Author |
Topic  |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 15:35:45
|
Stojim pred rozhodnutim na levelu 20 jestli zvolit Mystika nebo Defilera. Jak to vidite ? Co jsem se docetl, tak Mystik pokracuje v rozvijeni bufu atd. Kdezto Defiler se specializuje na debyfy apod ?
|
|
| |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 16:06:39
|
quote: Originally posted by ehivar
Stojim pred rozhodnutim na levelu 20 jestli zvolit Mystika nebo Defilera. Jak to vidite ? Co jsem se docetl, tak Mystik pokracuje v rozvijeni bufu atd. Kdezto Defiler se specializuje na debyfy apod ?
Vzhledem k tomu, ze jsi lvl 19 Good, tak budes Mystik. Tim tve rozhodovani konci 
Ano, defiler je na debufy a je to polovina (ne-li vic) jeho healu (spolu s bufama, protoze z tancita udela tanka ) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 16:20:25
|
viz. Khaot co psal, navíc ale defiler je více ofenzivní typ než mystik. |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 16:43:34
|
Spis porovnani mystic/fury. Fury je ofenzivnejsi buffer a Mystic je defenzivnejsi buffer/debuffer. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 20:09:15
|
Aha to me nejak nedoslo, ze to je pouze deleni na good a evil :) |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 07:40:40
|
Aha to me nejak nedoslo, ze to je pouze deleni na good a evil :)
Nektera povolani maji svou konecnou specializaci podle Evil/Good, nektera ne (viz posty tady nebo na foru nekde) |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:11:56
|
Tak jo. Pod tihou vasich argumentu sem se teda rozhodl, ze budu "pracovat" jako Mystik :)) viz. Khaot ... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 09:14:13
|
Tak jo. Pod tihou vasich argumentu sem se teda rozhodl, ze budu "pracovat" jako Mystik :)) viz. Khaot ...
A nezapomínej od levelu 20 zasedávat v medvědí podobě neposlušné gnómy jako jsem to dělával já  |
 |
|
|
Topic  |
|