Author |
Topic  |
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 13:17:37
|
Ja jsem v soucasnosti Jeweler lvl26 a budu s tim nejspis pokracovat i ve full verzi, mimo jine i proto ze jsem se nahodou trefil do tradeskillu ktery mi umoznuje si sam pro sebe vyrabet upgrady pro Troubadora.
|
WoW: Lioki Night Elf Rogue EQ2: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired) EQ2 Beta: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired) |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 13:21:03
|
quote: Originally posted by Bambi
Ja jsem v soucasnosti Jeweler lvl26 a budu s tim nejspis pokracovat i ve full verzi, mimo jine i proto ze jsem se nahodou trefil do tradeskillu ktery mi umoznuje si sam pro sebe vyrabet upgrady pro Troubadora.
Jen otazka, jak resis vyrobu inkoustu nad 20? Mas to v receptech, kupujes shaded od vendoru nebo od hracu? Preci jen, je to primarni komponenta na upgrady.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 13:42:13
|
quote: Originally posted by Jaris
quote: Originally posted by Bambi
Jen otazka, jak resis vyrobu inkoustu nad 20? Mas to v receptech, kupujes shaded od vendoru nebo od hracu? Preci jen, je to primarni komponenta na upgrady.
No pokud vim, tak kvalita vyrobenyho svitku/essence/runy nehraje roli, takze to tedka resim nakupem primarni komponenty primo u vendora v tradeskill instanci. Sice je to shaped, ale staci to a jsem schopnej ve vetsine pripade i tu shaped kvalitu udrzet. Jedina nevyhoda je, ze timhle zpusobem skoro neleze XP. Pokud bude v retailu v okoli nejakej alchymista, tak asi budu brat u nej.
|
WoW: Lioki Night Elf Rogue EQ2: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired) EQ2 Beta: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired) |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 16:10:56
|
quote: Originally posted by Bambi No pokud vim, tak kvalita vyrobenyho svitku/essence/runy nehraje roli, takze to tedka resim nakupem primarni komponenty primo u vendora v tradeskill instanci. Sice je to shaped, ale staci to a jsem schopnej ve vetsine pripade i tu shaped kvalitu udrzet. Jedina nevyhoda je, ze timhle zpusobem skoro neleze XP. Pokud bude v retailu v okoli nejakej alchymista, tak asi budu brat u nej.
Prave o tu exp mi slo nebot vyroba finalu je na expu super, ono to dela klidne 6 procent za jeden svitek na levlu 18.
Jinak samozrejme druha vec je, zda neco neudalaji s tim, ze to nema zadny vliv, skoro bych rekl, ze casem asi jo.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 17:59:04
|
ted jsem delal jak craft vareni a ve finale budu delat bud vareni nebo ligh armor Docela by me potesilo kdyby jak slibovali to jidlo neco pridavalo do statu apod zatim jsem udelal jidlo s vydrzi pres hodinu a nic vic |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 19:18:54
|
ty statsy k jidlu urcite budou. Ale zatim bude EQ jeste furt beta i par mesicu po releasu. |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 19:35:42
|
Me se spis jednalo o to abych si nevybral nenavratne vetev ktera se pak ukaze jako zbytecna preci jen nemuzes delat vse jak v EQ 1 |
 |
|
Topic  |
|