Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Omezovac rychlosti
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 14/11/2004 :  19:06:45  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, potreboval bych tip na nejakej program, kterym omezim rychlost odesilani primo na sitovy karte, dekuju za pomoc.

Edited by - sandman on 14/11/2004 19:06:57

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 14/11/2004 :  21:23:54  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
nepises jaky os, predpokladam win: netlimiter ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:34:13  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Takový chytráky vychcaný mám fakt rád. Kor na DCčku

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:50:31  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

správně, jakoukoliv kontrolu nad vlastními zdroji bych zakázal

chudák Kolik co musí všechny ty ilegální data sdílet sám
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 23/11/2004 :  17:49:28  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message  Reply with Quote
quote:

OMG ja zas miluju chytraky co vedi prd na co to chce a hned buzerujou...

Do a SKA!
Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 24/11/2004 :  18:34:21  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
Je to jednoduchy, mam poskozenej modem, kterej se restartuje kdyz odesila data rychleji 8kb/s a ja potrebuju odesilat emaily.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 25/11/2004 :  11:24:40  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
oni ti ho na upc zdama vymenej ... thomson jeden krapskej ...

ego tycoon
Go to Top of Page

sandman
Starting Member

78 Posts

Posted - 25/11/2004 :  17:04:24  Show Profile  Visit sandman's Homepage  Send sandman an ICQ Message Send sandman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

oni ti ho na upc zdama vymenej ... thomson jeden krapskej ...

JJ, ja vim.
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 26/11/2004 :  00:29:55  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:

správně, jakoukoliv kontrolu nad vlastními zdroji bych zakázal

chudák Kolik co musí všechny ty ilegální data sdílet sám

trefne -)

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 26/11/2004 :  14:00:21  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
hehe wirusH alias Demostenes Druhy promluvil.

Jeste neco mi reknes drahy?

ostatni: jo je to hrozny, ale coz. nejak to zvladnu...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 28/11/2004 :  16:16:28  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz o necem vim hovno tak se do toho neseru to te doma neucili? Dal nechapu wirusH u tebe asi zacinaj jmena na male pismenko ze a ta cislovka Druhy s velkym D to jako znaci ze je řadová? Zajímavá gramatika.

Do a SKA!
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 28/11/2004 :  20:25:11  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by _WirusH_

quote:

Kdyz o necem vim hovno tak se do toho neseru to te doma neucili? Dal nechapu wirusH u tebe asi zacinaj jmena na male pismenko ze a ta cislovka Druhy s velkym D to jako znaci ze je řadová? Zajímavá gramatika.

ZNIC HO VIRDO*vrauuuu*

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 29/11/2004 :  00:01:39  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Kolik vs. Wirush. Lol. To je vazne dobry forko.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 01/12/2004 :  00:05:47  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Hehe ani ne. Nemám čas se zahazovat s odpadem typu wirus

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:10:53  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Nenene, pises to uplne spatne, chybi ti tam Č, ne pardon, H...

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

_WirusH_
Starting Member

33 Posts

Posted - 01/12/2004 :  19:11:02  Show Profile  Send _WirusH_ an ICQ Message Send _WirusH_ a Private Message  Reply with Quote
Neurolog Kolik objevili nerv, spojující oko a prdel. Důkazem
byl pokus na Mistralovi, který byl nejprve bodnut jehlou do prdele a
okamžitě se rozplakal. Poté byl toutéž jehlou bodnut do oka
a okamžitě se posral.

Do a SKA!

Edited by - _WirusH_ on 01/12/2004 19:14:17
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:29:18  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by _WirusH_

Neurolog Kolik objevili nerv, spojující oko a prdel. Důkazem
byl pokus na Mistralovi, který byl nejprve bodnut jehlou do prdele a
okamžitě se rozplakal. Poté byl toutéž jehlou bodnut do oka
a okamžitě se posral.

Tohle je vtip z doby, kdy Mrtvý moře bylo ještě marod...

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:16:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Hele Koliku, kazdej nema synchronni linku, ja treba muzu DC klidne zavrit kdyz ode me nekdo zacne stahovat. 2Mbit downstream je mi UPLNE k hovnu, kdyz mi to klesne na 5kB/s...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:32:54  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
no je to docela paradox, že v čechách, s téměř nulovym uploadem, je tolik lidí na DC

a nakonec když člověk chce dát k dispozici pořádnou linku a nasdílí 200 giga linuxovejch mirroru tak ho vybanujou se slovy "takovy vychcanky tu nechceme, pokud nechces sdilet tak se nepripojuj" coz sem nepochopil, ale budiz
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:41:18  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
No a proč si nechtěl sdílet?
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 02/12/2004 :  18:37:39  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
zřejmě to byli nějaci zarytí příznivci MS a SCO
:)

měl jsem zkusit nasdílet patche MS, to bych se na pár mega dostal :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/12/2004 :  00:25:44  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Heh to je docela dementni... myslim ten ban
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/12/2004 :  23:22:36  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
lol.. si mel ty isa prejmenovat na .avi ;-))
nekde zase vyzaduji presne pocty urciteho software, pripadne vsecko zabalene - jakmile ma clovek instalacku v jednom velkem .exe (i kdyz je to self extract) tak banan..

edit: nevite nekdo o necem jako je DU Meter, ale aby to dokazalo zobrazovat na panylku krome DL/s UL/s i celkovy pocet stazenych/odeslanych dat?
A uplne nejlepsi by bylo kdyby to existovalo co by plugin do taskbaru ;] nevim proc ale treba u DU Meteru i kdyz to mam always on top proste staci kliknout na taskbar a ten pruhlednej panylek zmizi za nej :( /mele se always on top priorita no../ Samurize ma treba fajn merici funkce a umi uplne vsecko vcetne zobrazovani i TV programu klidne na taskbaru.. ale je silene pomalej ..resp zpomaluje nabihani Windows a dost znatelne :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 04/12/2004 23:45:33
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 08/12/2004 :  00:46:51  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
K tomu Isacovu postřehu:
No máme to v povaze. Když se kdykoliv připojim tak na svejch klasickejch 4-5 Hubů tak jediný lidi co ode mě začnou hned něco sosat jsou vždycky jenom češi z toho hlavního českýho hubu (bejvalý czpro). A jen výjimečně někdo z ciziny.

Já to řešim tak, že se podívám co dotyčnej sdílí, a když nachytám nějakýho chytráka tak ho odpojuju. A když už mě všichni serou až moc že mi zatěžujou linku tak prostě odejdu z toho českýho hubu (stejně to nejlepší seženeš na cizích hubech - už z toho důvodu, že v zahraničí maj lepší linky takže rychlost downloadu je dost potěšující oproti Čechům)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 15/12/2004 :  12:54:48  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Hele Koliku, kazdej nema synchronni linku, ja treba muzu DC klidne zavrit kdyz ode me nekdo zacne stahovat. 2Mbit downstream je mi UPLNE k hovnu, kdyz mi to klesne na 5kB/s...

Mam neco podobnyho. Bez uploadu taham 15Kb, s uploadem 2Kb taham 5Kb, s uploadem 5Kb taham 1Kb... Mame navic sdilenej modem, takze si umi kazdej predstavit jakej mam ping, kdyz nekdo zapne DC a nekdo od neho zacne stahovat.(1200-2500) Po novym roce bezodkladne menim providera.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000