Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 GuildWars
 Guild Wars 1 & 2 - General forum
 Guild Wars pokec
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/10/2004 :  15:02:08  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Mno, názor...

Skvělá hra. Rozhodně to ale není MMO. Spíš mi přijde že programátoři udělali další krok v "Diablo hrách".

Positiva:
Systém volení vlastností - na každý boj maximálně 8. Skvělá věc. Pokud je tu někdo přes matiku, určitě si spočítá (já radši jen domyslel) to nehorázné množství různých kombinací.
Classy - každej je něco jiného. Zatím jako War/El (což mi teda přijde jako demetní kombo, moje chyba ) jsem schopen podporovat z dálky a když jde do tuhýho, chopit se kladiva a bojovat. Dost ale pochybuju že každej class pude s každym...
Grafika - bomba. Prostě bomba. Chodí plynule i na pomalejších strojích.

Negativa
Systém downloadu - super pro lidi s rychlejší lajnou, ale pokud v krabicové verzi nebudou všechna data, moc si s ISDN neužiju.
Ovládání - děsně nepřehledný. Překliknu se a paňác běží do p*dele místo aby zbušil nemrtvého kladivem. Kliknu na frienda a von k němu automaticky běží... príma, ale chtělo by to tyhle "automated features" někde vypnout.

Eště spousta dalších věcí do + i -, ale zatím mě napadlo jen tohle. Vono tahat každou chvili na ISDN 20 MB downloadu člověku nezvedne náladi

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/10/2004 :  15:03:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer
schrnuto ma to hodne zajimavejch napadu, opet neco noveho (nazordil od WoW imo)
napr mozna az prekombinovane bufy/debufy, focus bufy atd napr, focus buf ktery dava sanci ze 25% enemy missne a kdyz missne tak ti to prida 3 power ;), focus bufy snizujou power regeneraci (zajimava myslenka)

Tady bych zvednul karavy prstik a rakoskou narezal na prdel, za komentovovani neceho co neznas (wow) .

Ja hral obe hry a narozdil od WoW GW neprinasi vubec nic noveho. Tohle je typicka neperzistentni hack/slash placana.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 31/10/2004 :  16:18:12  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Mno, názor...

Skvělá hra. Rozhodně to ale není MMO. Spíš mi přijde že programátoři udělali další krok v "Diablo hrách".

Positiva:
Systém volení vlastností - na každý boj maximálně 8. Skvělá věc. Pokud je tu někdo přes matiku, určitě si spočítá (já radši jen domyslel) to nehorázné množství různých kombinací.
Classy - každej je něco jiného. Zatím jako War/El (což mi teda přijde jako demetní kombo, moje chyba ) jsem schopen podporovat z dálky a když jde do tuhýho, chopit se kladiva a bojovat. Dost ale pochybuju že každej class pude s každym...
Grafika - bomba. Prostě bomba. Chodí plynule i na pomalejších strojích.

Negativa
Systém downloadu - super pro lidi s rychlejší lajnou, ale pokud v krabicové verzi nebudou všechna data, moc si s ISDN neužiju.
Ovládání - děsně nepřehledný. Překliknu se a paňác běží do p*dele místo aby zbušil nemrtvého kladivem. Kliknu na frienda a von k němu automaticky běží... príma, ale chtělo by to tyhle "automated features" někde vypnout.

Eště spousta dalších věcí do + i -, ale zatím mě napadlo jen tohle. Vono tahat každou chvili na ISDN 20 MB downloadu člověku nezvedne náladi

no ja se zamerovanim nemel vubec problemy, butdo pres tgt party leadera anebo nearest tgt a pak jen mackat cim ho chci busit ; -) s tou kamerou ale souhlas nezvyk

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/10/2004 :  18:55:38  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

V cem je to PvP tak ultimatni?
V tom za mas jednu malou arenu kde se masis porad dokola?
To ze mas nejakou turnament mapu kde hledanim grupy a ziskanim klice stravis 10x vic casu nez potom v PvP?
Ze by ten guildovni ostrov byl tak odlisnej?Je to mozny.

tak jsem si zahral trochu pvp, jsou naimplemtovane ruzne styly hrani (ruzne areny ctf, rush atd..) jednotlivejm objectives zatim moc nerozumim pac sem si udelal Monka na suport a fakt nemam ani sekundu volnou na to premejslet nad objectives, jestli se ma sebrat vlajka nebo vzit nas Hero nekam atd...

areny jsou tak akorat velike, hraje se i 8v8v8v8... boje sou sakra dlouhy pokud proti sobe stojej solidnejsi grupy, nejdelsi boj sem mel asi 20minut dost vycerpavajici

hra a system je rozhodne jednodusi nez DAoC ale spousta veci je udelana tak ze to cloveka capne a nepusti ;) otazka je na jak dlouho

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/10/2004 :  19:16:50  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Tady bych zvednul karavy prstik a rakoskou narezal na prdel, za komentovovani neceho co neznas (wow) .
Ja hral obe hry a narozdil od WoW GW neprinasi vubec nic noveho. Tohle je typicka neperzistentni hack/slash placana.

ne wow jsem nehral vychazim z toho co ty o tom napises ;) takze se pochlap a napis vice veci, co wow prinasi, jake ma nove napady a reseni klasickejch hernich problemu

co ja vyzdvihuju na GW je predevsim prubezny download hry to je revolucni technologie pro me :)
pak grupovaci system, system vstupu a synchronizace pro 8v8 boje atd.. opet revolucni nikde jinde jsem se stim nesetkal (coz neznamena ze to nekde jinde neni pouzite)

take by me zajimalo jak jsi GW hral, udelal jsi lvl 20 ? udelal jsis vybavu ? skusil jsi 8v8 ve full lvl 20 vybavene grupe ? :)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/10/2004 :  20:35:59  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
take by me zajimalo jak jsi GW hral, udelal jsi lvl 20 ? udelal jsis vybavu ? skusil jsi 8v8 ve full lvl 20 vybavene grupe ? :)

Mno za ty dva dny je to hodně hardcore. Už jenom ti maníci co kupovali nějaký sekery za 200 GP... jsem byl rád za ten 17. level.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 31/10/2004 20:43:23
Go to Top of Page

Lord Hasr
Starting Member

14 Posts

Posted - 31/10/2004 :  21:56:22  Show Profile  Send Lord Hasr an ICQ Message Send Lord Hasr a Private Message  Reply with Quote
lidi mam prosbu..

http://www.gamesites200.com/guildwars/vote.php?id=24

podporte nas...
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/11/2004 :  10:36:41  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Mno za ty dva dny je to hodně hardcore. Už jenom ti maníci co kupovali nějaký sekery za 200 GP... jsem byl rád za ten 17. level.

lvl 20 jsem udelal za cca 8 hodin hrani, leze to pekne hlame diky tem misim

no ale prihodim si
co se me na GW libi je napriklad uzasny ingame radar ktery ukazuje enemy a muzete na nej kreslit jednoduche symboly ktery uvidi pak kazdy v grupe, je to uzasny :) konecne to nekomu zapaluje.. leader takto muze rychle operativne "kreslit" kam jit, kde se zastavit, kde kempnout atd...

Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 01/11/2004 :  10:51:40  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
sem trochu nepochopil to loadovani do pvp areny, nahravam nahravam, mam to na 100% slysim zvuky jak do me nekdo busi a kdyz se me objevi obraz sem mrtvej : -) asi to chce rychlejsi net (mam 64kbit) nebo komp nevim

jinak muj dojem je takovej, ze hned jak se to tady nekde objevi, bezim si to koupit :-)
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 09/11/2004 :  09:04:48  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Je to velmi dobra diablovina, bavil som sa skvele, ale ci si to kupim je otazne, pretoze v case ked to vyjde budem naplno frcat v EQ2 a WoW, ale pre ludi co nechcu mesacne platit a nemaju tolko casu vysedavat pri pocitaci a pacilo sa im Diablo tak je to jasna volba.

Ale jednu velku slabinu GW vidim momentalne (vo final to mozno uz bude vyriesene) v tom, ze level upovanie je prilis jednoduche, aj samotne predmety su jednoduche. Co bola ta vec kvoli ktorej sme hrali diablo stale znova a znova, to bolo to obrovske mnozstvo cisel a vlastnosti na charaktere a predmetoch, rozhodovanie ci si obleciem tento armor, ci dam bod do sily, alebo zdravia, to mi v tejto hre velmi chybalo. Napr, fakt, ze moj bojovnik level 16 ma presne taky isty health a manu ako vsetci ostatni bojovnici level 16 sa mi zda velmi ochudobnujuci. Kustomizacia postav takmer nulova, vial of die mi prefarbi nie cely armor, ale 3 gombiky na nom, proste ta hra je nejaka chudobna.

BTW kladivo za 200 gp? ja som ako level 12 kupil rare bow za 600 gp ehm

Edited by - ripptor on 09/11/2004 09:31:00
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/11/2004 :  09:58:44  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ano - malá, ehm vlastně bych řekl téměř nulová, variablitia itemů je přesně to, co mě na GW pěkně sere.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/11/2004 :  15:20:04  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Ano - malá, ehm vlastně bych řekl téměř nulová, variablitia itemů je přesně to, co mě na GW pěkně sere.

tak presne tohleto me prijde jako velke plus ;) pac GW narozdil od jinejch ma na druhou stranu velkou variabilitu v abilitach jednotlivych classu, to ze muzes pouzit jen 8 abilit z nepreberneho mnozstvi tu dava siroke spektrum moznych pvp strategii a taktik takze pro EQ hrace to urcite neni pac levelovani je pomerne snadne a itemy "jednoduche" pro pvp hrace to je raj :)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/11/2004 :  00:00:40  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak presne tohleto me prijde jako velke plus ;) pac GW narozdil od jinejch ma na druhou stranu velkou variabilitu v abilitach jednotlivych classu, to ze muzes pouzit jen 8 abilit z nepreberneho mnozstvi tu dava siroke spektrum moznych pvp strategii a taktik takze pro EQ hrace to urcite neni pac levelovani je pomerne snadne a itemy "jednoduche" pro pvp hrace to je raj :)

Vždy nakonec existuje ten nejlepší build nebo možná ty nejlepší dva buildy. Pak zbyde jen nuda.

GW má těžit z velké interaktivity mezi hráči a vývojáři, kteří budou údajně nonstop přidávat nová dobrodružství - proto tento systém downloadu každé lokace. S ohledem na fakt, že za hru nejsou měsíční poplatky a někdo musí platit traffik, někdo musí platit ty vývojáře apod. a žádná hra se neprodává věčně, tak to nevidím tak optimisticky.

To neznamená, že bych to viděl skepticky :)
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 22/02/2005 :  18:00:47  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

GW má těžit z velké interaktivity mezi hráči a vývojáři, kteří budou údajně nonstop přidávat nová dobrodružství - proto tento systém downloadu každé lokace. S ohledem na fakt, že za hru nejsou měsíční poplatky a někdo musí platit traffik, někdo musí platit ty vývojáře apod. a žádná hra se neprodává věčně, tak to nevidím tak optimisticky.

To neznamená, že bych to viděl skepticky :)

Přesně, nevím jak se hra bude vyvíjet dál, protože utáhnout průbežný vývoj hry jen z poplatků za koupenou hru je dost šílené. Navíc jsem slyšel že GW zápasí s nedostatekem hráčů (neověřená informace). No nevím já osobně bych to viděl skepticky

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 01/03/2005 :  19:29:37  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Je fakt, že to není klasika MMORPG a je celkem hodně zaměřená na PvP. Podle mě je to zároveň super hra i pro nevyznavače PvP. Grafika je bombovní, s ovládíním nemám žádný problémy.....je toho mnohem víc. Hraju beta testy už od druhýho veřejnýho a pokaždý se mě to zdá lepší. Je to kapku "akčněji" pojatý, ale zatím mě nic nechytlo, jako tohle. Asi nejvíc su rád, za tu ekonomiku - nesbírají se tam tisíce nebo mega zlaťáků a dokonce si troufám tvrdit, že peníze jsou jenom doplněk k výrobě nových věcí, zbraní atd. Prostě tam funguje víc výměnej obchod.
Prostě mě se to líbí

---------------------------------------------------------------------

Warrior/Monk - Czech Legends
http://www.guildwars.cz

Edited by - Nogglli Guemaah on 01/03/2005 19:36:35
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/04/2005 :  12:06:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jak to je s tím pohybem, pořád nejde seběhnout normálně z kopce, něco jak tomu bylo v Dungeon Siege, nebo se dá volně skákat z kopce? že se nemusí kopec obíhat a držet se cesty.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/04/2005 :  16:28:19  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jak to tak procitam, tak to vypada jako zajimava oddychovka. Az si dostatecne oddychnu ve WoW, tak si pujdu odpocinout jeste sem :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 16/04/2005 :  16:48:59  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
kde se to da tady v cechach objednat ?
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 17/04/2005 :  01:23:55  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Ehm, a kde jste ziskali provozuschopny klic na hru? Vse co jsem nasel na internetu je uz "in use" ....

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 17/04/2005 :  07:57:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

Ehm, a kde jste ziskali provozuschopny klic na hru? Vse co jsem nasel na internetu je uz "in use" ....

Treba z predobjednavky?

Tragedy
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 17/04/2005 :  13:17:14  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Jistě z předobjednávky. Ale dříve v tomto topicu bylo napsáno "open beta" a to já si představuju trochu jinak:) Chtěl bych to vyzkoušet než to objednám....

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 18/04/2005 :  15:40:48  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Muzete mi nekdo shrnout, jak vlastne GW vypada?

Jak sem to pochopil ja, tak to neni MMO. Nechodi se tam po krajine, neni tam free PvP a podobne vymozenosti. Chapu to dobre, ze jsou jen nejaka mesta a odtud hraci vyrazi na mise/questy, ktere jsou vsak generovany pouze pro ne?

Tragedy
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 18/04/2005 :  15:48:07  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Jak sem to pochopil ja, tak to neni MMO. Nechodi se tam po krajine, neni tam free PvP a podobne vymozenosti. Chapu to dobre, ze jsou jen nejaka mesta a odtud hraci vyrazi na mise/questy, ktere jsou vsak generovany pouze pro ne?

jo je to neco jako velky diablo

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 18/04/2005 :  16:07:35  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:

jo je to neco jako velky diablo

Bezva :) dalsi MMO bych asi uz nezkousnul. Pocitam, ze po WoW si dam zase na nekolik let pauzu... mozna uz navzdy :)

Tragedy
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 18/04/2005 :  22:18:11  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bezva :) dalsi MMO bych asi uz nezkousnul. Pocitam, ze po WoW si dam zase na nekolik let pauzu... mozna uz navzdy :)

:) chces si to zaramovat?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/04/2005 :  10:48:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak jak to je s tím, na co jsem se ptal nahoře? nebuďte lemry a odpovězte
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/04/2005 :  11:18:24  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
http://www.archive.org/download/OrimusGuildWarsEnds/GWends.avi
http://kronoshawk.com/evikvideos/Guild%20Wars%20Party%20-%20Love%20Shack.avi
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/04/2005 :  11:45:17  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nejake komentare k filmum, nez je zadnu stahovat? O co go?

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/04/2005 :  12:11:26  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejake komentare k filmum, nez je zadnu stahovat? O co go?

Videa z konce bety, kde lidi tančí, pak se na konci prvního videa objeví velké dárky (kde pak z nich vypadnou gnómové a cosi řvou, ale to už v tomto videu není)
V druhém je zase tanec a ohňostroje a pak nějací hadi co lítají ze země a vše zabíjejí
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/04/2005 :  12:26:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Spajdr: A nemas nejaky ingame videa? Myslim z nejakych questu a opravdu ingame... ne ty hruzy co maji na ofic strankach, kde vubec nevidim, jak se to hraje.

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/04/2005 :  13:01:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tady něco je
http://www.gwforum.ca/viewtopic.php?t=74
Ale jestli do toho jít, to fakt nevím , ty části kde je větší zoom se mi moc nelíbí, zblízka je to lepší
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/04/2005 :  12:52:34  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

kde se to da tady v cechach objednat ?

bez Presell Kitu 1699kc
http://www.gameexpres.cz/product_info.php/cPath/21_31/products_id/2294

nebo tu s za 1899kc
http://www.gameexpres.cz/product_info.php/cPath/21_31/products_id/2258

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 22/04/2005 12:56:34
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 22/04/2005 :  12:59:23  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Ceny v Cechach SUX!!!

http://www.sendit.com/game/item/6000000001722

No comment
Go to Top of Page

Mendax
Starting Member

55 Posts

Posted - 30/04/2005 :  00:59:07  Show Profile  Send Mendax an ICQ Message Send Mendax a Private Message  Reply with Quote
Hmm, pozeral som na mmorpg.com komentare, a zatial su ludia z toho dost paf. Hodnotenie vybehlo z povodnych myslim 7.5 na sucasnych 9.2. Komentare vo vseobecnosti unesene, aj od dakych skeptikov, co tomu povodne neverili. Som fakt zvedavy...

http://bf2s.com/player/kormi/
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:23:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Uz jste to nekdo videl v nejakem prazskem kamennem obchode? Rad bych si to dneska vecer zahral.

edit:
gameexpress - vyprodano, dalsi snad ve stredu, ted jsem tam volal

edit2:
uz jsem to nasel a beru si pul dne dovolenou, digital purchase:
http://www.plaync.com/store/gw_purchase.html

Edited by - VT on 02/05/2005 10:40:34
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:56:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Také to testnu.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:26:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Volam Trinii domu, at to koupi a stahne/nainstaluje na muj comp driv nez prijdu z prace a ona mi rekne, ze uz to od rana hraje ... Jeden mordred MdK ji pujcil account ... a ja jsem v kolbence .... sic, lol

A zrovna dnes si pul dne dovolenou vzit nemuzu ... bleh ....

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:53:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Toz je to zajímavá gamesa, alespoň co můžu posoudit po hodině zmateného pobíhání. Minimálně absence měsíčních poplatků působí uklidňujícím dojmem - člověka nemusí moc srát, že zrovna nemá chuť na hraní, což s blížícím se létem nabývá alespoň u mě hodně na významu.
Go to Top of Page

Mendax
Starting Member

55 Posts

Posted - 02/05/2005 :  22:22:12  Show Profile  Send Mendax an ICQ Message Send Mendax a Private Message  Reply with Quote
tak ako, mam to kupovat? uz sa k tomu niekto konecne vyjadrite... :-)

http://bf2s.com/player/kormi/
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/05/2005 :  22:43:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zacina to byt prilis fun :). Je to v podstate instantni mordred daoc akce bez nutnosti levelovat char 1 rok. Staci 1 den a pak hup do pickup areny 4v4 ...

Bohuzel neni mozne v teto arene vytvaret grupy, takze obcas se stane, ze bojuji proti Trinii ci jinemu guild memberu :) Jen jednou nas random generator dal do jedne grupy.

Dvakrat trikrat za vecer se podari dostat do excelentni grupy, kdy neni problem v teto grupe vyhrat 20 - 30 bitev v rade. Dokonce neni problem vyhrat 10+ bitev bez jedine smrti (tzv. Flawless victory).

GW je imho to co nikdy nebudou WoW battlegroundy. Tedy instanti fantasy pvp fg v fg akci, kde o vitezstvi rozhoduje pouze um hrace.

Edited by - VT on 05/05/2005 01:20:51
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 05/05/2005 :  07:59:41  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
a da se tam tedy jit bojovat s vlastni grupou lidi kteri budou na 100 procent spolu?

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/05/2005 :  09:00:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

a da se tam tedy jit bojovat s vlastni grupou lidi kteri budou na 100 procent spolu?

Jasne. Ja popisoval pouze newbi zacatky hry. V teto prvni "kapitole" arena funguje pouze pro "procviceni".

GW je o klasickem 8v8 guidovni pvp se vsim co k tomu patri.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 05/05/2005 :  09:24:58  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Lim-Dul

Jasne. Ja popisoval pouze newbi zacatky hry. V teto prvni "kapitole" arena funguje pouze pro "procviceni".

dik za vysvetleni nemam o teto hre prilis nastudovano proto sem se divil

moznost vyzkouset uz je jen takova ze si to koupim?

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 05/05/2005 :  09:44:54  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak je to s moznosti hrat solo kdyz ostatni s guildy nemaji jeste cas?
pripadne kdyz se guilda rozpadne

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/05/2005 :  09:54:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:

jak je to s moznosti hrat solo kdyz ostatni s guildy nemaji jeste cas?
pripadne kdyz se guilda rozpadne

Priznam se, ze vubec nevim jak vypada high end hra. Betu jsem hral pred rokem asi hodinu (vubec mne to nechytlo).

Co se tyce low levelu (jsem po dvou dnech level 10, maximum je 20) - pickup pvp arena pro levely 1-10 je vlastne takove solo. Pocitac te hodi nahodne do nejake grupy lidi a v teto grupe jdes "delat" pvp. Nepotrebujes k tomu guild membery. Kdyz bitvu vyhrajete tak pokracujete v nezmene sestave do dalsi areny (proste jako gladiatori). Dnes v noci jsem byl v grupe s kterou jsem vyhral asi 30 po sobe jdoucich bitev. Kdyz umrete octenete se pred arenou, kde staci odmacknout ikonu "start" nebo "join" nebo tak neco a za dalsich 20 sekund uz jsi zase v pvp.

Muzes jit taky mlatit moby do pve a delat questy (je jich milion oo). Expu ziskavas i z pvp i z pve. Zalezi jen na tobe co si vyberes.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:01:49  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

- jen 20lvl? je nejaky vyvoj nasledne? predpokladam ze i itemy maji vyznam pro silu postavy (la2 like)
- je mozne pvp mimo arenu?
- na jak dlouho vidis hratelnost GW?
- tez me zarazilo jak malo kouzel/abilit je u povolani .. (www) kdyz bylo otervrene testovani tak mi to neprislo jako malo, ale to jen proto ze jsem mel za to, ze to jsou jen zakladni funkce a dalsi budou u mistru. zda se ze to je vse (testovani bylo tusim s 15lvl postavama)

Edited by - elidor on 05/05/2005 10:08:01
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:04:32  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
To by mne docela zajimalo jak je to s motivaci po dosahnuti lev 20...

Jen chozeni do areny na PvP by mne asi neuspokojilo.

No objednal jsem si to a uvidim ;)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:17:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Proc si to lidi objednavate? :)

Vsude mozne postuju, ze se da hra koupit online a hrat priblizne uz za 100 sekund po tom co se ti nacte www.plaync.com ...

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:29:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vsude mozne postuju, ze se da hra koupit online a hrat priblizne uz za 100 sekund po tom co se ti nacte www.plaync.com ...

Kolik to u nich stoji? A kolik se toho musi stahnout? mam totiz limitovane pripojeni.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 05/05/2005 10:30:09
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:29:03  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

protoze se s tim pak nechci sosat

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 05/05/2005 10:29:39
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000