Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Problemy s novym Catalyst
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/10/2004 :  09:44:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Po nejake dobe jsem se rozhodl updatovat sve graficke drivery, stahnul nvy catalysty, nainstaloval a hned po prvnim restartu to hlasilo nejake chyby instrukci... odinstaloval jsem, naisntaloval znovu ... tentokrat bez nejakeho Catalyst Control Center a vse behalo ok... akorat se mi od te doby pocitac bootuje 2x tak dlouho.
Klasicke cerne okno s prubehem je ok, ale pak nabehne ta obrazovka :Vitejte: a tam to ceka snad pul minuty (dokonce se ozve i ten startovaci zvuk)... pak je vse uz ok a funkcni, ale stejne me to svte...
setkal se s tim nekdo? Nebo jak to vyresit? Mam WinXP+Sp2

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/10/2004 :  09:54:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Na Ati jsou mnohem lepší než oficiální, tak omega drivery.

A pokud máš poslední oficiální, tak si stáhni ještě tuhle záplatu

http://www.ati.com/support/infobase/4649.html
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/10/2004 :  10:03:53  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Na Ati jsou mnohem lepší než oficiální, tak omega drivery.

A pokud máš poslední oficiální, tak si stáhni ještě tuhle záplatu

http://www.ati.com/support/infobase/4649.html

Je nekde nejaka ofic stranka, kde se da stahnout "latest" verze? Sem nasel jen v ruznych downloadech a kazdej ma jinou verzi.

edit : UZ SEM TO NASEL :)

Tragedy

Edited by - Tragedy on 01/10/2004 10:05:18
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 01/10/2004 :  21:34:07  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Vubec neni pravda ze ty ostatni upraveny drivery sou lepsi. Lidi to delaj kvuli +4- bodum ve 3Dmarku..

btw tys instaloval ten novej control center? omg. je to to samy co driv bylo ve vlastnostech plochy, akorat tohle zere 60+ mega pameti a nabiha pul minuty. to mi v zivote nepude do systemu!
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 01/10/2004 :  23:46:17  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
omega drivery maji vetsinou vykon mensi d: jen sou delany pro kvalitnejsi obraz a min problemu se zobrazenim

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/10/2004 :  00:24:48  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 02/10/2004 :  11:32:38  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Máte někdo zkušenost s ATI + hra Sacred?
To je snad jediná hra, u které mám drobné problémy se zobrazováním při zapnutém antialiasingu. In-game nastavení nevím proč vůbec nefunguje, a když ho zapnu v driverech, obraz hry se pak rozpadá na čtverce. Dá se to řešit třeba atitray tollsem, kde se zapne tweak Alternate pixel center, ale ani ten není stoprocentně účinný, ty největší chyby opraví, lehké mouchy ale na verzi 1.7 stále zůstávají.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/10/2004 :  11:53:30  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Máte někdo zkušenost s ATI + hra Sacred?
To je snad jediná hra, u které mám drobné problémy se zobrazováním při zapnutém antialiasingu. In-game nastavení nevím proč vůbec nefunguje, a když ho zapnu v driverech, obraz hry se pak rozpadá na čtverce. Dá se to řešit třeba atitray tollsem, kde se zapne tweak Alternate pixel center, ale ani ten není stoprocentně účinný, ty největší chyby opraví, lehké mouchy ale na verzi 1.7 stále zůstávají.

Měl jsem stejný problém, ale Sacred už nehraju a ani nebudu.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/10/2004 :  09:23:35  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tak preinstalace driveru nepomohla :-/ takze problem bude asi nekde jinde

Tragedy
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 05/10/2004 :  13:33:57  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

njn ATI ta me nikdy do kompu nepujde

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/10/2004 :  13:41:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir Lukas

quote:

Spatne si me pochopil... prave ze to neni tema driverama a kartou, ale asi se nejak roztentononc system s instalaci SP2... zas tak zavaznej problem to neni, tak to necham, jak to je.

P.S. s grafarnou jsem nemel nikdy sebemensi problem a musim rict, ze jsem s ni nadmiru spokojen.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 05/10/2004 13:41:57
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 05/10/2004 :  14:03:17  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
tak SP2 na win xp zatim nebrat v praci nam to zborilo nekolik kompu, a lidi co znam a instalovali to tak maj taky problemy

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/10/2004 :  14:08:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak SP2 na win xp zatim nebrat v praci nam to zborilo nekolik kompu, a lidi co znam a instalovali to tak maj taky problemy

Bohuzel uz jsem vzal :) nastesti se to beslo (krom vyse zmineneho) bez vetsich problemu :)

Tragedy
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/10/2004 :  16:25:30  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Tohle je, aspon u me, uz nekolikrat pozorovanej problem. Odinstaloval sem Catalysty, nainstaloval novy, a system zacal blbnout. Neslo dat vetsi prozliseni, porad vyskakovaly chybovy hlasky a kdesi cosi. Musel sem reinstalovat celej system :(
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 05/10/2004 :  17:22:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vůbec nevíš, co mluvíš...vlastně píšeš.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 05/10/2004 :  22:07:56  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja to mam doma, a uplne v poho, instalace bez chyby. nemam vytek a konecne, uz si nemusim MP9 tahat zvlast

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/10/2004 :  08:20:00  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vůbec nevíš, co mluvíš...vlastně píšeš.

Proč? On nikde neříká, že je ATI šmejd, pouze říká, že on si jí do compu nikdy nedá - což mi přijde jako normální konstatování a řekl bych, že ví, co píše.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/10/2004 :  09:04:17  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ale Khostri, ber věci trochu s nadhledem. Mimochodem, on na větu: Problém bude někde jinde, reagoval jak reagoval. Ale konstatování bylo - Problém je jinde než v ovladačích. Takže to s Ati nemělo nic společného.

Chceš dál zbytečně hloupě něco rozebírat ?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/10/2004 :  10:10:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No pokud vidím, tak ty to s nadhledem nebereš :)
Stejně tak jsi nebral s nadhledem tu jeho poznámku o tom, že by si tam ATI nedal, ale reagoval tak, jak jsi reagoval

rozebírat nic nechci.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/10/2004 :  16:47:43  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri
rozebírat nic nechci.

To je fajn.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 06/10/2004 :  17:24:45  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem měl ATI v kompu a teď jsem ve stavu jako Sir Lucas.

BTW: To že něco nechodí s Windows XP SP2 může, ale nemusí být chyba SP2 ...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/10/2004 :  18:13:27  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Taky jsem měl ATI v kompu a teď jsem ve stavu jako Sir Lucas.

BTW: To že něco nechodí s Windows XP SP2 může, ale nemusí být chyba SP2 ...

Já mám SP2, X800 a bez problémů.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 06/10/2004 :  18:32:18  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Heh ja celou dobu tenhle topic ignoroval jelikoz jsem si myslel Traged ma v praci nove Cisco a ma s nim problemy, v praci si tech radosti uziju az dost nemusim to cist tady ...

a ono ne ono se mluvi o ATI, tak tu bych si teda nedal doma ani do skrine

Jo SP2 mam od prvniho dne oficialniho uvedeni CZ verze a ani sebemensi problem jsem zatim nezaregistroval.

Black

Edited by - Black on 06/10/2004 18:35:41
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 06/10/2004 :  20:21:43  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

proc?
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 06/10/2004 :  21:05:52  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

quote:

Ja to mam doma, a uplne v poho, instalace bez chyby. nemam vytek a konecne, uz si nemusim MP9 tahat zvlast
Mno jen tak mimochodem .. WMP10 > WMP9 (; ... takže ono zmiňované "konečně" je opět tam, kde záda s jistotou ztrácí své slušné jméno.

BTW vzhledem k tomu, že uvedení ccc v 4.9 je premiéra, tak nikam nespěchám, 4.8čka nečiní potíž.
Co se týče sp2 - nainstalovaného jej mám, nicméně ihned po instalaci jsem všechny services disabloval. Možná proto taknějak vůbec neregistruji, že by se s instalací sp2 u mne něco zmněnilo (;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 07/10/2004 :  07:12:30  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

proc?

nemam ji proste rad stejne jako amd, strucne receno kdyz jsem tyhle znacky mel ve svym pocitaci furt se me neco sr.lo podrobny rozbor po me prosim nechtej

btw: proc ty se ji prave tak zastavas ?

Black
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/10/2004 :  08:18:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Já jsem kdysi dávno vyměnil za nvidii zhruba stejnou atinu (i když jsem tvrdil, že ati nikdy) a ten šok, co jsem zažil rozhodl.

Před 14 dny jsem se málem vrátil k nvidii jen pro to, že se v Brně nedala za slušnou cenu sehnat pořádná atina. Naštěstí se mi to nakonec povedlo a jsem opět rád.

Myslím, že už je to debata jen z hecu a toho jak píše Black. Prostě já mám rád obraz jaký dělá Ati a hotovo :)

Nikdy jsem s ní neměl žádné problémy.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 07/10/2004 :  09:17:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikdy jsem s ní neměl žádné problémy.

Asi tak... a dokonce mam v compu i AMD

Tragedy
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 07/10/2004 :  09:38:43  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Hosi ja Vam to neberu mejte si v compu co chcete ale snad mam pravo rict ze ja to proste nechci.

Black
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/10/2004 :  10:10:08  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
btw: proc ty se ji prave tak zastavas ?

Protoze na ni spousta lidi nadava jen tak z principu. Co si pamatuju, tobe se te komp (kterej sem bohuzel navrhoval ) sral JEN kvuli dementnimu KT400 chipsetu, nebylo to ani ATInou, ani AMD. Samozrejme muzes mit na mysli i dalsi problemy o kterejch nevim. Ale imho kdyz ti tedka na SLUSNY desce postavim komp s ATI a/nebo AMD nepoznas to. Rek bych, ze atiny se driv sraly uplne stejne jako nvidie... Myslim ze ted je to pomerne dost vyrovany, jako vykonem, tak kvalitou.
Taky si myslim, ze rozdil v obrazu fakt nepoznate :)
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 07/10/2004 :  20:26:24  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nam taky 2 uplne novy compy originalni instalace XP PRO a po restartu KO u toho jednoho to byl update z SP1 na SP2 a u toho druhyho rovnou po instalaci XP s SP2.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 07/10/2004 :  23:34:05  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
prej je potreba updatovat blios, jsem slysel trans, ale proc ti to rikam pres forum?? :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 08/10/2004 :  06:52:07  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec

quote:

Nam taky 2 uplne novy compy originalni instalace XP PRO a po restartu KO u toho jednoho to byl update z SP1 na SP2 a u toho druhyho rovnou po instalaci XP s SP2.

Ja mam staricky XP profiky bez SP1 a vse mi jde uplne v poho,asi me ma Blil gejc radsi . BIOS flashnutej nemam

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 08/10/2004 :  08:23:02  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
smajlik02> to si ale peknej vul ... proc se tu tim chlubis? ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 10/10/2004 :  20:26:40  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

quote:
Originally posted by Transylvanec

quote:

Ja mam staricky XP profiky bez SP1 a vse mi jde uplne v poho,asi me ma Blil gejc radsi . BIOS flashnutej nemam

Vole kdyz si koupis novy XP tak uz v nich je ten SP2 .

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000