Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Lidi hrajici na US Merlin serveru
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 04/11/2004 :  09:24:24  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Hujte,
jsem tedkonc level 12 theurgista albion a hledam nejaky lidi/guildu se kteryma bych mohl obcas nekam zajit.

Vse plati pro US Merlin server

PS: Mam koupeny pouze zakladni daoc bez datadisku a upgrade nechystam (cekam na WoW a chci to nejak smysluplne vyuzit ten cas)

no mmo

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 17/11/2004 :  17:18:48  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
tak pod na mordred :) tam nas je dost

Drtic lvl 50 berseker,Uhni Kurva mordred
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/11/2004 :  17:20:19  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
IMHO Merlin je nejhorsi servr.
Jinak at te hra bavi.
Go to Top of Page

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 17/11/2004 :  17:33:03  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
no inu RvR servr pokud nehrajes treba infa je o nicem nechavat se stale valcovat zergama ve 3 fg a expit skoro porad jen v PVE to je vopruz ale to jeste neznas pokud nemas lvl 50

Drtic lvl50 berseker,Uhni kurva Mordred
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 19/11/2004 :  09:08:21  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Jak se vlastne ten tvuj theugerista jmenuje?
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 19/11/2004 :  13:24:39  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Manaregetix jmeno me, protoze celdric uz byl obsazenej grrr...

maly update... uz mam level 18... a nesmejte se mi moc... proste nemam nejak moc casu :-( holt zarizovani bytu stoji usili a cas...

nehlede na to ze jsem leveloval spis plnenim questu a tedka trosku tasku... ale mam pocit, ze to neni zrovna nejefektivnejsi :-D

no mmo
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:05:13  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Ak by si niekedy nieco potreboval skus napisat jednemu z charov co mam v podpise. Obcas na Merlin zavitam a vzhladom k tomu ze tam hra aj par ludi co na toto forum ani nechodi sa to tam mozno v blizkej buducnosti pokusim ozivit. Ak by mal niekdo zaujem bol by som rad keby sa nam tam podarilo to o co som sa neuspesne pokusal na Lancelote. Vytvorit grupu stabilne hrajucich (aspon 4x do tyzdna po veceroch) ludi . Som ochotny hrat akykolvek char. Albion je pre mna vyzva. Ano hra tam najviac ludi ale zaroven aj najviac neschopnych a ked tam hram a vidim absolutny nedostatok klucovych charov (cleric, sorc, minstrel) tak je mi ich az luto

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:21:28  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Mno par ruznych charu i z fora tady jsem uz potkal...

jako hlavni chary bych asi rekl Defka, Krypl (kterej z nich je kterej netusim to se musej priznat sami :-D)

Obcas tam bejva Nufnuf, videl jsem i dalsi podezrely cesky nazvy, ale to je nejisty.

Jinak uvazoval jsem i o zkousce hib jako realmu ale to az jestli se mi povede dolevelit 50ku ;-) abych nemusel delat tech prvnich 20 levelu.

Kazdopadne jediny 2 schopny RvR servery tedka budou jen Merlin, Lancelot, protoze ty jediny si jeste jakztakz udrzeli pocet lidi ve spicce... coz je u RvR zaklad a to chapu i ja noobas ;-).

Na merlinu jsou tedka asi nejsilnejsi Hibici a pekne nam to nandavaj. (Ostatne ne nadarmo drzi 80% casu DF)

no mmo
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:43:53  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Hlavne ze jsme si dobili relik zpet predminuly vikend
a DF bylo taky, az jsem cumel ze vydrzelo cely vikend

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 08/12/2004 :  06:09:17  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Na merlinu aktivni kleriky nepotrebujou,maj prece buffboty
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 08/12/2004 :  06:13:50  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Jinak obecne hibici jsou silny na vic serverech,napriklad na guinevere si taky delaj co chtej
Go to Top of Page

Inach
Starting Member

12 Posts

Posted - 08/12/2004 :  18:30:13  Show Profile  Send Inach an ICQ Message Send Inach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Jinak obecne hibici jsou silny na vic serverech,napriklad na guinevere si taky delaj co chtej

Na Dartmooru po vydani NF to plati take, vsechny relics a permanentne 9, 10 keepu. A pri tom jsou hibici nejmene pocetni, ale na tom asi nezalezi. A take jsem si nevsiml, ze by DF mel nekdo jinej.

DAOC
Dartmoor/Hibernia
Inach-Eld
Inaich-Anim
Inacher-Nacht

WAR
Karag-Azgal/Order
Inacher-WL
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2004 :  19:48:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inach

quote:

Na Dartmooru po vydani NF to plati take, vsechny relics a permanentne 9, 10 keepu. A pri tom jsou hibici nejmene pocetni, ale na tom asi nezalezi. A take jsem si nevsiml, ze by DF mel nekdo jinej.

Hibernia potrebuje nejmene classu pro vytvoreni full grupy. Takze ma nejvetsi sanci prosadit se na rvr serverech.

Nejtezsi roli v rvr bitvach ma albion.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 09/12/2004 :  06:21:32  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na merlinu aktivni kleriky nepotrebujou,maj prece buffboty

Mno a nejlepsi je, kdyz nekomu reknes LFG a on ti rekne ze heal nepotrebujou, tak si vedle nich sednu a koukam. Vydrzi jim to tak 1-2 pully. Pak zakonite nekdo z nich lehne a uz rvou /y a ty furt sedis a smejes se, jak tam pobihaj a rvou. pak dostavam crashtalky ze jsem svine ze jsem jim nepomohl, ja jim zas odepisu, ze prece heal nepotrebujou ale zase v nasem case tam je tak 30 lidi okolo lvl 30, co chtej expit v grupe, problem je ovsem v tom, ze plno tanku ani nevi, ze maj nakej protect, ci guard. Jen jednou jsem dostal protect hned, jinak o nej musim furt rvat, to me uz nebavi.
treba vcera v grupe 2 arms, pala. vsichni se stitem, a nikdo z grupy nemel protect. zbytek jsem delal ja, friar a 3 sorc.

Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:27:44  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdysi jsem hraval a vladl Midgard pak zacali zergovat Albici to si pamatujes na tech jkapek na cele a ted Hibici. To tak vypada ze kazdych 3/4 roku se to meni takze jak se vratim . Tak zese bude zerk Midgard lol uz se tesim
Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:30:14  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Inach

quote:

Hibernia potrebuje nejmene classu pro vytvoreni full grupy. Takze ma nejvetsi sanci prosadit se na rvr serverech.

Veldo ja myslel ze Midgard potrebuje min charu na ful grupu nebo to je vyrovnane
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 14/12/2004 :  00:20:09  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Priznejte se, kdo ma na merlinu/mid skalda Lunetic
Se me dnes snazil sejmout v molviku ale nesundal

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 14/12/2004 :  01:44:00  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Priznejte se, kdo ma na merlinu/mid skalda Lunetic
Se me dnes snazil sejmout v molviku ale nesundal

Ja urcite ne :1) nejsem bratrovrah
2) nehraju na mid/merlin (skoda,to by byl harvest rps jak krava)

Par cechu je na mid/merlin v guilde Paranor http://guilds.camelotherald.com/guilds/guild.php?s=Merlin&g=2859
btw Lunetic v cestine znamena namesicny(sileny)

Edited by - Diblajz on 14/12/2004 01:45:33
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000