Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 DAOC chci začít pls poradte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 21/06/2004 :  08:30:36  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
Ahoj

Rád bych začal hrát tuhle hru. Doted jsem hral Ragnarog. Nikdy jsem pres net nic neplatil. Zajima me jak je to s platbou mam visu s povolenou platbou v zahranici. Muzu pouzit cislo tehle karty? Nebo musim zakladat specialni ucet se specialni kartou? Nemate strach davat cislo uctu kde je vic penez? Dal by me zajimalo kolik realne vyjde komplet hra i s datadisky abych ji mohl plnohodnotne hrat a kde ji koupit v CR. Poplatky jsem nasel ty jsou mi celkem jasny. A jeste jedna vec pokud platim poplatky muzu hrat na jakemkoli serveru? Jakym zpusobem si je vybiram? Primo ve hre?

Diky a sorac vazne zacinam tak se ptam

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 21/06/2004 :  10:28:09  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

Ahoj

Rád bych začal hrát tuhle hru. Doted jsem hral Ragnarog. Nikdy jsem pres net nic neplatil. Zajima me jak je to s platbou mam visu s povolenou platbou v zahranici. Muzu pouzit cislo tehle karty? Nebo musim zakladat specialni ucet se specialni kartou? Nemate strach davat cislo uctu kde je vic penez? Dal by me zajimalo kolik realne vyjde komplet hra i s datadisky abych ji mohl plnohodnotne hrat a kde ji koupit v CR. Poplatky jsem nasel ty jsou mi celkem jasny. A jeste jedna vec pokud platim poplatky muzu hrat na jakemkoli serveru? Jakym zpusobem si je vybiram? Primo ve hre?

Trosku hledej a pak se ptej.......

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11315

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/06/2004 :  11:27:29  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemate strach davat cislo uctu kde je vic penez?

od toho jsou limity, nastav si limit ktery lze za tyden pres kartu elektronicky (pres jeji cislo) zaplatit, velke/zname firmy si nemuzou dovolit jakoukoliv nesrovnalost v penezich klientu, takze je u nich cislo kreditky relativne v bezpeci, navic platbu lze vzdy odmitnout (podat reklamaci v tve bance po zablokovani castky)

quote:

Dal by me zajimalo kolik realne vyjde komplet hra i s datadisky abych ji mohl plnohodnotne hrat a kde ji koupit v CR. Poplatky jsem nasel ty jsou mi celkem jasny. A jeste jedna vec pokud platim poplatky muzu hrat na jakemkoli serveru? Jakym zpusobem si je vybiram? Primo ve hre?

placene datadisky vychazeji jednou rocne, po nejakem case pak vyjde 'gold pack' za rozumnou cenu vse v jedne krabici, na US vyslo gold s SI k tomu ToA datadisk (posledni) dela to dohromady asi $50 cca 1500kc ?
hrat muzes na jakem serveru chces omezen jsi jen na poskytovatele sluzby, platis li US camelot musis hrat na US serverech

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 21/06/2004 :  19:14:26  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
Oka diky. Sorac koukal jsem po foru a ten clanek o zacatcich jsem uplne prehlidnul. Dikes za rady uz se tesim jak si zahraju :D
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 24/06/2004 :  23:40:10  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahoj

Dnes jsem se koukal na CDROMSHOP a classisc+SI cca 20$ a classic+SI+ToA za cca 30$ + naky to postovny.
Ja jsem si zalozil novy ucet u nove banky a nechavam si tam akorat posilat prachy z main uctu, takze strach nemam a kdyz o neco prijdu tak to nebude tolik bolet

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/07/2004 :  11:39:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
na cdromshopu uz prodavaji 'platinum' daoc ktery obsahuje vsechny datadisky tj i frontiers uvedeny v cervnu, cena je $30 tj. necele 1kkc

http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.020626722407.html

Edited by - Yennefer on 01/07/2004 11:39:36
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 09/07/2004 :  16:27:59  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
chci se zeptat..

mam EU DAOC clasik. ted sem si kupil platina verzi Clasik+SI+TOA..
jakto je vlastne. kdyz na tom Clasiku mam uz nejake chary a rad bych si je nechal a pridal k tomu len SI+TOA. je to mozne nejak ???

ted mam vlastne 2 cdkey./1xclasik 1xplatina/ proste nevim jestli de upgradnut clasik stou platina verzi ;] kdyz sem delal instal TOA tak sem daval ten platina cdkey... ated nevim jestli to bude fachat

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/07/2004 :  17:13:48  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

chci se zeptat..

mam EU DAOC clasik. ted sem si kupil platina verzi Clasik+SI+TOA..
jakto je vlastne. kdyz na tom Clasiku mam uz nejake chary a rad bych si je nechal a pridal k tomu len SI+TOA. je to mozne nejak ???

ted mam vlastne 2 cdkey./1xclasik 1xplatina/ proste nevim jestli de upgradnut clasik stou platina verzi ;] kdyz sem delal instal TOA tak sem daval ten platina cdkey... ated nevim jestli to bude fachat

Bud vytvoris novy ucet a nebo upgradnes ten stary.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 04/10/2004 :  21:29:29  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Ak si zozeniem ten FilePlanet 7 dnovy trial mozem potom hrat dalej ak tam nahodim kartu alebo to je obmedzene iba na tych 7 dni ?

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 04/10/2004 :  22:46:48  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

Ak si zozeniem ten FilePlanet 7 dnovy trial mozem potom hrat dalej ak tam nahodim kartu alebo to je obmedzene iba na tych 7 dni ?

jo to muzes, kartu to bude chtit asi hned, jen nebudes moct vyuzivat prostredi datadisku. to je ale jedno, pac pro vyzouseni a pripadny pokracovani ti postaci trial a zbytek si pak muzes priobjednat

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2004 :  15:46:31  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Na FilePlanet nepisu ci to je US alebo EU verzia, neviete ako to zistit ? rad by som sa prihlasil na americke Morganu alebo Lancelot tam kde hraje vecsina, a nie na europske alebo cisto PvP.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 05/10/2004 :  19:48:08  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na FilePlanet nepisu ci to je US alebo EU verzia, neviete ako to zistit ? rad by som sa prihlasil na americke Morganu alebo Lancelot tam kde hraje vecsina, a nie na europske alebo cisto PvP.

Na fileplanetu by mela byt k dispozici US verze.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 05/10/2004 :  21:54:06  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

quote:

Na fileplanetu by mela byt k dispozici US verze.

Je US

Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 10/10/2004 :  18:56:23  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
navic platbu lze vzdy odmitnout

ehm to tezko :-) uz ste to nekdo z vas zkousel, ja jo a jde to jedine tak ze bych se domluvil s tim kdo si ty prachy zablokoval a ten by musel poslat officialni zpravu bance ze to zablokovani neplati a tak by se to dalo zrusit. Jinak to nejde, ono je to i logicky.
Jo a asi po triceti dnech pokud se zablokovana castka z uctu neodecte tak se blokace rusi.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 11/10/2004 :  07:23:37  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

navic platbu lze vzdy odmitnout

ehm to tezko :-) uz ste to nekdo z vas zkousel, ja jo a jde to jedine tak ze bych se domluvil s tim kdo si ty prachy zablokoval a ten by musel poslat officialni zpravu bance ze to zablokovani neplati a tak by se to dalo zrusit. Jinak to nejde, ono je to i logicky.
Jo a asi po triceti dnech pokud se zablokovana castka z uctu neodecte tak se blokace rusi.

Presne tak, pokud castka prejde do blokace, muze platbu zrusit pouze prijemce te platby. Pokud si ji nestrhne, po case se castka vrati zpet na ucet. Co se tyce reklamace (napr. strhnuti 2x stejne castky na jednom ucte daoc - ze dvou uctu bank), je potreba resit reklamaci s jednou z bank. Do 3 mesicu by meli problem vyresit. Stalo se mi to uz 2x a eBanka to vzdy vyresila.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 27/10/2004 :  00:13:15  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
zdravicko,
nedavno jsem zacal hrat daoc a mel bych par otazecek (jak jsem se koukal tak jsem na ne tady nenasel odpovedi, pokud ano tak doufam ze moc neobtezuji ;-)

1-jakym zpusobem ziskam ve hre mapu? teda jestli tam vubec nejaka je...
2-kdyz mam nejakou abilitu jak zjistim co vlastne dela? co jsem tak maximalne vyzjistil je jeji nazev, nebo reakcni doba .. vubec netusim ale co vlastne dela
3-vzal jsem nejakej quest na zabiti potvory xxx, kdyz jsem podobnej dostal predtim tak stacilo z nej prinest nejakej artefakt a quest mi byl uznan jako hotovy .. ale tenhle byl ocividne pro postavu na nizsim levelu nez jsem ja, potvora uz byla seda a po zabiti jestli jsem tomu dobre porozumel sedivych potvor nevypadavaji looty .. co s tim? zadavatel se se mnou uz nechce bavit a quest mam porad otevrenej
4-nehraje nahodou nekdo na EU Excalibru? ze by mi pomohl nejak do zacatku? ;-) casem bych to s urokama vratil ...
5-zkousel jste to uz nekdo hrat pres GPRS? staci to?
6-provozuji se nejake ceske fan stranky?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 27/10/2004 :  00:35:39  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

zdravicko,
nedavno jsem zacal hrat daoc a mel bych par otazecek (jak jsem se koukal tak jsem na ne tady nenasel odpovedi, pokud ano tak doufam ze moc neobtezuji ;-)

2-kdyz mam nejakou abilitu jak zjistim co vlastne dela? co jsem tak maximalne vyzjistil je jeji nazev, nebo reakcni doba .. vubec netusim ale co vlastne dela
3-vzal jsem nejakej quest na zabiti potvory xxx, kdyz jsem podobnej dostal predtim tak stacilo z nej prinest nejakej artefakt a quest mi byl uznan jako hotovy .. ale tenhle byl ocividne pro postavu na nizsim levelu nez jsem ja, potvora uz byla seda a po zabiti jestli jsem tomu dobre porozumel sedivych potvor nevypadavaji looty .. co s tim? zadavatel se se mnou uz nechce bavit a quest mam porad otevrenej
4-nehraje nahodou nekdo na EU Excalibru? ze by mi pomohl nejak do zacatku? ;-) casem bych to s urokama vratil ...

AD 1) Mapu ziskas prikazem /map
AD 2) a)klikni na abilitu pravym mysitkem a klavesu o informaci(info/delve),v defaultu shift+N? nevim,mam predelany klavesy
b) na webu http://daoc.catacombs.com/
po leve strane je character builder,otevri ho a najdi si povolani jaky hrajes.Otevre se ti okno kde se dozvis spoustu veci.
AD 3) Nech ho otevrenej,nic se nedeje
Pochopils spravne z sedivky nic nepada a ani exp za ni nedostanes.
AD 4) Kasli na EU a pojd na US
AD 5) Pres GPRS si moc nezahrajes,desny... obrovsky ping ti znemozni rozumne hrat,budes 95% casu v lagu.
AD 6) existuji ale autor se jim moc nevenuje
At te hra bavi
Kdybys mel dalsi dotazy,nestyd se

Edited by - Diblajz on 27/10/2004 00:45:55
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 27/10/2004 :  01:50:47  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
ad 3) jestli je ten mob questovni tak ten drop co mas dostat z nej dostanes i kdyz je sedivej
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/10/2004 :  08:56:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doporucuji nastudovat tuto stranku:
http://www.camelotherald.com

Melee ability:
http://www.camelotherald.com/slashcommands.php

Kouzla:
http://www.camelotherald.com/spells

Najdes tam toho jeste vic.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 27/10/2004 :  11:31:15  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

v defaultu, right click na item/kouzlo pak shift-I

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 27/10/2004 :  13:12:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
diky za pomoc
jeste dotaz: jak se da zmenit EU server za US? jde to vubec?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Inach
Starting Member

12 Posts

Posted - 27/10/2004 :  13:14:01  Show Profile  Send Inach an ICQ Message Send Inach a Private Message  Reply with Quote
quote:

zdravicko,

ad 4 -> 4 lidi hrajeme na EU serveru Dartmoor/Hibernia. Pokud budes chtít pomoct do začátku přijď na tento server do realmu Hibernia. Kdyžtak se ozvi na ICQ. Rádí poradíme, pomůžeme. Hrajeme denně, nejčastějí odpoledne.

DAOC
Dartmoor/Hibernia
Inach-Eld
Inaich-Anim
Inacher-Nacht

WAR
Karag-Azgal/Order
Inacher-WL
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/10/2004 :  13:17:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

diky za pomoc
jeste dotaz: jak se da zmenit EU server za US? jde to vubec?

Jde to. Musis zakoupit US verzi ... :)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 27/10/2004 :  16:05:21  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

- zkousel jsem to ale nejak nefunguje .. nemusim mit tu mapu treba ve hre nejak koupenou?

btw je tady nekdo kdo by hral na EU EN servru? ;-) vazim si Inachovi pomoci ale nemcina je pro me fakt big issue ;-)

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 27/10/2004 :  21:59:43  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

- zkousel jsem to ale nejak nefunguje .. nemusim mit tu mapu treba ve hre nejak koupenou?

btw je tady nekdo kdo by hral na EU EN servru? ;-) vazim si Inachovi pomoci ale nemcina je pro me fakt big issue ;-)

aha tak to do evropy asi jeste nedorazilo
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 05/11/2004 :  11:55:52  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Jestli myslis mapy jednotlivejch lokaci tak to musis pouzivat takzvane UI (je to prostredi v DAoC neco jako skiny we winampu :D a to si musis stahnout nejake UI co mapy podporuje a taky stahnout ty mapy.Nekde vyse je forum jenom o DAoC UI kde najdes vse potrebne, ale UI funguje jenom v ToA datadisku (to znamena ze musis mit toa clienta))

Jestli myslis mapy v New frontier kde vydis co se kde deje tak to na EU jeste neni, ale cekame to kazdym dnem.

Jinak par cechu hraje na EU v pvp (server Camlann) gilde Nexus, kterou sme zalozily, ale momontalne tito: Rozsekal, Katzz, Strach, Corrupted, Sivul, Speederka, Malej.
Nekdo hraje na Prydwenu hib - znam tam jenom Sandys
a taky jsou lidi na Excaliburu, ale netusim kolik.

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7

Edited by - Viridovix on 05/11/2004 11:58:22
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 05/11/2004 :  14:30:19  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Mapy jednotlivych lokaci jsou ve hre uz nejakou tu dobu, nepotrebujes na to zadny specialnu UI. Treba to jednou dorazi i do Evropy

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000