Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 AFK trinketing
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/11/2004 :  19:20:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Chcem sa spytat, ci s tym mate nejake skusenosti ???

Ja som skusal Xylobot aj Macro Expres, ale pri pouziva oboch programov pri asi pri 10tom pokusu vypne daoc bez akejkolvek chyby ani nic mi nenahodi, proste to vypne.

V Macro Expres som aj nastavil nech mi nieco stalo pise do Chatu, ale nepomohlo, tak ci tak ma to zhodilo.

Tak ak ma niekdo nejake informacie ako sa to da spojazdnit tak mi ich prosim vas napiste, alebo ak aspon viete ako to urobit nejako jednoduchsie

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/11/2004 :  19:48:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A este otazocka,

je mozne ze ked salvagnu lvl 51 itemy s 825 Metalworking tak dostanem menej materialu ako ked ich salvagnu s 1000+ Metalworkingu ???
Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 26/11/2004 :  16:33:17  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

A este otazocka,

je mozne ze ked salvagnu lvl 51 itemy s 825 Metalworking tak dostanem menej materialu ako ked ich salvagnu s 1000+ Metalworkingu ???

Ano salvage zalezi na tvojem craft cisle .matel , cloth,leather cim vice mas tim dostanes z toho itemu vice materialu.
Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 26/11/2004 :  16:37:20  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Chcem sa spytat, ci s tym mate nejake skusenosti ???

Ja som skusal Xylobot aj Macro Expres, ale pri pouziva oboch programov pri asi pri 10tom pokusu vypne daoc bez akejkolvek chyby ani nic mi nenahodi, proste to vypne.

V Macro Expres som aj nastavil nech mi nieco stalo pise do Chatu, ale nepomohlo, tak ci tak ma to zhodilo.

Tak ak ma niekdo nejake informacie ako sa to da spojazdnit tak mi ich prosim vas napiste, alebo ak aspon viete ako to urobit nejako jednoduchsie

Pepo jestli si spominam tak pred letem par lidi pouzivalo macro na craft , ale pozor blockli jim ac jak na to prisli . Skus vydrzet da se to rychle vyjet ten craft chce to jen vydrzet . Moje skusenosti s macrem jsem ho skousel ale nechodil mi pouival jsem macro expres.
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 27/11/2004 :  11:22:28  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ano salvage zalezi na tvojem craft cisle .matel , cloth,leather cim vice mas tim dostanes z toho itemu vice materialu.

Bullshit, primarni craft skill neovlivnuje pocet salvagovaneho materialu z itemu. Bud se ti to povede a mas 100% materialu, nebo ne a nemas z toho nic.

Trinket je jasny, delas ho pomaleji nebo ztracis material pokud se nepovede.

Zkus nastavit jednou za cas nejakou akci, nejlepe ne jednu ale 2, napr. vyskok, sednuti atp. neco co ti nezrusi makro, ale tohle neni zarucene...

Muj craft jsem jel od cca. 500+ skill pres macro express, nikdy zadny problem, CSR atp...

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/11/2004 :  15:00:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Po rozhovore s imi som dospel k tomu ze to je nejaka systemova chyba, proste neni to vnutorny mechanizmus daocu. Tak som urobil nejake zmeny a uz to funguje, pouzivam Xylobot. Je to trosku narocnejsie na pouzivanie ako Macro Expres, pretoze macro sa pise rucne ale je zase funkcny, takze naco menit zauzivany system, ze jo ?

To som chcel vediet dorli, ze ci napriklad neexistuje nieco take ako ze dostanes 80% materialu alebo tak, ale co som cital na nejakom webe, ak mas skill 900 tak vsecko zosalvagujes na 100%.

Mne nejde ani tak o craft ako o trinket, craft je v pohode, to som robil rucne vsecko, ale ked mas vo vaultu nejakych 2000 sealov, tak ta aj sibne kym to naklikas vsecko
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000