Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Bugy v NF?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:21:59  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Od úterý (16.11.04) máme na EU NF, a jak všichni víte na PvP Mythic i naše GOA pěkně kašle, takže člověk nikdy neví když něco nefunguje tak jak má jestli to je normální, když člověk hraje na PvP serveru a nebo jestli to je bug.

1. Ceremonial Bracer - Když použiju Mezz. feedback tak doba než effekt vyprší je 8:20 min, občas sem měl i 9:10m a před NF to bylo stabilně 6:32 minut. Nejsem si jistej, ale když sem poprvé použil C.Bracery tak čas byl 10 minut.
A ještě k tomu když použijete CB tak to je jako by ste v tu chvíli dostali do combatu, takže když běžíte tak ztratíte speedu, neregenuje se vám enda a power se regeneruje o moc pomalejc.

2. ML8 convoker - Zephyr - nyní zephyr vezme do víru i jeho majitele pokud nikdo není poblíž, naštěstí to bere i chary ze stejnýho realmu (to v 1.69 nedělal)

3. Nelze vlastnit keepu a zárověn věž, která je poblíž keepy, napíše vám to "You already own one keep"

4. Sice to není bug, ale zdá se mě, že díky RA sou hybridi mnohem silnější než kdy předtím. Například takovej T.F., potkáme ve dvouch wardena, toho zabijeme jak nic ale jeho TF nás málem sejme.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 19/11/2004 :  10:11:53  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
S tymi NF si to este uzijete. Nie jeden clovek kvoli nim skoncil z DAoC. A takych perliciek ako TWF u wardena je viac. Napr. Static tempest je mozno este vacsia <>na. Good luck

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:49:36  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
A vsiml sis ze casteri jsou jeste silnejsi?
edit: v PvP to neni tak hrozny

Edited by - Diblajz on 19/11/2004 12:51:12
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:54:48  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

A vsiml sis ze casteri jsou jeste silnejsi?
edit: v PvP to neni tak hrozny

To se mě zatím nezdá, s kámošem ownujeme všechny pořád stejně, ale nechtěl bych hrát na RvRku, to musí bejt hrozný psycho celej den jen dobejvat hrady a když člověk má tanka tak jediný co může dělat je pomáhat s beranidlem a nebo pomocí nějakýho stroje něco házet na obránce, což je docela sranda ale tak za 2-3 dny to omrzí.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 05/12/2004 :  21:03:31  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Dnes jsem lital v BG a zjistil jsem, ze fosilky stejne litaj pres zdi, jsem s clerdou musel az k lordovi v CK nez npc umlatili. a to jsem byl za hradbama. a obe brany meli 100% con. takze nic novyho pod sluncem Zatim jsem to postrehl jenom v BG tak nevim, jestli se to deje i nekde jinde.

Akorat me stvalo, ze jsem na sebe musel pouzit single insta.

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 05/12/2004 :  23:26:44  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

3. Nelze vlastnit keepu a zárověn věž, která je poblíž keepy, napíše vám to "You already own one keep"

to je samozrejmy snad jsi nechtel vlastnit celej frontier?
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/12/2004 :  01:16:33  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

1. Ceremonial Bracer - Když použiju Mezz. feedback tak doba než effekt vyprší je 8:20 min, občas sem měl i 9:10m a před NF to bylo stabilně 6:32 minut. Nejsem si jistej, ale když sem poprvé použil C.Bracery tak čas byl 10 minut.
A ještě k tomu když použijete CB tak to je jako by ste v tu chvíli dostali do combatu, takže když běžíte tak ztratíte speedu, neregenuje se vám enda a power se regeneruje o moc pomalejc.

Je to v nejakem grab bagu tusim...

Ten effect duration se zkracuje podle jednoho z tvych ressistu (myslim spirit)... psali, ze je to feature, ne bug.

To s tim brejkovanim speedy je bug, psali, ze to prosetri.

NF Casters - Socka s DI3 buffbotem a MoC si da klidne i 4-5 lidi bez problemu.

Blondiner dnes psal, ze dal Sin Vida fg - solo s buffbotem.

EDIT: Neumim psat

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 06/12/2004 01:17:15
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 06/12/2004 :  11:07:03  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

to neni zadnej vykon, to je jako kdyz bys napsal ze ve 3 jsi sejmul fg legends ...
take jsem pri hrani dua + bufbot byl svedkem toho jak na nas umrela FG ;) a to sme nemeli moc3, no ale BG pomoh ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 06/12/2004 :  11:21:44  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
add TWF...
Musis si porad pripominat popularni vetu:

WTF TWF FTW

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 06/12/2004 :  12:46:22  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
TWF byl hodne dobry dokud nebylo videt kde presne je. V dalsim patchi (pravdepodobne neni na EU) bylo pridano takove kolecko, ukazujici presne kde TWF je. Tim se jeho uzitecnost dost snizila. Dnes z toho kazdy behem 5sec utece.

"Hlavní je být nejlepší :)"
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 06/12/2004 :  13:35:06  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Dnes jsem lital v BG a zjistil jsem, ze fosilky stejne litaj pres zdi, jsem s clerdou musel az k lordovi v CK nez npc umlatili. a to jsem byl za hradbama. a obe brany meli 100% con. takze nic novyho pod sluncem Zatim jsem to postrehl jenom v BG tak nevim, jestli se to deje i nekde jinde.

Akorat me stvalo, ze jsem na sebe musel pouzit single insta.

hehe
minulej tejden duel warr vs supp SM na guinevere v heaven of aerus:warr se schoval v jedny chatrci za merchanta v rohu,takze nebyl videt.SM to obehl a ze zadu krz zed!! ho pomoci 3 PBAOE usmazil.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/12/2004 :  16:19:31  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:
Originally posted by Deimnia

to neni zadnej vykon, to je jako kdyz bys napsal ze ve 3 jsi sejmul fg legends ...
take jsem pri hrani dua + bufbot byl svedkem toho jak na nas umrela FG ;) a to sme nemeli moc3, no ale BG pomoh ;)

Imo zabit solo+bot FG je dobrej vykon.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 06/12/2004 :  19:44:48  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Blbej dotaz Co je to TWF?
Go to Top of Page

Maghor
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/12/2004 :  21:56:19  Show Profile  Visit Maghor's Homepage  Send Maghor an ICQ Message Send Maghor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Blbej dotaz Co je to TWF?

Thornweed Field TWF Active Creates a field of thorns that damage and snare all enemies caught within. 500 radius. Pulses every 3 seconds. 2 second non-interruptible cast time. 1500 range

600 sec 25 dam/sec 100/20 250/30
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000