Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Wtfux, necros cant kill
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/11/2004 :  22:08:49  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak toto je podpis Xavokal necra z Final Chapter.

Dnes campoval svasud, skald s 2H battlerom mu daval za 80 dmg a jeho DDcka tiez nesli o dost viac na 80 dmg. Ja s mercom ked som DW s battlerom a malice trafil naraz tak som dmg neprekrocil 100dmg. A on si nas spokojne DDckoval za 450 dmg kazdou ranou.

Je to 50 necro, ale mal zeleneho predposledneho peta.

Je to pekne sux

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/11/2004 :  22:42:06  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
ja si pamatuju grupu skald warrior cleric a shaman proti nabufovanemu necru a dal nas veschny, to je znama vec ze buflej necro se melee blbe zabiji.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 07/11/2004 22:42:45
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/11/2004 :  23:23:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale preco mal kurna zelenho peta ??? Nebol by lepsi abon ??

Ja len ze ci zase nenasli nejaky deiblny bug.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 07/11/2004 :  23:41:52  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

ja si pamatuju grupu skald warrior cleric a shaman proti nabufovanemu necru a dal nas veschny, to je znama vec ze buflej necro se melee blbe zabiji.

Demo skald DDcka mu brali za 80(-14) a 90(-16) dmg (do zeleneho peta).

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 07/11/2004 :  23:59:27  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
byl zelenej na screenu nebo i v targetu ? barva nekdy nesedi na screenu
mozna pouzil nejakou RA ?
bufbot, uber rezisty ?
tvrdim to porad ze dobrej necro muze bejt platnej v pvp ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/11/2004 :  07:39:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Proste to bol ten predpolsedny necro pet, ten co vyzera ako lich a bol zeleny aj na screenu aj v targetu.
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 08/11/2004 :  22:00:48  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Necro na PvP neni vubec spatny. Uz jen kdyz pouziva na na assist target oba dva AF debuffy , tak je to mazec.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 08/11/2004 :  23:09:21  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Ja jednou s rozsekalem(ma bersiho) potkal plne bufflyho necra, no sice nakonec to ten necro po patnacti minutach vzdal uz ho to nebavilo, ale at sme mu udelali sebevetsi dmg, (nic moc velka nebyla) tak si ji stejne vyhealoval a pomoci manadrainu si pokazdy doplnil manu na plno.
Ale staci jeden nenabufovanej sorcik nebo jinej castr a jakej byl necro buffy nebo ne :-)

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/11/2004 :  01:00:14  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

byl zelenej na screenu nebo i v targetu ? barva nekdy nesedi na screenu
mozna pouzil nejakou RA ?
bufbot, uber rezisty ?
tvrdim to porad ze dobrej necro muze bejt platnej v pvp ;)

Buffbota urcite mel. Zeleny pet jak v targetu, tak na screenu a pritom shade byl lvl 46+(zluty(na 45 je abominace).

Kdyby mel uber ressisty, tak bych dal treba 90(-90), ale ne 90(-14)...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 09/11/2004 :  10:17:22  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
JJ proti necrovi je to tezky a pokud je fullbuf ani nemluvit.
Slusel by mu nejakej nerf IMHO

Edited by - Diblajz on 09/11/2004 10:18:43
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/11/2004 :  11:23:17  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Buffbota urcite mel. Zeleny pet jak v targetu, tak na screenu a pritom shade byl lvl 46+(zluty(na 45 je abominace).
Kdyby mel uber ressisty, tak bych dal treba 90(-90), ale ne 90(-14)...

bof ? focus abs shield ? naka jina ra ?

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/11/2004 :  15:39:47  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nevim, ten shaman behal s nim takze myslim ze na focus shield sa nesmies hybat, a zabijali sme ho dost dlhu dobu, takze ani BOF by to nevydrzal ani ten focus shield pretoze tomu shamanovi by dosla hned mana myslim.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000