Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Runescape
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/10/2004 :  21:34:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nekolik desitek hodin jsem a budu mimo prazske Chello plus a svoji mimoradne kvalitne vypestovanou mmorpg zavislost jsem musel nejak zasytit.

Na notebooku s nejakou 8 mb grafikou, gprs, nekde xxx kilometru od Prahy a Runescape bavi a bezi nadherne. Doporucuji.

Doporucuji i pro hrace co nemaji ITC krizi jako ja (a imho to bude fajn UO like gameska i bez tech 8mi gamrinusu co mam v krvi).

http://www.runescape.com

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/11/2004 :  10:17:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Cz/sk texty o Runescape:

http://runescape.borec.cz/
http://www.fantasyplanet.cz/clanek.asp?id=1388
http://runescape.shacknet.nu/runescape/
http://runescape.shacknet.nu/forum/
http://had.independent.sk/runescape.php
http://rs.unas.cz/
http://www.okoun.cz/boards/runescape
http://sweb.cz/rs-shop/
http://lostheaven.webz.cz/
http://runescape.wz.cz/
http://delrith.wz.cz/

Strucne o vyhodach Runescape:

- pokud nechcete platit nemusite, hra je pro vas free
- za 5$ mesicne members bonusy
- hra je nezavisla na platforme (java)
- staci ji 300mhz procesor a 64mb ram
- nepotrebuje rychle pripojeni na net (hral jsem ji v jedoucim aute zcela bez problemu)
- je to UO like gamesa
- hraje ji spousta lidi (v prime tajmu (prelom eu/us) byva online 70 tisic !!!! lidi)
- neni zde mozny kill steal (po utoku se mob uzamkne pouze pro tebe)
- neni nutne stahovat zadneho clienta

Bude toho vic, ale ja ji hral pouze na chalupe a v aute, takze mam nahrano asi kolem 10 - 15 hodin (nepocitam dobu kdy jsem ji zkousel asi pred dvema lety).

Edited by - VT on 01/11/2004 16:39:37
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/11/2004 :  22:06:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja jsem zkousel runescape a musim rict ze ten novy dil v novem kabate ma neco do sebe.
co jsem ale neprekousl je to malinke herni okynko a nemoznost 100% volnosti kamery. Proste se vtom nevyznam :( nejde mi naklopit kamera tak, jak bych chtel takze jsem to uz kdysi po par hodinach vzdal.. Skoda, snad nekdy udelaji verzi ktera pujde alespon v 640x480 .. ona uz ta puvodni verze mela to okno takove, ze kdyz si dal clovek Windows do zakladniho rozliseni 640x480 tak to mel skoro pres celej obraz..ale ted je to usporadane tak, ze neni videt inventorar atp.. takze se to pouzit neda a navic tu kameru fakt zhorsili oproti jednicce :( (ta se sice da hrat, ale ma zase hroznou grafiku)...

Jinak sem byl prekvapenej tim poctem questu co tam jsou a kraft skilly a taky to bezi prave i na tom gprs :-)

Jinak az zas nebudes mit co hrat, zkus www.eternal-lands.com je tam i ceska guilda, klient ma 20MB, je to teda uz 3D ale facha to na stejne konfiguraci, dokonce lze v option zapnout i nejake ty zvuky

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/11/2004 :  02:25:14  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

...
...

Ze zrovna tobe to prijde jako vyhoda se divim ....
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/11/2004 :  09:04:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

...
...

Procpak?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/11/2004 :  09:43:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Jinak az zas nebudes mit co hrat, zkus www.eternal-lands.com je tam i ceska guilda, klient ma 20MB, je to teda uz 3D ale facha to na stejne konfiguraci, dokonce lze v option zapnout i nejake ty zvuky

Mno, zkusim, ale ten 17mb client neni to co bych chtel stahovat pres gprs ...

Dneska zase jedu na cesty, takze si to predsosnu v praci a dneska vecer kdyz bude cas zkusim, ale Eternal Lands neni ten pravy 'tenky client' jako Runescape.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/11/2004 :  10:06:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
450kb jako je napr. Graalonline.com client je to co je pro me ucely fajn.

Graal Online je dokonce i v 3D (to jsem vubec netusil):
http://www.graalonline.com/community/gallery.php?gallery=42
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/11/2004 :  13:33:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

...
...

Procpak?

No nejak sem te chapal jako PvP hrace co nema rad abytecne omezeni systemem ... takze bych te spis pokladal za nekoho komu sedi volnej system jako treba v UO .. tj muzu utocit na co / koho chyci ale nesu si nasledku ...
Nejaky antis-KS systemi sou imo picoviny, proste kdyz mam silu nekoho ODnout a vzit mu moba tak proc by me mel system to znemoznovat ? aby se u toho ten amik nerozbrecel ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/11/2004 :  19:57:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No, mozna narozdil od tebe (a mnoha dalsich cechu) jenom dospel a vi, ze proste hrat jako prase nema smysl.
V realite ses taky rad ze jsou tu omezeni systemu (ktere nekomu pripadaji nesmyslne) jako je napriklad policie nebo armada a urcite bys nechtel aby ses musel sam branit proti parte buzen co te chtej vokrast.

Mel by si taky dospet a chovat se ve hre tak, jak bys chtel aby se k tobe chovali ostatni a jak by ses choval v realite. To ze je neco jenom jako, neznamena ze si muzes delat co chces.

Jenomze to ty asi nikdy nepochopis

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/11/2004 :  02:46:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Lolo!!!!111onetwo

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 11/11/2004 :  11:34:56  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, mozna narozdil od tebe (a mnoha dalsich cechu) jenom dospel a vi, ze proste hrat jako prase nema smysl.
V realite ses taky rad ze jsou tu omezeni systemu (ktere nekomu pripadaji nesmyslne) jako je napriklad policie nebo armada a urcite bys nechtel aby ses musel sam branit proti parte buzen co te chtej vokrast.

Mel by si taky dospet a chovat se ve hre tak, jak bys chtel aby se k tobe chovali ostatni a jak by ses choval v realite. To ze je neco jenom jako, neznamena ze si muzes delat co chces.

teda ja nevim kde to zijes, ale tam kde ziju ja (tzn. zemekoule) zadny "omezeni systemu" nejsou. Tzn kdyz nekoho chci okrast tak mi v tom rozhodne nezabrani zadna sysmessage ex machina ktera mi oznami ze "you can't pick that up". A kdyz mne "parta buzen chce vokrast" tak se skutecne branit sam musim, protoze policie se nezassembluje ze vzduchu na zavolani "guards" a neda instantkill/jail vsem utocnikum.

Tzn. je to presne tak jak rika stilgar, muzes delat co chces ale neses za to nasledky. A to ze takovej system povazuje za lepsi neznamena ze ho chce zneuzivat, to jenom tvuj chorej mozek nic jinyho nenapada.

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 11/11/2004 11:36:08
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/11/2004 :  12:29:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros
A kdyz mne "parta buzen chce vokrast" tak se skutecne branit sam musim, protoze policie se nezassembluje ze vzduchu na zavolani "guards" a neda instantkill/jail vsem utocnikum.

Tzn. je to presne tak jak rika stilgar, muzes delat co chces ale neses za to nasledky. A to ze takovej system povazuje za lepsi neznamena ze ho chce zneuzivat, to jenom tvuj chorej mozek nic jinyho nenapada.

Pokud jsem to dobre pochopil (nemam praxi) je v Runescape mozne utocit na hrace pouze v urcene zone (wilderness).

V Runescape PvE zonach a obecne v PvE hrach (EQ2, ROE etc.) je rozhodne lepsi kdyz je kill steal osetren systemove. Pac se proste nemuzes pripadnemu kill stealu branit (muzes tak maximalne nadavat do chatu).

Takze nemas narozdil od Rodiera pravdu.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/11/2004 :  21:30:45  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

quote:

teda ja nevim kde to zijes, ale tam kde ziju ja (tzn. zemekoule) zadny "omezeni systemu" nejsou. Tzn kdyz nekoho chci okrast tak mi v tom rozhodne nezabrani zadna sysmessage ex machina ktera mi oznami ze "you can't pick that up". A kdyz mne "parta buzen chce vokrast" tak se skutecne branit sam musim, protoze policie se nezassembluje ze vzduchu na zavolani "guards" a neda instantkill/jail vsem utocnikum.

Jenomze neexistuje hra, kde za to neses nasledky. Nikdo te za zabiti a loot neda na tyden do vezeni, proto jsou tam ty omezeni.

V realite ty omezeni jsou, rika se jim zakony a moralka a nuti te to ctit protoze jsou zde take nasledky a dusledky jednani, jen pokud jsi dementni tak samozrejme zakony nectis a potom pro tebe ty omezeni nejsou. Ale porad jsou tu ty nasledky ktere vetsinu lidi donuti zakony a omezeni ctit a dodrzovat.

A samozrejme ze on ho chce zneuzivat.. to bys ho ale musel znat.

Jak rikam - v realite ty omezeni jsou, pro slusne lidi diky nasledkum. Ve hrach se bohuzel lidi chovaji jak prasata, protoze nasledky nejsou - musi byt omezeni.

Edited by - Rodier on 11/11/2004 21:32:51
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/11/2004 :  20:08:25  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
nesmysl .. ... ono i ten KS ma svoje pravidla vetsinou
ä kdyz rodier mluvi o moralce tak to je faklt k pobaveni

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/01/2005 :  19:54:57  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
odjel sem na tejden na hory taky jen s notebookem a gprs a tak nejak sem si rekl ze runescape znovu zkusim :) je to docela prima gamesa nicmene me co 10-15 minut pada klient a hlasi pri tom errory, netusim jestli je to javou nebo cim ale pada jak ta okenni verze tak verze primo v prohlizeci
nesetkali ste se nekdo s necim podobnym ?
dost me to stve pac tu po vecerech nemam co delat a heroes 3 uz omrzel:)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/01/2005 :  07:07:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

odjel sem na tejden na hory taky jen s notebookem a gprs a tak nejak sem si rekl ze runescape znovu zkusim :) je to docela prima gamesa nicmene me co 10-15 minut pada klient a hlasi pri tom errory, netusim jestli je to javou nebo cim ale pada jak ta okenni verze tak verze primo v prohlizeci

Ja hraju runescape na notebooku + gprs uplne vsude (auto, hory, podzemni parkoviste atd.) a jsem uplne v pohode. Doma taky.

Takze to odhaduji na "zpraseny okna" ci skutecne problem s Javou.

Zkus v prvni rade vyzkouset vsechny nabizene varianty Java verzi (zobrazi se ti pri spousteni clienta).

Edited by - VT on 19/01/2005 07:09:14
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 19/01/2005 :  14:25:55  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mefisto

Ja hraju runescape na notebooku + gprs uplne vsude (auto, hory, podzemni parkoviste atd.) a jsem uplne v pohode. Doma taky.

Takze to odhaduji na "zpraseny okna" ci skutecne problem s Javou.

Zkus v prvni rade vyzkouset vsechny nabizene varianty Java verzi (zobrazi se ti pri spousteni clienta).

nakonec sem to tam vyresil :) ale stahovat novou javu na gprs to byl porod :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000