Author |
Topic  |
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 23:38:17
|
quote: Originally posted by reyden
mam 128 MB radeon 9600 a 512 MB DDR .. co doporucujete spis upgradovat? pamet (na 1G) nebo grafarnu (drazsi)?
No mam takovy strach ze tady je treba upgradovat oboje. Ale pokud chces poradit napis dalsi konfiguraci PC. Jakej mas procesor, jak rychla je ta 512 DDR, jaky mas HDD. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 23:46:59
|
mam 128 MB radeon 9600 a 512 MB DDR .. co doporucujete spis upgradovat? pamet (na 1G) nebo grafarnu (drazsi)?
grafarna to zvladne, pokud ti nevadi nizsi detaily... pamet je asi momentalne dulezitejsi... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 23:55:23
|
Procesor : Athlon XP 2500+ (1,8 GHz) Pamet : 511MB DDR-SDRAM (400 MHz) Disk: Serial ATA Seagate 120G
to je stejne uchylny .. pamatujete jeste kdyz stalo mega ramky litr? ;-)
btw nepotrebuji nejaky mega high detaily, v to ani nedoufam .. spis aby se to dalo hrat a koukat na to .. tak jestli spis pamet nebo grafarnu |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
Edited by - Reyden on 04/11/2004 23:56:33 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 06:47:49
|
512MB ramky je k uzoufani. Zeptej se Solona ve hre (beta 1) Ja jsem tu jeho konfigujraci zkusil u sebe updatnout na 1GB a jelo to v pohode.
Sam jsem na svem PC zkusil doplnit 1GB na 2GB a nevidim temer zadny rozdil (to jen pro info)
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 07:31:29
|
Na 512 RAM se to hrat da, ale necekej zazraky od grafiky. Tuto pamet mam v praci (GF Ti4100 128, Intel 2,4) a k tomu plno programu potrebnych k praci a bezi to pekne na nizsi detaily. Jedine, co tomu nedela dobre je caste zonovani/moc zonovani, potom se to dramaticky prodluzuje. |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 08:06:59
|
No ja zacal mit jiny problem mam 1G pameti kartu 4200 vidii ale zacina mi to cukat kde je vic mobu nebo lidi i kdyz mam detaily na low
|
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 08:18:25
|
quote: Originally posted by Nick
No ja zacal mit jiny problem mam 1G pameti kartu 4200 vidii ale zacina mi to cukat kde je vic mobu nebo lidi i kdyz mam detaily na low
Rek bych, ze VGA je zrala na upgrade. Nvidie rady 4x00 sou asi to nejnizsi na cem je EQ2 hratelny (teoreticky to bezi i na GF3, ale to musi bejt extra krec). Pouzivam ted GF4400 a jenom cekam az se nekde objevi slusny GF6800GT/256. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 09:31:28
|
Taky ji hodlam upgradovat ale nekdo psal ze mu to bezi plynule na podobny karte |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 12:46:33
|
quote: Originally posted by Atronach
512MB ramky je k uzoufani. Zeptej se Solona ve hre (beta 1) Ja jsem tu jeho konfigujraci zkusil u sebe updatnout na 1GB a jelo to v pohode.
Sam jsem na svem PC zkusil doplnit 1GB na 2GB a nevidim temer zadny rozdil (to jen pro info)
ja na svem sem poznal rozhodne 2 giga :) opravdu nesahne na disk, jen pri zonovani a zonovani je vetsinou otazka 5-10 sec (pokud neni laglej server)
samozrejme opakuji se PAMET opravdu pomuze vic k hratelnosti nez grafarna, mestem se v nejhorsim nejak probijes, ale swapovat se skrz dungeon je k uzoufani... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 05/11/2004 12:47:57 |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 12:51:51
|
quote: Originally posted by Marwyn
quote: Originally posted by Atronach
ja na svem sem poznal rozhodne 2 giga :) opravdu nesahne na disk, jen pri zonovani a zonovani je vetsinou otazka 5-10 sec (pokud neni laglej server)
samozrejme opakuji se PAMET opravdu pomuze vic k hratelnosti nez grafarna, mestem se v nejhorsim nejak probijes, ale swapovat se skrz dungeon je k uzoufani...
doufam ze to bude fakt znat uz mam naceste dalsich 512 MB DDR 500 takze pojedu na 1.5 GB... |
so... |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 12:59:20
|
btw Khane, mozna pojedu barbar priesta v release jako mulu nejdriv ;) nejak se me zalibil :p a mozna bude lepci pro spolupraci na zacatek nez druhej guardian... |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:02:00
|
Zvlastni, me to skube porad stejne (tam kde to skube s 1 gb, skube to i s 2 gb), na disk mi to leze cca stejne.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:04:30
|
btw Khane, mozna pojedu barbar priesta v release jako mulu nejdriv ;) nejak se me zalibil :p a mozna bude lepci pro spolupraci na zacatek nez druhej guardian...
to neni blbej napad hned budu klidnejsi kdyz mi budes uzdravovat prdel ty
ale ma cenu vubec si rozjizdet vic charu? me by nebavilo jich hrat vic takze na 99% pojedu jeden jedinej... |
so... |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:10:12
|
quote: Originally posted by Khandar
btw Khane, mozna pojedu barbar priesta v release jako mulu nejdriv ;) nejak se me zalibil :p a mozna bude lepci pro spolupraci na zacatek nez druhej guardian...
ale ma cenu vubec si rozjizdet vic charu? me by nebavilo jich hrat vic takze na 99% pojedu jeden jedinej...
mno, ja pojedu vic kvuly craftu... kazdopadne clerda se asi neztrati ne, i kdyby to mela pak bejt main postava :) |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:15:08
|
hmm tak nevim kdy me to z UK dorazi... tvrdej ze 12. je vydani a pocitam tak 5 dni na dovoz :( |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:33:46
|
hmm tak nevim kdy me to z UK dorazi... tvrdej ze 12. je vydani a pocitam tak 5 dni na dovoz :(
Já bych to měl mít teoreticky pokud půjde vše dobře 10.11., když budeš mít kód předem, tak se to dalo snad nějak zařídit že bych ti vypálil kopii a pak by se to poslalo přes firmu, možná se toho Khostri ujme (nebij měěě) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:34:26
|
ale ma cenu vubec si rozjizdet vic charu? me by nebavilo jich hrat vic takze na 99% pojedu jeden jedinej...
A nezapomeň zase za tři měsíce napsat že nemáš už co zabíjet, že to je nuda   |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:38:10
|
quote: Originally posted by spajdr
A nezapomeň zase za tři měsíce napsat že nemáš už co zabíjet, že to je nuda  

takovej je khandar ! ale tady zacbne z donuceni kraftit, protoze to budem potrebova (bude svadlenka, bych tak tipnul...) |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 14:52:57
|
Procesor : Athlon XP 2500+ (1,8 GHz) Pamet : 511MB DDR-SDRAM (400 MHz) Disk: Serial ATA Seagate 120G
to je stejne uchylny .. pamatujete jeste kdyz stalo mega ramky litr? ;-)
btw nepotrebuji nejaky mega high detaily, v to ani nedoufam .. spis aby se to dalo hrat a koukat na to .. tak jestli spis pamet nebo grafarnu
Tak to bych dokoupil 512MB te same pameti (opravdu doporucuji koupit presne ten samy typ co tam mas, mam s tim vlastni neprijemne zkusenosti), 400MHz je dobry standard a 1GB budes casem potrebovat tak nebo tak. A tu grafiku muzes treba vymenit za pul roku, za rok, ostatni veci v poci mas v pohode.
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 05/11/2004 14:56:45 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 17:20:51
|
hmm tak nevim kdy me to z UK dorazi... tvrdej ze 12. je vydani a pocitam tak 5 dni na dovoz :(
Já bych to měl mít teoreticky pokud půjde vše dobře 10.11., když budeš mít kód předem, tak se to dalo snad nějak zařídit že bych ti vypálil kopii a pak by se to poslalo přes firmu, možná se toho Khostri ujme (nebij měěě)
sem asi noob co se tohodle tyka, ale jak ziskat kod predem? Byl bych rad, kdyby to tak slo, ale opravdu nevim kde ho sehnat driv :) (klidne bych obednal i novou kopii, kdybych to mel o 5 dni driv ) jeste me napada ze bych od tebe mohl sosnout ISO, pokud bys to mel kam umistit na rychlej server (aspon 3 megabit, abych to netahal rok...) samozrejme pokud bych sehnal ten code |
Edited by - Marwyn on 05/11/2004 17:22:09 |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 17:27:09
|
Kod driv muzes mit od Alana a jeste usetrit za dopravu uz to nekolikrat udelal. Strhne ti penize jako za normalni hru rozbali ji a kod ti posle e mailem |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 17:38:01
|
quote:
Tak to bych dokoupil 512MB te same pameti (opravdu doporucuji koupit presne ten samy typ co tam mas, mam s tim vlastni neprijemne zkusenosti), 400MHz je dobry standard a 1GB budes casem potrebovat tak nebo tak. A tu grafiku muzes treba vymenit za pul roku, za rok, ostatni veci v poci mas v pohode.
diky za radu/y
s tou pameti mas pravdu, na posledni chvili jsem si to uvedomil a radsi koupil giga s tim ze pul jsem nechal na revers .. no ted uz me zbejva jenom cekat ;-) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 21:53:34
|
quote: Originally posted by Nick
Kod driv muzes mit od Alana a jeste usetrit za dopravu uz to nekolikrat udelal. Strhne ti penize jako za normalni hru rozbali ji a kod ti posle e mailem
sakra tak to me mrzi dvojnasob, ze sem to nevedel driv mno co se da delat, treba nekdy priste  |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 08/11/2004 : 11:04:55
|
Kdyz se tu tak bavite o tom downloadu plny hry.. mozna by ste mohli i napsat odkud ho sosat? :-) Urcite by to pomohlo hodne lidem (vcetne me :-) ), usetrili bychom cas, penize za postovny, stres...
btw. Caf Attro, uz brzo se opet setkame :-) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 08/11/2004 : 11:07:52
|
Kojote, pokud vím tak se EQ2 nedá stáhnout. Pokud chceš ušetřit za dopravu, tak si kup klíč a nech si vypálit těch 12 (nebo kolik) CDček (nebo DVDčka) od někoho kdo to už má. |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 08/11/2004 : 11:38:10
|
12? Ah, tak to bych sosal stejne 2 tydny :-) Ok dik za vyreseni problemu |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 08/11/2004 : 11:56:19
|
quote: Originally posted by Kojot btw. Caf Attro, uz brzo se opet setkame :-)
LOL zdarek. Sleduj fora at jsme na stejnem serveru.

|
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:20:21
|
mam pri hre problem s grafikou a co sem koukaljsou tu decola odbornici tak treba nekdo poradi, pruser je ze nevim jak ten problem spravne popsat :)
dela to jen nekdy, na urcitych mistech, kolikrat staci otocit se o 90 stupnu jinak a prestane to. Urcite objekty jsou ve chvili bugu stabilni a ok ale urcite veci na monitoru ruzne problikavaji a to ze jsou bug videt na full nebo vubec a maji velmi hranate obrysy. Nevite nekdo co s tim ? Vsechny ostatni hry za psoledni dobu behali v pohode tak se mi ani nechtej anhravat jiny detonatory. |
lastfm |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:30:23
|
Máš Nvidii?
For those of you who own an NVIDIA graphics card, we highly recommend that you install the version 66.93 drivers located on the NVIDIA site prior to running EverQuest II. These drivers address certain UI and shadow issues that some beta testers have reported on earlier versions. For other brands of video cards please visit the manufacturer's website to ensure you have the latest version of all drivers.
Please also visit your sound card manufacture's website to ensure that you are using the latest sound drivers.
As a reminder; you will also need to install Microsoft's DirectX 9.0c to run the game.
|
PC, PS3, iPad |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:52:06
|
samozrejme ze mam nvidia ati jsem zkusil jednou v zivote a stacilo, diky za info. |
lastfm |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 12:56:05
|
pro ty co se rozhodují mezi 6800 a X800 pro EQII .. tak jede to stejně, přesněji, se to stejně sere  |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:00:31
|
pro ty co se rozhodují mezi 6800 a X800 pro EQII .. tak jede to stejně, přesněji, se to stejně sere 
mam rozhodnuto, jen cekam na 6600 pro agp |
lastfm |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:42:22
|
quote: Originally posted by Rashaverak
mam pri hre problem s grafikou a co sem koukaljsou tu decola odbornici tak treba nekdo poradi, pruser je ze nevim jak ten problem spravne popsat :)
dela to jen nekdy, na urcitych mistech, kolikrat staci otocit se o 90 stupnu jinak a prestane to. Urcite objekty jsou ve chvili bugu stabilni a ok ale urcite veci na monitoru ruzne problikavaji a to ze jsou bug videt na full nebo vubec a maji velmi hranate obrysy. Nevite nekdo co s tim ? Vsechny ostatni hry za psoledni dobu behali v pohode tak se mi ani nechtej anhravat jiny detonatory.
hmm ten zmatenej popis mi sedi tak akorad na artefakty v obraze... ? skus malicko snizit takty na GPU a MEM na grafice. |
so... |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:44:59
|
dela to jen nekdy, na urcitych mistech, kolikrat staci otocit se o 90 stupnu jinak a prestane to. Urcite objekty jsou ve chvili bugu stabilni a ok ale urcite veci na monitoru ruzne problikavaji a to ze jsou bug videt na full nebo vubec a maji velmi hranate obrysy. Nevite nekdo co s tim ? Vsechny ostatni hry za psoledni dobu behali v pohode tak se mi ani nechtej anhravat jiny detonatory.
hmm ten zmatenej popis mi sedi tak akorad na artefakty v obraze... ? skus malicko snizit takty na GPU a MEM na grafice.
jo, nebo se prehrejva, nebo ma problem s nataktenim AGP, nebo se Z bufferem (popripade W bufferem) a nebo (dej at tomu tak neni) par vadnejch cells v RAM na grafarne, ale to spis ne, to by se projevovalo castejc a asi u vsech games, ktery dokazou spotrebovat dostatek pameti na grafarne |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 13:52:10
|
Típni při té chybě obrázek a postni tady odkaz (www.imageshack.us) Pokud máš zapnutou animaci oblečení a sedneš tak tam jsou vidět chyby někdy. Zkoušel sis hrát s nastavením widescreen, že si obraz o kousek více srazil k sobě? do středu. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 15:42:47
|
ale ja tu grafarnu nemam nijak pretaktenou jede mi na "nakupni frekvenci" a nikde jinde to nedela. Je fakt ze to je jen staricka GF4 TI
podtaktovavat to nebudu to ji radsi vyhodim ;) nicmene diky za rady. zkusim ovladace a budu dal cekat, nevite kdy ma byt 6600 gt pro agp ? ja slysel neco o prelomu roku
spajdr: nezkousel, i bych docela nerad to mel takhle uzoucky ale diky za napad kdyz nepomuzou drivery tak vyzkousim |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 11/11/2004 15:44:20 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 16:29:08
|
edit
|
Noe
|
Edited by - Noe on 14/11/2004 08:21:13 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 18:46:43
|
Hoď to k nám na fórum http://4um.ocguru.cz/
To se určitě brzy prodá 
díky ale nějaká SISI mi smazala topic do 5 minut po založení. Prý mohu prodávat pomocí Vašeho fora až po uplynutí 1 měsíce od registrace nebo dosáhnutí 50 postů. Já bych to však rád prodal trochu dřív a huntit posty jen kvůli tomu se mi fakt nechce 
edit: prodáno i bez sisi .) |
Noe
|
Edited by - Noe on 14/11/2004 08:21:51 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 15:55:56
|
tak nove drivery stacily, ted uz to nedela vse je v proadku nicmene dekuju vsem za jejich rady. |
lastfm |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 20:20:13
|
Zear. Mam problém.Pokud kolem mě někdo projde tak mi to roztrhá grafiku a občas to problikne. Mam přez 1GB ramky, GeForce 4 FX5600,Athlona 64 na 3000+. |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 21:16:33
|
512MB na 400, Nvidia FX5900XT, 2,5k Barton. Hra poradne nebeha ani na minimum details. Respektive beha ale swapuje jak divy, jak nekdo psal. 1k RAM je nutnosti.
Jenom bych chtel podotknout kritikum EQ2 enginu ... DVLP narovinu priznali, ze engine EQ2, je pripraven pro HW, ktery ani ted momentalne neni jeste na trhu (ne, ani v USA). Me osobne se docela libi planovani na 4 roky dobredu, kdy engine nebude ani pak zastaralej a predelavanej. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 10:13:56
|
No ja jsem kvalitou enginu prijemne prekvapen. IMO je vykonejsi a hezci nez ten v SWG.
Na nejvyssi detaily na Refugee Islandu mi to behalo tak, ze to slo hrat (a64 3500+, 6800Ultra 2GB RAM), coz me prijemne prekvapilo (SWG na nejvyssi detaily klesalo i po 10 fps) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 11:39:42
|
quote: Originally posted by Genagen
A64 3500+, 6800Ultra 2GB RAM
Tady se nekdo neovladl . No ne, jakou mas desku (Nforce3,4 nebo VIA)? Podobnou sestavu budu taky kupovat a zatim to stoji na desce (cekam na nforce 4). |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 13/11/2004 11:40:27 |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 12:47:12
|
Mam tam VIA (asus a8v deluxe) - kupoval jsem to v srpnu. Pul roku cekat na nforce se mi nechtelo. Navic v nforce 4 je pry v prvnich revizich nejaka chybka. Pry se vyplati cekat az na dalsi revizi :-(
Jinak ja to sem psal prot, nebot jak na tomhle kompu bezlo SWG - tak to me totalne znechutilo :-( EQ2 na tomhle stroji bezi dobre a vypada super (nebyl jsem ale jeste ve meste , ale doufam, ze to pobezi i tam). |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 12:55:39
|
MB s Nforce 4 ma byt tento mesic od vsech znamych vyrobcu. Problem bude urcite vyresen. Postni pak prosim jak to jede pokud je pritomno hodne lidi a spousta efektu (spells, specky apod.), mesto atd. Mel bych mit neco podobnyho, akorat PCI-E X800XT PE a ten stejny procesor. Mam namysli Extreme quality (od toho si odvodim, jak to pojede na nizsich detailech). Dik. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 21:44:24
|
Ja to na highest detaily nehral :-) Hraju v okne (ne full screen, rozliseni 1280x1024) na detaily o jedna nad balanced. Nejvetsi rozdil vidim ve schopnosti handlovat opravdu detailni textury (256MB pameti na grafarne).
Na refugee islandu jsem to na zkousku na hightest detaily pustil. Vizualni rozdil oproti tomu na cem to hraju jsem nevidel. Pokles vykonnosti cca o 20% (odhadem).
Rozdil oproti SWG - pri detailech na kterych eq2 hraju to vypada lip nez SWG na plne detaily (misty ne o moc, ale treba voda je v eq2 o HODNE hezci) a bezi mi to rychlejc nez SWG. |
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 23:37:08
|
v nforce 4 zadna chyba neni, je to jen trapny blud! do 2 tydnu se zane prodavat takze pak 3500+ soc.939, 6800U, 2gb ram.... snad se to bude hybat |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 09:02:03
|
To Genagen: Zajima me totiz jak si vede skoro nejlepsi mozna sestava (vim je i A64 4000+, ale proc chodit do extremu) na extreme quality a kolik FPS udela.
To massimo: jo tohle chci taky, az na tu trapnou Nvidii . |
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:14:32
|
Ahojda, zkoušel někdo to hrát na dvou monitorech jak se to chová ???
Jde mi o to jestli na jednom můžu mít web a na druhém hrát na jednom komplu. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Topic  |
|
|
|