Author |
Topic  |
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 12/09/2004 : 21:54:00
|
*vysmal naklad* |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 12/09/2004 21:56:02 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Jules Winfield
New Member

110 Posts |
Posted - 12/09/2004 : 22:21:56
|
quote: Originally posted by beldor5
Ja vim ze ste uz nejspis vsichni cetli ,ale kdyby se nasel aspon jeden co ne ....
http://atrey.karlin.mff.cuni.cz/~valla/rabit.html
heh 130kb cistyho textu... no az budu mit volnej tejden, tak si to mozna prectu ;) |
# jw [off] |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 13/09/2004 : 07:40:40
|
quote: Originally posted by ToHor
*vysmal naklad*
no jo :] sem si vsim az napodruhe :]] |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 13/09/2004 : 21:40:46
|
bezbolestna ... |
ego tycoon |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 10:29:46
|
http://www.yuriindacab.com/
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Inkv
Starting Member
41 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/09/2004 : 09:06:26
|
> Policejní kontrola > > Na rovném úseku dálnice mě zastavil policajt. Byl to takový ten > typický muž s Napoleonským komplexem, který se baví akorát tím, > že buzeruje > lidi. > Přiznávám, že jsem jel trochu rychlejc... > Policajt chtěl evidentně úplateček, protože brzy vyrukoval s > větou: > "A copak vlastně děláte za práci?" > Rozhodl jsem se, že se trochu pobavím: "Pracuju jako prodlužovač > > penisů na soukromé klinice." > > To jej zaujalo a začal se vyptávat: "Vážně? A jak se to vlastně > dělá?" > No, a tak jsem začal fabulovat: "No, my máme takovou speciální > biotechnologickou emulzi, kterou velmi odborným hmatem vmasírovávám > do penisu. Takže když má někdo třeba, odpusťte ten výraz, malýho > čuráka, tak po deseti minutách už má čuráka dlouhýho patnáct > čísel. Po další > hodině ho má dvacet čísel, po další hodině třicet čísel.... > No, a když ho > masíruju - samozřejmě s přestávkama - asi tak dva dny, tak klidně > způsobím, že má čuráka dlouhýho metr padesát." > > Polda na mě koukal jak tele na nový vrata a debilně se zeptal: > "Metr padesát??? Co proboha může kdo dělat s čurákem dlouhým metr > padesát?" > > No, a v té chvíli přišla moje chvíle. S kamennou tváří jsem > odpověděl: > "No, to je jednoduchý, ale musí se to provést přesně, takže > pořádně poslouchejte..." (Polda se naklonil blíž, protože jsem > začal > šeptat...) > "...nejdřív si najdete pořádně dlouhej, bezpečnej a rovnej kus > dálnice, jo?" > Poldovi se rozzářila očička nad tím tajemstvím, které mu právě > odhaluju a výrazně přikývl, jako že rozumí. > "... No, a pak tomu čurákovi dáte do ruky radarovou pistoli a > necháte ho pokutovat řidiče za rychlou jízdu!" Dodal jsem > vzápětí. > > > Shrnutí: > Pokuta za rychlou jízdu ......... 2000 Kč > Pokuta za urážku veřejného činitele .......... 20 000 Kč > Pohled na toho policajta, když jsem domluvil ....... PRICELESS! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/09/2004 : 09:34:00
|
http://oldeenglish.org/puppy.html
co vi ? |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/09/2004 : 21:36:29
|
quote: Originally posted by Colldor
co vi ?
Hm. MOŽNÁ tak za 1 milion korun bych to udělal, ale asi ne... Fakt nevim, ale částka by musela být hodně vysoká(a z ní bych tak 50% věnoval na psí útulky) Btw, nevím co je na tom k zasmání |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 21/09/2004 21:51:35 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 08:48:10
|
quote: Originally posted by sword
http://dura.cell.free.fr/home/pr0n/shaved_pussy.jpg
Mozna by Mistralovi stacila 
Konecne vime, s cim si sword doma uziva :D |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 09:50:17
|
Ted sem skocil po dlouhe dobe na dp a to bylo chvili k smichu, chvili k placi. Pokud chcete videt tu trosku co z toho zbyla a skodolibe se zasmat, vrele doporucuju. |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 23:04:46
|
co vi ?
za petikilo si s jeho chlupama klidne vycpu polstar |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 07:22:29
|
quote: Originally posted by Rebel
Ted sem skocil po dlouhe dobe na dp a to bylo chvili k smichu, chvili k placi. Pokud chcete videt tu trosku co z toho zbyla a skodolibe se zasmat, vrele doporucuju.
a kde muzem videt tu trosku co zbyla z tebe? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 13:16:33
|
Vybornej flash filmecek: http://www.xtreme-flash.com/ |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 16:12:18
|
Vybornej flash filmecek: http://www.xtreme-flash.com/
jo tak to bylo celkem luxusni ... klidne bych i sel na film v tomhle stylu (nemyslim tim napln ale zpracovani) .. treba to jednou zacnou v kinech davat  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 18:40:05
|
Vybornej flash filmecek: http://www.xtreme-flash.com/
super,uz se tesim na serku.... |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
Edited by - Artuhr on 26/09/2004 18:40:32 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 13:34:40
|

http://www.skull.place4u.cz/colldor/krtecek.jpg
Takze tohle momentalne hraje krtecek ! |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 22:49:12
|

Takze tohle momentalne hraje krtecek !
To je nejake nove MMORPG? ^^   |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/09/2004 : 16:26:29
|
quote: Originally posted by Johauna

To je nejake nove MMORPG? ^^  
Ani to nezkousej, stejne zase prohrajes  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
budvar
Starting Member
40 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/09/2004 : 19:43:51
|
quote: Originally posted by budvar
[pokud_vam_neni_18_neklikejte] http://ww.fuckyouanddie.com/pics/53629166.wmv [/pokud_vam_neni_18_neklikejte]
nema tam bejt www ?
btw stejne je to vsechno 'zamlzeny'  |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 28/09/2004 23:10:00 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 16:26:25
|
COSTELLO CALLS TO BUY A COMPUTER FROM ABBOTT . . . .
ABBOTT: Super Duper computer store. Can I help you?
COSTELLO: Thanks I'm setting up an office in my den and I'm thinking about buying a computer.
ABBOTT: Mac?
COSTELLO: No, the name's Lou.
ABBOTT: Your computer?
COSTELLO: I don't own a computer. I want to buy one.
ABBOTT: Mac?
COSTELLO: I told you, my name's Lou.
ABBOTT: What about Windows?
COSTELLO: Why? Will it get stuffy in here?
ABBOTT: Do you want a computer with Windows?
COSTELLO: I don't know. What will I see when I look in the windows?
ABBOTT: Wallpaper.
COSTELLO: Never mind the windows. I need a computer and software.
ABBOTT: Software for Windows?
COSTELLO: No. On the computer! I need something I can use to write proposals, track expenses and run my business. What have you got?
ABBOTT: Office.
COSTELLO: Yeah, for my office Can you recommend anything?
ABBOTT: I just did.
COSTELLO: You just did what?
ABBOTT: Recommend something.
COSTELLO: You recommended something?
ABBOTT: Yes.
COSTELLO: For my office?
ABBOTT: Yes.
COSTELLO: OK, what did you recommend for my office?
ABBOTT: Office.
COSTELLO: Yes, for my office!
ABBOTT: I recommend Office with Windows.
COSTELLO: I already have an office with windows! OK, lets just say I'm sitting at my computer and I want to type a proposal. What do I need?
ABBOTT: Word.
COSTELLO: What word?
ABBOTT: Word in Office.
COSTELLO: The only word in office is office
ABBOTT: The Word in Office for Windows.
COSTELLO: Which word in office for windows?
ABBOTT: The Word you get when you click the blue "W".
COSTELLO: I'm going to click your blue "w" if you don't start with some straight answers.... OK, forget that. Can I watch movies on the Internet?
ABBOTT: Yes, you want Real One.
COSTELLO: Maybe a real one, maybe a cartoon. What I watch is none of your business.
Just tell me what I need!
ABBOTT: Real One.
COSTELLO: If it's a long movie I also want to see reel 2, 3 & 4. Can I watch them?
ABBOTT: Of course.
COSTELLO: Great! With what?
ABBOTT: Real One.
COSTELLO: OK, I'm at my computer and I want to watch a movie. What do I do?
ABBOTT: You click the blue "1".
COSTELLO: I click the blue one what?
ABBOTT: The blue "1".
COSTELLO: Is that different from the blue w?
ABBOTT: The blue "1" is Real One and the blue "W" is Word.
COSTELLO: What word?
ABBOTT: The Word in Office for Windows.
COSTELLO: But there are three words in "office for windows"!
ABBOTT: No, just one. But it's the most popular Word in the world.
COSTELLO: It is?
ABBOTT: Yes, but to be fair, there aren't many other Words left. It pretty much wiped out all the other Words out there.
COSTELLO: And that word is real one?
ABBOTT: Real One has nothing to do with Word. Real One isn't even part of Office.
COSTELLO: STOP! Don't start that again. What about financial bookkeeping? You have anything I can track my money with?
ABBOTT: Money
COSTELLO: That's right. What do you have?
ABBOTT: Money.
COSTELLO: I need money to track my money?
ABBOTT: It comes bundled with your computer.
COSTELLO: What's bundled with my computer?
ABBOTT: Money.
COSTELLO: Money comes with my computer?
ABBOTT: Yes. No extra charge.
COSTELLO: I get a bundle of money with my computer? How much?
ABBOTT: One copy.
COSTELLO: Isn't it illegal to copy money?
ABBOTT: Microsoft gave us a license to copy money.
COSTELLO: They can give you a license to copy money?
ABBOTT: Why not? THEY OWN IT!
A FEW DAYS LATER .
ABBOTT: Super Duper computer store. Can I help you?
COSTELLO: How do I turn my computer off?
ABBOTT: Click on "START"......... |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 18:17:35
|
Kec, tak blbej neni nikdo :p |
The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 18:34:37
|
ale je to mazec  |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 14:18:20
|

lol :]] |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
trotl
Starting Member
1 Posts |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
Inkv
Starting Member
41 Posts |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 00:06:57
|
Sakra, to musel psát někdo kdo Demosténa zná.  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 15:58:04
|
quote: Originally posted by sandman
http://www.onlinehry.sk/hra.aspx?game=1112 -happy tree friends #40 
Nevim proc ale HTF me prijdou vic nechutny nez nejaky splatter horory :)) todle sem ani nedokoukal  |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 19:46:09
|
quote: Originally posted by Nathalie
Nevim proc ale HTF me prijdou vic nechutny nez nejaky splatter horory :)) todle sem ani nedokoukal 
Co je splatter? Nejaky bezduchy zabijeni? Tohle je takovej cernej humor, ale ten film na dvd bych si asi nekoupil . |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 23:05:11
|
NA tom DVD to snad jsou všechny ty krátký filmíčky ne ? |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 08/10/2004 : 13:38:38
|
quote: Originally posted by Nathalie
Nevim proc ale HTF me prijdou vic nechutny nez nejaky splatter horory :)) todle sem ani nedokoukal 
Co je splatter? Nejaky bezduchy zabijeni? Tohle je takovej cernej humor, ale ten film na dvd bych si asi nekoupil .
Horory zalozeny na nechutnosti, ne na strachu ( mozky, streva, trhani prstu )
|
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 08/10/2004 : 16:12:40
|
Soubor perel vylovených z konverzace mezi zaměstnanci horké linky a jejich zákazníky:
Klient: Nedaří se mi spustit váš CD-ROM angličtiny. Hotline: Vložte CD do jednotky... spustilo se to? Klient: Ne! Hotline: Tak zadejte "Start" Klient: Ne, nefunguje to, nic se neděje... Hotline: Uf, jaký používáte operační systém? Klient: To jako chcete vědět, jakou mám značku hi-fi věže?
Sekretářka: Říkáte tedy, že nemám v přístupovém hesle používat velká písmena, je to tak? Hotline: Přesně. Sekretářka: A číslice mám psát taky malé?
Klient: Dobrý den, nedaří se mi k vám připojit. Hotline: Dobře, hned to zařídíme, ze všeho nejdřív bych potřeboval vědět, jestli jste v 3-1, 95, 98 nebo v Linuxu. Klient: Ne, pane, jsem v Brně, 602 00.
Sekretářka: Mám takový problém s Windows... Hotline: Co máte na monitoru? Sekretářka: Eee... květináče. Hotline: Ne, chtěl jsem říct - co je tam napsáno? Sekretářka: A jo tak...no...Sony!
Klient: Zrovna se přihlašuji na vaší stránku, ale nerozumím tam úplně všemu... Hotline: Dobře, podíváme se na to spolu. Klient: Chce po mě, abych zadal údaje o městě, ze kterého volám, telefonní číslo... Co tam mám napsat? Hotline (učitelským tónem): Zadáte telefonní číslo místa, odkud se přihlašujete... Asi od vás z domu, ne? Klient: Dobře... Už to je... A teď se mi to ptá na nějaké město... Hotline: Zadejte název města, odkud voláte. Klient: Takže tam mám napsat moje město... Hotline: Ano... Klient: Už to je... A teď se to ptá na poštovní směrovací číslo... Hotline: ... Klient: Haló??? Co tam mám dát? Hotline (podrážděně): Vaše poštovní směrovací číslo! Klient (s upřímnou lítosti): Promiňte mi, jestli vás otravuji, ale víte, já se v informatice moc nevyznám...
Klient: Zaseklo se mi pécéčko... hlásí mi to chybu "message not found" (s příšernou, nesrozumitelnou výslovností) Hotline: Uf, můžete mi prosím hláskovat tu chybovou hlášku? Klient: Jasně! M jako mamka, E jako airbag... Hotline: Hahahaha! Klient: To se smějete mně?
Klient: Nemůžu najít, kam jsem nainstaloval váš produkt. Hotline: Klikněte dvakrát na Pracovní místo, prosím. Klient: A kde to má jako být? Hotline: Máte na monitoru ikonu "Pracovní místo"? Klient: Tomu vůbec nerozumím, proč mi vykládáte o pracovním místě? Hotline: Vy nemate žádné pracovní místo? Klient: Ne, milý pane, já už jsem v důchodu!
Hotline: Pane, zadejte CONTROL ALT DEL. Klient: A jo, tohle znám (v pozadí je slyšet: klik klik klik klik...) Hotline: Co se děje na monitoru? Klient: No nic... Hotline: Zkuste to znovu: CONTROL ALT DEL. Klient: (klik klik klik klik klik...) Hotline: A teď? Klient: Pořád nic... Hotline: Jak přesně zadáváte tenhle příkaz? Klient: No, stisknu klávesy C, O, N, T, R, O, L a potom A, L, T potom D, E a nakonec L. Asi má byt CONTROL s K, ne?
Klient: Pořád mi to ukazuje, že je špatné jméno uživatele nebo heslo. Hotline: Zavřete prosím okno, pane. Klient: No jo, to je pravda, venku je opravdu dost hluk...
Klient: Dobrý den, můj syn se u vás zaregistroval a já nemám jeho přístupové heslo, abych se připojil... je mu 13 let... a já bych se taky rád podíval na Internet. (Po ověření osobních údajů...) Hotline: Ano, pane, zapište si prosím své přístupové heslo: D, I, R, A (musí hláskovat, mrtvý smíchem...) D,O, R, I, T, I... Klient: Grrr! Zatracenej spratek! Hned jak přijde, dostane pár facek!!!
Klient: Dobrý den, moje Nescafe nefunguje... Hotline: Eee ... je mi líto, paní, ale my neděláme podporu kuchyňských spotřebičů... Klient: Ne, ne!!! To je Nescafe na Internet... Hotline: (???)... Jak??? ... Nechtěla jste náhodou říct Netscape??? Klient: Ano, to je ono! Netscape... Nescafe... vždyť je to totéž... |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 11/10/2004 : 11:37:26
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Ty pico ty se mnou uz nikdy nepojedes!  http://www.tnsac.cz/vasa/dispecink.wav
lol !  |
 |
|
Inkv
Starting Member
41 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 13:34:32
|
Hra:
Na ampermetr Soutezici si namoci ruce ve vode a jeden po druhem je strka do zasuvky elektriky a ten kdo prvni vyhodi pojistky je AMPERMETR.
Na skubanky (skubanky = stare ceske jidlo) Soutezici se seradi na strese rodinneho domku nebo aspon ve druhem patre panelaku a postupne skacou dolu. Kdo se nejdele skube, vyhral.
Na sekace Soutezici se namackaji k sobe a vyhodi do vzduchu sekeru. Kdo ji ma pote v hlave, je sekac.
Na louskacka Soutezici polozi hlavu na koleje, a komu nejvic louskne, kdyz prejede vlak, je louskacek.
Na vokouna Hra se hraje v noci. Kazdy soutezici dostane dve vidlicky (do kazde ruky jednu), v mistnosti se zhasne a v tu chvili zacne kazdy zurive machat vidlickami kolem sebe. Po chvili se rozsviti a ten, kdo ma na vidlickach nejvic oci, je vokoun.
Na kaktus Jako predchozi s tim, ze misto vidlicek se pouziji spendliky. Kdo jich ma po rozsviceni v sobe nejvic, je kaktus.
Na horniky a uhli Soutezici se rozdeli na dve skupiny, horniky a uhli. Nejprve hornici kopou uhli, pak se uhli zmeni v dulni plyn a zacne dusit horniky.
Na dedu Mraze Jeden clovek je vybran za dedu Mraze. Ostatni si lehnou na zem a deda Mraz jim beha po zadech.
Na vodni mlyn Hra pro dva. Jeden si lehne na zem a druhy mu cura na lopatky.
Na Meresjeva? Sutaziaci si lahnu na kolajnice, tak aby im vlak odrezal nohy v stehnach. Kto sa odplazi potom najdalej je Meresjev.
Na jezka. Kazdy ucastnik dostane nozik a zhasne sa svetlo. Ked sa opatovne zazne, ten kto ma najviac nozov v sebe je jezko.
Na kukacku. Kazdy ucastnik dostane samopal a zhasne sa svetlo. Kazdy zacne kukat, kdo kuka posledni, ten je kukacka.
Na naftacik. Okolo barelu s naftou postavime hrstku deti a barel nechame vybuchnut. Ktore dieta doleti najdalej, to sa stane naftacikom.
|
Bye dp 4eva' :P |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 23:10:49
|
To je starý jak já tyhle fórky  |
 |
|
Arides
Starting Member
4 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 19/10/2004 : 09:58:58
|
nechapu jak nekdo muze byt takhle blbej ;p
http://steampowered.com/forums/showthread.php?s=&threadid=138796 |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
|
Topic  |
|