Author |
Topic  |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 07:47:04
|
S lítostí vám musím oznámit, že gilda ROHATEC oficiálně vyhlašuje nemilosrdnou válku členům gildy LEGENDS (KOS = Kill on sight - zabít od pohledu). Tomu jak nás neustále svačí, zatímco my dodržujeme pakt o neútočení bude učiněna přítrž. Válka se nevztahuje na skupinu čechů z gildy Legends o kterých víme a na které nadále útočit nebudeme, pokud to jen situace dovolí.
|
Ninjagon |
|
| |
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 07:55:05
|
lol |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 08:13:44
|
 |
Ninjagon |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 17:23:36
|
ROfl, myslim ze ti na konci chyba smajlik aby to ludia nebrali tak vazne ako je to napisane  |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 17:41:15
|
Sakra Ninjo, obavam se, ze gmka v Legends budou muset svolat poradu. Nedelej si z toho Pepo srandu, tohle je vazna vec. Osobne budu hlasovat proto, aby se guilda Legends vzdala a slouzila do smrti Rohatci. |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 17:43:37
|
Jen si delejte srandu....    |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 25/10/2004 : 17:46:43
|
Mozna se budes divit Ninjo, ale mame i nebezpecnejsi nepratele. 
 |
Edited by - Rikin on 25/10/2004 18:10:50 |
 |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 09:32:20
|
My jsme meli s Rohatcem nejaky pakt o neutoceni? 
A na mne, jako na cecha klidne utocit muzete. Ja hraju na pvp serveru kvuli pvp, a i kdyz mne nekdo zabije, nenavidet ho kvuli tomu nebudu.  |
|
Edited by - Infinit on 26/10/2004 09:33:46 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 10:42:18
|
Jasne Rohatec nebojte se iminenta je to ten co sedi v trave toho najdete hned uprostred boje |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 13:56:52
|
Nojo, jen abyste na nás pak nebyli naštvaní doopravdy, protože tohle je hra a já s váma klidně půjdu na pivo v REALU, ale musel jsem poslechnout hlasy v naší gildě a ty byly jednoznačné - KOS Legends. Chci k tomuto přistupovat jako profesionální zástupce gildy Rohatec, takže odteď bude freinds & enemy list neustále přístupný veřejnosti.
Pakt o neútočení s Legends tu byl od začátku , ale pouze jako nestranná domluva mezi některými členy (čechy) gildy, tedy jako neoficiální a jednostranný a protože to bylo výhodné pouze pro nás (nedělám si iluze). Tímto děkuji všem čechům (ze všech gild na Mordredu) za nemalou podporu v dobách kdy ji Rohatec potřeboval nejvíce, v tomhle nezapomínáme. Ale teď už je čas na válku, musíme se také bránit, je to PvP server a je to zábava.
Mimochodem gilda MDK stále zůstává ve friends listu - nebudeme útočit, pokud to jen trochu půjde ( a asi by to bylo zatím i zbytečné ) a to je také především v našem zájmu, co si budem povídat.
Nedávno na našem public foru blekotal jistý Kořka z gildy "Uhni Kurva" něco o nové gildě a o tom, že nás rozhodně šetřit nebudou, ovšem několikrát se smazal a postl znova a ani výsledný post neměl hlavu ani patu. Tímto se oficiálně vyjadřuji k tomu tak, že Rohatí pochopili výzvu nové gildy "Uhni Kurva", nové nepřátele vítají a přejí jim přijemnou zábavu o kterou se jim doufám postarají  |
Ninjagon |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 15:08:08
|
Po dnešním večeru to tam repostnu, něco se v guildě řeší :) takže pokud nezanikne, budete to tam mít černé na světle modrém  |
Arokh Estarioll |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 15:09:21
|
Ninjo ty ses teda spisovatel  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 26/10/2004 : 15:14:34
|
quote: Originally posted by NINJA
Nedávno na našem public foru blekotal jistý Kořka z gildy "Uhni Kurva" něco o nové gildě a o tom, že nás rozhodně šetřit nebudou, ovšem několikrát se smazal a postl znova a ani výsledný post neměl hlavu ani patu. Tímto se oficiálně vyjadřuji k tomu tak, že Rohatí pochopili výzvu nové gildy "Uhni Kurva", nové nepřátele vítají a přejí jim přijemnou zábavu o kterou se jim doufám postarají 
A btw., smazal jsem se jen jednou a nevím, co na mém 2. postu nechápeš. Kdyby neměl ani hlavu, ani patu, tak nevíš, co je v něm napsáno. ALe podlé tvé odpovědí soudím, že jsi to pochopil až moc dobře.  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 27/10/2004 : 07:49:39
|
quote: Originally posted by uschi
Sakra Ninjo, obavam se, ze gmka v Legends budou muset svolat poradu. Nedelej si z toho Pepo srandu, tohle je vazna vec. Osobne budu hlasovat proto, aby se guilda Legends vzdala a slouzila do smrti Rohatci.
parada az se pridou Ninjovi poklonit tak to natoc:) jo a me se samozrejme muesj poklonit taky, ale ja sem hodnej a me vypalny platit nemusej, staci Ninjovi |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 28/10/2004 : 13:00:39
|
No, co budou delat Legends to nevim, ja Legendy leavnul a joinul jsem UK a ti se rozhodne Rohatci klanet nebudou... |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 29/10/2004 : 18:13:01
|
No, co budou delat Legends to nevim, ja Legendy leavnul a joinul jsem UK a ti se rozhodne Rohatci klanet nebudou...
a uz vim proc:))) pac si se urco lek toho ze je mame na KOS a tak si presel |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 29/10/2004 : 19:51:58
|
quote: Originally posted by Gotrek Gurnirson
No, co budou delat Legends to nevim, ja Legendy leavnul a joinul jsem UK a ti se rozhodne Rohatci klanet nebudou...
a uz vim proc:))) pac si se urco lek toho ze je mame na KOS a tak si presel
No, proto to nebylo. Nekde jsem to uz psal, tusim, ze je to v nejakem Rohatec public... Jde o to, ze guilda UK me koupila ze nekrestanske penize a vzhledem k tomu, ze jsem "uplatna krysa", tak jsem do toho sel... Nekde si to najdi, nechce se mi to sem znovu psat. Krom toho Ninja mi take nabizel angazma v souboru Rohatec, ale asi to neprojde.
Pac nic neumim, nejsem prinosem a jeste jsem ku*evsky drahej    |
 |
|
|
Topic  |
|