Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Zbrane pro druida?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rahman
Moderator

Felcar

4369 Posts

Posted - 05/12/2004 :  06:15:58  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Mate nekdo nejake zkusenosti? Desi mne, ze s mecem, ktery ma base damage 4-11 davam ja damage 2-7. Required skill je sword 50, mastery 100, ja mam sword 90, vazne netusim kde muze byt zrada. Jine zbrane nez mece vychazeji trochu bliz zakladni damagi, ale zadna zbran mi nepise damage stejnou nebo vetsi nez base...

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 05/12/2004 :  09:57:44  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Mate nekdo nejake zkusenosti? Desi mne, ze s mecem, ktery ma base damage 4-11 davam ja damage 2-7. Required skill je sword 50, mastery 100, ja mam sword 90, vazne netusim kde muze byt zrada. Jine zbrane nez mece vychazeji trochu bliz zakladni damagi, ale zadna zbran mi nepise damage stejnou nebo vetsi nez base...

ja mam hul a taky davam malůy dmg, nejspis protoze mam malou silu. proto sem si taky koupil hul, ktera pridava power, tech par bodu dmg behem boje dobry, ale rozhodujici roli to nehraje
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2004 :  10:14:15  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
presne tak zbran je jen jakysi doplnek, dulezite je neustale HO a pak ty dve utocna kouzla co mas, jinak druid a predpokladam ze nejen on ale vsichni priesti jsou zabijaci, na lvl 16 dam na solo oranzoveho moba bez jakehokoliv nebezpeci smrti, coz pokud si pamatuju jsem s warrem urcite nedaval.

lastfm
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 05/12/2004 :  12:13:57  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

presne tak zbran je jen jakysi doplnek, dulezite je neustale HO a pak ty dve utocna kouzla co mas, jinak druid a predpokladam ze nejen on ale vsichni priesti jsou zabijaci, na lvl 16 dam na solo oranzoveho moba bez jakehokoliv nebezpeci smrti, coz pokud si pamatuju jsem s warrem urcite nedaval.

s HO se da dat mob o cca dva levely silnejsi (jsem na lvl 10 nebo 11) horsi je to samozrejme s grupnutejma smejdama, tka je to hodne o hubu.

jinak druid ma vyhodu v tom reaktivnim stitu, kterej taky dela slusny dmg. minimalne stejny jako ta moje hul
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 05/12/2004 :  15:04:01  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Ja pouzival zbrane z druhu Great hammer, dmg jsem daval kolem 8-11, ted mam hul, ale vetsinu casu travim stejne jako vlk - vic hp, vetsi armor a melee utok navic. S hotem a dvema doty co ted mam neni problem dat moby o lvl vyssi...
Aktualne pouzivam hul, sice mam mensi armor, ale ty bonusy za to stoji.

Edited by - Slunicko on 05/12/2004 16:36:13
Go to Top of Page

Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts

Posted - 05/12/2004 :  17:55:40  Show Profile  Send Arra an ICQ Message Send Arra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

To je naprosto jasny. Kazdej MOB ma naky AC a hra ti proste pise dmg az po mitigation.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4369 Posts

Posted - 05/12/2004 :  18:21:37  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Neptal sem se jak mam zabit oranzoveho moba, s tim opravdu problem nemam.

quote:
To je naprosto jasny. Kazdej MOB ma naky AC a hra ti proste pise dmg az po mitigation.

I tohle je mne zcela jasne, z tech 2-7 co mi pise tooltip na zbrani je v realu (po mitigation) tak 1-5 na moby kolem lvl 18 ktere zabijim.

Otazka byla, cim to je, ze se zbrani, ktera ma v zakladni description 4-11 mi to na tooltipu pise damage 2-7 (coz je realna zakladni damage kterou sypu do moba a nasledne se oreze o AC), a proc je tenhle rozdil MNOHEM vetsi u mecu, nez treba u palcatu.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4369 Posts

Posted - 05/12/2004 :  18:23:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Proste uz 10 levlu mam porad damage na zbrani 2-7, a to mam mnohem vyssi skill, o dost vyssi silu, o dost lepsi (a stejne rychlou, speed 1,3) zbran.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000