Author |
Topic  |
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 10:26:33
|
Co je col. detection? |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 10:29:07
|
quote:
- pohled z vlastni osoby je nekvalitni, neni zde videt zbran, jeji pohyb pri boji atd.; eq1 ma pohled z vlastni osoby mnohem vymakanejsi
Skoda
quote:
- sprint se nevypina sednutim si na zem
- ziskavani bodu do skillu je najeke divne, rekl bych, ze je zde pro srandu kralikum (asi jako, hlasky, ze jsi stal Goblin Killerem), sice se tak nejak zvysuji pouzivanim, ale pouze v ramci level capu a kdyz dingnes tak se ti i nepouzivane skilly navyssi na minimalni hodnotu k tomu danemu levelu
- hezke emotes
- neni zde system collision detection (eq1 ma)
- v group okne neni uveden tvuj char, pro mne jako pro healera to znamena mensi komplikace, resp. sebe healuji oproti ostatnim clenum grupy nestandardni akci (stisk nabindovane klavesy, ci preklik do summary okna; kliknuti na svoji postavu v enginu hry nepomuze)
IMHO bych tohle nareportoval jako bugy. No už se těším, až příští týden dostanu data a mrknu na to. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 10:34:41
|
quote: Originally posted by Octopuss
Co je col. detection?
Pri enablovane detekci kolizi ti nebude povoleno projit "primo" skrz hrace, moba. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 10:51:16
|
Tak col detection mě taky zarazila. Pak jsem si všimnul, že přes hráče projdeš, ale přes moba ne. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 10:52:21
|
quote: Originally posted by Tibor
Tak col detection mě taky zarazila. Pak jsem si všimnul, že přes hráče projdeš, ale přes moba ne.
Tak to je divny, pac ja projdu i pres moba. Ale imho je to mozna nejakym lagem. |
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 11:35:04
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Tibor
Tak col detection mě taky zarazila. Pak jsem si všimnul, že přes hráče projdeš, ale přes moba ne.
Tak to je divny, pac ja projdu i pres moba. Ale imho je to mozna nejakym lagem.
Nebo je to tim, ze ses prcek mrnavej a probehnes mu mezi nohama. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 11:49:44
|
quote: Originally posted by Stormer
to je blby.. ja to hraju v okne (maximalizovanym pres celou obrazovku) abych videl na icq a dalsi veci ;)
mozna to mam pomaly i diky tomu.. nevim jakej ma full/okno vliv na vykon hry...
To jsem zkousel a vliv to ma dost velky. Takze jedu FS
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 11:51:12
|
quote: a novej comp si muzu koupit az ten sterej shori.
posilam sirky a benzin  |
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
SlasherZet
Starting Member
20 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 16:22:09
|
. |
Edited by - SlasherZet on 25/08/2010 01:23:47 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 22:05:55
|
Tak jsem si byl u Attronacha vyzvednout data. Při té příležitosti mi předvedl EQ2...
Jsem v prdeli...
Mých téměř 6 měsíců úspěšné abstinence a prožívání všech radostí života přávě skončilo...
Je to NÁDHERA ! |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 23:40:15
|
quote: Originally posted by Gabriel
Tak jsem si byl u Attronacha vyzvednout data. Při té příležitosti mi předvedl EQ2...
Jsem v prdeli...
Mých téměř 6 měsíců úspěšné abstinence a prožívání všech radostí života přávě skončilo...
Je to NÁDHERA !
Hehe, blby je ze na to neni lek :)
Ja bych zatim tuhle hru hodnotil vlazneji, ale vec nazoru. |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 07:30:32
|
No von Gabriel hodnoti zatim visualni stranku hry. Ta je i kdyz rada lidi tvrdi opak skutecne moc pekne udelana. Po poslednim patchi dokonce prosvita slunce mezi veltvema stromu a vypada to fakt moc pekne.
To, jestli ta hra bude uspesna i po herni strance si zatim netroufam odhadnout. Jiste je, ze ze zmizeli temer uplne serverside lagy. Je mozne, ze hralo malo lidi. Ale podle toho kolik jsem jich potkaval cestou to tak nevypadalo.
Nelibi se mi, jak zmenili ikonky kouzel (ty v predposlednim patchi IMHO vypadali lip), ale to je jen kosmeticka vec.
|
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 07:58:21
|
quote: Originally posted by Atronach
No von Gabriel hodnoti zatim visualni stranku hry.
Věř mi, mám takový ten divný pocit na koulích....
Nene, není to tím, že by mi na ně někdo šahal  |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 09:26:31
|
quote: Originally posted by Atronach Jiste je, ze ze zmizeli temer uplne serverside lagy. Je mozne, ze hralo malo lidi. Ale podle toho kolik jsem jich potkaval cestou to tak nevypadalo.
No neke.... ze uz by se dalo hrat i v Antonice?  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 09:35:57
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Atronach Jiste je, ze ze zmizeli temer uplne serverside lagy. Je mozne, ze hralo malo lidi. Ale podle toho kolik jsem jich potkaval cestou to tak nevypadalo.
No neke.... ze uz by se dalo hrat i v Antonice? 
No jasně, všichni patchujou. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 13:18:08
|
Jj, vypada to tak, uz jsou zpet... |
|
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 14:14:47
|
quote: Originally posted by Pedro
No neke.... ze uz by se dalo hrat i v Antonice? 
tak neda no ;P je to porad stejny ;P |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Topic  |
|
|
|