Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Prodeje accountů
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 19/04/2004 :  14:28:34  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, prodam dva ucty hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis v originalnich balenich. Na jednom je lvl50 Shaman a na druhem lvl49 Warrior. Duvod: prechazim na EU. Cena dohodou, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 167872901 nebo na mobil 608854140. Diky

---takze jeden acc prodan (se Shamym lvl50), zbyva jeste jeden
---tak i druhy acc je prodany

pokud ma jeste Pikachu, tak se ozvete jemu

Edited by - Brouček on 04/05/2004 15:43:46

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 19/04/2004 :  15:33:32  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Tak at nezakladam novy topic......
-------------------------------------------------------------
Ahoj, prodam ucet hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis v originalnich balenich. Nejake postavy na lvl 50 tam jsou. Cena dohodou, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 21405508 ci mail jupikuv@seznam.cz. Diky

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 28/04/2004 :  02:40:00  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Takze at nezakladam dalsi topic
prodam 3 ac. na US verzi
50 chary + legendary crafty +
dalsich mnoho veci .
Cena dohodou .
kdo ma zajem muze napsat .
Nameless_Barbarian@seznam.cz

Edited by - Pusttule on 28/04/2004 10:48:33
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 06/05/2004 :  12:40:49  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Mam tu na prodej jeden account vcetne baleni (DAoC + SI + ToA) a druhy bez krabice (DAoC + SI), oboji EU verze. Pro pripadny zajem mi pisnete na ICQ167872901, nebo na mobil 608854140. Diky...

EDIT:
- account DAoC + SI + ToA EU verze - prodano
- zbyva account DAoC + SI EU verze - prodano

Edited by - Brouček on 19/07/2004 07:27:49
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 24/05/2004 :  13:19:37  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Prodam account vcetne baleni (DAoC+SI +ToA) US verzi, par tydnu starou.
Cena dohodou, nebude to moc

EDIT: prodano

Edited by - hRochSWG on 26/05/2004 13:53:13
Go to Top of Page

galaxies
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/06/2004 :  16:22:27  Show Profile Send galaxies a Private Message  Reply with Quote
prodam daoc za 300 kontakt icq 322347154
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 23/06/2004 :  08:51:38  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
no ja bych mel zajem o nejake to DAOC s SI pripadne i TA pro EU ( ale jak je to pote s prevodem uctu ze ktereho se to plati? A jak se meni registracni udaje. Muze mi to pls nekdo osvetlit?

Edited by - Vigo_mocny on 23/06/2004 08:53:02
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 24/06/2004 :  07:22:26  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

no ja bych mel zajem o nejake to DAOC s SI pripadne i TA pro EU ( ale jak je to pote s prevodem uctu ze ktereho se to plati? A jak se meni registracni udaje. Muze mi to pls nekdo osvetlit?

Jakmile ziskas od dotycneho prihlasovaci jmeno a heslo, muzes vstoupit do uctu a veskere udaje si zmenit. Provadi se to pres web (konkretne u EU verze). Pak si nechas mailem poslat nove heslo. Ucet, ze ktereho si to chces platit si nastavis take tam. Pokud mas zajem, ozvi se, mam jeste EU DAoC + SI.
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 24/06/2004 :  08:38:05  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
No cena je vpoho. Hele jak jsem neco cetl na RVR serveru by nemel byt problem hrat i bez posledniho datadisku. Hranicni svety a ten hlavni velky dungeon i herni pribeh by tam mel byt? Chapu to dobre? Radsi bych to ale i s tim ToA :( Jo a prosimte ta pixelshadrova voda uz je i v zakladni hre? Nebo musim mit to ToA ?Jinak vecer snad budu doma tak ti napisu na ICQ (musim si to rozmyslet zda se mi to vyplati bez datadisku ToA). Pokud bych to dnes nestihal tak zitra.

Zatim ti dekuju
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2004 :  08:58:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny
Jo a prosimte ta pixelshadrova voda uz je i v zakladni hre? Nebo musim mit to ToA ?

SI datadisk.
Go to Top of Page

massimo
Starting Member

46 Posts

Posted - 24/06/2004 :  12:44:42  Show Profile  Send massimo an ICQ Message Send massimo a Private Message  Reply with Quote
Prodam EU verzi vcetne obou datadisku ! Zaplaceno jeste do 14.7.
ICQ. 158796823
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 30/06/2004 :  21:16:18  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Dalsi account na prodej.......
--------------------------------------------------------------

Ahoj, prodam ucet hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis. Nejake postavy na lvl 50 tam jsou prevazne na RvR serverech, a nejake vyssi lvl na PvP

Cena 2000,-Kc, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 21405508 ci mail jupikuv@seznam.cz. Diky

p.s.: Prodano za 2000.

Pika! Pika! Pikachu!

Edited by - pikachu on 07/07/2004 13:47:53
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 01/07/2004 :  06:31:43  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu

Dalsi account na prodej.......
--------------------------------------------------------------

Ahoj, prodam ucet hry Dark Age of Camelot US vcetne obou datadisku Shrouded Isles a Trials of Atlantis. Nejake postavy na lvl 50 tam jsou prevazne na RvR serverech, a nejake vyssi lvl na PvP

Cena 2000,-Kc, pripadni zajemci, ozvete se mi na ICQ 21405508 ci mail jupikuv@seznam.cz. Diky

LOL, sis na to zalozil zivnost?
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 01/07/2004 :  11:02:57  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Pikachu prodava stale ten samy ucet stale dokola, je mi opravdu s podivem jak mu muzete naletet pote so ci prectete nektere jeho prispevky.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 01/07/2004 :  11:36:03  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Pikachu prodava stale ten samy ucet stale dokola, je mi opravdu s podivem jak mu muzete naletet pote so ci prectete nektere jeho prispevky.

Blablabla..........

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/07/2004 :  17:43:28  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Ja myslel, ze prodava 2 ucty stale dokola, on je to fakt porad jeden a ten samy ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/07/2004 :  23:07:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Za 2000 tacy si muze dovolit prodavat char kolem RR7. To ze ma padesaty level znamena velky kulovy. 50 lvl se da udelat za 20 - 24 hodin.

Jeho accounty jsou za tuhle cenu neprodejne.

To bych si mohl dovolit ja (RR9L6 ifik a RR9L7 cleric), ale ne takovej neznamej noob jako Pikachu.

edit: treba takovyho Zlatovouse bych za dvojku koupil :) Ale koupit nejakej account, za kterej se vlastnik stydi a neni schopen rici co na nem ma (protoze se viditelne snazi spenezit kvalitu charu a ne cenu datadisku, ktera se pohybuje nekde kolem 900 korun) bych nekoupil ani za kilo.

Edited by - VT on 01/07/2004 23:23:49
Go to Top of Page

querb
New Member

drzka

125 Posts

Posted - 02/07/2004 :  00:30:15  Show Profile  Send querb an ICQ Message Send querb a Private Message  Reply with Quote
Dovolil bych si nesouhlasit, pri trose trpelivosti se da prodat za vic jak 2000,- Kc,skoro vsechno co je level 50. Pokud je tam vice padesatek je to tutovka.
Pokud to je negro,bot, ministrel,hydra atd. atd nemusite oplyvat ani prilisnou trpelivosti. Jen se to chce trosku preorientovat na jine zakazniky . www.ebay.com
Btw: neni problem prodat je problem dostat zaplaceno

Ticho leci
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/07/2004 :  10:16:51  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Když už sme u té Ebay... jde nějakým způsobem prodávat na ebay, když je člověk z Česka? Je tam nutnost mít Paypal account, ale ten Česko jaksi nezná(i když podporuje ještě větší prdele než ČR)...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 02/07/2004 :  10:19:06  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Když už sme u té Ebay... jde nějakým způsobem prodávat na ebay, když je člověk z Česka? Je tam nutnost mít Paypal account, ale ten Česko jaksi nezná(i když podporuje ještě větší prdele než ČR)...

zalozit si ucet ve state kterej paypal podporuje ;)
jinak imo bez sance, pruser je ze 80% aukci na ebay je paypal only :

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

querb
New Member

drzka

125 Posts

Posted - 02/07/2004 :  15:41:34  Show Profile  Send querb an ICQ Message Send querb a Private Message  Reply with Quote
Presne jak pise Aragorn

Ticho leci
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/07/2004 :  19:30:05  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Mmm... tož to je sux :D Myslel sem, že se to třeba zlepší po vstupu do EU, ale teď sem se díval a Česko velká neznámá... Ale i tak diky

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 02/07/2004 :  22:15:56  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
no nerek bych ze 80% je paypal only .. ono vubec kdyz neco prodavam tak pravidla urcuju ja, a vetsinou se da domluvit na nejake jine forme .. treba WU, nebo sluzby podobny paypal (jestli se to menuje nejak bidpay nebo co ja uz nevim).
Aspon takhle sem to delal .

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

massimo
Starting Member

46 Posts

Posted - 07/07/2004 :  11:53:53  Show Profile  Send massimo an ICQ Message Send massimo a Private Message  Reply with Quote
hele at se to nezakeca chce nekdo ten EU DAoC ??? napiste, domluvime se!
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:51:21  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
KUPIM ucet EU classic+SI /toa neci/ nebo len datadisk SI.

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 16/07/2004 :  09:40:50  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Kdyby mel nekdo zajem koupit si hru Dark Age of Camelot, je to mozne i zde http://www.xzone.cz/vylohagamedruh.php3?vyber=rpg&podrubrik=MMORPG&ref=Stormer za velmi peknou cenu (konkretne Platinum edici obsahujici vsechny dostupne datadisky). Je zde k mani i nekolik dalsich online titulu i predobjednavky pripravovanych.

Edited by - Brouček on 16/07/2004 09:46:06
Go to Top of Page

Gil-galad
Starting Member

30 Posts

Posted - 27/08/2004 :  15:29:21  Show Profile  Send Gil-galad an ICQ Message Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Prodam US acc s 50 healerem, 50 zerkem, 50 champem + shamy buffbot.
Acc ma aktivovany toa. Vazni zajemci se mohou hlasit na icq...

Edited by - Gil-galad on 27/08/2004 15:30:27
Go to Top of Page

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 30/08/2004 :  23:14:06  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
Prodam 1x Acc DAoC US LVL 49SB Aktivovane ToA moznost tvorit postavy /level

a 1x Acc DAoC US clasic bez datadisku zajemci ad volaji na 724 263404
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 21/09/2004 :  17:12:26  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, mam na prodej ucet EU verze Camelotu vcetne vsech datadisku v originalnim baleni. Pripadni zajemci se ozvete na ICQ.
- prodano

Edited by - Brouček on 22/10/2004 12:50:45
Go to Top of Page

Drewinek
Advanced Member

Gnome

814 Posts

Posted - 24/10/2004 :  21:49:59  Show Profile  Send Drewinek an ICQ Message Send Drewinek a Private Message  Reply with Quote
Koupim DAoC US pokud mozno SI i ToA 602479015
95554959

Uz mam

RL Fishing

Edited by - Drewinek on 27/10/2004 00:33:45
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/11/2004 :  22:13:31  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Prodam DAOC:Shrouded isles & Trials of Atlantis

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Aarbal
Starting Member

12 Posts

Posted - 02/11/2004 :  17:54:43  Show Profile Send Aarbal a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, mam na prodej US account vcetne vsech datadisku. Ozvat se mi muzete na ICQ: 321626567 nebo na mobil: 777211087.

Edited by - Aarbal on 03/11/2004 18:56:35
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 12/11/2004 :  15:10:41  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Cafte :-)
Mam na prodej 2 US ucty SI, TOA aktivovany + jednu krabici DAoC platinum verzi (s cd keyem uz pouzitym samorejme :-) )
Na 1. ucte sou - Morgan le Fay - Warrior 50 lvl, Berserker 50 lvl, Spiritmaster 44 lvl.
Mordred - Brserker 41 lvl
Na 2. ucte (buffbot acc) - Morgan le Fay - Shaman 50 lvl
Mordred - Shaman 32 lvl
Zajemci se mi ozvete na mail : Strasiftak@salamon.sk
a nebo ICQ : 163044886
Prodavam ty acc jako 2 in 1, takze budete mit 2 acc za skvelou cenu :-) popripade to muzu prodat i jednotlive.
Dekuji :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)

Edited by - Kojot on 12/11/2004 15:11:44
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 15/11/2004 :  13:35:08  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Prodam account vc. baleni Dark Age of Camelot Platinum US verze. Jsou tam nejake postavy na Guinevere a Mordredu, lvl50 nema zadna.
Pro pripadny zajem se mi ozvete na ICQ, nebo na mobil 608 854 140.

Edited by - Brouček on 27/11/2004 22:55:57
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 15/11/2004 :  15:49:08  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brouček

Prodam account vc. baleni Dark Age of Camelot Platinum US verze. Je tam nekolik postav na pvp serveru Mordred. 50lvl, vybaveni, nejake artefakty, svitky a solidni penize. Pro pripadny zajem se mi ozvete na ICQ, nebo na mobil 608 854 140. Diky

Jo, takhle to dopada, kdyz ma clovek kamarady a supportuje je. Rikaji mu, chcou hrat to a to a clovek pro ne dela co se da. Dal penize do zacatku, sehnal svitky na arty, pomohl kde s cim, vytahal postavy no a nakonec si na nem jen namazou kapsu...

Grats. Timto bych chtel rict, ze prestavam supportovat uplne kohokoliv, jak vidim, nevyplaci se to.

No, tak doufak, ze na tom fakt kurva vydelas!

GL
FU!
Go to Top of Page

Inach
Starting Member

12 Posts

Posted - 15/11/2004 :  16:50:22  Show Profile  Send Inach an ICQ Message Send Inach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

quote:

Prodam account vc. baleni Dark Age of Camelot Platinum US verze. Je tam nekolik postav na pvp serveru Mordred. 50lvl, vybaveni, nejake artefakty, svitky a solidni penize. Pro pripadny zajem se mi ozvete na ICQ, nebo na mobil 608 854 140. Diky

Jo, takhle to dopada, kdyz ma clovek kamarady a supportuje je. Rikaji mu, chcou hrat to a to a clovek pro ne dela co se da. Dal penize do zacatku, sehnal svitky na arty, pomohl kde s cim, vytahal postavy no a nakonec si na nem jen namazou kapsu...

Grats. Timto bych chtel rict, ze prestavam supportovat uplne kohokoliv, jak vidim, nevyplaci se to.

No, tak doufak, ze na tom fakt kurva vydelas!

GL
FU!

Ja si radeji davam velky pozor komu pomaham, a provadim podporu postupne. Toto by mne asi take pekne nastvalo.

DAOC
Dartmoor/Hibernia
Inach-Eld
Inaich-Anim
Inacher-Nacht

WAR
Karag-Azgal/Order
Inacher-WL
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 15/11/2004 :  17:27:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Souhlasim s Uschim. Doufam, ze dobre prodas, kdyz uz jsme ti tolik pomohli ziskat ty veci na uctu.

Btw nerikal jsi vcera, ze se nekdy vratis ?

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 15/11/2004 :  17:30:50  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Aha takze 2 kupci
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 15/11/2004 :  20:00:47  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Ach jo, proc sem pisete takove ptakoviny, neni tohle nahodou topic pro prodeje a ne volnou diskusi?
takze:
1. nevim, jestli Ti mam jeste nejakym jinym zpusobem podekovat, nebo pro tady rozvadis tuhle debatu, ale nejsi jedinny, kdo nekomu pomahal, nebylo to treba Tobe, ale jinym lidem, tak me tady nesud, uz jsem Ti myslim asi 1000x podekoval a co jsem Ti slibil, jsem take splnil (viz. Invex, nebo DVD) a ty takhle?!
tahle hra je od toho aby lide spolupracovali a vypomahali si navzajem
2. ja nepredpokladam, ze bych tady u nas tenhle ucet prodal za nejakou super cenu, taky to z toho duvodu neprodavam, ale chci jit hrat jinou hru a potrebuji na ni penize, blizici se Vanoce trochu komplikuji muj stav na ucte
3. specialne pro Tebe Deime, musim se tezce zasmat , je videt ze jsi porad takovy jaky jsi byval, ta posledni cast vety me opravdu dostala "kdyz uz jsme ti tolik pomohli ziskat ty veci na uctu" kde jsi to prosimte vzal? ty jsi mi k nejakym vecem pomohl? jedine o cem doopravdy vim, ze jsi me vzal do DFka pro expu a chtel jsi vsechny sealy co popadaly, tak tu prosim nevykladej zvasty
4. opet pro Tebe Deime, rikal jsem "pro pripad, ze bych se nahodou vratil" (vytazeno z kontextu), ale dnes jsem si prepocitaval co vsechno potrebuji do konce roku a tezce mi to nevychazi, takze, pokud chci hrat neco jineho, musim na to nekde vzit
5. proc to tady vubec resite? hrajte si sve Uhni Kurva (nyni uz Rohatec II), ja myslim, ze je to kazdeho vec, kam jde a kde hraje a nejsem sam, kdo z tama odesel, ty take resite takhle???
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 15/11/2004 :  20:41:49  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ach jo, proc sem pisete takove ptakoviny, neni tohle nahodou topic pro prodeje a ne volnou diskusi?
takze:
1. nevim, jestli Ti mam jeste nejakym jinym zpusobem podekovat, nebo pro tady rozvadis tuhle debatu, ale nejsi jedinny, kdo nekomu pomahal, nebylo to treba Tobe, ale jinym lidem, tak me tady nesud, uz jsem Ti myslim asi 1000x podekoval a co jsem Ti slibil, jsem take splnil (viz. Invex, nebo DVD) a ty takhle?!
tahle hra je od toho aby lide spolupracovali a vypomahali si navzajem
2. ja nepredpokladam, ze bych tady u nas tenhle ucet prodal za nejakou super cenu, taky to z toho duvodu neprodavam, ale chci jit hrat jinou hru a potrebuji na ni penize, blizici se Vanoce trochu komplikuji muj stav na ucte
3. specialne pro Tebe Deime, musim se tezce zasmat , je videt ze jsi porad takovy jaky jsi byval, ta posledni cast vety me opravdu dostala "kdyz uz jsme ti tolik pomohli ziskat ty veci na uctu" kde jsi to prosimte vzal? ty jsi mi k nejakym vecem pomohl? jedine o cem doopravdy vim, ze jsi me vzal do DFka pro expu a chtel jsi vsechny sealy co popadaly, tak tu prosim nevykladej zvasty
4. opet pro Tebe Deime, rikal jsem "pro pripad, ze bych se nahodou vratil" (vytazeno z kontextu), ale dnes jsem si prepocitaval co vsechno potrebuji do konce roku a tezce mi to nevychazi, takze, pokud chci hrat neco jineho, musim na to nekde vzit
5. proc to tady vubec resite? hrajte si sve Uhni Kurva (nyni uz Rohatec II), ja myslim, ze je to kazdeho vec, kam jde a kde hraje a nejsem sam, kdo z tama odesel, ty take resite takhle???

No, jen kratce: Diky lidem jako jsi ty se nam Uhni Kurva celkem rozpada. Jsem rad, ze tvuj bracha (Pramen) sel pryc, ten clovek hral hubou, ciny zadne. Priznam se, ze tebe jsem mel rad, ty jsi byl opakem sveho bratra, mozna proto, ze jsi starsi a asi mas uz rozum. Pocitali jsme s tebou, sam jsi mi jeste na srazu rikal jaky z tebe bude uber sorc... Proc jsi na me hral falesnou hru? Bylo to cele za potrebi? Mohl jsi to rict rovnou a my mohli herni cas venovat na jine veci nez na tve chary, ktere tu prodavas...

Mno, nedivim se, ze ti to nevychazi, obcas by jsi mel nacpat love nekam jinam nez do grafickych karet etc. Takhle jsi prodal kamarady. Timto ti oficialne rikam (nepocitam s tim, ze by te to nejak zajimalo), Uhni Kurva nebo jak ty rikas Rohatec II o tebe uz nejevi zadny zajem a cesta back je navzdy uzavrena.

GL na WoW

EDIT: chtel bych pozadat cleny UK, aby se k tomuto tematu uz nevyjadrovali, myslim, ze nase energie se da investovat jinam a vyuzit lepe, nez kdyby jsme takto zas*ali cele forum. Diky

Edited by - uschi on 15/11/2004 20:46:04
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 15/11/2004 :  21:06:37  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Ja vim Uschi, ze jsme se na necem domlouvali, ale byla tam trosku jina skupinka lidi, nez s jakou vzniklo UK, predstavoval jsem si to trochu jinak. Navic jste si UK zalozili takrka beze me, tak jsem do toho asi nemel co mluvit. Navic jak je videt, byl jsem tam jen casova brzda, zda se, takze vam timto ulevuji a vyuzivejte sily na sve zalezitosti. Navic jsem Ti take rikal, ze budu WoW zkouset a nevim, jak to dopadne. Me osobni zalezitosti, to co delam a kupuji nemas vubec co resit. Ja s navratem ani nepocitam, asi bych vam ani k nicemu nebyl. Krom toho jsem pri vasem trizeni guildy (kdyz jsem par dni nehral) byl leavnut jeste driv, nez jsem napsal tenhle post o prodeji. Tak jste se mnou asi ani nepocitali, jak je videt. A na zaver, vis co Uschi? az z Tebe tahleta panovacnost jednou sejde, ozvi se a zajdeme na pivko.

btw diky za Tvuj posledni edit

EDIT: pokud Ti jde tak tezce o ty veci, tak Ti z toho neco dam

Edited by - Brouček on 15/11/2004 22:43:12
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/11/2004 :  23:06:02  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
ICQ ftw aneb kids strike back. (že to říkám zrovna já )

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 16/11/2004 :  08:21:05  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Když někdo pak dodatečně lituje, že někomu pomáhal, tak to je nahovno taková práce. Ještě že nelituju

Ninjagon
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 16/11/2004 :  10:20:49  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Když někdo pak dodatečně lituje, že někomu pomáhal, tak to je nahovno taková práce. Ještě že nelituju

Poprve, kdyz jsem Egladora supportoval jsem taky nelitoval... podruhe co jsem mu "pomohl (necrem)" vylevelovat warra a jeho brachovi skalda a oni prodali ucty ... uz me to trosku nastvalo.

A ted po treti jsem si rikal, ze uz tady zustane, ze mu zase rad pomuzu a ... Deim out.

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 16/11/2004 :  10:23:59  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
Hele kluci, serem na to, ok? Proste sem uz nic na tohle tema nepiste, myslim ted UK! Trosku jsme ujeli od topicu, ktery tu puvodne byl. Radsi se snazme neco malo hrat a ne tu psat reply na neco, co je nam vlastne ukradene. Pokud si to cte nejaky moderator, tak at radsi nase posty smaze nebo nekam presune, at je v tomhle topicu jen prodej acc!

Howg!
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/11/2004 :  23:41:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, Nabijec urobil to iste to je nejaky trend v tejto dobe.
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 18/11/2004 :  00:22:27  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Jo, Nabijec urobil to iste to je nejaky trend v tejto dobe.

Jo, psal jsem si s nim a chapu ho. Nereste to prosim, krom toho, ze hrajes DAOC mas taky RL, kde proste nekdy nastane rozhodnuti, kde si musis vybrat jedno nebo druhe... Stejne to mas s Egladorem, kdyz se nad tim zamyslis tak v necem pravdu mel on, v necem mozna ja. Nakonec jsem se zmohl uz jen na kritiku a upadl nekam pod uroven normalniho cloveka. Proste to tak je, mozna i jednou u me nebo u tebe nastane doba, ze si budes muset vybrat a nebo te nadchne neco jineho. O tom to je.

Edited by - uschi on 18/11/2004 11:24:58
Go to Top of Page

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 05/12/2004 :  19:23:02  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
Prodávám DAoC acc US lvl 50 zerk na mordu a ostatni chary aktivovane SI+ToA spěchá cena 1300 Kc vse orig. mohu zaslat i krabice secret world mam tel. 724263404
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000