No ale ja nechcem byt subscriber(zatial), to aby som zato zaplatil - to je shit. Ale vidim tam vela plusov, takze neviem, neviem.
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
po tom co sem MxO testl, je jasny ze tohle fakt hrat nebudu ;)
takze... Nabizim beta ucet nekomu kdo by byl schopnej a ochotnej napsat mi na to preview... chci nekoho kdo se o to zajima a ma prehled o featurach atd a proste to sleduje.. a taky bych rad aby se pred napsanim preview hre venoval intenzivne nejakou dobu.. napsat preview po par hodinach hrani neni dobrej napad ;P
tak se ozvete na mail stormer@ji.cz nebo icq 859656.. dik
po tom co sem MxO testl, je jasny ze tohle fakt hrat nebudu ;)
A co se ti na tom nelibi?
ja nekde napsal ze se mi to nelibi? ;) to by bylo moc subjektivni... ja to hrat nebudu protoze to proste neni styl hry, kterej by me necil oslovil... to je tak pro hrace AO a podobnych divnych veci ;) a za tech par minut co sem to testoval opravdu nemuzu rict jestli je to dobry nebo spatny.. proste sem to videl a to mi stacilo k tomu abych vedel ze to neni hra pro me .. nic vic