Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Matrix Online new in-game video - v 1. postu odkaz
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/10/2004 :  19:10:24  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
zadnej problem.. subscriber se ti aktivuje ihned po zaplaceni.. takze do pulnoci mas casu dost

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 12/10/2004 :  19:31:08  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No ale ja nechcem byt subscriber(zatial), to aby som zato zaplatil - to je shit. Ale vidim tam vela plusov, takze neviem, neviem.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 15/10/2004 :  07:00:05  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
po tom co sem MxO testl, je jasny ze tohle fakt hrat nebudu ;)

takze...
Nabizim beta ucet nekomu kdo by byl schopnej a ochotnej napsat mi na to preview... chci nekoho kdo se o to zajima a ma prehled o featurach atd a proste to sleduje.. a taky bych rad aby se pred napsanim preview hre venoval intenzivne nejakou dobu.. napsat preview po par hodinach hrani neni dobrej napad ;P

tak se ozvete na mail stormer@ji.cz nebo icq 859656..
dik

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/10/2004 :  07:45:48  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

A co se ti na tom nelibi?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/10/2004 :  08:04:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

No tak povídej. Proč ?
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 15/10/2004 :  13:47:03  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

A co se ti na tom nelibi?

ja nekde napsal ze se mi to nelibi? ;) to by bylo moc subjektivni... ja to hrat nebudu protoze to proste neni styl hry, kterej by me necil oslovil... to je tak pro hrace AO a podobnych divnych veci ;) a za tech par minut co sem to testoval opravdu nemuzu rict jestli je to dobry nebo spatny.. proste sem to videl a to mi stacilo k tomu abych vedel ze to neni hra pro me .. nic vic

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000