Author |
Topic  |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 14:28:34
|
Ahoj, prodam dva ucty hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis v originalnich balenich. Na jednom je lvl50 Shaman a na druhem lvl49 Warrior. Duvod: prechazim na EU. Cena dohodou, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 167872901 nebo na mobil 608854140. Diky
---takze jeden acc prodan (se Shamym lvl50), zbyva jeste jeden ---tak i druhy acc je prodany
pokud ma jeste Pikachu, tak se ozvete jemu
|
Edited by - Brouček on 04/05/2004 15:43:46
|
|
| |
pikachu
Starting Member
38 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 15:33:32
|
Tak at nezakladam novy topic...... ------------------------------------------------------------- Ahoj, prodam ucet hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis v originalnich balenich. Nejake postavy na lvl 50 tam jsou. Cena dohodou, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 21405508 ci mail jupikuv@seznam.cz. Diky |
Pika! Pika! Pikachu! |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 02:40:00
|
Takze at nezakladam dalsi topic prodam 3 ac. na US verzi 50 chary + legendary crafty + dalsich mnoho veci . Cena dohodou . kdo ma zajem muze napsat . Nameless_Barbarian@seznam.cz |
Edited by - Pusttule on 28/04/2004 10:48:33 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 12:40:49
|
Mam tu na prodej jeden account vcetne baleni (DAoC + SI + ToA) a druhy bez krabice (DAoC + SI), oboji EU verze. Pro pripadny zajem mi pisnete na ICQ167872901, nebo na mobil 608854140. Diky...
EDIT: - account DAoC + SI + ToA EU verze - prodano - zbyva account DAoC + SI EU verze - prodano |
Edited by - Brouček on 19/07/2004 07:27:49 |
 |
|
hRochSWG
Starting Member
52 Posts |
Posted - 24/05/2004 : 13:19:37
|
Prodam account vcetne baleni (DAoC+SI +ToA) US verzi, par tydnu starou. Cena dohodou, nebude to moc 
EDIT: prodano |
Edited by - hRochSWG on 26/05/2004 13:53:13 |
 |
|
galaxies
Starting Member
47 Posts |
Posted - 19/06/2004 : 16:22:27
|
prodam daoc za 300 kontakt icq 322347154 |
 |
|
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 08:51:38
|
no ja bych mel zajem o nejake to DAOC s SI pripadne i TA pro EU ( ale jak je to pote s prevodem uctu ze ktereho se to plati? A jak se meni registracni udaje. Muze mi to pls nekdo osvetlit? |
Edited by - Vigo_mocny on 23/06/2004 08:53:02 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 07:22:26
|
quote: Originally posted by Vigo_mocny
no ja bych mel zajem o nejake to DAOC s SI pripadne i TA pro EU ( ale jak je to pote s prevodem uctu ze ktereho se to plati? A jak se meni registracni udaje. Muze mi to pls nekdo osvetlit?
Jakmile ziskas od dotycneho prihlasovaci jmeno a heslo, muzes vstoupit do uctu a veskere udaje si zmenit. Provadi se to pres web (konkretne u EU verze). Pak si nechas mailem poslat nove heslo. Ucet, ze ktereho si to chces platit si nastavis take tam. Pokud mas zajem, ozvi se, mam jeste EU DAoC + SI. |
 |
|
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 08:38:05
|
No cena je vpoho. Hele jak jsem neco cetl na RVR serveru by nemel byt problem hrat i bez posledniho datadisku. Hranicni svety a ten hlavni velky dungeon i herni pribeh by tam mel byt? Chapu to dobre? Radsi bych to ale i s tim ToA :( Jo a prosimte ta pixelshadrova voda uz je i v zakladni hre? Nebo musim mit to ToA ?Jinak vecer snad budu doma tak ti napisu na ICQ (musim si to rozmyslet zda se mi to vyplati bez datadisku ToA). Pokud bych to dnes nestihal tak zitra.
Zatim ti dekuju |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 08:58:44
|
quote: Originally posted by Vigo_mocny Jo a prosimte ta pixelshadrova voda uz je i v zakladni hre? Nebo musim mit to ToA ?
SI datadisk. |
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 12:44:42
|
Prodam EU verzi vcetne obou datadisku ! Zaplaceno jeste do 14.7. ICQ. 158796823 |
 |
|
pikachu
Starting Member
38 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 21:16:18
|
Dalsi account na prodej....... --------------------------------------------------------------
Ahoj, prodam ucet hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis. Nejake postavy na lvl 50 tam jsou prevazne na RvR serverech, a nejake vyssi lvl na PvP
Cena 2000,-Kc, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 21405508 ci mail jupikuv@seznam.cz. Diky
p.s.: Prodano za 2000. |
Pika! Pika! Pikachu! |
Edited by - pikachu on 07/07/2004 13:47:53 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 06:31:43
|
quote: Originally posted by pikachu
Dalsi account na prodej....... --------------------------------------------------------------
Ahoj, prodam ucet hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis. Nejake postavy na lvl 50 tam jsou prevazne na RvR serverech, a nejake vyssi lvl na PvP
Cena 2000,-Kc, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 21405508 ci mail jupikuv@seznam.cz. Diky
LOL, sis na to zalozil zivnost?   |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 11:02:57
|
Pikachu prodava stale ten samy ucet stale dokola, je mi opravdu s podivem jak mu muzete naletet pote so ci prectete nektere jeho prispevky. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
pikachu
Starting Member
38 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 11:36:03
|
quote: Originally posted by Demawend
Pikachu prodava stale ten samy ucet stale dokola, je mi opravdu s podivem jak mu muzete naletet pote so ci prectete nektere jeho prispevky.
Blablabla.......... |
Pika! Pika! Pikachu! |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 17:43:28
|
quote: Originally posted by Demawend
Pikachu prodava stale ten samy ucet stale dokola, je mi opravdu s podivem jak mu muzete naletet pote so ci prectete nektere jeho prispevky.
Ja myslel, ze prodava 2 ucty stale dokola, on je to fakt porad jeden a ten samy ? |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 23:07:05
|
Za 2000 tacy si muze dovolit prodavat char kolem RR7. To ze ma padesaty level znamena velky kulovy. 50 lvl se da udelat za 20 - 24 hodin.
Jeho accounty jsou za tuhle cenu neprodejne.
To bych si mohl dovolit ja (RR9L6 ifik a RR9L7 cleric), ale ne takovej neznamej noob jako Pikachu.
edit: treba takovyho Zlatovouse bych za dvojku koupil :) Ale koupit nejakej account, za kterej se vlastnik stydi a neni schopen rici co na nem ma (protoze se viditelne snazi spenezit kvalitu charu a ne cenu datadisku, ktera se pohybuje nekde kolem 900 korun) bych nekoupil ani za kilo. |
Edited by - VT on 01/07/2004 23:23:49 |
 |
|
querb
New Member

125 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 00:30:15
|
Dovolil bych si nesouhlasit, pri trose trpelivosti se da prodat za vic jak 2000,- Kc,skoro vsechno co je level 50. Pokud je tam vice padesatek je to tutovka. Pokud to je negro,bot, ministrel,hydra atd. atd nemusite oplyvat ani prilisnou trpelivosti. Jen se to chce trosku preorientovat na jine zakazniky . www.ebay.com Btw: neni problem prodat je problem dostat zaplaceno |
Ticho leci  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 10:16:51
|
Když už sme u té Ebay... jde nějakým způsobem prodávat na ebay, když je člověk z Česka? Je tam nutnost mít Paypal account, ale ten Česko jaksi nezná(i když podporuje ještě větší prdele než ČR)... |
Arokh Estarioll |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 10:19:06
|
quote: Originally posted by Kořka
Když už sme u té Ebay... jde nějakým způsobem prodávat na ebay, když je člověk z Česka? Je tam nutnost mít Paypal account, ale ten Česko jaksi nezná(i když podporuje ještě větší prdele než ČR)...
zalozit si ucet ve state kterej paypal podporuje ;) jinak imo bez sance, pruser je ze 80% aukci na ebay je paypal only : |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
querb
New Member

125 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 15:41:34
|
Presne jak pise Aragorn |
Ticho leci  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 19:30:05
|
Mmm... tož to je sux :D Myslel sem, že se to třeba zlepší po vstupu do EU, ale teď sem se díval a Česko velká neznámá... Ale i tak diky  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 22:15:56
|
no nerek bych ze 80% je paypal only .. ono vubec kdyz neco prodavam tak pravidla urcuju ja, a vetsinou se da domluvit na nejake jine forme .. treba WU, nebo sluzby podobny paypal (jestli se to menuje nejak bidpay nebo co ja uz nevim). Aspon takhle sem to delal . |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 07/07/2004 : 11:53:53
|
hele at se to nezakeca chce nekdo ten EU DAoC ??? napiste, domluvime se! |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 14/07/2004 : 14:51:21
|
KUPIM ucet EU classic+SI /toa neci/ nebo len datadisk SI. |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 09:40:50
|
Kdyby mel nekdo zajem koupit si hru Dark Age of Camelot, je to mozne i zde http://www.xzone.cz/vylohagamedruh.php3?vyber=rpg&podrubrik=MMORPG&ref=Stormer za velmi peknou cenu (konkretne Platinum edici obsahujici vsechny dostupne datadisky). Je zde k mani i nekolik dalsich online titulu i predobjednavky pripravovanych. |
Edited by - Brouček on 16/07/2004 09:46:06 |
 |
|
Gil-galad
Starting Member
30 Posts |
Posted - 27/08/2004 : 15:29:21
|
Prodam US acc s 50 healerem, 50 zerkem, 50 champem + shamy buffbot. Acc ma aktivovany toa. Vazni zajemci se mohou hlasit na icq... |
Edited by - Gil-galad on 27/08/2004 15:30:27 |
 |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 30/08/2004 : 23:14:06
|
Prodam 1x Acc DAoC US LVL 49SB Aktivovane ToA moznost tvorit postavy /level
a 1x Acc DAoC US clasic bez datadisku zajemci ad volaji na 724 263404 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 21/09/2004 : 17:12:26
|
Ahoj, mam na prodej ucet EU verze Camelotu vcetne vsech datadisku v originalnim baleni. Pripadni zajemci se ozvete na ICQ. - prodano |
Edited by - Brouček on 22/10/2004 12:50:45 |
 |
|
Drewinek
Advanced Member

814 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 21:49:59
|
Koupim DAoC US pokud mozno SI i ToA 602479015 95554959
Uz mam  |
RL Fishing |
Edited by - Drewinek on 27/10/2004 00:33:45 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 22:13:31
|
Prodam DAOC:Shrouded isles & Trials of Atlantis |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Aarbal
Starting Member
12 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 17:54:43
|
Ahoj, mam na prodej US account vcetne vsech datadisku. Ozvat se mi muzete na ICQ: 321626567 nebo na mobil: 777211087.
|
Edited by - Aarbal on 03/11/2004 18:56:35 |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 15:10:41
|
Cafte :-) Mam na prodej 2 US ucty SI, TOA aktivovany + jednu krabici DAoC platinum verzi (s cd keyem uz pouzitym samorejme :-) ) Na 1. ucte sou - Morgan le Fay - Warrior 50 lvl, Berserker 50 lvl, Spiritmaster 44 lvl. Mordred - Brserker 41 lvl Na 2. ucte (buffbot acc) - Morgan le Fay - Shaman 50 lvl Mordred - Shaman 32 lvl Zajemci se mi ozvete na mail : Strasiftak@salamon.sk a nebo ICQ : 163044886 Prodavam ty acc jako 2 in 1, takze budete mit 2 acc za skvelou cenu :-) popripade to muzu prodat i jednotlive. Dekuji :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
Edited by - Kojot on 12/11/2004 15:11:44 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 13:35:08
|
Prodam account vc. baleni Dark Age of Camelot Platinum US verze. Jsou tam nejake postavy na Guinevere a Mordredu, lvl50 nema zadna. Pro pripadny zajem se mi ozvete na ICQ, nebo na mobil 608 854 140. |
Edited by - Brouček on 27/11/2004 22:55:57 |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 15:49:08
|
quote: Originally posted by Brouček
Prodam account vc. baleni Dark Age of Camelot Platinum US verze. Je tam nekolik postav na pvp serveru Mordred. 50lvl, vybaveni, nejake artefakty, svitky a solidni penize. Pro pripadny zajem se mi ozvete na ICQ, nebo na mobil 608 854 140. Diky
Jo, takhle to dopada, kdyz ma clovek kamarady a supportuje je. Rikaji mu, chcou hrat to a to a clovek pro ne dela co se da. Dal penize do zacatku, sehnal svitky na arty, pomohl kde s cim, vytahal postavy no a nakonec si na nem jen namazou kapsu...
Grats. Timto bych chtel rict, ze prestavam supportovat uplne kohokoliv, jak vidim, nevyplaci se to.
No, tak doufak, ze na tom fakt kurva vydelas!
GL FU! |
 |
|
Inach
Starting Member
12 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 16:50:22
|
quote: Originally posted by uschi
Prodam account vc. baleni Dark Age of Camelot Platinum US verze. Je tam nekolik postav na pvp serveru Mordred. 50lvl, vybaveni, nejake artefakty, svitky a solidni penize. Pro pripadny zajem se mi ozvete na ICQ, nebo na mobil 608 854 140. Diky
Jo, takhle to dopada, kdyz ma clovek kamarady a supportuje je. Rikaji mu, chcou hrat to a to a clovek pro ne dela co se da. Dal penize do zacatku, sehnal svitky na arty, pomohl kde s cim, vytahal postavy no a nakonec si na nem jen namazou kapsu...
Grats. Timto bych chtel rict, ze prestavam supportovat uplne kohokoliv, jak vidim, nevyplaci se to.
No, tak doufak, ze na tom fakt kurva vydelas!
GL FU!
Ja si radeji davam velky pozor komu pomaham, a provadim podporu postupne. Toto by mne asi take pekne nastvalo.   |
DAOC Dartmoor/Hibernia Inach-Eld Inaich-Anim Inacher-Nacht
WAR Karag-Azgal/Order Inacher-WL |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 17:27:44
|
Souhlasim s Uschim. Doufam, ze dobre prodas, kdyz uz jsme ti tolik pomohli ziskat ty veci na uctu.
Btw nerikal jsi vcera, ze se nekdy vratis ? |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 17:30:50
|
Aha takze 2 kupci  |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 20:00:47
|
Ach jo, proc sem pisete takove ptakoviny, neni tohle nahodou topic pro prodeje a ne volnou diskusi? takze: 1. nevim, jestli Ti mam jeste nejakym jinym zpusobem podekovat, nebo pro tady rozvadis tuhle debatu, ale nejsi jedinny, kdo nekomu pomahal, nebylo to treba Tobe, ale jinym lidem, tak me tady nesud, uz jsem Ti myslim asi 1000x podekoval a co jsem Ti slibil, jsem take splnil (viz. Invex, nebo DVD) a ty takhle?! tahle hra je od toho aby lide spolupracovali a vypomahali si navzajem 2. ja nepredpokladam, ze bych tady u nas tenhle ucet prodal za nejakou super cenu, taky to z toho duvodu neprodavam, ale chci jit hrat jinou hru a potrebuji na ni penize, blizici se Vanoce trochu komplikuji muj stav na ucte 3. specialne pro Tebe Deime, musim se tezce zasmat , je videt ze jsi porad takovy jaky jsi byval, ta posledni cast vety me opravdu dostala "kdyz uz jsme ti tolik pomohli ziskat ty veci na uctu" kde jsi to prosimte vzal? ty jsi mi k nejakym vecem pomohl? jedine o cem doopravdy vim, ze jsi me vzal do DFka pro expu a chtel jsi vsechny sealy co popadaly, tak tu prosim nevykladej zvasty 4. opet pro Tebe Deime, rikal jsem "pro pripad, ze bych se nahodou vratil" (vytazeno z kontextu), ale dnes jsem si prepocitaval co vsechno potrebuji do konce roku a tezce mi to nevychazi, takze, pokud chci hrat neco jineho, musim na to nekde vzit 5. proc to tady vubec resite? hrajte si sve Uhni Kurva (nyni uz Rohatec II), ja myslim, ze je to kazdeho vec, kam jde a kde hraje a nejsem sam, kdo z tama odesel, ty take resite takhle??? |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 20:41:49
|
Ach jo, proc sem pisete takove ptakoviny, neni tohle nahodou topic pro prodeje a ne volnou diskusi? takze: 1. nevim, jestli Ti mam jeste nejakym jinym zpusobem podekovat, nebo pro tady rozvadis tuhle debatu, ale nejsi jedinny, kdo nekomu pomahal, nebylo to treba Tobe, ale jinym lidem, tak me tady nesud, uz jsem Ti myslim asi 1000x podekoval a co jsem Ti slibil, jsem take splnil (viz. Invex, nebo DVD) a ty takhle?! tahle hra je od toho aby lide spolupracovali a vypomahali si navzajem 2. ja nepredpokladam, ze bych tady u nas tenhle ucet prodal za nejakou super cenu, taky to z toho duvodu neprodavam, ale chci jit hrat jinou hru a potrebuji na ni penize, blizici se Vanoce trochu komplikuji muj stav na ucte 3. specialne pro Tebe Deime, musim se tezce zasmat , je videt ze jsi porad takovy jaky jsi byval, ta posledni cast vety me opravdu dostala "kdyz uz jsme ti tolik pomohli ziskat ty veci na uctu" kde jsi to prosimte vzal? ty jsi mi k nejakym vecem pomohl? jedine o cem doopravdy vim, ze jsi me vzal do DFka pro expu a chtel jsi vsechny sealy co popadaly, tak tu prosim nevykladej zvasty 4. opet pro Tebe Deime, rikal jsem "pro pripad, ze bych se nahodou vratil" (vytazeno z kontextu), ale dnes jsem si prepocitaval co vsechno potrebuji do konce roku a tezce mi to nevychazi, takze, pokud chci hrat neco jineho, musim na to nekde vzit 5. proc to tady vubec resite? hrajte si sve Uhni Kurva (nyni uz Rohatec II), ja myslim, ze je to kazdeho vec, kam jde a kde hraje a nejsem sam, kdo z tama odesel, ty take resite takhle???
No, jen kratce: Diky lidem jako jsi ty se nam Uhni Kurva celkem rozpada. Jsem rad, ze tvuj bracha (Pramen) sel pryc, ten clovek hral hubou, ciny zadne. Priznam se, ze tebe jsem mel rad, ty jsi byl opakem sveho bratra, mozna proto, ze jsi starsi a asi mas uz rozum. Pocitali jsme s tebou, sam jsi mi jeste na srazu rikal jaky z tebe bude uber sorc... Proc jsi na me hral falesnou hru? Bylo to cele za potrebi? Mohl jsi to rict rovnou a my mohli herni cas venovat na jine veci nez na tve chary, ktere tu prodavas...
Mno, nedivim se, ze ti to nevychazi, obcas by jsi mel nacpat love nekam jinam nez do grafickych karet etc. Takhle jsi prodal kamarady. Timto ti oficialne rikam (nepocitam s tim, ze by te to nejak zajimalo), Uhni Kurva nebo jak ty rikas Rohatec II o tebe uz nejevi zadny zajem a cesta back je navzdy uzavrena.
GL na WoW
EDIT: chtel bych pozadat cleny UK, aby se k tomuto tematu uz nevyjadrovali, myslim, ze nase energie se da investovat jinam a vyuzit lepe, nez kdyby jsme takto zas*ali cele forum. Diky |
Edited by - uschi on 15/11/2004 20:46:04 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 21:06:37
|
Ja vim Uschi, ze jsme se na necem domlouvali, ale byla tam trosku jina skupinka lidi, nez s jakou vzniklo UK, predstavoval jsem si to trochu jinak. Navic jste si UK zalozili takrka beze me, tak jsem do toho asi nemel co mluvit. Navic jak je videt, byl jsem tam jen casova brzda, zda se, takze vam timto ulevuji a vyuzivejte sily na sve zalezitosti. Navic jsem Ti take rikal, ze budu WoW zkouset a nevim, jak to dopadne. Me osobni zalezitosti, to co delam a kupuji nemas vubec co resit. Ja s navratem ani nepocitam, asi bych vam ani k nicemu nebyl. Krom toho jsem pri vasem trizeni guildy (kdyz jsem par dni nehral) byl leavnut jeste driv, nez jsem napsal tenhle post o prodeji. Tak jste se mnou asi ani nepocitali, jak je videt. A na zaver, vis co Uschi? az z Tebe tahleta panovacnost jednou sejde, ozvi se a zajdeme na pivko.
btw diky za Tvuj posledni edit
EDIT: pokud Ti jde tak tezce o ty veci, tak Ti z toho neco dam |
Edited by - Brouček on 15/11/2004 22:43:12 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 23:06:02
|
ICQ ftw aneb kids strike back. (že to říkám zrovna já ) |
Arokh Estarioll |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 08:21:05
|
Když někdo pak dodatečně lituje, že někomu pomáhal, tak to je nahovno taková práce. Ještě že nelituju  |
Ninjagon |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:20:49
|
quote: Originally posted by NINJA
Když někdo pak dodatečně lituje, že někomu pomáhal, tak to je nahovno taková práce. Ještě že nelituju 
Poprve, kdyz jsem Egladora supportoval jsem taky nelitoval... podruhe co jsem mu "pomohl (necrem)" vylevelovat warra a jeho brachovi skalda a oni prodali ucty ... uz me to trosku nastvalo.
A ted po treti jsem si rikal, ze uz tady zustane, ze mu zase rad pomuzu a ... Deim out. |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:23:59
|
Hele kluci, serem na to, ok? Proste sem uz nic na tohle tema nepiste, myslim ted UK! Trosku jsme ujeli od topicu, ktery tu puvodne byl. Radsi se snazme neco malo hrat a ne tu psat reply na neco, co je nam vlastne ukradene. Pokud si to cte nejaky moderator, tak at radsi nase posty smaze nebo nekam presune, at je v tomhle topicu jen prodej acc!
Howg!
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 23:41:16
|
Jo, Nabijec urobil to iste to je nejaky trend v tejto dobe. |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 00:22:27
|
quote: Originally posted by Pepo
Jo, Nabijec urobil to iste to je nejaky trend v tejto dobe.
Jo, psal jsem si s nim a chapu ho. Nereste to prosim, krom toho, ze hrajes DAOC mas taky RL, kde proste nekdy nastane rozhodnuti, kde si musis vybrat jedno nebo druhe... Stejne to mas s Egladorem, kdyz se nad tim zamyslis tak v necem pravdu mel on, v necem mozna ja. Nakonec jsem se zmohl uz jen na kritiku a upadl nekam pod uroven normalniho cloveka. Proste to tak je, mozna i jednou u me nebo u tebe nastane doba, ze si budes muset vybrat a nebo te nadchne neco jineho. O tom to je. |
Edited by - uschi on 18/11/2004 11:24:58 |
 |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 19:23:02
|
Prodávám DAoC acc US lvl 50 zerk na mordu a ostatni chary aktivovane SI+ToA spěchá cena 1300 Kc vse orig. mohu zaslat i krabice secret world mam tel. 724263404 |
 |
|
|
Topic  |
|