍM DALŠÍM LIDEM !

Leták 103 cz

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 23/12/2004 :  18:38:02  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
obzvlast dobra je veta "... a jim podobná všechna další média."

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 29/12/2004 :  06:38:35  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.comedycentral.com/mp/play.jhtml?reposid=/multimedia/last_laugh/lastlaugh_dick.html

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 29/12/2004 :  12:51:06  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Add logika : no a jeste hustejsi veci do nas rvou ve skole

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 29/12/2004 :  13:01:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

Add logika : no a jeste hustejsi veci do nas rvou ve skole

nemas si vybirat tak debilni skoly ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 30/12/2004 :  08:39:44  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://hn.ihned.cz/2-15423170-500000_d-94
poznamka: coca-cola a vatikan

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 31/12/2004 :  17:36:36  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.armada.sk/files/pseudohacker.html
// raz mozno budes sediet na mojom mieste a riadit svet

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 31/12/2004 :  18:11:22  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
http://www.armada.sk/files/pseudohacker.html
// raz mozno budes sediet na mojom mieste a riadit svet

mazec :))

ale nevim jestli to mam chapat tak ze ten clovek byl vazne z kontrarozvedky a nebo proste jen admin ty stranky kterej se chtel pomstit :) kazdopadne je to vtipny a kdyz nic jinyho tak si ten "hacker" rozhodne prestal myslet ze je nevystopovatelnej :))

Edited by - Tartaros on 31/12/2004 18:37:55
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 02/01/2005 :  17:09:56  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2004122401

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 02/01/2005 :  17:49:06  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
"offline alebo invisible nie je riesenie... hlavne neurob nic hlupe... pamataj na to, ze si mlady a zivot sa nekonci... raz mozno budes sediet na mojom mieste a riadit svet ;-)"
Toto je naprosto nejlepsi :)

Ale myslim,ze to sou jen kecy zvlast,kdyz se to dostalo ven:)

Edited by - Artuhr on 02/01/2005 17:49:47
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 02/01/2005 :  18:45:47  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2004122401

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 02/01/2005 :  22:00:41  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Hehehe chudák hacker.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 03/01/2005 :  14:34:51  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Neco takoveho se muze stat jen v Americe.
Muz z mesta Charlotte v Severni Karoline si koupil balicek vzacneho a velmi draheho druhu doutniku, ktere nasledne nechal pojistit, mezi jinymi, i proti zniceni ohnem. Do mesice vsechny doutniky vykouril a pote od pojistovny pozadoval vyplaceni pojistky s tvrzenim, ze o doutnik prisel pri "nekolika drobnych pozarech".
Pojistovna pochopitelne odmitla penize vyplatit, odvolavajic se na fakt, ze dotycny muz "zkonzumoval" doutniky prirozenym zpusobem - tj.kourenim.
Muz pojistovnu zazaloval... a vyhral!
V rozsudku sice soudce priznal, ze zadost klienta pojistovny byla ponekud neobvykla, nicmene dal muzi za pravdu v tom, ze nebyla porusena smluvni pravidla. Pojistovna souhlasila s pojistenim doutniku proti ohni a nestanovila ve smlouve presne, jaky je "akceptovatelny zpusob" zniceni doutniku ohnem. Pojistovna byla nucena pojistku vyplatit. Misto dlouhych soudnich prutahu s odvolacim procesem se proto pojistovna rozhodla podridit se rozsudku a svemu klientovi vyplatit castku 15 tisic americkych dolaru.
Po proplaceni seku vsak cely pripad nabral necekany prubeh.
Pojistovna podala na muze trestni oznameni s podezrenim ze zharstvi, na zaklade ktereho byl uveznen. S pouzitim jeho vlastni vypovedi v predeslem procesu pojis>ovna u soudu prokazala, ze muz umyslne spalil svuj pojisteny majetek, cimz se dopustil trestneho cinu a byl odsouzen k 24 mesicum vezeni a pokute 24 tisic dolaru.

Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 03/01/2005 :  14:40:09  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Řekl bych, že v čechách se dějou lepší kousky -)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 04/01/2005 :  14:05:03  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
elidor: bez uvedeni duveryhodnyho zdroje bych to povazoval za hoax.

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/01/2005 :  15:39:33  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

elidor: bez uvedeni duveryhodnyho zdroje bych to povazoval za hoax.

nu je to pro zasmani .. nevim zda to je pravda ci ne. zasmal jsem se .. Podobnych "prihod" kolovalo kdysi driv a pak se ukazalo ze to jsou vse vymyslene veci pro potreby nejake reklamni ci pojistovaci agentury ... neresim to jako fakta, ale jako vtip

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 05/01/2005 :  10:58:02  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Utřel sem pysk v Kerfuru

Včeraj, jak sem jel rano lokalku na šichtu, sem ešče poloslepy kuknul z
okna a co něvidim, řada aut jak cyp od Imperijalu až po Frydlanske mosty.
Už sem se těšil, že uvidim jakesik rozflakane žďorby na štyrech kolach od

hňupu, co jezďa jak prasata a nědodržuju vyhlašku, a nebo aji jakesik
dojebane krvave zněuznane zavodniki formule jedna, ale nic!, ada až ku
kulturaku a socijalce a ešče dal. U Hutnich montaži sem se na to vysral a
zas sem zavřel oči, bo se mi chtělo spař a na šichtu eště daleko a
zrovnaj
nastupil jakysik nasrany pazgřyvec s berlu a už si to zamiřil ku mně. Vyser
si oko! Maš jezdiť invalidnim vozykem a ni lokalku, cype. Jak sem přyšel do
roboty, tuž tam mě ani stolek něpozdravil, bo všeci kecali o jakesik akcii
storoča v Kerfuru. Chvilu sem posluchal esli něvyšpijonuju jakesik detajly,
ale guvno. Nakoněc mi to nědalo a zoptal sem se Jaruny. Ta na mě mrkla,
asi si spomjela na naš taněc na Stodolni, a pry že v Kerfu dněskaj maju
akci, kdy si možeš kupiř buty anebo košulu se slevu jak prase. Tuž buty už

mam dojebane a košula už by tež zaslužila vyprař. Vrtalo mi to palu až sem

se rozhodnul, bulnu šichtu a něnapadně se vytratim na hodinu. Třebaj tam
kupim hadry a kdovico ešče.

Něnapadně sem se prošvenknul vratnicu, ty ramba v černych uniformach
zrovna čumjeli na televizu, kdě byl jakysik pořad o ucpanych cestach.
Sednul sem na lokalku a valil směr Kerfur. Vystupil sem u Hutnich montaži a
přyskokem vpřed sem se šinul ku hlavnimu vchodu. Už za zastavku mi bylo
divne, že tam bylo ludi jak na prvomajovym pruvodě za komanču. Čim bliž sem

byl Kerfu, tym to bylo horši. Ludě se tlačili jak sardinki v plechovce a
čim dal vic mě srali. Jak už sem myslel, že se na to vyseru, tož mě dav
vtlačil do hlavni brany a ja spolu s dalši partyju, kere se zachtělo
zlevněnych košul a radiji, proletěl kolem Mekdonalda, byvaleho Elektrosyty
a nakoněc kolem informaciji. Eletrycku branku, kera pušťa ludi do opchodu,
sem přeskočil jak Sergej Bubka v dobach sve největši slavy a, ynul sem si
to do oděleni tekstylu. Ti hajzli! Košule za dvacet korun už němjali! Tuž
smykem vybiram zatačku a valim do odděleni obuvi, kere je hneď vedle. Do
štajgrove, řytě! Posledni fajne buty za třycet korun ukořistil jakysik antek

z Polskej. Tuž co robiť Shybam se pro letak, co se tu vala na zemi. Po
řbetě mi přeběhně deset duchodcu. Slyšim enem, jak si ščebetaju cosik o
levnych pomerančach po koruně za kilo. Jejich berle citim v každym obratlu.
Vstavam s letakem v ruce a oko mi padně na předni stranku, domaci kino za
patnast set. Kurnik šopa, tuž to je vjec! Nědavno nam zavřeli kino Vesmir,
do Luny je daleko a jeden listek v Sinestaru stoji jak izdenka do Brna.
Mjeř doma vlastni kino enem za par korun, tuž to by partyja z roboty čuměla
jak Gross na lokomotivu. Dufam, že to platno k temu je dosř velke. Nerad
bych na to čuměl moc zblizki. Valim do elektra. Tam už stoji banda
rychlejšich koliku s robkami, kere se tvařa tajak by mě chtěly narvař do
tej jejich vybrane lednički, na keru sem se enem kutkem oka podival. Čumim
jak vrana na romadur, lednička za dvatisyce, tuž to sem něviděl ani u
znameho v bazaru a to je nějaky frajer, bo ma otevřene nonstop, aji v noci.
Prodiram se davem ruzne narodnosti k televizam a videam, a zas guvno!
Posledni domaci kino za tisicpětset bere jakysik čobol, na kereho se
vzapjeti vrhaju ostatni v, adě, keři tež chtěli ušetřiř za kino. Jeden
semu snaži vyrvať z ruk tu krabicu a druhy ho picha prstem do oka. No něvim
něvim, esli mu k čemusik budě ta zmačkana bedna, keru mu vzteki poskakala
ta tlustoprdka co stala za nim. No nic, seru na to a pomaly se deru k
vychodu. Cestu se ešče nachomytnu k bitce u vjecy pro male haranty. Chytnu
jednu do gzychtu, keru hned tej babě vracam. Pada na zem a bere sebu dalši
tři hňupy, keři drža stejnu krabicu lega jak ona. Lego se rozleti na všecky

strany jak křeček, kery proleti ventilatorem a je klid.

Po dvuch hodinach se orvany jak oberva deru do lokalki a valim zpatki do
roboty. Ramba na vratnici si mě ani něvšimnu, bo furt čumja na tu televizu.
V robotě se mě všeci ptaju, co sem robil tak dluho na tym hajzlu a esli sem
spadnul do mušle, že sem tak oškubany. Chuji jak lampa, no ni?

Večer na Nově potem ukazovali obrazki ze Slovenska, jak se tam ludě rvali
do jakehosik supermarketu. Tuž take zufalce ja něchapu, tlačiť se jak
herink gvuli zlevněnym kobzolam, bych se na to moh vysrať.

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 05/01/2005 :  19:58:57  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
http://marten.wz.cz./tweety.htm
k zasmani to asi nebude, ale až do konce jsem čekal, že tam něco bude...překvapilo mě, že mě nic nepřekvapilo

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 06/01/2005 :  01:44:01  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Kdyby mi tohle někdo poslal tak jde do igonoru automaticky.
Ptáček Tweety LOL a

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/01/2005 :  07:52:07  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

Ptáček Tweety LOL a

hele a kde to je ten igonor? :P

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 06/01/2005 :  12:41:15  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ptáček Tweety LOL a

Kam ti to mam poslat?

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 06/01/2005 :  14:47:14  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
velmi stary vtip, ale pokud nekdo nezna ...

V Tescu v oddelení zeleniny ríká zákazník prodavaci:
> - Prosím pul hlávky salátu.
> - Prominte, ale prodáváme jen celé hlávky;odmítá prodavac.
>
> - Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo mozné...
> - Prodavac jde teda za séfem a informuje ho:
>
> - Nejaký debil tam chce koupit jenom pul hlávky salátu... - vtom si
> uvedomí, ze nespokojný zákazník stojí za ním, a tak dodá:
> - a tento pán má zájem o druhou polovinu.
>
> séf souhlasí s prodejem pul hlávky salátu a kdyz spokojný zákazník
> odejde, ríká prodavacovi:
>
> - Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil.
> Odkud jste, chlapce?
>
> -Já jsem z Ostravy. - odpovedel mladík.
> - A proc jste odesel z Ostravy?
> - To víte, tam jsou jenom samý horníci a kurvy.
> Jinak nic.
>
> - Aha... Moje zena taky pochází z Ostravy...
>
> - Fakt? A na který sachte fárala?

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 06/01/2005 :  23:15:53  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

quote:

Ptáček Tweety LOL a

hele a kde to je ten igonor? :P

Ty abys neryl co ?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 06/01/2005 :  23:41:13  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Kníže Ignor

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 09/01/2005 :  01:10:22  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Tohle samo o sobě stačí

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá

Edited by - Kolik on 09/01/2005 01:11:12
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 09/01/2005 :  11:57:52  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle samo o sobě stačí

Hehehe uz sem se zaregistroval

o_O

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 09/01/2005 :  15:53:53  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.mwm.cz/index1.php

Go to Top of Page

Inkv
Starting Member

41 Posts

Posted - 09/01/2005 :  19:02:50  Show Profile  Send Inkv an ICQ Message Send Inkv a Private Message  Reply with Quote
Kto je ta Šááárka ?

Bye dp 4eva' :P
Go to Top of Page

MaKe
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/01/2005 :  22:35:10  Show Profile Send MaKe a Private Message  Reply with Quote
Jistě si každé ráno a večer čistíte zuby. Kartáček a zubní pasta vás provázejí každým dnem. Chrání vás před zubním kazem, paradentózou a žloutnutím zubů. Ale stejnou péči by měl každý z nás věnovat i opačnému konci trávicího traktu - ano správně, vašemu konečníku.

Mnozí z nás vědí, jaká je lahoda sedět dvě hodiny na míse s mizerným výsledkem a bolavým defekačním aparátem. I zápach mnohdy nezmizí použitím toaletního papíru. V takové chvíli je nejvyšší čas vzpomenout si na naši pastu Anal B.

Proč byste měli používat řitní pastu Anal B? Na to vám odpoví nejnovější vědecká studie provedená nezávislou laboratoří v Větrově nad Mísou:
Po každém sraní klesá v prdeli hodnota PH (počet hoven) . Tím se sliznice smršťuje, až se tvoří mikrovrásky. V těch se usazují zbytky hoven, které pak kvasí a fermentují. Co mohou tyto zbytky způsobit? Záněty, hemeroidy, i rakovinu konečníku. A začátky? Pouze obtěžují.
Naše věděcká studie prokázala, že pasta Anal B uhlazuje střevní sliznici, čistí ji od hoven a likviduje mikroby. Působí protizánětlivě, díky antioxidantům a vysoce viskóznímu hřebíčkovému oleji, který působí také proti zaseklé zácpě.
Naše testovací skupina prokázala, že 86 procent uživatelů řitní pasty Anal B mělo do 15 dnů sraní opět regulované.

K rozhodnutí, zda si pastu Anal B koupit, vám napomůže následující svědectví pana Malodupy: "Dobrý den, jmenuji se Josef Malodupa a zácpou trpím již deset let. Kvůli svému důchodu si nemohu koupit drahé přípravky proti zácpě, které by mi pomohly. Mou manželku obtěžoval zápach zbytků kvasících hoven, které jsem celé roky nemohl odstranit. Nakonec jsem v televizi viděl upoutávku va vaši pastu Anal B. Neváhal jsem a pastu si objednal. Už po několika prvních použitích se mi povedlo naplno se vysrat. Značně se zvýšila čistota mých trenýrek, také zápach postupně zmizel a já mohu konečně srát z celé prdele.
Operace hemeroidů, která mi hrozila, už není potřeba a můj pan doktor se tomu dodnes nestačí divit. Řitní pastu Anal B jsem doporučil mým známým, kteří rovněž trpěli těmito potížemi a velice mi děkovali."

Jak se Anal B používá? Téměř stejně jako zubní pasta. Na speciální válcovitý kartáček dodávaný v našem balení naneste pastu. Pak si ho strčte do prdele, čímž se aktivuje konvexní systém čištění. Jemnými pohyby sem a tam, otáčením i nakrucováním odstraňujte usazená hovna. Poté na konec stále dovnitř vstrčeného kartáčku nasaďte jeden konec speciální hadičky, rovněž dodávané v našem balení. Druhý konec připevněte na ústí vodovodního kohoutku. Pusťe dovnitř vlažnou vodu, která odplaví usazeniny. Pak vodu vypláchněte do záchoda.

Pasta Anal B je vyrobena z čistě přírodního dichlormolybdenhexadekanu, tetrabromstaniolhydrátu, hexafluoridovaného trinitridu draselného a dalších zdraví prospěšných přírodních látek. Pokud zavoláte ještě letos, dostanete druhé, půllitrové balení pasty Anal B a k tomu náhradní kartáček a hadičku. Tuto nabídku naleznete pouze v TV Shittingu, nikoliv v obchodech či na stáncích. Originální pastu Anal B poznáte podle loga výrobce WashYourAss s.r.o. Pastu můžete do 30 dnů od obdržení vrátit bez udání důvodu, a budou vám vráceny peníze. Zavolejte, a přesvědčte se, jak může být sraní bezproblémovým a estetickým zážitkem, a to za pouhých 1 999 Kč.

Překvapte užitečným dárkem své blízké, aby vám mohli být ještě bližšími bez nebezpečí udušení smradem. Pastu může používat celá rodina, už nikdy vám špinavá prdel nebude ničit rodinné vztahy a vy tak budete moci naplno žít.

-= BiG nOOb =-
King of the Coca Cola !
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 10/01/2005 :  23:31:07  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Eklhaft. Ba řekl bych přímo: nechutné a pramálo vtipné. Trošku to připomíná dřevní doby české reklamy a reklamu na Vizír("zářivě bílé prádlo") a její lidovou parodii Vyser ("zářivě čistá prdel")

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 11/01/2005 :  08:51:44  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Ajaj, make nasel cestu z Endor fora uz i sem

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 11/01/2005 :  11:22:56  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
NO DOPICI TEN KRIPL SE ZACNE PROJEVOVAT I TADY, NEEEEEEEEEEEEE, ZABTE ME NEKDO

edit: omluvouvam se za slovnik, ale to je druhej ratafak, spis jeste blbejsi

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat

Edited by - Cawyr on 11/01/2005 11:25:02
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/01/2005 :  18:17:09  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ratafak = rodier

z cehoz myslim plyne ze asi tezko muze byt nekdo blbejsi

[Stilgar]
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 11/01/2005 :  21:53:16  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MaKe

Jistě si každé ráno a večer čistíte zuby. Kartáček a zubní pasta vás provázejí každým dnem. Chrání vás před zubním kazem, paradentózou a žloutnutím zubů. Ale stejnou péči by měl každý z nás věnovat i opačnému konci trávicího traktu - ano správně, vašemu konečníku.

neco mi asi uniklo

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 11/01/2005 :  23:16:31  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://img56.exs.cx/img56/344/c4nskodasmart3.jpg
http://img56.exs.cx/img56/5475/w2kskodasmart2.jpg
http://img56.exs.cx/img56/1471/n5sskodasmart1.jpg
kdo neveri at tam bezi

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/01/2005 :  01:44:24  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://img56.exs.cx/img56/344/c4nskodasmart3.jpg
http://img56.exs.cx/img56/5475/w2kskodasmart2.jpg
http://img56.exs.cx/img56/1471/n5sskodasmart1.jpg
kdo neveri at tam bezi

tak tohle mi pripomina jednu vec .. jak se tomu rikalo .. aha uz vim KAMIKADZE
aneb rakev to bdue asi fakt dobra

[Stilgar]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 12/01/2005 :  12:58:00  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Vím, že je to staré, ale roztomilé

Toto je skutečná korespondence jednoho londýnského hotelu s jedním z
hostů. Hotel se nakonec rozhodl uveřejnit dopisy v Sunday Times:

Vážená slečno pokojská,
prosím nenechávejte v mé koupelně žádná hotelová mýdla. Přivezl jsem
si své vlastní toaletní mýdlo zn. Dial. Odneste prosím těch šest
nepoužitých mýdel z poličky pod lékárničkou a také ta tři mýdla ze
sprchového koutu.

Překážejí mi.

Děkuji,
S. Berman

Vážený pokoji 635,

nejsem Vaše pravidelná pokojská. Vaše pokojská má dnes volno a bude
zpátky ve čtvrtek. Odnesla jsem 3 hotelová mýdla ze sprchového koutu,
jak jste požadoval. Těch 6 mýdel jsem odnesla z poličky, aby Vám
nepřekážela. Dala jsem je na krabici s papírovými kapesníčky, pro
případ, že byste změnil názor. Přidala jsem pouze 3 nová mýdla,
protože mám instrukce od vedení nechávat na každém pokoji 3 mýdla denně.
Doufám, že nyní je vše v pořádku.
Kathy, pokojská

Vážená slečno pokojská - doufám, že jste moje pravidelná pokojská.
Zřejmě Vám Kathy neřekla o mém upozornění ohledně hotelových mýdel.
Když jsem se včera večer vrátil do svého pokoje, zjistil jsem, že jste
přidala 3 malá mýdla Camay na poličku pod lékárničkou. Budu zde v
hotelu bydlet 14 dní a přivezl jsem si své vlastní toaletní mýdlo zn. Dial.
Nebudu tedy potřebovat těch 6 malých mýdel na poličce. Překážejí mi,
když se holím, čistím si zuby atd. Odneste je, prosím.
S. Berman

Vážený pane Bermane,
assistant manager, pan Kensedder, mě dnes ráno informoval, že jste mu
včera večer telefonoval a nebyl jste spokojen s hotelovým servisem na
svém pokoji. Přidělila jsem Vašemu pokoji novou pokojskou. Přijměte
mou omluvu za způsobené nepříjemnosti. V případě dalších problémů mě,
prosím, kontaktujte, osobně vše vyřeším. Volejte linku 1108 mezi 8:00
a 17:00.

Děkuji.
Elaine Carmen
provozní

Vážená paní Carmen,
Není možné Vás telefonicky kontaktovat, protože odcházím z hotelu ráno
v 7:45 a vracím se v 17:30 nebo 18:00. Proto jsem včera večer volal panu
Kensedderovi. Vy jste již odešla. Jen jsem pana Kenseddera požádal,
zda by mohl něco udělat s těmi hotelovými mýdly. Ta nová pokojská, kterou
jste mi přidělila, si musela myslet, že jsem nový host, protože
přidala 3 nová mýdla do lékárničky, spolu s pravidelnou dodávkou 3 mýdel do
sprchového koutu. Za pouhých 5 dní zde jsem již nashromáždil 24
hotelových mýdel.
Proč mi to děláte?
S. Berman

Vážený pane Bermane,
Vaše po pokojská, Kathy, byla instruována, aby přestala dávat mýdlo do
Vašeho pokoje a všechna přebytečná mýdla odnesla. V případě dalších
dotazů prosím volejte linku 1108 mezi 8:00 a 17:00. Děkuji,
Elaine Carmen,
provozní

Vážený pane Kenseddere,
Moje toaletní mýdlo zn. Dial chybí. Všechna mýdla byla odnesena z mého
pokoje, včetně mého vlastního toaletního mýdla zn. Dial! Včera večer
jsem se vrátil později a musel jsem volat hotelového sluhu, aby mi
přinesl 4 malá mýdla Cashmere Bouquet.

S. Berman

Vážený pane Bermane,
informoval jsem naši provozní, Elaine Carmen, o Vašem problému s
mýdly. Nechápu, proč nebylo žádné mýdlo ve Vašem pokoji, protože naše
pokojské mají každý den nechávat 3 hotelová mýdla v každém pokoji. Situaci
okamžitě napravíme. Přijměte, prosím, mou omluvu za způsobené
nepříjemnosti.
Martin L. Kensedder
Assistant Manager

Vážená paní Carmen,
Kdo proboha dal 54 malých mýdel Camay do mého pokoje? Když jsem se
včera večer vrátil, našel jsem 54 mýdel. Nechci 54 hotelových mýdel Camay.
Chci moje vlastní jedno toaletní mýdlo zn. Dial. Uvědomujete si, že tu
mám 54 mýdel? Jediné, co chci, je moje mýdlo Dial. Prosím, vraťte mi
moje mýdlo Dial!

S. Berman

Vážený pane Bermane,
stěžoval jste si na příliš mnoho mýdla ve Vašem pokoji, takže jsem je
nechala odnést. Pak jste si stěžoval panu Kensedderovi, že nemáte
žádné mýdlo, takže jsem je osobně vrátila. To znamená, 24 hotelových mýdel
Camay která byla odnesena a 3 nová mýdla. která máte dostávat každý
den.
Nevím nic o 4 mýdlech Cashmere Bouquet. Vaše pokojská, Kathy, zřejmě
nevěděla, že jsem Vaše mýdla již vrátila a také přinesla 24 hotelových
mýdel Camay plus 3 nová mýdla. Nevím, jak jste přišel na to, že náš
hotel dává na pokoje velká mýdla zn. Dial. Podařilo se mi najít jedno
velké mýdlo Ivory,, které jsem nechala ve Vašem pokoji.

Elaine Carmen
provozní

Vážená paní Carmen,
rád bych Vás krátce informoval o nejnovějším stavu zásob mýdla na mém
pokoji. K dnešním dni eviduji: na poličce pod lékárničkou - 18 mýdel
Camay ve 4 sloupečcích po 4 a 1 sloupečku po 2. Na krabici
papírovými kapesníčky - 11 mýdel Camay ve sloupečcích po 4 a 1 po 3.

Na koši na prádlo- 1 sloupeček se třemi mýdly Cashmere Bouquet, 1 sloupeček 4
hotelových mýdel Ivory a 8 mýdel Camay ve 2 sloupečcích po 4.

V lékárničce- 14 mýdel Camay ve 3 sloupečcích po 4 a 1 sloupečku po 2.
Ve sprchovém koutě- 6 mýdel Camay, velmi vlhkých. Na severovýchodním rohu
vany- 1 mýdlo Cashmere Bouquet, lehce použité. Na severozápadním rohu
vany - 6 mýdel Camay ve 2 sloupečcích po 3.

Až bude Kathy uklízet můj pokoj, požádejte ji, prosím, aby všechny
sloupečky mýdel byly pěkně vyrovnané a pečlivě oprášené. Dále ji
upozorněte, že sloupečky s více než 4 mýdly mají tendenci se kácet.
Dovoluji si navrhnout, že parapet okna v ložnici je nevyužitý a může
tedy být skvělým místem pro budoucí dodávky mýdla.
A j eště jedna věc- obstaral jsem si nové velké toaletní mýdlo zn.
Dial, které nyní uchovávám v hotelovém trezoru, aby nedošlo k dalším
nedorozuměním.
S. Berman

Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 12/01/2005 :  14:02:26  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Já mejdlo nepoužívám, hrozně se bojím, že by mi upadlo.

G.B. Shaw

Go to Top of Page

Morlith
Starting Member

7 Posts

Posted - 12/01/2005 :  19:48:17  Show Profile  Send Morlith an ICQ Message Send Morlith a Private Message  Reply with Quote
4.01.2005
Utřel sem pysk v Kerfuru

Včeraj, jak sem jel rano lokalku na šichtu, sem ešče poloslepy kuknul
z okna a co něvidim - řada aut jak cyp od Imperijalu až po Frydlanske
mosty.
Už sem se těšil, že uvidim jakesik rozflakane žďorby na štyrech
kolach od hňupu, co jezďa jak
prasata a nědodržuju vyhlašku, a nebo aji jakesik dojebane krvave
zněuznane zavodniki formule
jedna, ale nic! Řada až ku kulturaku a socijalce a ešče dal. U Hutnich
montaži sem se na to
vysral a zas sem zavřel oči, bo se mi chtělo spať a na šichtu eště
daleko a zrovnaj nastupil
jakysik nasrany pazgřyvec s berlu a už si to zamiřil ku mně. Vyser si
oko! Maš jezdiť invalidnim
vozykem a ni lokalku, cype. Jak sem přyšel do roboty, tuž tam mě ani
stolek něpozdravil, bo všeci
kecali o jakesik akcii storoča v Kerfuru. Chvilu sem posluchal esli
něvyšpijonuju jakesik
detajly, ale guvno. Nakoněc mi to nědalo a zoptal sem se Jaruny. Ta
na mě mrkla - asi si spomjela
na naš taněc na Stodolni - a pry že v Kerfu dněskaj maju akci, kdy si
možeš kupiť buty!
anebo košulu se slevu jak prase. Tuž buty už mam dojebane a
košula už by
tež zaslužila vyprať. Vrtalo mi to palu až sem se rozhodnul - bulnu
šichtu a něnapadně se
vytratim na hodinu. Třebaj tam kupim hadry a kdovico ešče.
Něnapadně sem se prošvenknul vratnicu - ty ramba v černych
uniformach
zrovna čumjeli na televizu, kdě byl jakysik pořad o ucpanych cestach.
Sednul sem na lokalku a
valil směr Kerfur. Vystupil sem u Hutnich montaži a přyskokem vpřed
sem se šinul ku hlavnimu
vchodu. Už za zastavku mi bylo divne, že tam bylo ludi jak na
prvomajovym pruvodě za komanču. Čim
bliž sem byl Kerfu, tym to bylo horši. Ludě se tlačili jak sardinki v
plechovce a čim dal vic mě
srali. Jak už sem myslel, že se na to vyseru, tož mě dav vtlačil do
hlavni brany a ja spolu s
dalši partyju, kere se zachtělo zlevněnych košul a radiji, proletěl
kolem Mekdonalda, byvaleho
Elektrosyty a nakoněc kolem informaciji. Eletrycku branku, kera pušťa
ludi do opchodu, sem
přeskočil jak Sergej Bubka v dobach sve největši slavy a řynul sem si
to do oděleni tekstylu. Ti
hajzli! Košule za dvacet korun už němjali! Tuž smykem vybiram
zatačku a valim do odděleni obuvi,
kere je hneď vedle. Do štajgrove řytě! Posledni fajne buty za třycet
korun ukořistil jakysik
antek z Polskej. Tuž co robiť? Shybam se
pro letak, co se tu vala na zemi. Po řbetě mi přeběhně deset
duchodcu.
Slyšim enem, jak si ščebetaju cosik o levnych pomerančach po
koruně za kilo.
Jejich berle citim v každym obratlu. Vstavam s letakem v ruce a oko
mi padně na předni stranku -
domaci kino za patnast set. Kurnik šopa, tuž to je vjec!
Nědavno nam zavřeli kino Vesmir, do Luny je daleko a jeden listek v
Sinestaru stoji jak izdenka
do Brna. Mjeť doma vlastni kino enem za par korun, tuž to by partyja z
roboty čuměla jak Gross na
lokomotivu. Dufam, že to platno k temu je dosť velke. Nerad bych na
to čuměl moc zblizki. Valim
do elektra. Tam už stoji banda rychlejšich koliku s robkami, kere se
tvařa tajak by mě chtěly
narvať do tej jejich vybrane lednički, na keru sem se enem kutkem
oka podival. Čumim jak vrana na
romadur - lednička za dvatisyce, tuž to sem něviděl ani u znameho v
bazaru a to je nějaky frajer,
bo ma otevřene nonstop, aji v noci.!
Prodiram se davem ruzne narodnosti k televizam a videam - a zas
guvno ! Posledni domaci kino za tisicpětset bere jakysik čobol, na
kereho se
vzapjeti vrhaju ostatni v řadě, keři tež chtěli ušetřiť za kino. Jeden se
mu snaži vyrvať z ruk
tu krabicu a druhy ho picha prstem do oka. No něvim něvim, esli mu
k čemusik budě ta zmačkana
bedna, keru mu vzteki poskakala ta tlustoprdka co stala za nim. No
nic, seru na to a pomaly se
deru k vychodu.
Cestu se ešče nachomytnu k bitce u vjecy pro male haranty. Chytnu
jednu do gzychtu, keru hned
tej babě vracam. Pada na zem a bere sebu dalši tři hňupy, keři drža
stejnu krabicu lega jak ona.
Lego se rozleti na všecky strany jak křeček, kery proleti ventilatorem a
je klid.
Po dvuch hodinach se orvany jak oberva deru do lokalki a valim zpatki
do roboty. Ramba na vratnici si mě ani něvšimnu, bo furt čumja na tu
televizu.
V robotě se mě všeci ptaju, co sem robil tak dluho na tym hajzlu a
esli sem spadnul do mušle, že
sem tak oškubany. Chuji jak lampa, no ni?
Večer na Nově potem ukazovali obrazki ze Slovenska, jak se tam ludě
rvali
do jakehosik supermarketu. Tuž take zufalce ja něchapu, tlačiť se jak
herink gvuli zlevněnym
kobzolam - bych se na to moh vysrať.

Zivot nie je kratky ale ked sa obzriete dozadu, zistite ze si z neho skoro nic nepametate. -Morlith (Ak to dakto kecol skor, sry)
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 13/01/2005 :  02:02:20  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Ježiš tohle jsem viděl už asi pětkrát, ale je fakt že tady to teda ještě nebylo.

Prostě neuměj v Ostravě česky o tom to celý je.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 13/01/2005 :  03:17:51  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

Neni se ceho bat, ty se nelibis ani klukum.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 13/01/2005 :  10:31:34  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
http://www.collegehumor.com/img/j/jesus_wtf.w492.jpg

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 13/01/2005 :  15:41:48  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:
Originally posted by Atreus

Neni se ceho bat, ty se nelibis ani klukum.

OLOL

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,73 seconds. on eygor Snitz Forums 2000