Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Nákup, prodej - herní
 Civic Coupe
 Forum Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

-=Trix=-
Starting Member

18 Posts

Posted - 29/11/2004 :  23:37:34  Show Profile  Send -=Trix=- an ICQ Message Send -=Trix=- a Private Message
Mozna blby misto na shaneni auta, ale po bazarech se skoro neda najit...nevi nekdo o tomhle skvostu na prodej, v dobrym stavu?
Nejlip z Moravy, ale jakykoli info vitany. Diky...

Everybody's an enemy!

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 30/11/2004 :  17:53:24  Show Profile Send Ardeth a Private Message
Zavolej si napr do AAA a zkus si ho predobjednat. Co vim od kamose tak jejich obchodaci jezdi napr. do Belgie auta vybirat i na prani zakazniku. Bud se ti pak bude libit a vezmes ho, nebo jim ho tam nechas :)
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 09/12/2004 :  11:24:45  Show Profile Send Milamber a Private Message
nejlevnejsi auta v eu maj v dansku a ceksy kary v holandsku
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/12/2004 :  13:09:03  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
a nejmíň zhuntovaný v Německu :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/12/2004 :  14:14:40  Show Profile Send Octopuss a Private Message
O AAA jsem slysel fakt spatny veci... Od toho radsi ruce pryc.
Go to Top of Page

-=Trix=-
Starting Member

18 Posts

Posted - 09/12/2004 :  16:40:41  Show Profile  Send -=Trix=- an ICQ Message Send -=Trix=- a Private Message
Hmhm..no a kdybych chtel novou, mate zkusenosti s dovozcema ktery shanej auta na zakazku? treba nismo?

Everybody's an enemy!

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 09/12/2004 :  23:32:43  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
Originally posted by Octopuss

O AAA jsem slysel fakt spatny veci... Od toho radsi ruce pryc.

Ja toho slysel...
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/12/2004 :  00:28:17  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Kdyz to slysis od lidi co tam byli na brigade a slysis to z nekolika ruznejch zdroju...
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/12/2004 :  08:18:41  Show Profile Send Ardeth a Private Message
U AAA pracuji 4 moji kamosi, dalsi 4 si tam nezavisle na tech pracujicich koupili auto a bez problemu. Na zamestnavatele bude nadavat kazdej zamestnanec. Prusery se stavaji kazde firme a diky velikosti AAA je to proste videt nez u nejakeho maleho autobazaru.

Krom toho smejdi jsou primo i u authorizovanych prodejcu - u AAA kupujes proste ojetinu a pokud neco vis o autech tak ojete auto je proste haluz.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 10/12/2004 :  08:50:33  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
A to právě nemusí být pravda. Ojetina může být dobrá a můžeš mít i bazara, kterej ti jí tak prodá a i ti řekne vše po pravdě. Což AAA není.

Například se kolem Prahy můžete podívat v Roztokách u Prahy do Autobazaru vedle servisu Renault. je tam i vrakoviště. Super ceny, a dozvíte se o autě vše popravdě. Je to asi 10 minut z dejvické - přímo po hlavní směr Suchdol, potom odbočit podél řeky na Roztoky a projet Roztoky skrz po hlavní skoro až na konec. Asi 200m před pumpou, která je na výjezdu je bazar po levé straně.
Jedinou nevýhodu má pro někoho, že prodává jen Renaulty. Což například mě nevadí, jelikož Renaulta má rád.
Kdysi jsem měl Renaulta 5 tovární speciál a nikdy s tím nebyl problém. A to bylo dost staré auto. Pak jsme měli s manželkou Peugeot, bylo úplně nové a nic moc. Navíc to hrozně žralo. Teď jsme si koupili zas Renaulta a zas spokojenost. Ostatní značky neznám (chci říci neměl jsem vlastní abych mohl prezentovat reálné zkušennosti), snad jen BMW 730, Kia Sephia, Hyundai Sonata a ten Renault se mi líbí asi fakt nejvíc. Narozdíl od BMW se dá provozovat i normálním člověkem bez milionu na účtu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 10/12/2004 :  09:29:17  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
hmm, renaulta jsem chtel puvodne ... vedet o tomhle bazaci driv, mozna bych mel ... takhle mam od renaultu jen motor ve volvu

ego tycoon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 10/12/2004 :  09:55:05  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
On na první pohled vypadá prťavej a vypadá spíš na vrakoviště, ale ty auta, co tam jsou jsou super. Ono totiž většinou brzo mizí, jelikož to dost lidí už zná, takže tam jezdí pravidelně okukovat.
A zas je dobré, že tam nejezdí moc takových těch vykutálených překupníků. TAm totiž se neprodávají ty úplně nejlepvnější šroty, ale fakt auta z německa se servisníma knížkama, kde je napsáno, co to mu je a přesně kolik mělo najeto a jestli opravdu bylo bourané nebo ne.
Není to teda bazar ala AAA, kde se člověk prochází mezi milionem aut, ale spíš jezdí tu a tam mrknout a nebo řekne majiteli co by chtěl, jak staré, v jaké výbavě a jestli chce bourané nebo ne a dá se domluvit na přivezení přímo podle přání. A hlavně bez nějakých fint.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 10/12/2004 :  10:11:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Ještě chci říct, že s tím mám vlastní zkušennosti - není to z doslechu. Z tohohle bazaru jsem měl 2 auta, můj děda 1, moji rodiče 1 a uvažujou o druhém.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/12/2004 :  15:51:10  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
Originally posted by Khostri

A to právě nemusí být pravda. Ojetina může být dobrá a můžeš mít i bazara, kterej ti jí tak prodá a i ti řekne vše po pravdě. Což AAA není.

Jelikoz se pohybuju hodne kolem aut a vymetl jsem snad vsechny bazary, tak mi ver, ze bud otom ten prodejce z bazaru nevi nebo to zamlci. Tvrzeni, ze Ti rekne vse odmitam.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 10/12/2004 :  15:55:19  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Trvam si na tom - řekne. Jdi se tam podívat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/12/2004 :  17:04:46  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Mimo jiny jsem slysel od jednoho typka co byl v aaa na brigade, ze tam myl jedno auto, a najednou upadlo zrcatko. Bylo to tam jen tak nastrceny a zamaskovany, aby to nebylo poznat... a takovejch "Drobnosti" tam prej meli spoustu.

Krome toho mi zase nejakej jinej zdrop rikal cosi o dost hroznym pristupu k zakaznikum. Nechci kecat, protoze si to pamatuju jen HODNE matne, ale snad cosi o tom ze ho normalne vyfuckovali kdyz se mu auto od nich totalne rozsypalo.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 11/12/2004 :  12:21:29  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Kdyz uz tu mluvite o autech.Mate nekdo prehled jakou znacku si v dnesni dobe pridit? Preferuji auto, kde muzou jet v bezpeci deti (autosedacka), nezere jako svine a nemusi jet moc rychle.
Popripade nejake kontakty, kde co sehnat.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 11/12/2004 :  12:57:49  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message
quote:
Originally posted by sword

Kdyz uz tu mluvite o autech.Mate nekdo prehled jakou znacku si v dnesni dobe pridit? Preferuji auto, kde muzou jet v bezpeci deti (autosedacka), nezere jako svine a nemusi jet moc rychle.

VOLVO

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 11/12/2004 :  14:29:40  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message
quote:

Hehe, nerikej ze mas/planuejs deti sworde?

Jinak cetl jsem na netu nejaky test, ze Renault je nejspolehlivejsi znacka, s nejmene reklamacemi. Je o tom i ta reklama, co ted Renault ma.

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)

Edited by - Azirafal on 11/12/2004 14:31:48
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 11/12/2004 :  18:31:17  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
ne necekam. ufff...

Jen bych ciste potreboval nejake auto do prace a na nic vic.Ciste jezdeni po meste.Tak me zajima kdo jake ma zkusenosti.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/12/2004 :  00:16:15  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:
Originally posted by Azirafal

quote:

Hehe, nerikej ze mas/planuejs deti sworde?

Jinak cetl jsem na netu nejaky test, ze Renault je nejspolehlivejsi znacka, s nejmene reklamacemi. Je o tom i ta reklama, co ted Renault ma.

S Renaulty mam ty nejlepsi zkusenosti... imho na tom neco bude.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1341 Posts

Posted - 12/12/2004 :  12:35:18  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message
ja cetl ze evropska auta jsou na tom dost mizerne.
bylo to srovnani aut 0-3roky -5let -10let nad 10let

temer vsade na prvnich mistech byla japonska auta. srovnani se tykalo jen seriove vyrabenych aut .. kdyby nekdo prosazoval svou bugatku

nejlepe vychazela honda, subaru .. evropska byla az nekde kolem 20mista a niz

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/12/2004 :  12:47:34  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
no mozna sou renaulty kvalitni, ale do gb se dovazej jen ty smejdy d:
http://www.autorevue.cz/Magazin/AR.asp?ARI=4217

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 12/12/2004 :  13:20:47  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
mno ... dejme slovo statistice ...
http://news.auto.cz/main.php?article=1956

jo a vubec bych se nedivil, kdyby frantici anglanum cpali jen ty nejvetsi smejdy ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/12/2004 :  08:49:05  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Tak Tak - frantíci nemájí rádi anglány a obrácené, takže prostě francouzká auta budou vzadu už jen proto, že je moc lidí nemá.
Ano, Lexus bude super auto, ale pro toho, kdo na něj má (sice japonec, ale upravenej pro americký trh). Navíc britové hodnoti auta s volantem na prave strane a ta vetsina automobilek vyrabi na zvlastnich linkach nebo dokonce v jinych zavodech nez auta s volantem vlevo. Takze vypovidaci hodnota pro kvalitu aut prodavanych v CR je nulova.

S Renaultem mám nejen já ty nejlepší zkušenosti. Volvo také není špatné, ale myslím, že novější typy budou dražší než ten Renault.

Co se týká výdrže - Asijská auta? No nevím. výdrž sice komentovat moc nemůžu, ale co se týká ceny náhradních dílů tak ano. to co ušetříte na koupi tak několikanásobně zaplatíte na opravách.

Renaulta jsem měl 12 let starého, nestaral jsem se o něj vůbec, jezdil jsem jak prase a vše v pohodě. Naši taky.
Obecně se u renaultu říká, že do 150 000 km najeto do toho nemusíte dát vůbec nic, po 150000 bude nutné začít postupně dělat drobné opravy - tu lambda sonda, tam startér,atp. Samozřejmě může vydržet mnohem mnohem déle, ale obecně je takováto zkušennost.
Co se týká spotřeby, tak moje současná Laguna 1.6 16V žere kolem 7.5l/100km. TAkže žádný problém. A ohledně bezpečnosti se mrkěte na různé crash testy.

Co se týká ježdění do práce - pokud nejezdíš po dálníci a proplétáš se městem, tak možná není od věci například Wartburg (beze srandy. Měl jsem ho jako stavební auto a to byste nevěřili, jak najednou frajírci v Oktáviích, kteří normálně najíždějí na ostatní a rvou se všude mají respekt a nechají váš projet.
Wartburg má taky například pro ti škodovce výhodu, že má nosný rám, takže se dá jezdi i s prolezlou kaslí. Navíc kufr velkej, nemá u dveří zvýšené prahy, takže všechen bordel se dá rovnou vymést ven. Prostě docela dobré.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/12/2004 :  10:04:29  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Se divim ze tu nepadlo ani slovo o novych ceskych autech, 1000x lepsi nez kdejaky ojety vrak treba i VOLVO. Btw: asi budu anglan taky nemam rad francouze vcetne jejich aut.

Black
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/12/2004 :  10:12:16  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Které české auto myslíš? A můj ojetý vrak má najeto 15000 km, je nebouraný (ani odřený) a má německou servisní knížku a stál mě třetinu českého auta.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/12/2004 :  10:22:37  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
No myslel jsem ze to kazdemu dojde ceskych aut krome Skody mnoho neni ....

Jak dlouho ho mas ze ma najeto 15k ?

Black
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/12/2004 :  14:00:25  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
3 týdny

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/12/2004 :  14:33:28  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Tak at Ti dlouho slouzi vcetne tretinovych poplatku za provoz a servis.

Nema cenu asi polemizovat kazdemu se bude libit neco jineho ale podle me je dnesni kvalita Skodovek srovnatelna s vetsinou cizich aut ve stejne cenove kategorii a tride. Co se tyce servisu, dostupnosti tak jednoznacne Skoda vyhrava. A je lepsi si koupit nove auto nez cokoliv co uz je jete byt to ma treba "jen" 15kkm. Neni nad to s autem zit od jeho narozeni. Take to asi zalezi na stylu pouzivani auta, neco jineho je kdyz s nim jezdim 5kkm mesicne nebo rocne. Pokud clovek jezdi hodne je nejlepsi podle me koupit auto nove a za 3-4roky ho prodat a koupit opet nove.

Black
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/12/2004 :  15:29:30  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
No takhle - nové auto jsem zrovna před tímhle. A řeknu ti, že je to úplně jedno, jestli nové nebo trošku ojeté. To nové se ti může jebat úplně stejně jako to ojeté.
Ohledně kvality - já taky nijak škodovku nehaním. Sice Felicie není nic moc a klasická Fabia taky ne, ale například u Oktávky, Fábie kombi nebo Superb je to myslím dobré. Zas můžeme polemizovat nakolik je například Superb české auto, že jo

tady šlo o to, že za tyhle auta dáš víc, než za ojeté. O dost víc. Přičemž po těch 4 letech to má cenu pětinovou. Škodovku bych za 200 000 s výbavou nepořídil, tu Lagunu ano. Co se týká náhradních dílů, tak když jsem naposledy byl v servise, tak ceny jak oprav tak dílů byly úplně stejné na škodovku jako na kterékoliv zahraniční auto (nemluvím pochopitelně o 120tkách).
Stejně tak jako oficiální servis Škoda bude drahý, tak oficiální servis Renault taky.

Poplatky - no nevím. Předtím jsem měl s manželkou Peugeota 106. ten měl obsah 0.996. A žralo to úplně stejně jako ta Laguna. Poviné ručení mě stojí 3500,- což také není zrovna mimo reál. Takže poplatky jsou úplně nastejno.
Ale samozřejmě každý má své oblíbené auto - já to nikomu neberu. Jen chci říci, že není už nějakou dobu pravda, že Škodovka=české auto=levné auto.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 13/12/2004 :  16:06:23  Show Profile Send Milamber a Private Message
Hehe co se tyce Nove laguny tak to nic moc a co se tyce nahradnich dilu tak bych doporucil Kladno tam to zije.....
Go to Top of Page

-=Trix=-
Starting Member

18 Posts

Posted - 13/12/2004 :  18:37:27  Show Profile  Send -=Trix=- an ICQ Message Send -=Trix=- a Private Message
Dobry...a s tema dovozcema aut, ktery nejsou urceny pro cesky trh, naky zkusenosti nekdo ma?

Everybody's an enemy!

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 13/12/2004 :  23:08:35  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
jo skodovky jsou fajn, skoda, ze za ty prachy sezenes mnohem lepsi auto ... kdyz se odpoutas od touhy po uplne novym aute ...
pokud jsem socka, tak si misto novy fabie social ed. 1,2 HTP radsi koupim 4 roky stary normalni auto ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 14/12/2004 :  08:43:50  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:

Konkrétně nová Laguna je velmi poruchový auto starý typ byl OK.
Chtěl jsem si koupit před časem novou Lagunu ale rozmluvil mi to kamarád "automechanik u Renaulta" tak jsem skončil u 307 kombi od Peugeotu ale tohle auto hrozně žere.
Upřímně mě štve že jsem nepočkal tenkrát s koupí novýho auta na novou ŠKODU Octavii protože tohle auto se jim fakt povedlo.

Jinak souhlas v něčem jak s Blackem tak i s Khostrim. Měl jsem spoustu aut a většinou dobře ojetých stáří max. 3 roky když jsem je kupoval. Nechával jsem si je většinou 2 roky a po tu dobu si nepamatuji, e bych do některýho z aut rval nějaký větší peníze. Když se to začlo pomalu srát tak šlo z domu.

2Khostri: kupoval jsi si to auto hotově nebo na leasing ?, já jen že pokud na leasing možná by jsi se divil, že za stejnou měsíční splátku i akontaci a na stejnou dobu by jsi sehnal nový auto v řádu o 100-200k dražší. Ono se totiž vyplatí využít při nákupu novýho auta akcí a pokud se podaří spojit např. 2-3 akce plus třeba možnost odpočtu DPH a vyjde někdy velice zajímavá cena. Já takhle koupil Peugeot 307 break za 600K včetně DPH a díky akci nulový navíšení leasingu + pojištění na 3 roky zdrama + sleva 60k + odpočet DPH a platím za auto ještě o 300Kč méně měsíčně něž za ojetý Peugeot z bazaru v ceně 340K.

Noe

Edited by - Noe on 14/12/2004 08:46:21
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/12/2004 :  09:05:05  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Mám ten starší typ Laguny - ale už s dělenými zadními světly - tzn poslední model před to novou kastlí.
Kupoval jsem to za hotové, protože ani na leasing bych to takhle nesehnal.
Mám 1.6 16V, servo, klima (manuál), 4 airbagy. Má to najeto 15000km, je to nebourané, nebylo to ani odřené , má to německou servisní knížku, kde byl první majitel. Rok výroby je listopad 99. Nechal jsem si vyměnit rozvodový řemen (Renault doporučuje po 5 letech měnit), vyměnil jsem baterku. Dostal jsem k tomu úplně nové letní Goodyeary a zimní Micheliny Alpine. A celé mě to včetně přihlášení, výměny toho řemene a všeho stálo 200k

Do Peugeota jsem jít nechtěl - Měl jsem teď Peugeota na leasing nového a už nikdy více. Navíc ohledně odpočtu DPH - nechtěl jsem to brát na firmu, protože teď mám toho Peugeota ve firmě a protože jsem ho před 4 lety nepřevedl na soukromou osobu, tak z prodeje zaplatím 15 procent daň

Navíc na koupi jsem měl limit 200k. Víc prostě nemám, protože manželka je na mateřské a nepracuje (a úžasných 3400 Kč mateřské měsíčně je fakt terno). A při placení hypotéky a všech provozních věcí na baráku prostě na dražší auto nemám.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/12/2004 :  09:10:38  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
na to se da rict snad jedine...
"Udelej si Free Shard UO a prodavej reklamu na jeho webu ... "
Budes v baliku ... aspon Rodier a jeho banda rikala

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/12/2004 :  09:22:52  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 14/12/2004 :  10:04:22  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
stejne nechapu, jak muze mit auto z roku 99 nalitano jen 15000 km ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/12/2004 :  10:41:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
no jednoduše - měl ho "nedělní kloboukář" :)
A má to fakt 15k. :) A správnej německej důchodce jezdil každý rok na kontrolu do autorizovaného servisu :) Má to v servisní knížce :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 14/12/2004 :  11:08:28  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:

no jednoduše - měl ho "nedělní kloboukář" :)
A má to fakt 15k. :) A správnej německej důchodce jezdil každý rok na kontrolu do autorizovaného servisu :) Má to v servisní knížce :)

no německý servisní knížky jsou kapitola sama pro sebe nicméně je to klidně možné že to těch 15k km má, tatík mýho kámoše má Favorita z roku 1989 a ten má nalítáno 3500 Km cca hehe, dědek sním jezdil jednou za měsíc pro basu piva a jednou za 2 roky na technickou jinak snad to auto nevyjelo

Noe

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/12/2004 :  11:14:33  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
No ono i když utevřeš motor, tak je to vidět. A některý věci prostě ani umytím motoru nejdou zamaskovat. Tohle je jak nové - no zatím jsem spokojen. A nepředpokládám nějaké problémy, jelikož z toho bazaru stejného mám už několikáté auto.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 14/12/2004 :  19:37:50  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
quote:

No ono i když utevřeš motor, tak je to vidět. A některý věci prostě ani umytím motoru nejdou zamaskovat. Tohle je jak nové - no zatím jsem spokojen. A nepředpokládám nějaké problémy, jelikož z toho bazaru stejného mám už několikáté auto.

a to je bazar jaky?

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 15/12/2004 :  07:57:18  Show Profile Send Ardeth a Private Message
Servisni knizka ??? Hahaha. Pri trohu dobre znamosti udelam opravdu pekne cteni o vsech dulezitych prohlidkach.

ad Laguna: rozvodovy remen po 5ti letech ? Prober se Bezne se rozvodovy remen vymenuje po 50-100tis KM i s kladkou jinak se je hodne velka pravdepodobnost, ze se ti to potka a ten motor muzes vyhodit. Nevim jak chlapci u Renaultu prisli na 5 let - mozna to auto dyl nevydrzi. Jinak Laguna je luxusni vuz, ale zaroven trochu drahe na jakykoliv servis, ale to uz je dano znackou Renault.

ad poruchovost aut: bud mate stesti nebo smulu - koupit muzete chybove ci nabourane (aniz o tom vite) uz primo od autorizovaneho prodejce.

ad Skodovka: mali tu nekdo neco proti skodovce tak je vocas. S motory a podvozky je to jedno z nej aut co se v evrope za tu cenu vyrabi. To, ze jde vyjma new face Octavie ci SuperBu o hnusny zpracovani je vec druha. Nicmene proc asi WW Group nechce, aby se SuperB vyrabel...protoze se jim spatne prodava Pasat. Tohle mozna platilo u Favoritu ci prvnich Felicii, ale dnes uz je to nova kapitola a ja osobne bych do nove Octavie v TDi sel hned i za cenu jeji vetsi ceny. Je to tuzemske auto takze bohaty servis a vyber s prakticky jakehokolic autosalonu. Jen se clovek nesmi nechat ojebat prodejci.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 15/12/2004 :  08:32:22  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:
Originally posted by Ardeth
Bezne se rozvodovy remen vymenuje po 50-100tis KM i s kladkou jinak se je hodne velka pravdepodobnost, ze se ti to potka a ten motor muzes vyhodit. Nevim jak chlapci u Renaultu prisli na 5 let -

Rozvodový řemen se defakto u všech aut mění po cca 70 tis. km nebo po cca 5 letech to není žádný výmysl renaulta ale naprosto běžné pravidlo. Ona totiž únava materiálu nezávisí pouze na jeho používání ale i na staří .. bo puchření.
Jinak je takovým malým pravidlem, že vyměnit rozvoďák se doporučuje vždy když si koupíš ojetý vůz a to i kdyby ti mávali před nosem dokladem o tom, že ho měnily včera.

Noe

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/12/2004 :  08:49:45  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
To Ardeth:
No servisní knížka - myslíš si, že když je tam psán jako první majitel v německu děda, kterej tam po 5 letech to auto prodá bazaru, ten bazar je jedním s pravidelných dodavatelů toho bazaru v čechách, že ti jí budou fintit? náplní mojí práce je výroba tiskovin, takže si dost dobře dovedu představit výrobu nové servisní knížky. Ale proč by to někdo dělal - aby ten německý bazar ztratil klienta? Víš, ono pokud u nás jsou slušné bazary (ano, existují) a berou od stálých svých dodavatelů v německu, tak těm němcům se vyplatí říkat o autech pravdu. Nehledě na to, že ty německé bazary jsou obecně slušné, kromě některých, kde je majitelem například jugoslávec atp.

Rozvodový řemen - psal jsem, kolik to má najeto. Takže když máš najeto míň než 70k, tak se doporučuje měnit po 5letech. Dávat informaci jak psal Noe o kilometrem v mém případě mi přišlo zbytečné.
Takže ještě jednou - po 70k nebo po 5 letech. Takže jsem si ho vyměnil.

Ad škodovka - ano souhlasím jak jsem psal. Jen s těmi rozdíly, že si myslím, že Škodovka už moc české auto není a že je drahá.

Ad bazar: Už jsem to jednou psal - v Roztokách u Prahy za servisem Renault. Jede se z Dejvické směrem dolů k hotelu Internacional. Pak dál na Suchdol (vede tam 2 proudová silnice). Ta se pak stáčí od řeky nahoru a tam je odbočka na Roztoky. A teď podél vody dojet do roztok, projet je celé až skoro na konec, po levé straně je velký servis a hned za ním je prťavý bazar.
Případně tam jede městský autobus z Dejvické - nevím přesně číslo, snad 350. Autobus staví jakoby obráceným směrem (směrem do Prahy - při výjezdu se na kulaťáku otočí). Nestojí tam, co autobusy na suchdol, ale stojí na příjezdové ke kulaťáku vedle parkoviště u ČVUT

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 15/12/2004 :  08:50:16  Show Profile Send Ardeth a Private Message
No jasne, zapomel jsem na dedky co najezdi 1k km rocne a pravdou je i jak rikas, ze vymena rozvodaku po koupi ojetiny je dulezita.

Jinak nejlepsi je nekupovat auto zadne - clovek pak nema starosti
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/12/2004 :  08:53:58  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Hehe

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 15/12/2004 :  08:58:34  Show Profile Send Ardeth a Private Message
Khostri: reknu ti jednu peknou historku. Koupil jsem si od kamarada BMW rady 3. Cely nadseny z vozu jsem hned schanel vsechna mozna infa o tomto voze a hlavne jeho detaily. Po navsteve fanklubu BMW jsem mel v detailech sice jasneji, ale ne moc jasno v mych dokladech. Po predlozeni technicaku a serv. knizky z Nemecka mi bylo jaksi receno, ze auto nepochazi od nemcouru, ale z Italie. Jezdil jsem s nim jeste 14 dni, parkrat me chytli polocajti at za rychlost ci jen bezna kontrola a pak jsem ho prodal do bazaru. Nakonec jsem se dozvedel, ze auto bylo kradene a v soucasnosti ho pouziva ruska mafie. Tim celym chci rici, ze zfalsovat se da naprosto vsechno. Mezil lidmi co prodavaji ojetiny se urcite najde svetla vyjimka, ale spravny obchodnik by prodal i vrak za cenu dobre ojetiny.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/12/2004 :  09:33:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Ano, zfalšovat se dá cokoliv. Jenom jak říkám u tohoto bazaru jsem to neviděl - a těch aut tam bylo hodně. A vzhledem k tomu, že v Roztokách jsem bydlel a měl jsem ho od baráku asi tak 1km, tak mám i hodně kamarádů a všechno super.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 01/03/2005 :  17:37:10  Show Profile Send Demawend a Private Message
Jojo Noe, to je tak, kdyz si chces koupit uspornej benzin 1.6. Jenze on ma 100 koni a kdyz pak to po dalnici furt smazis 180+, tak proste nesmis cekat ze to pojede za 8l .

Ja mam 307 taky a spotrebu radsi nesleduju jinak sem spokojenej.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000