Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 LEGENDS = KOS
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 25/10/2004 :  07:47:04  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
S lítostí vám musím oznámit, že gilda ROHATEC oficiálně vyhlašuje nemilosrdnou válku členům gildy LEGENDS (KOS = Kill on sight - zabít od pohledu). Tomu jak nás neustále svačí, zatímco my dodržujeme pakt o neútočení bude učiněna přítrž.
Válka se nevztahuje na skupinu čechů z gildy Legends o kterých víme a na které nadále útočit nebudeme, pokud to jen situace dovolí.

Ninjagon

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/10/2004 :  07:55:05  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
lol

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 25/10/2004 :  08:13:44  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote

Ninjagon
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/10/2004 :  17:23:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
ROfl, myslim ze ti na konci chyba smajlik aby to ludia nebrali tak vazne ako je to napisane
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 25/10/2004 :  17:41:15  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
Sakra Ninjo, obavam se, ze gmka v Legends budou muset svolat poradu. Nedelej si z toho Pepo srandu, tohle je vazna vec. Osobne budu hlasovat proto, aby se guilda Legends vzdala a slouzila do smrti Rohatci.
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/10/2004 :  17:43:37  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Jen si delejte srandu....
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 25/10/2004 :  17:46:43  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
Mozna se budes divit Ninjo, ale mame i nebezpecnejsi nepratele.

Edited by - Rikin on 25/10/2004 18:10:50
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 26/10/2004 :  09:32:20  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
My jsme meli s Rohatcem nejaky pakt o neutoceni?

A na mne, jako na cecha klidne utocit muzete. Ja hraju na pvp serveru kvuli pvp, a i kdyz mne nekdo zabije, nenavidet ho kvuli tomu nebudu.

"Hlavní je být nejlepší :)"

Edited by - Infinit on 26/10/2004 09:33:46
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:42:18  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Jasne Rohatec nebojte se iminenta je to ten co sedi v trave toho najdete hned uprostred boje
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 26/10/2004 :  13:56:52  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Nojo, jen abyste na nás pak nebyli naštvaní doopravdy, protože tohle je hra a já s váma klidně půjdu na pivo v REALU, ale musel jsem poslechnout hlasy v naší gildě a ty byly jednoznačné - KOS Legends.
Chci k tomuto přistupovat jako profesionální zástupce gildy Rohatec, takže odteď bude freinds & enemy list neustále přístupný veřejnosti.

Pakt o neútočení s Legends tu byl od začátku , ale pouze jako nestranná domluva mezi některými členy (čechy) gildy, tedy jako neoficiální a jednostranný a protože to bylo výhodné pouze pro nás (nedělám si iluze).
Tímto děkuji všem čechům (ze všech gild na Mordredu) za nemalou podporu v dobách kdy ji Rohatec potřeboval nejvíce, v tomhle nezapomínáme. Ale teď už je čas na válku, musíme se také bránit, je to PvP server a je to zábava.

Mimochodem gilda MDK stále zůstává ve friends listu - nebudeme útočit, pokud to jen trochu půjde ( a asi by to bylo zatím i zbytečné ) a to je také především v našem zájmu, co si budem povídat.

Nedávno na našem public foru blekotal jistý Kořka z gildy "Uhni Kurva" něco o nové gildě a o tom, že nás rozhodně šetřit nebudou, ovšem několikrát se smazal a postl znova a ani výsledný post neměl hlavu ani patu.
Tímto se oficiálně vyjadřuji k tomu tak, že Rohatí pochopili výzvu nové gildy "Uhni Kurva", nové nepřátele vítají a přejí jim přijemnou zábavu o kterou se jim doufám postarají

Ninjagon
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:08:08  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Po dnešním večeru to tam repostnu, něco se v guildě řeší :) takže pokud nezanikne, budete to tam mít černé na světle modrém

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:09:21  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ninjo ty ses teda spisovatel
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:14:34  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Nedávno na našem public foru blekotal jistý Kořka z gildy "Uhni Kurva" něco o nové gildě a o tom, že nás rozhodně šetřit nebudou, ovšem několikrát se smazal a postl znova a ani výsledný post neměl hlavu ani patu.
Tímto se oficiálně vyjadřuji k tomu tak, že Rohatí pochopili výzvu nové gildy "Uhni Kurva", nové nepřátele vítají a přejí jim přijemnou zábavu o kterou se jim doufám postarají

A btw., smazal jsem se jen jednou a nevím, co na mém 2. postu nechápeš. Kdyby neměl ani hlavu, ani patu, tak nevíš, co je v něm napsáno. ALe podlé tvé odpovědí soudím, že jsi to pochopil až moc dobře.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 27/10/2004 :  07:49:39  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

Sakra Ninjo, obavam se, ze gmka v Legends budou muset svolat poradu. Nedelej si z toho Pepo srandu, tohle je vazna vec. Osobne budu hlasovat proto, aby se guilda Legends vzdala a slouzila do smrti Rohatci.

parada az se pridou Ninjovi poklonit tak to natoc:) jo a me se samozrejme muesj poklonit taky, ale ja sem hodnej a me vypalny platit nemusej, staci Ninjovi

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 28/10/2004 :  13:00:39  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
No, co budou delat Legends to nevim, ja Legendy leavnul a joinul jsem UK a ti se rozhodne Rohatci klanet nebudou...
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 29/10/2004 :  18:13:01  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, co budou delat Legends to nevim, ja Legendy leavnul a joinul jsem UK a ti se rozhodne Rohatci klanet nebudou...

a uz vim proc:))) pac si se urco lek toho ze je mame na KOS a tak si presel

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 29/10/2004 :  19:51:58  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

quote:

a uz vim proc:))) pac si se urco lek toho ze je mame na KOS a tak si presel

No, proto to nebylo. Nekde jsem to uz psal, tusim, ze je to v nejakem Rohatec public... Jde o to, ze guilda UK me koupila ze nekrestanske penize a vzhledem k tomu, ze jsem "uplatna krysa", tak jsem do toho sel... Nekde si to najdi, nechce se mi to sem znovu psat. Krom toho Ninja mi take nabizel angazma v souboru Rohatec, ale asi to neprojde.

Pac nic neumim, nejsem prinosem a jeste jsem ku*evsky drahej
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000