Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Cleric RA na RR9
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:05:10  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Lion Knight (R9 L0) Realm Points: 4,187,000
Total Points: 80 Unused Points: 0

(2) Augmented Dexterity +12 dex
(1) Long Wind Increased dur of sprint
(3) Wild Healing +17 % chance of critical heal
(2) Mystic Crystal Lore +50 % power restored non-combat, 180s resuse
(2) Raging Power +50 % power restored anytime, 600s RUT
(1) Purge 5s delay, 15m RUT : Dispel Negative Effects
(3) Perfect Recovery +100 % HPs,Endurance,Power resurrection, 5m RUT
(1) Retribution of the Faithful R5L0 RA: Self Buff Procs 3s Stun on Any Melee Attacker, 30s dur, 5m RUT

Vsadím se, že něco podobnýho má Trinity (+něco navíc když je RR10).

- Zkoušel sem BOF2, podle mě to je naprosto na nic, páč v NF (máme ho od úterý na EU) je teďka mnohem víc magic charů než tanků. Pokud bof tak jedině verzi 3
- Pak sem zkoušel MOC2, a vůbec mě to nenadchlo, stojí mě to hodně poweru ale přitom moje healy desně suck, takže celkem na nic. Stejně MOC se mě hodí sotva jednou za 1-2 hodiny.
- Měl sem PR1 - docela zajímavý občas super občas nanic, pokud se mě nepovede po použití PR heal tak ten člověk zase hnedka umře,a pro castry je PR1 nepoužitelný a tak si chci vzít PR3, má 5 min. REUSE čas, zachrání mě 50% hp a moře času, takže mě při rezzovaní už nebudou umírat lidi.
- Purge 1 - nikdy sem neměl problém s tím, že po použití purge musím čekat 5 sekund.

MCL2 a RP2 je snad bez komentáře, to by měl mít každej pure healer. A wild healing je super.

Co si o tom myslíte?

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:08:50  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Katzzzi ja na US dostal zpravy o tom ze Wild Healing je k nicemu, ale ja vim co to je zac v praxi.
Co se ohledne tyce tveho RA je good.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:13:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu, ze se Trin nebo ja dostanem k DAOCu nejdrive zitra odpoledne ci spise v nedeli vecer tak zatim strucne z hlavy (pozdeji dodam presne udaje):

Rozhodne nema bof, nema moc a ma minimalni PR.

Ma purge 2.

Pak ma dalsich jeden milion RA, ale ty jak rikam dodam pozdeji :)

MOC1 si bude brat ted, MOC2 na RR11 a nejaky drobny.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:25:11  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

Katzzzi ja na US dostal zpravy o tom ze Wild Healing je k nicemu, ale ja vim co to je zac v praxi.

Na wild healing mě nešahej , 17% chance na crit heal je uber, když vezmu v úvahu že díky spreadu healuju najednou 8 lidí tak ten critical mám skoro každej heal.

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:38:40  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

quote:

Na wild healing mě nešahej , 17% chance na crit heal je uber, když vezmu v úvahu že díky spreadu healuju najednou 8 lidí tak ten critical mám skoro každej heal.

Ja vim ze Wild Helaing je super, ale jen rikam co znamena WH pro US , RA k nicemu, tu informaci jsem dostal od hrace jmenem Bullway a trosku jsme se o tom pohadali a pak do me zacal ryt, ze jsem nenahral "nejake male cislo ve zlomcich" toho co on s "healerem" tak jsem se v duchu zasmal a radsi te debaty nechal.
V brzke dobe cekam vyjadreni cele guildy UK takze asi budu nest vinu za zalozeni flame Topicu, sorry Katzzzi
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/11/2004 :  10:43:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teraz sekas frajera a zacinas flame topiky .... ach jo.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 19/11/2004 :  11:20:52  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Teraz sekas frajera a zacinas flame topiky .... ach jo.

Hele, byl jsem vam byl pro smich a ted jsem tady rekl pravdu, co jsem se dozvedel.

Edited by - Pramen on 19/11/2004 11:44:36
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/11/2004 :  11:33:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Klidne tu flamujte, ale hlavne at vam rozumim, at jsou vety normalne poskladany, at nemluvite jako arabove nebo polovicni analfabeti.

Pokud rikam 'flamujte' myslim tim konstruktivni flam alespon castecne k threadu ve kterym se nachazime.

Edited by - VT on 19/11/2004 11:38:13
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/11/2004 :  11:51:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vsadím se, že něco podobnýho má Trinity (+něco navíc když je RR10).

Ted jsem si toho vsiml. Myslel jsi pravdepodobne Trinii?

Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:01:51  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Jo jasně Trinii, ona sem moc nepostuje, takže její jméno moc často nevidím a tak ho občas zkomolím

Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:03:25  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja vim ze Wild Helaing je super, ale jen rikam co znamena WH pro US , RA k nicemu, tu informaci jsem dostal od hrace jmenem Bullway a trosku jsme se o tom pohadali a pak do me zacal ryt, ze jsem nenahral "nejake male cislo ve zlomcich" toho co on s "healerem" tak jsem se v duchu zasmal a radsi te debaty nechal.
V brzke dobe cekam vyjadreni cele guildy UK takze asi budu nest vinu za zalozeni flame Topicu, sorry Katzzzi

Nevim nic o tom , ze bych se s tebou hadal. Rekl jsem ti na tuhle abilitu svuj nazor. Ze jsi pak ty vybuchl ( jako ostatne vzdy , kdyz ti nekdo rekl neco s cim ty jsi nesouhlasil ) uz je tvoje vec a projev detskeho chovani . Imo ty budes decko asi dele nez ostatni , soude podle toho jak jsi se choval v daoc , kdyz jsi s nama hral.

Zdravotnik - to je ten healer , co ma nahrano mnohem vic hodin nez adam. O RR se nezminuju , protoze ja hraju daoc odlisne nez quake 3 arena v podobe daoc.
Edit: mozna jsem spis mel napsat daoc v podobe q3 arena

Edited by - Bulway on 19/11/2004 12:07:06
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:22:04  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

quote:

quote:

Nevim nic o tom , ze bych se s tebou hadal. Rekl jsem ti na tuhle abilitu svuj nazor. Ze jsi pak ty vybuchl ( jako ostatne vzdy , kdyz ti nekdo rekl neco s cim ty jsi nesouhlasil ) uz je tvoje vec a projev detskeho chovani . Imo ty budes decko asi dele nez ostatni , soude podle toho jak jsi se choval v daoc , kdyz jsi s nama hral.

Zdravotnik - to je ten healer , co ma nahrano mnohem vic hodin nez adam. O RR se nezminuju , protoze ja hraju daoc odlisne nez quake 3 arena v podobe daoc.
Edit: mozna jsem spis mel napsat daoc v podobe q3 arena

Tvuj nazor jako od uplneho novacka co nevi na co je ktere RA, takze jsi u me healer na PvE a to je na PvP jako bys nebyl.
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:32:26  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Ted's mi to nandal !.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:42:06  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo jasně Trinii, ona sem moc nepostuje, takže její jméno moc často nevidím a tak ho občas zkomolím

v tom pripade bych si nebyl jistej tim PR3 ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:50:15  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

v tom pripade bych si nebyl jistej tim PR3 ;)

Já si nedávám RA podle toho jak je má někdo jinej ať je sebelepší hráč, ale přeci jen je tady víc lidí co má větší zkušenosti s novejma RA než já a tak třeba někdo mě řekne, že ta RA co mám, že stojí zaprd. Mě se zatím zdá, že pokud člověk nemá MOC3 a nebo BOF3 tak že nemá smysl si to vůbec dávat.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 19/11/2004 :  14:54:49  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Wild Healing je imo good, ale jsou lepší ability, které si vzít před ním(což se tebe, jako RR9 clerica už netýká). Ale určitě bych si takovou věc třeba do RR5 nevzal(pokud bych měl zrovna plnou prdel RA respeců a mohl respecovat po každých 5 bodech(active abilities), tak proč si to, do doby než dostanu těch 5 bodů, nevzít, že.(wtf, není tam nějak moc čárek?).
Ale nemát tam Divine Intervention... určitě alespoň 1 bych si vzal, je to takové další i single nsta za 5 bodů :)

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 19/11/2004 14:55:04
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 19/11/2004 :  17:29:12  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
Muj osobni nazor je, ze: min lvl 2 DI, Purge a MCL je naprosty must have, nemit to je imho blbost (drive si clovek mohl dat treba BoF misto DI, ale v dnesni dobe kdy uz skoro nikdo nehraje jiny class nez castera se mi zda DI must have a BoF je temer k nicemu). Pak uz je jedno jestli si das dex, toughness, mastery of heal atp... ja osobne nemam moc dobre zkusenosti s wild healingem, spis tihnu k MoH. Taky je podle me zbytecne PR3, ja mam PR1, to je v klidu za ty body. Pokud nejsi healer, tak mit jiny level moc nez 3 je podle me taky blbost a co jsem vyzkousel + mi potvrdila Trin je, ze pokud mas MOC, tak je skoro must have mit Raging Power, protoze ses porad bez many (neni nad to kdyz mas nahozeny MOC, ale jsi OOM).

Edited by - Rikin on 19/11/2004 18:39:32
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/11/2004 :  21:43:27  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Díval sem se na různý fora, včetně tohodle, pokecal sem s pár lidma a nakonec sem dneska celej den zkoušel a imo je to fakt super, všechny sme porazily.

(1) Serenity +1 pwr/tick
(2) Wild Healing +9 % chance of heal spell critical
(3) Raging Power +80 % power restored anytime, 600s RUT
(2) Divine Intervention +2000 healing pool group buff, 10m RUT
(1) Perfect Recovery +5 % HPs,Endurance,Power resurrection, 5m RUT

RP3 je super, dost často se mě hodilo a využil sem ho pokaždý, MCL2 to je bez debat, wild healing 2 je tak akorát, ta verze tři už je možná moc.
Co se týče Mastery of healing to se mě moc nelíbí páč level 3 to je za 10 bodů za to máš jen 12% navíc což je celkem nic.
(1) Retribution of the Faithful R5L0 RA: Self Buff Procs 3s Stun on Any Melee Attacker, 30s dur, 5m RUT

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 20/11/2004 :  01:23:22  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Díval sem se na různý fora, včetně tohodle, pokecal sem s pár lidma a nakonec sem dneska celej den zkoušel a imo je to fakt super, všechny sme porazily.

(1) Serenity +1 pwr/tick
(2) Wild Healing +9 % chance of heal spell critical
(3) Raging Power +80 % power restored anytime, 600s RUT
(2) Divine Intervention +2000 healing pool group buff, 10m RUT
(1) Perfect Recovery +5 % HPs,Endurance,Power resurrection, 5m RUT

RP3 je super, dost často se mě hodilo a využil sem ho pokaždý, MCL2 to je bez debat, wild healing 2 je tak akorát, ta verze tři už je možná moc.
Co se týče Mastery of healing to se mě moc nelíbí páč level 3 to je za 10 bodů za to máš jen 12% navíc což je celkem nic.

mno myslim ze bys mel mit purge 2 alespon tech 5 sec u healera muze byt dost rozhodujicich
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 20/11/2004 :  02:24:39  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Tuhle RA spec sem dneska zkoušel skoro 11 hodin a udělal sem si 85K a dingnul sem konečně RR9
Purge 1 bylo naprosto dostačující, nikdy se mě nestalo že bych purgnul pozdějc a nestačil dát heal.
Divine inv. je uber věc, když to vyjde tak to healne grupu i za 4K HP (mám verzi 2)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/11/2004 :  09:45:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tuhle RA spec sem dneska zkoušel skoro 11 hodin a udělal sem si 85K a dingnul sem konečně RR9
Purge 1 bylo naprosto dostačující, nikdy se mě nestalo že bych purgnul pozdějc a nestačil dát heal.
Divine inv. je uber věc, když to vyjde tak to healne grupu i za 4K HP (mám verzi 2)

Mno. Nevim. Trinia vzdy zustava pod cc a v momente kdy zacinaji hapecka lezt dolu prilis rychle tak purgne a jede. Coz ty nemuzes a musis si vlastne netakticky predpurgnout. Purge 1 proste sux. Na takticke bitvy potrebujes dvojku.
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 20/11/2004 :  10:16:22  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem hral hodne dlouho s purge 1, ale nakonec jsem to vzdal. Pokud maji treba vsichni mezz, nekomu ubiraji (treba druhemu klerikovi), tak musis dat purge a heal nebo insta (predpokladame, ze DI nemas up), pokud mas purge 1, tak umre. Dalsi duvod je pak hra v mensich skupinach, kde jsi sam healer (coz ja hravam porad), pak na tebe nabehne reaver a s purgem 1 koncis. Muze nastat hodne situaci, kdy purge 1 staci, napriklad pokud mas DI 2+ up a staci dolecovat toho cloveka nez tobe dobehne 5 sec, nicmene tady na Mordredu cim dal casteji byvaji takove caster grupy, proti kterym DI2 je k nicemu, proste das DI2 a najednou cvak a konec, proste do 2 sec ten clovek lezi a 2k hp zmizi jako nic, to se mi stalo 3x za posledni 2 dny (je mozne, ze v teto situaci neudelas nic ani bez mezzu, ale zase ten pocit ze jsi mohl mozna neco udelat...). Mit purge 1 je blbost. Proste muzes mit stesti a staci ti 1, ale to jsou nahody, na to nespolehej.

edit: Ted jsem si vzpomnel, ze purge 2 je hodne dulezite pokud mas PR1, kazdy den se mi tak 3x stane, ze dam nekomu pr1 a v zapeti mam mezz... v tomto pripade davam okamzite purge 2 a 41 single heal na target, kdyz bych to purge 2 nemel, nebo ho nemel up, tak to vetsinou skonci resskillem pro cil.

Edited by - Rikin on 20/11/2004 17:10:48
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 20/11/2004 :  16:34:09  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Tak sem si dal purge2 misto purge 1, RP2 misto RP3 a zatim mam dext3 ale to si casem dam na 2 a dam si RP3

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 20/11/2004 :  22:50:41  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rikin

edit: Ted jsem si vzpomnel, ze purge 2 je hodne dulezite pokud mas PR1, kazdy den se mi tak 3x stane, ze dam nekomu pr1 a v zapeti mam mezz... v tomto pripade davam okamzite purge 2 a 41 single heal na target, kdyz bych to purge 2 nemel, nebo ho nemel up, tak to vetsinou skonci resskillem pro cil.

takze jsi konecne respec ze smite ? ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 21/11/2004 :  00:56:59  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
quote:

takze jsi konecne respec ze smite ? ;)

Pred asi 5 mesici jsem respecl na "tri spec": 35s 30r 27e, s tim jsem hral asi 3 mesice, pak jsem prisel na to, ze mastery of focus ra nefunguje (delal jsem testy s asi 100 kouzly a efekt je nulovy (zkousel jsem na hrace 50lvl kouzlit 50 kouzel s MoF 2 a 50 kouzel bez, v obou pripadech byl ressist naprosto presne 20%)).

Takze jsem nakonec zkusil spec, kterou jsem si vymyslel (nechci mit stejnou spec jako vsichni): 43r 31e 10s a jsem maximalne spokojeny. Potom, co upravili ty single healy je to zajimava spec. Poridil jsem si SC (komplet 100%) a mam vsechno caple + dokonce i smite ;). Takhle hraji uz 2 mesice a asi u toho zustanu, pokud nedaji do smite nejakou formu ccka napriklad a neudelaji z toho zajimavejsi spec.

Na druhou stranu musim uznat, ze opravdu hodne mi chybi insta pbae mezz, ja prece jenom asi 90% pvp travim v malych grupach (2-5 lidi) a kdyz treba zabijime s dorlim ve 2 5-8 lidi grupy, tak ten pbae mezz se hodil, ted je to horsi.

Edited by - Rikin on 21/11/2004 01:35:16
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000