Author |
Topic  |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
|
| |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 14:42:57
|
Jinak obecne, stoji ten sp2 fw za neco nebo standard ms shit ? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 15:02:43
|
Záleží co od toho čekáš. Já jsem třeba nenarazil na jiný firewall, který by fungoval bezproblémově na notebooku. Mám tam integrovanou kartu, wifi kartu a síťovku v dockingstation. Ty dockiny používám dvě a v každé potřebuju jiné nastavení, stejně jako potřebuju jiné nastavení pro wifi pokud je notebook v dokingstation nebo ne. Tohle v tím XP firewalem dá ošéfovat docela v pohodě. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 15:28:01
|
quote: Originally posted by Tibor
Záleží co od toho čekáš.
Treba v porovnani s keriem nebo zonealarmem ... proste jestli ma cenu nechat sp2 fw ( pripadne s tim add-onem ) nebo vypnout a dat neco jiniho. Ja do "tech" pekelnych fajrvolu moc nevidim, proto me to zajima :)
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 15:49:12
|
Nevím, kerio ani zonealarm z výše uvedenejch důvodů nepoužívám. XP mám jenom na notebooku, takže jinde to neřeším. |
 |
|
|
Topic  |
|