Author |
Topic  |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 19:06:45
|
Ahoj, potreboval bych tip na nejakej program, kterym omezim rychlost odesilani primo na sitovy karte, dekuju za pomoc.
|
Edited by - sandman on 14/11/2004 19:06:57
|
|
| |
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 21:23:54
|
nepises jaky os, predpokladam win: netlimiter ? |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 13:34:13
|
Takový chytráky vychcaný mám fakt rád. Kor na DCčku |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 16:50:31
|
quote: Originally posted by Kolik
Takový chytráky vychcaný mám fakt rád. Kor na DCčku
správně, jakoukoliv kontrolu nad vlastními zdroji bych zakázal
chudák Kolik co musí všechny ty ilegální data sdílet sám |
 |
|
_WirusH_
Starting Member
33 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 17:49:28
|
OMG ja zas miluju chytraky co vedi prd na co to chce a hned buzerujou... |
Do a SKA!
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 18:34:21
|
Je to jednoduchy, mam poskozenej modem, kterej se restartuje kdyz odesila data rychleji 8kb/s a ja potrebuju odesilat emaily. |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 11:24:40
|
oni ti ho na upc zdama vymenej ... thomson jeden krapskej ... |
ego tycoon |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 17:04:24
|
quote: Originally posted by ToHor
oni ti ho na upc zdama vymenej ... thomson jeden krapskej ...
JJ, ja vim. |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 00:29:55
|
quote: Originally posted by Isac
správně, jakoukoliv kontrolu nad vlastními zdroji bych zakázal
chudák Kolik co musí všechny ty ilegální data sdílet sám
trefne -) |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 14:00:21
|
hehe wirusH alias Demostenes Druhy promluvil.
Jeste neco mi reknes drahy? 
ostatni: jo je to hrozny, ale coz. nejak to zvladnu...
|
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
_WirusH_
Starting Member
33 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 16:16:28
|
Kdyz o necem vim hovno tak se do toho neseru to te doma neucili? Dal nechapu wirusH u tebe asi zacinaj jmena na male pismenko ze a ta cislovka Druhy s velkym D to jako znaci ze je řadová? Zajímavá gramatika. |
Do a SKA!
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 20:25:11
|
quote: Originally posted by _WirusH_
Kdyz o necem vim hovno tak se do toho neseru to te doma neucili? Dal nechapu wirusH u tebe asi zacinaj jmena na male pismenko ze a ta cislovka Druhy s velkym D to jako znaci ze je řadová? Zajímavá gramatika.
ZNIC HO VIRDO*vrauuuu* |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 00:01:39
|
Kolik vs. Wirush. Lol. To je vazne dobry forko.   |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 01/12/2004 : 00:05:47
|
Hehe ani ne. Nemám čas se zahazovat s odpadem typu wirus |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 01/12/2004 : 13:10:53
|
Nenene, pises to uplne spatne, chybi ti tam Č, ne pardon, H... |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
_WirusH_
Starting Member
33 Posts |
Posted - 01/12/2004 : 19:11:02
|
Neurolog Kolik objevili nerv, spojující oko a prdel. Důkazem byl pokus na Mistralovi, který byl nejprve bodnut jehlou do prdele a okamžitě se rozplakal. Poté byl toutéž jehlou bodnut do oka a okamžitě se posral.
  |
Do a SKA!
|
Edited by - _WirusH_ on 01/12/2004 19:14:17 |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 13:29:18
|
quote: Originally posted by _WirusH_
Neurolog Kolik objevili nerv, spojující oko a prdel. Důkazem byl pokus na Mistralovi, který byl nejprve bodnut jehlou do prdele a okamžitě se rozplakal. Poté byl toutéž jehlou bodnut do oka a okamžitě se posral.

Tohle je vtip z doby, kdy Mrtvý moře bylo ještě marod...  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 15:16:06
|
Hele Koliku, kazdej nema synchronni linku, ja treba muzu DC klidne zavrit kdyz ode me nekdo zacne stahovat. 2Mbit downstream je mi UPLNE k hovnu, kdyz mi to klesne na 5kB/s... |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 15:32:54
|
no je to docela paradox, že v čechách, s téměř nulovym uploadem, je tolik lidí na DC
a nakonec když člověk chce dát k dispozici pořádnou linku a nasdílí 200 giga linuxovejch mirroru tak ho vybanujou se slovy "takovy vychcanky tu nechceme, pokud nechces sdilet tak se nepripojuj" coz sem nepochopil, ale budiz  |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 15:41:18
|
No a proč si nechtěl sdílet? |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 18:37:39
|
zřejmě to byli nějaci zarytí příznivci MS a SCO :)
měl jsem zkusit nasdílet patche MS, to bych se na pár mega dostal :) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 03/12/2004 : 00:25:44
|
Heh to je docela dementni... myslim ten ban |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 23:22:36
|
lol.. si mel ty isa prejmenovat na .avi ;-)) nekde zase vyzaduji presne pocty urciteho software, pripadne vsecko zabalene - jakmile ma clovek instalacku v jednom velkem .exe (i kdyz je to self extract) tak banan..
edit: nevite nekdo o necem jako je DU Meter, ale aby to dokazalo zobrazovat na panylku krome DL/s UL/s i celkovy pocet stazenych/odeslanych dat? A uplne nejlepsi by bylo kdyby to existovalo co by plugin do taskbaru ;] nevim proc ale treba u DU Meteru i kdyz to mam always on top proste staci kliknout na taskbar a ten pruhlednej panylek zmizi za nej :( /mele se always on top priorita no../ Samurize ma treba fajn merici funkce a umi uplne vsecko vcetne zobrazovani i TV programu klidne na taskbaru.. ale je silene pomalej ..resp zpomaluje nabihani Windows a dost znatelne :( |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 04/12/2004 23:45:33 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 00:46:51
|
K tomu Isacovu postřehu: No máme to v povaze. Když se kdykoliv připojim tak na svejch klasickejch 4-5 Hubů tak jediný lidi co ode mě začnou hned něco sosat jsou vždycky jenom češi z toho hlavního českýho hubu (bejvalý czpro). A jen výjimečně někdo z ciziny.
Já to řešim tak, že se podívám co dotyčnej sdílí, a když nachytám nějakýho chytráka tak ho odpojuju. A když už mě všichni serou až moc že mi zatěžujou linku tak prostě odejdu z toho českýho hubu (stejně to nejlepší seženeš na cizích hubech - už z toho důvodu, že v zahraničí maj lepší linky takže rychlost downloadu je dost potěšující oproti Čechům) |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 12:54:48
|
quote: Originally posted by Octopuss
Hele Koliku, kazdej nema synchronni linku, ja treba muzu DC klidne zavrit kdyz ode me nekdo zacne stahovat. 2Mbit downstream je mi UPLNE k hovnu, kdyz mi to klesne na 5kB/s...
Mam neco podobnyho. Bez uploadu taham 15Kb, s uploadem 2Kb taham 5Kb, s uploadem 5Kb taham 1Kb... Mame navic sdilenej modem, takze si umi kazdej predstavit jakej mam ping, kdyz nekdo zapne DC a nekdo od neho zacne stahovat.(1200-2500) Po novym roce bezodkladne menim providera. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
|
Topic  |
|