Author |
Topic  |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 20/10/2004 : 00:09:09
|
mam takovy problemek se spustenim filmu na druhem monitoru, nedavno sem si koupil novou sestavu ( r9800pro , a64 3000+, 2* 512 ) predtim sem 2 monitory nemel ted ano a kdyz spustim film a snazim se ho pretahnout na druhy monitor zatizeni prociku vyjede okamzite na 100%, film se zacne kousat a na pocitaci se neda pracovat, zkousel sem catalysty a nic, ted mam omegy a blbne to stale, OS mam winxp sp2. uz sem vcelku bezradnej :(
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
|
| |
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 20/10/2004 : 19:20:14
|
Filmy pokud vím můžeš pouštět pouze na jednom ze dvou monitorů (na tom co máš nastavenej jako primární). Nastav si ten monitor na kterým chceš filmy sledovat jako primární monitor a mělo by to šlapat. Tvá kongurace je více než dostatečná na plynulé video v nejvyšší možné kvalitě. |
Noe
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 20/10/2004 : 20:13:13
|
quote: Originally posted by Noe
Filmy pokud vím můžeš pouštět pouze na jednom ze dvou monitorů (na tom co máš nastavenej jako primární). Nastav si ten monitor na kterým chceš filmy sledovat jako primární monitor a mělo by to šlapat. Tvá kongurace je více než dostatečná na plynulé video v nejvyšší možné kvalitě.
čili nejde poustet filmy na sekundarnim monitoru ? hmmm :( kazdopadne dik jinak ja samozrejme vim ze konfiguraci mam dostatecnou slo mi akorat o to s tim druhym monitorem :) |
Edited by - Mefisto on 20/10/2004 20:14:40 |
 |
|
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 20/10/2004 : 20:22:21
|
poustet filmy ma jit uplne stejne na obou monitorech ... zejmena pokud mas dualhead kartu. problem bych resil s prodejcem. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 21/10/2004 : 00:08:20
|
quote: Originally posted by elidor
poustet filmy ma jit uplne stejne na obou monitorech ... zejmena pokud mas dualhead kartu. problem bych resil s prodejcem.
toho sem se bal :( zkusim to jeste na druhym pocitaci a budu doufat ze je to jen nejaka softwarova haluz :( |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 24/10/2004 : 20:11:08
|
hm ted sem zkousel par veci a blbne to se vsim, jediny co mu nevadi sou windows okna kdyz do toho monitoru pretahnu klienta ac2 dela to to samy jako s filmama cili kodekama to neni :) *nechce se mu reklamovat karta* |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 17:01:28
|
quote: Originally posted by elidor
poustet filmy ma jit uplne stejne na obou monitorech ... zejmena pokud mas dualhead kartu. problem bych resil s prodejcem.
nemyslím, že tomu tak je i na dualheadový kartě jde pokud vím pouštět film či TV pouze na primárním monitoru |
Noe
|
 |
|
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 17:13:32
|
quote: Originally posted by Noe nemyslím, že tomu tak je i na dualheadový kartě jde pokud vím pouštět film či TV pouze na primárním monitoru
nu nevim, pokud je dualheadova karta tak kazdy vystup ma byt schopen pracovat nezavisle na druhem. nehadam se, .. rikam jen to s cim mam zkusenost. mefisto to stejne bude muset nejak resit, dotaz u prodejce/vyrobce by to mel vyresit. dej nam pak vedet jak jsi dopadl. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 18:49:36
|
ach jo :( *** Dobry den V tom pripade, kartu reklamujte. *** njn co se da delat, kdyby to delalo vsem tak bych to asi dusevne ustal ale takhle to musim jit reklamovat uz jen z principu :)) |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 19:18:38
|
quote: Originally posted by Mefisto
ach jo :( *** Dobry den V tom pripade, kartu reklamujte. *** njn co se da delat, kdyby to delalo vsem tak bych to asi dusevne ustal ale takhle to musim jit reklamovat uz jen z principu :))
dneska sem se konecne odhodlal k tomu ze jsem tu kartu vymenil za jineho radeona ( starsiho 7500 ) a dela to uplne stejny problem cili kdyz to vypada ze neni problem v karte, kde hledat ? :( |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 11:08:17
|
Kde hledat nevim. Ale funogvat to musi, nezavisle na tom, ktery monitor je primarni a ktery sekundarni. Me to funguje jak na gf 4400ti (w2k) tak gf6800ultra (wxsp2).
Intuitivne bych prohrabl nastaveni driveru. Aby to fungovalo, tak de facto driver karty naisnatulje fake driver windowsum, takze windows si mysli, ze maji k dispozici 2 grafarny. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 15:18:43
|
ja si mohu poustet film na libovolnem obrazovem zarizeni skus se mrknout na clanek o nastaveni TV OUTu http://cdr.cz/a/10499 snad ti to pomuze |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 07:21:05
|
Mel jsem podobny problem s radeonem 9600 (pri stejnem obrazu na monitoru a na TV), vyresil jsem to tak, ze jsem na 2. monitor (TV) rozsiril plochu |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 15:22:53
|
quote: Originally posted by smajlik02
Mel jsem podobny problem s radeonem 9600 (pri stejnem obrazu na monitoru a na TV), vyresil jsem to tak, ze jsem na 2. monitor (TV) rozsiril plochu
filmy uz sem zprovoznil, bylo to akorat dementnim prehravacem WMP kdyz sem to pustil pres BSplayer tak v pohode ( nechapu proc sem to neudelal uz pred tim nez sem se zeptal vetsinou na takovyhle veci nezapominam no holt chybama se clovek uci ) ale hry stale blbnout ( např. WoW v okne blbne ) |
 |
|
|
Topic  |
|