Author |
Topic  |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 19:04:42
|
Poll Question:
Zdravim, mam pro vas takovej mini-questik. Delame multiplayerovou hru a prave se rozhodujeme jake budeme mit logo. My (programatori) uz mame celkem jasno, pouze se objevili rebelsti grafici, majici uplne inverzni choutky nejen k nasim, ale i k sobe navzajem, tak bych se touto cestou rad zeptal prosteho lidu, aby nam rekl preference sve. Vox populi, vox dei! (snad i na tomto foru ;)
Instrukce: Prikladam obrazek ruznych log od ruznych lidi, kteri se navzajem nemaji v lasce a tvrdi, ze logo tech ostatnich je uplna zumpa ;) U kazdeho z nich je pismenko. Vyberte si logo, ktere se vam zda nejhezci / nejlepsi / nejvhodnejsi pro multiplayerovou hru, zapatujte si pismenko, a to zvolte v pollu. Pls hlasujte vazne (pokud je to ve vasich silach). Kdo chce, necht podpori svuj nazor komentarem a bude bran s daleko vetsi vahou + jako bonus ziska dobry pocit, ze jeho zivot mel precejen nejaky smysl ;) A to je vse, dekuji. PS: Velikost je irelevantni. Ty mensi doporucuju prohlednout ve vetsim rozliseni v separatnich souborech, linky jsou dole.

Pro ty, kteri tomu chteji venovat i vetsi chvilku sveho drahoceneho casu: Loga ve vetsi kvalite V separatnich obrazcich, bez rusivych elementu: [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G]
Volici vyherni moznosti budou odmeneni unikatnim pocitem, ze v nejakych vecech zapadaji mezi zbytek spolecnosti!" 
|
|
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 20/12/2004 19:12:41
|
|
| |
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 20:28:10
|
Jeslti myslis ten 'talisman' E zkombinovany s O, tak ano, to patri k tomu spodnimu, jako pripadna ikona ci reprezentace kde neni misto na text. |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 20:33:02
|
Hlasoval sem pro F, ale libi se mi i G (imo to G obsahuje jak to velky E tak to logo pod tim). Jinak, je je obtizny vybirat logo ke hre o ktere nevime zhola nic, krom toho ze je to mmorpg. |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 20:35:32
|
neni to mmorpg :] akorat to ma trosku mmorpg prvky a to jak fantasy tak scifi |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 20:38:46
|
Me by se nejvic libylo kdyby logo F bylo napsany pismem G.
|
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 20:54:28
|
Me se strasne libi hned dve f a d.Ale zajimalo by me jakto bude vypadat,az to bude mit za sebou nejake vetsi pozadi.Rozhodovat o logu je celkem tezke,ale rozhodl bych se teda podle toho,jak by zapadslo do pozadi. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 21:04:43
|
Volil jsem E. Nelibi se mi ty s tema zelenejma listeckama. Listecky bych pochopil nekde u hry o Robinu Hoodovi. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 21:39:30
|
nejlepsi z uvedenych mi prijde G, ale uprimne receno, porad to jeste neni vono :) akorat kdyby tam to R nebylo ujety ale normalni, tak by to bylo daleko bliz dokonalosti takhle mi to prijde takovy detinsky...
jinak pritomnost alternativniho znaku je samozrejmne plus, ale at si vyberete cokoli stejne nejakou ikonu budete muset stvorit :)
|
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 21:47:28
|
sakra lidi ty listecky tam v originale nejsou to je tipnute z obrazku kde byly zrovna u toho loga listecky ale normalne k nemu nepatri :D |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 22:27:32
|
Tartaros: Thx za detailnejsi pohled. S tim 'R' nejses sam, mozna ho jeste zmenime.
Artuhr: Ty D, E a F byly puvodne mysleny, ze pozadi je jejich nedelitelnou soucasti, takze jsem to daval s nimi. Mas pravdu, ze tim se stavaji tezko posouditelne vuci zbytku co ma cernotu, hodim sem pozdeji neco, kde budou zasazene do kontextu (webu/screenshotu)...samotnyho me zajima, jeslti to pozadi nebude spise prekazet. |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 20/12/2004 22:34:41 |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 22:28:13
|
quote: Originally posted by Krtecek
sakra lidi ty listecky tam v originale nejsou to je tipnute z obrazku kde byly zrovna u toho loga listecky ale normalne k nemu nepatri :D
v tom pripade,jakej je rozdil mezi D a E ? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 22:39:24
|
Mluvil o listeckach v A, B, C, nikoliv pozadi D a E. Ty listecky jsem pro jistotu odstranil aby to nevyvolavalo dalsi nedorozumeni - pokud nekdo jen kvuli nim hlasoval jinak, tak necht se ozve, diky ;) |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 20/12/2004 22:55:38 |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 22:56:37
|
Zkuste dat ten dolni napis z G do jedne z tech elips (nebo nejlip udelat novou vypln te elipsy, nejakou ktera by k tomu sla). Nebo nechat jen ten napis, bez elipsy, je povedenej.
Napadlo me jeste, ze to vybarveni G (dolek tmavsi, horek svetlejsi) vypada jako krajina s nebem, ale asi to tak neni zamysleny, takze co to tak dotvorit, jenom lehce tu krajinu (dolek), ale to je takovej detailek. |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 23:21:49
|
BTW to ma byt naka paralela k EverQuestu? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 01:19:38
|
Azirafal: Dik za napady. Elipsa by tomu G imho uskodila...jeho krasa (imho) je prave v tom, ze je kompatibilni s cimkoliv, to pozadi je spis na obtiz co se ruznorodosti pouziti tyce...jen se to pak dost lidem vic graficky libi 
Shimi: Ne. Nicmene sdileni prvniho slova nazvu neni ciste nahodne. Vice jindy. |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 21/12/2004 01:24:06 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 08:40:33
|
Hlasoval jsem G. Ostaní (ty horní i částečně ty prostřední) mi přijdou obšlehnuté - například A mi dost připomíná Panetside, atp. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 08:47:02
|
quote: Originally posted by Khostri
Hlasoval jsem G. Ostaní (ty horní i částečně ty prostřední) mi přijdou obšlehnuté - například A mi dost připomíná Panetside, atp.
Spis nez obslehnute bych rekl "pouziva podobny graficky styl". Ono je tezke byt inovativni v logu, kdyz uz toho moc k objevovani neni :). Hlasoval jsem take pro G, ze vsech log je nejpoutavejsi. Nicmene si myslim, ze co jsem mel sanci videt, tak to nature hry vubec neodpovida ale muzu se plest, buhvi co jsem videl  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 08:50:13
|
jo a myslim ze logo hru nedela 
edit: pro saggera ANO logo je dulezity pro prodej  |
Edited by - kouba on 21/12/2004 08:55:16 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 09:05:06
|
Hlasoval jsem pro G, jednoduše mě nejvíc zaujalo.
Docela by mě zajímalo co znamená výraz: nejmíň nejhoršího Myslel jsem, že když je něco nejhorší tak je to prostě nejhorší. Nemůže přeci být něco míň nebo víc nejhorší, ne? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 09:20:28
|
Ja sem dal za F ... u toho posledniho (G) se my nelibi ze jsou dva podobna "E" pod sebou ...  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 11:27:41
|
a nebylo by nejake info o cem ze to tve dilo bude ? na webu sem nic nenasel :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 13:34:02
|
quote: Originally posted by Tibor Docela by mě zajímalo co znamená výraz: nejmíň nejhoršího Myslel jsem, že když je něco nejhorší tak je to prostě nejhorší. Nemůže přeci být něco míň nebo víc nejhorší, ne?
No to je takovy zazity vyraz mezi lidmi co se pohybuju. Zaclo to konstatovanim, ze neco je 'nejvic nejlepsi', tusim ze to byl Meeko. Logicky laps, ktery se brzo stal jasnou volbou pro zdurazneni extremu ;)
Jinak diky vsem za ohlasy. Zatim se potvrzuje, ze vyse zmineni rebelsti grafici si opravdu ziji ve svem vlastnim 'profesionalnim' svete, naprosto nekompatibilnim s hracskou komunitou ;) Me osobne se nejvic libilo G, s tim ze E (i F) je hezky jako obrazek/grafika, ale mene vhodne jako 'znacka' hry pro co nejsirsi pouziti v marketingu.
Yennefer: Tos nenasel spravne - sleduj dal a budes odmenen ;) V prubehu dneska tam hodim nejaky screeny a par slov, ktere by to mohly osvetlit. |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 21/12/2004 13:46:43 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 02:41:49
|
quote: Originally posted by Dark Doomer V prubehu dneska tam hodim nejaky screeny a par slov, ktere by to mohly osvetlit.
tak kde to vazne? a musim rict ze az na chybejici obsah je ten web celkem hezkej 
mimochodem myslim ze ta ikona v tom G by byla lepsi kdyby to O za tim G bylo takovy vic viditelny, tzn. vic vysunuty doprava. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 22/12/2004 02:46:14 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 07:57:23
|
Hlasoval jsem pro E protože je nejmíň přeplácané z řady DEF která se mi k scifi žánru líbí.
Pro G jsem nehlasoval jelikož použité písmo je hrozně podobné jednomu docela známýmu běžnýmu fontu, a asi i z něj to písmo vychází což podle mě velice shazuje jinak fakt hezký logo. |
Noe
|
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 10:39:30
|
DD pekna gamesa ( nejake info je jiz na webu ).
Mno musim rict, ze sem se ted 2 mesice hadal s grafikama nad logem pro jedno s.r.o.
Momentalne tam mas navrhy jen na cernem pozadi ... coz jaksi nestaci - kvuli recenzim na webech ci v casopisech ( je nutne videt logo i na bilem pozadi ).
Ja osobne ocekavam od loga pro vyrobek ( hru ) to , ze bude "prodavat". Melo by byt originalni ( Vase loga promin , ze to rikam pripominaji jina loga od jinnych her )
Pokud chces videt loga, ktera jsou profi mrkni se treba sem  : http://www.station.sony.com/en/
PS: vytvorit spravne logo neni zadna prdel  |
SWG - retired |
Edited by - Awer on 22/12/2004 10:42:24 |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 11:31:48
|
quote: Originally posted by Awer
Kde ? Nejak se mi to nepodarilo najit. |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 11:39:44
|
quote: Originally posted by beholder
quote: Originally posted by Awer
Kde ? Nejak se mi to nepodarilo najit.
www.everown.com ?  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 14:27:28
|
A ja myslel, ze to bude nekde tam, kde byli ty loga a on je to projekt se svou domenou :))
Edit: Tak po precteni musim rict, ze se mi to velice libi  |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
Edited by - beholder on 22/12/2004 14:33:45 |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 17:50:14
|
Nemuzu si pomoct ale ten typek nahore na tom webu mi pripomina Helgardskyho vojaka z KillZone |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 23:19:18
|
quote: Originally posted by Thor
Nemuzu si pomoct ale ten typek nahore na tom webu mi pripomina Helgardskyho vojaka z KillZone
Haha :) uplne to samy jsem rikal ja :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 16:08:11
|
To jsem nehral/nevidel, doufam ze takovych bude vic ;)
Uz tam mame nejaky prvni prealpha screeny, tak mi je sjedte ;) |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 23/12/2004 16:08:53 |
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 17:02:25
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Uz tam mame nejaky prvni prealpha screeny, tak mi je sjedte ;)
Vypada to.. jako takovej "hodne chudej Serious Sam"   Coz ted nevim jestli je pochvala ci naopak  |
SWG - retired |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 18:18:31
|
Var. G. - pouzivat ale bud jen znacku EO nebo cely napis Everown oboje na jednom miste neni moc gut a duplikuje se to (zbytecne). Znacku EO predelat bo nesnese zobrazeni v B&W, v teto podobe ji neni mozno rozume pozivat v marketingu, ale urcite ji jako samostatnou znacku vytvorit a pouzivat. Cele logo Everown je citelne a pouzitelne jen to prvni E by svou tloustkou melo byt uzpusobeno ostatnim literam (je moc poznat ze autor vzal pismeno E a zvetsil ho). var. A - C nic moc, imho je nedelal grafik (zpotvorene pismeno R ala 50tá léta), var. D - F je imho spatna uplne hra se nejmenuje "Rown" pri zmenseni je to jen sedy flek. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 21:25:10
|
hezke, hezke |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 21:42:28
|
Diky Patasi za detailnejsi pohled. To G bylo mysleno jak rikas - horni cast jako ikona/trademark hry, spodni cast pak jako vlastni logo. Do prvnich screenu jsem to dal oboje jen aby se obe casti trochu zazily na verejnosti, jinak jsou planovany byt vyuzivany oddelene, dle vhodnosti pro danou prilezitost. Docela se tesim, az firemnimu grafikovi sdelim tve hodnoceni jeho originalniho vytvoru, A. (ostatni delali jini) |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 22:43:58
|
Vim, ze to sem nepatri, ale musim se vyjadrit.
Obrazky se mi moc libi. Ty cerny pole mezi jednotlivymi zdmi mi trosku pripominaji Dungeon Keepera. Jinak grafice neni asi co vytknout, na online hru fakt narez.
Jinak doufam, ze pro lidi, se kterymi si nekdy chlastal, to bude za snizenou cenu.   |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 23:16:29
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Jinak doufam, ze pro lidi, se kterymi si nekdy chlastal, to bude za snizenou cenu.  
neblázni, něco se vydělat musí :-) |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 00:41:28
|
Spravne, taky doufam, ze vase investice nam aspon pokryje vyvoj kdyz uz nic vic 
Ti co si koupi 5 a vic tisic kopii dostanou za priplatek 599Kc EO TRICKO ZDARMA!  |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 24/12/2004 00:45:33 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 01:15:55
|
DD:Proc je to anglicky,pokud je to ceskej projekt??? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 09:57:07
|
quote: Originally posted by Artuhr
DD:Proc je to anglicky,pokud je to ceskej projekt???
Proc asi? Zkus se zamyslet... |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 12:44:34
|
az cesi zacnou za hry bezne platit (a ne je ztahovat z p2p) tak to bude i cesky. zatim ale planujem jen anglickou a korejskou verzi. coz mi pripomina - neznate nekdo rodileho korejce ? :] |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 13:04:29
|
az cesi zacnou za hry bezne platit (a ne je ztahovat z p2p) tak to bude i cesky. zatim ale planujem jen anglickou a korejskou verzi. coz mi pripomina - neznate nekdo rodileho korejce ? :]
na Endoru hral nebo jeste hraje nejakej Run, ale to je mozna vietnamec a je mu kolem deseti roku
: -)) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 16:12:21
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Artuhr
DD:Proc je to anglicky,pokud je to ceskej projekt???
Proc asi? Zkus se zamyslet...
spis sem myslel,proc tam chybi ceska verze:) |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 24/12/2004 : 16:19:52
|
Moc prace pro nic. Web pisu rovnou v anglictine a bude tam textu kvanta...(uz je, jen bude releasovano postupne), portovat to do cestiny a soucasne aktualizovat dve jazykove verze by bylo vzhledem k mizivym prinosum prilis pracny. Stejne umite anglicky .) |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 24/12/2004 16:25:54 |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 18:39:58
|
Trochu me to pripomelo system grafiky NWN (pohyb kamery, hlucha mista mimo dohled, kvalita textur, postavicka ale nic moc) Preji ale uspech, na zacatku to jde tezko bez dalsiho infa hodnotit. |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 19:17:04
|
jj taky mi to pripomina NWN
hlasoval jsem pro F |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 21:15:39
|
to je dobre ze vam to pripomina nwn. na zacatku byl plan ze hra bude mit pohled podobny nwn :]. |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 27/12/2004 : 07:55:47
|
az cesi zacnou za hry bezne platit (a ne je ztahovat z p2p) tak to bude i cesky. zatim ale planujem jen anglickou a korejskou verzi. coz mi pripomina - neznate nekdo rodileho korejce ? :]
Znam  |
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
|
|
Topic  |
|